Realno su nezasluženo izgubili od Gane, odlični su cijeli turnir, simpatično igraju, što da ne. Ne bih ja njih nazvao baš apsolutnim autsajderom protiv Brazila.
Svjetsko prvenstvo u fudbalu-Katar 2022
Re: Svjetsko prvenstvo u fudbalu-Katar 2022
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Pa kome Suarez nije odvratan, mozda jedino scouserima. Da ne pricam o ostatku pateticara. Fede mi jedini odskacr tu, eventualno CavaniElCartel11 je napisao/la: ↑02 dec 2022, 18:06Likovi pogledali 2 utakmice Urugvaja unazad par godina i odmah im odvratni i sta sve ne
Eto uživajte u utakmici Brazil - Koreja bice bas dobra tekma. Igrace na jedan gol.
Zadnja izmjena: rio_Ferdy88, dana/u 02 dec 2022, 18:10, ukupno mijenjano 1 put.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- BosniaBoston
- Kontakt:
Nemoj tako, riješio je Seltik onim golom za 5-1
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Brazilci trenutno:
- CROtorious
- Kontakt:
Likovi cigani kao Argentinci i Cileanci. Ne znas jel gore vidit Otamendija, Medela ili ovog Suareza koji je majstor, ali teski cigan.ElCartel11 je napisao/la: ↑02 dec 2022, 18:06Likovi pogledali 2 utakmice Urugvaja unazad par godina i odmah im odvratni i sta sve ne
Eto uživajte u utakmici Brazil - Koreja bice bas dobra tekma. Igrace na jedan gol.
Zadnja Klupa
Everyday it seems we're wasting away
Everyday it seems we're wasting away
Zadnja izmjena: messilla, dana/u 02 dec 2022, 18:12, ukupno mijenjano 1 put.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Juhuuuuu, Azijati skoluju Latinose, Afrikanci Evropljane, kakvo doba za fuzbal, juhhhuuuuu.
CPOJ
Eto Urugvaj igrao na gol viseElCartel11 je napisao/la: ↑02 dec 2022, 18:06Likovi pogledali 2 utakmice Urugvaja unazad par godina i odmah im odvratni i sta sve ne
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ovdje si 100% u pravu.Pogba je napisao/la: ↑02 dec 2022, 17:58
Daleko od najboljeg jer je kvalitet reprezentacija ocajan, pogotovo je pao kvalitet svih elitnih reprezentacija. Nikada se nije desilo da na jednom prvenstvu imamo sve elitne repke za klasu ili dvije ispod u odnosu na 4 godine unazad npr.
Upravo zato i gledamo smiješne repke u osmini.
Pored toga katastrofa sudjenje.
Kvalitet vodećih reprezentacija je odron,fudbal je općenito u dubokom kanalu.
Zadnja izmjena: Saurman, dana/u 02 dec 2022, 18:13, ukupno mijenjano 2 puta.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Bolje i San Marino-Brazil nego da su ovi urugvajci prosliElCartel11 je napisao/la: ↑02 dec 2022, 18:06Likovi pogledali 2 utakmice Urugvaja unazad par godina i odmah im odvratni i sta sve ne
E jes mi drago sto ispadose cigansture, mrs u 3 pm.
Nevjerovatno svjetsko za sada. Ono sto je zanimljivo, evidentan je vise nego dobar nastup Azijskih timova. Japan prosao grupu sa Nijemcima i Spancima, Korejanci isto prosli dosta jaku grupu, Saudija bila poprilicno blizu kao i Iran (u igri do zadnjeg meca). Sjecam se u onoj nasoj grupi iz 2014. da nisu nista upsjeli uraditi. By the way, i Australija koja je vezana za Azijski ciklus kvalifikacija je izborila plasman iako su joj davane vjerovatno najmanje sanse za prolaz
Zasluženo Korea,opasno simpa su kinezi
Urugvaj,stvarno sam ocekivao vise od njih,ali totalno doaadno,nezainteresovano u prve dvije utakmice,zasluzeno ispali
Urugvaj,stvarno sam ocekivao vise od njih,ali totalno doaadno,nezainteresovano u prve dvije utakmice,zasluzeno ispali
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
-
Cipiripiblicblic
- Kontakt:
A možda su ove slabije bolje nego prije 4 godine?Saurman je napisao/la: ↑02 dec 2022, 18:12Ovdje si 100% u pravu.Pogba je napisao/la: ↑02 dec 2022, 17:58
Daleko od najboljeg jer je kvalitet reprezentacija ocajan, pogotovo je pao kvalitet svih elitnih reprezentacija. Nikada se nije desilo da na jednom prvenstvu imamo sve elitne repke za klasu ili dvije ispod u odnosu na 4 godine unazad npr.
Kvalitet vodećih reprezentacija je očajan,fudbal je općenito u dubokom kanalu.
Baš to, Koreja je dosadna reprezentacija na čelu sa maskiranim wannabe good guyom Sonom.ElCartel11 je napisao/la: ↑02 dec 2022, 18:06Eto uživajte u utakmici Brazil - Koreja bice bas dobra tekma. Igrace na jedan gol.
I ja gledam jbt, tko gura ovoga među najbolje svjetske veznjake?
Imagine enjoying a sport in Philadelphia.
Baustelci bas za nicega nisu.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ovaj Realov mladic sa nekim zutim qovnetom na glavi je veceras pokazao da ne vrijedi ni 5 miliona.
- Pensioner26
- Kontakt:
rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑02 dec 2022, 18:09Pa kome Suarez nije odvratan, mozda jedino scouserima. Da ne pricam o ostatku pateticara. Fede mi jedini odskacr tu, eventualno CavaniElCartel11 je napisao/la: ↑02 dec 2022, 18:06Likovi pogledali 2 utakmice Urugvaja unazad par godina i odmah im odvratni i sta sve ne
Nije kantaloncima
Sad ce rec: "ma ja prije je trava bila zelenija"Saurman je napisao/la: ↑02 dec 2022, 18:12Ovdje si 100% u pravu.Pogba je napisao/la: ↑02 dec 2022, 17:58
Kvalitet vodećih reprezentacija je odron,fudbal je općenito u dubokom kanalu.
A ovi instagram fudbaleri iz godine u godinu sve losiji
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.