Ma par zaludjenih madridista. Ne mozes bit elitan veznjak bez njezbog dodira lopte dzaba sva trka, a i nije preuzeo odgovornost pri slobodnjacima sto je bruka za nekog s njegovim dalekometnim renomeomWinters je napisao/la: ↑02 dec 2022, 18:14Baš to, Koreja je dosadna reprezentacija na čelu sa maskiranim wannabe good guyom Sonom.ElCartel11 je napisao/la: ↑02 dec 2022, 18:06Eto uživajte u utakmici Brazil - Koreja bice bas dobra tekma. Igrace na jedan gol.
I ja gledam jbt, tko gura ovoga među najbolje svjetske veznjake?![]()
Svjetsko prvenstvo u fudbalu-Katar 2022
- BosniaBoston
- Kontakt:
Re: Svjetsko prvenstvo u fudbalu-Katar 2022
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Nema to veze u ovom slucaju, znaju se pravila kada je SP u pitanju u vezi sa dresovima i zvjezdama i sta one znace. Nisu ovo obicne internacionalne utakmice pa redaj iznad grba sta hoces. Ima i Argentina dvije titule sa OI ali iznad grba onako kako i treba.
Nevjerojatno kako 2/3 forumasa nakon sto se okolnosti promijene promijene ploču, kao znali su i nadali da ce se scenarij Y desiti.
Sinoć u grupi Njemačke (nakon prvog kola Španija potajni favorit pa onda od sinoc cigani), pa onda Njemačka (koja je odigrala sasvim ok turnir) proglašena drugorazrednom ekipom, da ne govorim da je opet bar ta većina ovdje 2 godine proglašavala limititanu Dansku nekom silom da bi onda naknadna pamet nastupila - kao neka su ispali
.
I na sve to Urugvaj koji je oduvijek srčana i žilava ekipa i rijetko kome mrska (mrska Unitedovcima i Realovcima zbog Suareza), a u globalu gotovina ekipa decenijama odjednom postala razlog slavlja foruma. Ono, kako vjetar puše tako i mišljenja idu.

Sinoć u grupi Njemačke (nakon prvog kola Španija potajni favorit pa onda od sinoc cigani), pa onda Njemačka (koja je odigrala sasvim ok turnir) proglašena drugorazrednom ekipom, da ne govorim da je opet bar ta većina ovdje 2 godine proglašavala limititanu Dansku nekom silom da bi onda naknadna pamet nastupila - kao neka su ispali

I na sve to Urugvaj koji je oduvijek srčana i žilava ekipa i rijetko kome mrska (mrska Unitedovcima i Realovcima zbog Suareza), a u globalu gotovina ekipa decenijama odjednom postala razlog slavlja foruma. Ono, kako vjetar puše tako i mišljenja idu.

░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Ma daj,ovako je i Tunis mogao proci.Jednostavno imali su najlakse uslove i iskoristili na kraju.Ja cu ih vrlo lagano nazvati apsolutnim autsajderima,ne bude li bar dva gola razlike za Brazilce nek se i oni vrate kuci.
Kakva ba odgovornost za Valverdea lik jedva bio na nogama zadnjih 10 minuta,ne bi je mogao ni puknuti.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Sta se cudis zar ti ne znas da je zabranjeno imati sopstveno misljenje?Pogba je napisao/la: ↑02 dec 2022, 18:19Nevjerojatno kako 2/3 forumasa nakon sto se okolnosti promijene promijene ploču, kao znali su i nadali da ce se scenarij Y desiti.![]()
Sinoć u grupi Njemačke (nakon prvog kola Španija potajni favorit pa onda od sinoc cigani), pa onda Njemačka (koja je odigrala sasvim ok turnir) proglašena drugorazrednom ekipom, da ne govorim da je opet bar ta većina ovdje 2 godine proglašavala limititanu Dansku nekom silom da bi onda naknadna pamet nastupila - kao neka su ispali.
I na sve to Urugvaj koji je oduvijek srčana i žilava ekipa i rijetko kome mrska (mrska Unitedovcima i Realovcima zbog Suareza), a u globalu gotovina ekipa decenijama odjednom postala razlog slavlja foruma. Ono, kako vjetar puše tako i mišljenja idu.![]()
- ElCartel11
- Kontakt:
Ma ja upravu ste sigurno ce bolje biti gledati kako Brazilce napadaju Sonovi, Kimovi, Chuji umjesto Cavani, Suarez, Nunez, Valverde 
Kakvi lilovi sunce ti poljubim zbog nekog hira prema Suarezu ljudi radije gledaju igru mačke i miša umjesto juznoamerickog derbija sa punim nabojem

Kakvi lilovi sunce ti poljubim zbog nekog hira prema Suarezu ljudi radije gledaju igru mačke i miša umjesto juznoamerickog derbija sa punim nabojem

Zadnja izmjena: ElCartel11, dana/u 02 dec 2022, 18:21, ukupno mijenjano 1 put.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
I takav panj Fede odigrao bolje prvenstvo od trpaca Watforda aka hrdjavog Gojaka 
Btw Urugvaj momacki pokraden. Dva cista penala nisu dobili.

Btw Urugvaj momacki pokraden. Dva cista penala nisu dobili.
- CROtorious
- Kontakt:
Naravno da se cini da je elitni veznjak u Realu sa Kroosom i Modricem. Gdje ce lik u Urugvaju sa Vecinom i Bentacurom, slicni tipovi igraca jedino Valverde vise trci i ima sut.BosniaBoston je napisao/la: ↑02 dec 2022, 18:17Ma par zaludjenih madridista. Ne mozes bit elitan veznjak bez njezbog dodira lopte dzaba sva trka, a i nije preuzeo odgovornost pri slobodnjacima sto je bruka za nekog s njegovim dalekometnim renomeomWinters je napisao/la: ↑02 dec 2022, 18:14Baš to, Koreja je dosadna reprezentacija na čelu sa maskiranim wannabe good guyom Sonom.ElCartel11 je napisao/la: ↑02 dec 2022, 18:06Eto uživajte u utakmici Brazil - Koreja bice bas dobra tekma. Igrace na jedan gol.
I ja gledam jbt, tko gura ovoga među najbolje svjetske veznjake?![]()
Zadnja Klupa
Everyday it seems we're wasting away
Everyday it seems we're wasting away
Njemacke sudije su nesto najgore sto se fudbalu desilo u zadnjih 20 godina. Urugvaj tesko pokraden.
Max Allegri
Ti to nabrajas ko da su oni u prajmu a ne da imaju 70 godina njih dvojica zajedno. Dosadna reprezentacija, nisu nista odigrali 2 meca niti pokazali, pogotovo ne nekog juznoamerickog naboja.ElCartel11 je napisao/la: ↑02 dec 2022, 18:21Ma ja upravu ste sigurno ce bolje biti gledati laku Brazilce napadaju Sonovi, Kimovi, Chuji umjesto Cavani, Suarez, Nunez, Valverde
Kakvi lilovi sunce ti poljubim zbog nekog hira prema Suarezu ljudi radije gledaju igru mačke i miša umjesto juznoamerickog derbija sa punim nabojem![]()
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Urugvajski Andy Carroll se osramotio.
Ne kažem da nisu imali, ali su ti isti Korejci bili egal s ovim Urugvajem, nezasluženo izgubili od Gane i uzeli rezerviste Portugala koji su jači od pola ekipa na prvenstvu. Pokazali su mnogo više od pojedinih učesnika osmine.
Prvenstvo je takvo da me ne može više iznenaditi ni da Koreja skine Brazila, ni da ovakva Poljska, po prikazanom najgora ekipa u osmini finala, skine aktuelnog prvaka. Pogotovo ovako na jednu utakmicu.
Sta bi gledali Brazil i Urugvaj nesto drugo osim viktorije?ElCartel11 je napisao/la: ↑02 dec 2022, 18:21Ma ja upravu ste sigurno ce bolje biti gledati kako Brazilce napadaju Sonovi, Kimovi, Chuji umjesto Cavani, Suarez, Nunez, Valverde
Kakvi lilovi sunce ti poljubim zbog nekog hira prema Suarezu ljudi radije gledaju igru mačke i miša umjesto juznoamerickog derbija sa punim nabojem![]()
Ta 4 igraca sto si nabrojao,dva su bivsa fudbalera,2 daleko od dokazanih jos,ostatak ekipe ne treba ni komentarisat.
Kvalitet velikih repki opada iz godine u godinu,ali bas mnogo,pogledati malo sastave iz 2014e,kakva je to druga dimenzija bila....
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
Znači, prema forumašima:
Nek su ispali Njemačka i Urugvaj, višestruki svjetski prvaci i fudbalske nacije - jer su "cigani", odnosno oni koji su ih izbacili
Španija i Portugal "nisu cigani".
Bože, ne opraštaj im, punoljetni su, išli su u školu
Šmite, naredi da se zidaju bedemi, interveniši svakodnevno i plahovito
Nek su ispali Njemačka i Urugvaj, višestruki svjetski prvaci i fudbalske nacije - jer su "cigani", odnosno oni koji su ih izbacili
Španija i Portugal "nisu cigani".
Bože, ne opraštaj im, punoljetni su, išli su u školu
Šmite, naredi da se zidaju bedemi, interveniši svakodnevno i plahovito
Džeri Drejk
Znaci bukovina Nunez nista. Ok onaj centarsut za Suareza al tjt. 

In the midst of chaos, there is also opportunity.
Kvalitet fudbala jeste losiji,usudit cu se reci da kvalitet nikad nije bio ovako na niskim granama ali za nas neutralne je ovo odlicno,imamo dobre utakmice ,tako da neka ovvako 

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Ovo mnogi zanemaruju pa prognoziraju da ce svi favoriti proci sto je nemoguce. Mora biti iznenadjenja, na jedan mec je sve moguce, nema mjesta za gresku. Ko da bi bilo prvi put da vidimo kako outsider zavali bunker, zabije kontru i izbaci favorita

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- akisarajevo92
- Kontakt:
mozda se i Spancima isto tako vrati za jucerasnje kalkulisanje

Don't believe the hype.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.