Svjetsko prvenstvo u fudbalu-Katar 2022
Re: Svjetsko prvenstvo u fudbalu-Katar 2022
Ja mrtvila 

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Pa nije fazon da se uključe naknadno, cilj i jeste da prednost ima MyTV budući da je Telecom i otkupio prava pa je logično da imaju ekskluzivu. Njihova je dobra volja što su pustili i sa zakašnjenjem.let3 je napisao/la: ↑03 dec 2022, 16:24Jeste ponovjeno ,ali ce ih raja ce miliona putaI popljuvati za takvu retardiranu odluku. Jel se to toliko teško se naknadno uključiti sa zakašnjenjem u real time ?BoixosNois1899 je napisao/la: ↑03 dec 2022, 16:20Milion puta je ponovljeno da će ići sa zakašnjenjem na BHT-u i onda dođu intelektualci čude se što je to tako.![]()
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Pa sve je ono **** srpsko Telemach i zakuhalo.Scof1eld je napisao/la: ↑03 dec 2022, 16:22Smeta mi jer je drzavna televizija a ne mogu gledati jednu normalnu stvar koju imaju u ponudi na svake dvije godine. Placas pretplatu, telemach, arenacloud i opet se gleda svjetsko pola sata iza ostatka svijeta. Somalija je drzava za ovo smece.forgempp je napisao/la: ↑03 dec 2022, 16:18Pa sta vam smeta, prikljucite yebenu mojutv i gledajte.
BH Telecom kupio prava na SP i rade sta im je volja, ocekivano je bilo da ce se nekako osvetit Telemachu jer su nam uskratili EP u kosarci.
Cak je ovo i preblago, prvobitno je bilo da ide na BHT u 23h repriza.
Ko kao ja ima mojutv nije mogao gledati BiH na EP u kosarci ove sezone zbog gamadi.
Zato ce se sve ovako prepucavati sto najmanje odgovara nama korisnicima koje boli kita za ova njihova sranja.
Zadnja izmjena: forgempp, dana/u 03 dec 2022, 16:28, ukupno mijenjano 1 put.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Ovo kako se bht ponizava ni sojoc nebi osmislio, ovo je sramota i ljaga za sva vremena. Postenije bi bilo da je nisu ni pustili, pa mayku mu 94. Smo gledali direkt prenose u sred rata kad su nam mogli i podvaliti a sad prodaju damu pod bubrege, e jadnici jadni i telecom i televizija, jedne unistava sda a drugi su vec unisteni.
We are Liverpool - This means more!
#20 DJ
#20 DJ
Druze nije ovo 94 nego 22.. platite pa gledajte..qaa18 je napisao/la: ↑03 dec 2022, 16:27Ovo kako se bht ponizava ni sojoc nebi osmislio, ovo je sramota i ljaga za sva vremena. Postenije bi bilo da je nisu ni pustili, pa mayku mu 94. Smo gledali direkt prenose u sred rata kad su nam mogli i podvaliti a sad prodaju damu pod bubrege, e jadnici jadni i telecom i televizija, jedne unistava sda a drugi su vec unisteni.
- akisarajevo92
- Kontakt:
ovdje je vecina u fazonu "kad me j3bu, nek me j3bu nasi"
Don't believe the hype.
Upalis HRT i gledas i usput pisas po SDA gamadi 

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
-
- Kontakt:
Za sta se placa pretplata, onako bezveze ?
BHT smece treba ugasiti i da ih nema, koji ce nam qrc.
BHT smece treba ugasiti i da ih nema, koji ce nam qrc.
Zadnja izmjena: RubikovaKocka, dana/u 03 dec 2022, 16:31, ukupno mijenjano 1 put.
Pa dobro, ako im je to odluka, baš su dobro skontaliBoixosNois1899 je napisao/la: ↑03 dec 2022, 16:26Pa nije fazon da se uključe naknadno, cilj i jeste da prednost ima MyTV budući da je Telecom i otkupio prava pa je logično da imaju ekskluzivu. Njihova je dobra volja što su pustili i sa zakašnjenjem.let3 je napisao/la: ↑03 dec 2022, 16:24Jeste ponovjeno ,ali ce ih raja ce miliona putaI popljuvati za takvu retardiranu odluku. Jel se to toliko teško se naknadno uključiti sa zakašnjenjem u real time ?BoixosNois1899 je napisao/la: ↑03 dec 2022, 16:20Milion puta je ponovljeno da će ići sa zakašnjenjem na BHT-u i onda dođu intelektualci čude se što je to tako.![]()

Po meni, preglupo.
Nego, šta veliš za realizaciju miljenika Depaya

- BoixosNois1899
- Kontakt:
Čijeg miljenika? Moj nije.let3 je napisao/la: ↑03 dec 2022, 16:30Pa dobro, ako im je to odluka, baš su dobro skontaliBoixosNois1899 je napisao/la: ↑03 dec 2022, 16:26Pa nije fazon da se uključe naknadno, cilj i jeste da prednost ima MyTV budući da je Telecom i otkupio prava pa je logično da imaju ekskluzivu. Njihova je dobra volja što su pustili i sa zakašnjenjem.![]()
Po meni, preglupo.
Nego, šta veliš za realizaciju miljenika Depaya![]()

Taman dobro dođe da nabije cijenu sad, valjda ga Laporta uspije uvaliti u januaru za koji euro.

"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Pa ovo ni u Ugandi nema. Zapalili se i jedni i drugi ako Bog da. Gdje prestaje logika tu pocinje Bosna. Jos ce se ovo desavati na po jednoj utakmici u naredna 3 dana. Da samo hocete sto prije u stecaj.
Jednom kraj pruge, uvijek kraj pruge!
Druze, svi placaju sebi, a onaj penzic dodje meni i kaze ne mogu gledat direkt tekmu a placam pretplatu kad dodje onaj klinac na vrata, i kad se reklamiras onda ispilostuj, a nisu nikad na reklamama rekli, nece biti direkt ta i ta.boatenkk je napisao/la: ↑03 dec 2022, 16:28Druze nije ovo 94 nego 22.. platite pa gledajte..qaa18 je napisao/la: ↑03 dec 2022, 16:27Ovo kako se bht ponizava ni sojoc nebi osmislio, ovo je sramota i ljaga za sva vremena. Postenije bi bilo da je nisu ni pustili, pa mayku mu 94. Smo gledali direkt prenose u sred rata kad su nam mogli i podvaliti a sad prodaju damu pod bubrege, e jadnici jadni i telecom i televizija, jedne unistava sda a drugi su vec unisteni.
Bolje da kazes nema, i posteno , snalazi se .
We are Liverpool - This means more!
#20 DJ
#20 DJ
Nece u stecaj ne brini.
Kako bi inace uhljupi sa vlasti zavodili svoje ovce u 615 dnevnika dnevno?
Dje Aaronson?
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Amerima bas fali neki ubojica u napadu, sve dobro urade do realizacije, tu su losi, valjda nadju koga za 2026, kad budu kuci.
Sad ce Lujo ovo zatvoriti.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Bezveze dramite,nema se sta ni vidjeti
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Telecom vam je kriv za ovo, dzaba krivite ostale
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Gdje im je Jozy Altidorerio_Ferdy88 je napisao/la: ↑03 dec 2022, 16:38Amerima bas fali neki ubojica u napadu, sve dobro urade do realizacije, tu su losi, valjda nadju koga za 2026, kad budu kuci.
Ima streamova hd kvaliteta. Jos nadjes program koji zelis da ne moras slusati nase amatere od komentatora. Cemu plac?
Ja nisam utakmice na bht-u odgledao kako je pocelo prvenstvo.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.