FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
41
30%
Darko Milanič
28
20%
Miodrag Božović
1
1%
Fedja Dudić
19
14%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
13
9%
Samo stranac
35
26%

Ukupno glasova: 137

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 07 dec 2022, 18:27

Amcho1 je napisao/la:
07 dec 2022, 17:52
Osttribine je napisao/la:
07 dec 2022, 17:40
GospodinIzSarajeva je napisao/la:
07 dec 2022, 17:28

Daleko mu kuća bila od naše, smećar :puke:
Bas tako, kao sto sam i prije pisao za njega taj da ima pameti ne bi iz West Hamma zavrsio u Mladost DK :D
Odigrao jednu strasnu sezonu kod nas i onda poceo sranja praviti, nije dolazio na treninge, nije se odazvao novom treneru niti dosao na pripreme i pojedinci ga jos uzeli amnestirati i traziti krivca za njega u Upravi. A vala sem Rahmanovica nikog od tih bivsih ne bi volio vidjeti ponovo u nasem klubu, posebno kad znamo dosadasnja iskustva sa tim povratnicima.
Ja ne znam šta bi ste to vi.? Fanimo je vrhunski igrač za našu ligu, fudbal mu je posao i radi ga za novac bez emocija profesionalno. Dok je primao platu i dok je sredina bila uredna i on je bio odličan. Jel to kod nas može igrati samo neko ko je zaljubljen u FKS, jel nam jedan Fanimo nešto duguje?
Molim lijepo da se ne izmišlja. Nije korektno.
On nije protestovao u periodu dugovanja koje smo imali prema svima. Nego je krenulo u septembru 2021. Kada je dobio “prehladu” pred utakmicu jer je na klupi. A nećemo se praviti ludi jer se tačno zna kad je Mirvić SVE dugove izmirio prema zaposlenima. A da ti pomognem, 2.9.2021. je kraj naših dugova prema uposlenicima tadašnjim i bivšim.
Pored svega toga, on se nije pojavio ni na zimskim pripremama, hvala lijepo i doviđenja druže, nisi Ronaldo.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 07 dec 2022, 18:45

Amcho1 je napisao/la:
07 dec 2022, 17:28

Daleko mu kuća bila od naše, smećar :puke:
Bas tako, kao sto sam i prije pisao za njega taj da ima pameti ne bi iz West Hamma zavrsio u Mladost DK :D
Odigrao jednu strasnu sezonu kod nas i onda poceo sranja praviti, nije dolazio na treninge, nije se odazvao novom treneru niti dosao na pripreme i pojedinci ga jos uzeli amnestirati i traziti krivca za njega u Upravi. A vala sem Rahmanovica nikog od tih bivsih ne bi volio vidjeti ponovo u nasem klubu, posebno kad znamo dosadasnja iskustva sa tim povratnicima.
Ja ne znam šta bi ste to vi.? Fanimo je vrhunski igrač za našu ligu, fudbal mu je posao i radi ga za novac bez emocija profesionalno. Dok je primao platu i dok je sredina bila uredna i on je bio odličan. Jel to kod nas može igrati samo neko ko je zaljubljen u FKS, jel nam jedan Fanimo nešto duguje?
Ne ne, nego Fanimo treba da nam se i.spiša po glavama r.etardinranim jer i kad mu platimo sto mu dugujemo trebamo ga amnestirati sto se ne odazove novom treneru niti ode sa klubom na pripreme. Cuj sta bi smo mi, kakvih se sve postova neces nacitati ovde. Valjda mu i ovi u Belupu duzni sta li pa ga nogirali. Covjek ima talenta ali je ocito teska promaha u glavi.

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 07 dec 2022, 18:50

07 dec 2022, 18:45
Amcho1 je napisao/la:

Ne ne, nego Fanimo treba da nam se i.spiša po glavama r.etardinranim jer i kad mu platimo sto mu dugujemo trebamo ga amnestirati sto se ne odazove novom treneru niti ode sa klubom na pripreme. Cuj sta bi smo mi, kakvih se sve postova neces nacitati ovde. Valjda mu i ovi u Belupu duzni sta li pa ga nogirali. Covjek ima talenta ali je ocito teska promaha u glavi.
To je to :thumbup:
A pazi ovo, kad je prehladu glumio i kad je istjeran iz tima, već tad mu je sve izmireno bilo. Tako da nije bojkotovao radi para nego jer se nafurao da je neko m.udo i da je veći od kluba. Nisi druže, niti ćeš biti.

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 07 dec 2022, 18:55

07 dec 2022, 18:50
07 dec 2022, 18:45
Amcho1 je napisao/la:

To je to :thumbup:
A pazi ovo, kad je prehladu glumio i kad je istjeran iz tima, već tad mu je sve izmireno bilo. Tako da nije bojkotovao radi para nego jer se nafurao da je neko m.udo i da je veći od kluba. Nisi druže, niti ćeš biti.
Ma znam sve iz "prve ruke" ako hoces vec, u periodu najvece besparice njemu se "nešto" davalo da ne bi otisao, i kad mu se konacno izmirilo, lik ti i ne dodje na prozivku niti pripreme i neko za to krivi klub, nisu mi jasni pojedinci kad uvijek nadju nekog pojedinca ispred kluba stavljati nebitno da li taj bio igrac, trener ili investitor. Nadam se da niko o njemu i ne razmislja kao nekom povratniku u klub.

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 07 dec 2022, 19:11

Tatar je za Fanima institucija a ovdje mu se yebalo od do a Fanima bi vraćali :crazy: :crazy:

keli
Kontakt:

Post Postao/la keli » 07 dec 2022, 19:22

GalileoGalilei je napisao/la:
07 dec 2022, 18:03
Koliko je ovaj forum pao qurcu za uši, užas za čitati.
Mrena na oku mi se pojavila

GalileoGalilei
Kontakt:

Post Postao/la GalileoGalilei » 07 dec 2022, 19:25

mirzatele je napisao/la:
07 dec 2022, 19:11
Tatar je za Fanima institucija a ovdje mu se yebalo od do a Fanima bi vraćali :crazy: :crazy:
To ti je dovoljan pokazatelj koliko ljudi pamte i koliko im vrijedi obraz. Lik se piššao po klubu za koji navijaš i onda neko kaže "ajoooj dobar je on igrač". Nebitno da je najbolji na svijetu, ako nije profesionalac i karakter kakav treba biti da bi igrao u FKS. Kad bi malo više gledali igrača kroz tu prizmu, manje bi imali raznoraznih kurcenja, bojkota, pištoljanja itd.

Tužno je vidjeti koliko ovdje ljudi nemaju svoje mišljenje i kako lelujaju u stavovima.

Amcho1
Kontakt:

Post Postao/la Amcho1 » 07 dec 2022, 19:58

Ja sam lud za Sarajevom citav život ali veliki problem je u našim glavama, nama niko živ ne valja i nama niko nije poželjan. Uvijek je kriv neko tamo, a ne naša uprava, naši treneri i naši strašni navijači. Uvijek se gleda samo jedna strana. Kad je čitava ekipa se razvlačila po terenu, valjala se i nabijala lopte beskrajno u nebo ko zna iz kojeg razloga, taj Fanimo je jedan od rijetkih koji je nešto igrao, pokušavao pa i nerjetko pogađao. Ovdje igrač kad promaši penal kao da je napravio životnu grešku, ebe mu se sve živo i mrtvo, prijeti mu se, postrojava ga se, ide mu se na kućna vrata i ko zna šta još. Ko bi poželio igrati u takvoj sredini? A onda navijači dodju i kažu nama trebaju igrači koji će pišati krv za dres, a niko od tih navijača ne zna nabrojati tri imena provjerenih igrača koje možemo dovesti, a isti će pišati krv, ko su oni i gdje su oni? Sve se nešto kao zna iz prve ruke?
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 07 dec 2022, 20:06

Robert hoce Zakarica i Ikic ima ponudu iz HNL.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 07 dec 2022, 20:36

Zukanovic je napisao/la:
07 dec 2022, 20:06
Znaci tacno ono za Olimpiju i sto je htio igrace iz te Love Players agencije,mozemo se onda i povratku Susica nadati :mrgreen:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 07 dec 2022, 20:36

Zakaric bas lose odigrao ovu polusezonu u Borcu, Ikica nema potrebe pustat, brojkama najbolji igrac a i nemamo desnih krila osim njega
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 07 dec 2022, 20:37

Zukanovic je napisao/la:
Ikić je igračina, možda i jedini od pojačanja koji je dobar. Ne bi me čudilo da ga džabe puste
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 07 dec 2022, 20:38

Može Zakaric al za 3 milje, ostalo po učinku. I da bude samo rotacija Ikiću. Sve ostalo, bacanje para.

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 07 dec 2022, 20:41

Ako Zakaric dodje, postat ce prvi i vjerovatno jedini igrac koji je igrao za "veliku petorku" BH fudbala - Zeljo, Borac, Zrinjski, Siroki, Sarajevo. :mrgreen:
Ronaldo Nazario za sirotinju. :kafa:
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 07 dec 2022, 20:41

Zukanovic je napisao/la:
Koliko znam Robert je na svako okupljanje zvao Zakarica tako da vrlo moguce.Vrlo los u Borcu u zadnje vrijeme,ako ce za neku sicu igrati u sto sumnjam moze onda.Ako trazi neku cifru u 30-oj godini dovidjenja.

Volio bi da Ivan ostane bar do kraja sezone.Vise nego dobar igrac po meni samo da dodje do pravog izrazaja,valjao nam je par utakmica pravo ove polusezone.+23 godine ima.Mislim da mozemo bas puno iz njega izvuci i fino ga prodati poslije

Yebo vas Fanimo,15x vise zajebao klub nego cigo.Smetljar ne dati mu da pridje gradu.Da mu nije nas ne bi dalje od Doboj Kaknja dobacio,odigra jednu dobru sezonu i konta nebo mu granica.Ide on u Borac na kraju
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 07 dec 2022, 20:50

Ismir Mirvic i legendarni hrvatski fudbaler i trener Robert Prosinečki večeras su u sarajevskom hotelu Meriot održali dvosatni sastanak na kojem je jedina tema bila koševska trenerska križaljka.

- Predsjednik Mirvić večeras se sastao sa Prosinečkim, koji je jedan od kandidata za šefa stručnog štaba - javlja naš izvor iz Sarajevske 38b.

Nekadašnji selektor naše reprezentacije Mirviću je predstavio plan "ozdravljenja" bordo tima, koji se uklapa u viziju predsjednika FK Sarajevo. Međutim, kada se došlo do finansija i detalja ugovorne obaveze, Prosinečki je rekao Mirviću da o tom dijelu razgovara sa njegovim zastupnikom.

Kako saznaje "Avaz", zastupnik Prosinečkog će najvjerovatnije sutra predstaviti predsjedniku kluba sa Koševa finansijsku konstrukciju eventualne ugovorne obaveze koju će potom zajedno razraditi i pokušati pronaći konačan dogovor.

S druge strane, hrvatski trener će se sutra - zbog ranije dogovorene porodične obaveze vratiti u Zagreb, gdje će sačekati konačan ishod pregovora njegovog zastupnika i Mirvića.
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 07 dec 2022, 20:56

07 dec 2022, 20:38
Može Zakaric al za 3 milje, ostalo po učinku. I da bude samo rotacija Ikiću. Sve ostalo, bacanje para.
Zakarić ni pod razno. :puke:

Hajdeee
Kontakt:

Post Postao/la Hajdeee » 07 dec 2022, 21:18

Ma po ucinku i Prosinecki, ili neka ide u 3PM.
- FKS -

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 07 dec 2022, 21:20

Aduka87 je napisao/la:
07 dec 2022, 20:50
Ismir Mirvic i legendarni hrvatski fudbaler i trener Robert Prosinečki večeras su u sarajevskom hotelu Meriot održali dvosatni sastanak na kojem je jedina tema bila koševska trenerska križaljka.

- Predsjednik Mirvić večeras se sastao sa Prosinečkim, koji je jedan od kandidata za šefa stručnog štaba - javlja naš izvor iz Sarajevske 38b.

Nekadašnji selektor naše reprezentacije Mirviću je predstavio plan "ozdravljenja" bordo tima, koji se uklapa u viziju predsjednika FK Sarajevo. Međutim, kada se došlo do finansija i detalja ugovorne obaveze, Prosinečki je rekao Mirviću da o tom dijelu razgovara sa njegovim zastupnikom.

Kako saznaje "Avaz", zastupnik Prosinečkog će najvjerovatnije sutra predstaviti predsjedniku kluba sa Koševa finansijsku konstrukciju eventualne ugovorne obaveze koju će potom zajedno razraditi i pokušati pronaći konačan dogovor.

S druge strane, hrvatski trener će se sutra - zbog ranije dogovorene porodične obaveze vratiti u Zagreb, gdje će sačekati konačan ishod pregovora njegovog zastupnika i Mirvića.
Svi pričali dogovoren Robi.
A sutra tek pričaju o finansijama.
Yebo me hljeb ako na kraju ne propadne to :lol:

umrobihzbogtebe1946
Kontakt:

Post Postao/la umrobihzbogtebe1946 » 07 dec 2022, 21:24

Direktorica kao da nikad nije izašla iz puberteta. Opra sa instagram storyjima. Ako postoje ikakva pravila ponašanja u javnosti, sve ih je prekršila. Yebo je više i instagram i slikanje vize za odlazak u Cardiff džabalesku. Stvarno se ofira i čini se da baš neozbiljno ovo sve shvata. Ali prije će Šoja otići iz kluba nego ona.

Kažete nema veze što ne zna o fudbalu. Pa odoh se ja onda prijaviti da budem doktor. Očito je neki i previše simpatišu.

Ko visoko leti nisko pada.
Volim te Saraj'vo!

24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: alacious, Hamagara, Imajednabrigada, jurisicduska, Nantess, SHZ82, skoJaa, Vanja8 i 91 gost.