Molim lijepo da se ne izmišlja. Nije korektno.Amcho1 je napisao/la: ↑07 dec 2022, 17:52Ja ne znam šta bi ste to vi.? Fanimo je vrhunski igrač za našu ligu, fudbal mu je posao i radi ga za novac bez emocija profesionalno. Dok je primao platu i dok je sredina bila uredna i on je bio odličan. Jel to kod nas može igrati samo neko ko je zaljubljen u FKS, jel nam jedan Fanimo nešto duguje?Osttribine je napisao/la: ↑07 dec 2022, 17:40Bas tako, kao sto sam i prije pisao za njega taj da ima pameti ne bi iz West Hamma zavrsio u Mladost DK![]()
Odigrao jednu strasnu sezonu kod nas i onda poceo sranja praviti, nije dolazio na treninge, nije se odazvao novom treneru niti dosao na pripreme i pojedinci ga jos uzeli amnestirati i traziti krivca za njega u Upravi. A vala sem Rahmanovica nikog od tih bivsih ne bi volio vidjeti ponovo u nasem klubu, posebno kad znamo dosadasnja iskustva sa tim povratnicima.
On nije protestovao u periodu dugovanja koje smo imali prema svima. Nego je krenulo u septembru 2021. Kada je dobio “prehladu” pred utakmicu jer je na klupi. A nećemo se praviti ludi jer se tačno zna kad je Mirvić SVE dugove izmirio prema zaposlenima. A da ti pomognem, 2.9.2021. je kraj naših dugova prema uposlenicima tadašnjim i bivšim.
Pored svega toga, on se nije pojavio ni na zimskim pripremama, hvala lijepo i doviđenja druže, nisi Ronaldo.