Svjetsko prvenstvo u fudbalu-Katar 2022
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Re: Svjetsko prvenstvo u fudbalu-Katar 2022
Fascinantno je sada kako im se otvorio put do finala jer Argentina-Holandija je mnogo bolje od recimo FR/ENG - Portugal
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Fudbalska velesila! Nadam se da ovaj put idu do kraja 

Čekaju Francuzi ko što je i Brazil čekao njih, kad ćete naučit
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Hrvatska dva polufinala SP zaredom. Let that sink in.

Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
S obzirom na nedavne izmjene IZ i trenutnu politicku situaciju u zemlji bolje ti je sto prije zavoli Hrvatsku

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Hrvatska reprezentacija vec godinama pokazuje da su taktički jedna od boljih u svijetu, svijesni koliko mogu i kako mogu, disciplinovano i odgovorno, bez previše rizika i sa vjerom i samopouzdanjem da mogu do rezultata.
Brazil je bio bolji ali ne pobijedi uvijek bolji, kad se uzme u obzir trzisna vrijednost ove dvije reprezentacije i sirina u rosteru onda vjerovatno nemaju pravo opravdanje traziti u sreći ili nesreći.
Za Hrvatsku ne navijam nikad ali nisam ni toliko kontra da me provocira njihov uspjeh, sportski gledano postovanje na terenu su odavno zaslužili.
Brazil je bio bolji ali ne pobijedi uvijek bolji, kad se uzme u obzir trzisna vrijednost ove dvije reprezentacije i sirina u rosteru onda vjerovatno nemaju pravo opravdanje traziti u sreći ili nesreći.
Za Hrvatsku ne navijam nikad ali nisam ni toliko kontra da me provocira njihov uspjeh, sportski gledano postovanje na terenu su odavno zaslužili.
Jbg da se zatvorio i postavio bunker, pa udje neki krompir bilo bi sto se zatvorio.forgempp je napisao/la: ↑09 dec 2022, 19:27Tite razočarao kao i Piksi.
Vodiš u 116. minuti i 6 igrača ti na 20-30 metara od protivničkog gola i ti šutiš![]()
Primaš gol iz kontre od igrača Dinama, otkaz momentalni.
Kur'ana mi mislim da ovo ni Dudić ne bi izveo, šta je ovaj senilni starac uradio Brazilu.
![]()
Brazil je takodjer vrhunski odigrao ali cinjenica je da nisu imali srece a i ocito se sad moze pricati da su morali vise rizikovati prema naprijed i ubrzati tempo igre
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
Svemogući Luka Modrić.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Mislio sam da ce ih Brazil dobiti lagano svaka cast hrvatima. Nema ovo veze sa srecom, odlicna su ekipa i to je to. A ovaj brazilski panj na klupi nek drugi put zovne jos kojeg napadaca.
- akisarajevo92
- Kontakt:
Igraci HNL-a odvode Hrvatsku u polufinale SP-a. 
Velesila.

Velesila.
- Felixians4
- Kontakt:
1998. 1-0 Rumunje i 3-0 Nijemce za polufinale, 2-1 Nizozemce bez produžetaka za broncu. 2018. gubili 0-1 od Danske,1-1,penali... gubili 0-1 od Rusije,preokrenuli u 100.minuti 2-1, 2-2 u 115., penali za polufinale. Tamo gubili od Engleza 0-1 i visili da se primi još pokoji komad u 1.poluvremenu,Perišić zabio vrlo sličan gol kao Japanu sada i u produžetku Mandžo za 2-1.
I eto,2022. gubili 0-1 od Japana,1-1 ,prolaz na penale. Od Brazila u 105. u produžetku gubili 0-1, izjednačenje u 116. prolaz na penale. Heroji golmanski iz Zadra,Livaković bio zamjena Subi,sada je on herojčina i ne samo na penale.
Još i najluđa činjenica.

"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Evo opet hvalospjeva na racun Modrica na odigrani remi gdje nije bio ni najbolji u svojoj ekipi u istoj tekmi. Bukvalno nema igraca koji se vise hvali kad utakmica zavrsi 0-0 ili 1-1 od njega. Lovren je nocas 10× bolju tekmu od njega odigrao da ne spominjem golmana. I jos onaj desni bek. Nije ni u top 3 u Hrvatskom dresu nocas.
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Zna li neko gdje ima pogledati tekmu u gradu, neki pub, svejedno?
Mamu mu jbem

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Brazil je bio najbolja repka sa ove strane. Hrvatima ko god da dode bit ce im lakse nego nocas.
Hrvatska ide u finale.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Pokazuju smjer kojim nas nogomet treba ici..jaka domaca liga
Zadnja izmjena: Rosicky, dana/u 09 dec 2022, 19:41, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.