AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
@Raul_64
Maicon je sigurno bolji RB od Ramosa.
Ivanovic takodje.
Rafael isto tako.
vdWiel treba da se dokaze u nekoj jacoj ligi.
Lahm je sigurno bolji bek nego sto ce Ramos ikada biti.
Johnson i Bosingwa su dugo bili povredjeni, tako da mozemo da pricamo o tome.
Rafinha igra u malom klubu, a kad bude presao u neki veci, videce se njegovi kapaciteti.
DAlves je najbolji desni bek na svetu, pa samim tim bolji i od Ramosa.
Sagna je mozda losiji od Ramosa. Tu sam ga mozda na staru slavu ugurao.
Ivanovic takodje.
Rafael isto tako.
Rafinha igra u malom klubu, a kad bude presao u neki veci, videce se njegovi kapaciteti.
Hahahah pravo smjesan post,ja neznam dali ti gledas utakmice ili samo citas o fudbalu.....ahahahahahMaGiCa je napisao/la:@Raul_64
Ivanovic takodje.
Rafael isto tako.
RIP SALE VILENJAK
- DAVID VILLA 7'
- Kontakt:
Malo si vise pretjero.MaGiCa je napisao/la:@Raul_64
Ivanovic takodje.
Rafael isto tako.
Maicon i alves jesu bolji ali ovi ostali ne.
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
- sarajlija89
- Kontakt:
@Magica
Pa ne bih se ni ja bas slozio za Ramosa s tobom...
Sigurno je medju 3-4 desna beka....Maicon,Alves,Lahm...jesu bolji mislim ali za nijansu....ovi ostali nisu sigurno.
Ivanovic je tu negdje...obojica su po vokaciji CB ali odlicno se snalaze i na RB....korisni za ekipu i naprijed i nazad...
VdWiel....nedokazan dovoljno..ipak je holandska liga za klasu ispod top 5...mozda i vise...al ima potencijal...vidjecemo kako ce to biti ali ne moze se jos porediti sa Ramosom i sl.
Johnson,Bosingwa,rafinha...Johnson jeste dobar ali ni u Chelsaea ni u Lpoolu nije pokazao koliko se od njega ocekuje.U Portsmouthu je bio najbolji...znaci i on je relativno nedokazan i sigurno nije bolji od ramosa.
Bosingwa...strasno brz i prodoran igrac,pozadi slabiji..al povreda ga je mnogo kostala...daleko je sada od prave forme i upitno je da li ce je ikada vratiti.
rafinha..strasan potencijal bio,al stagnira mislim posljednje 2 sezone...imao je i povreda.Jak je prema naprijed al igru u odbrani mora popraviti...nedokazan dovoljno slobodno cu reci..bar na velikoj sceni i u vecim klubovima i ne moze u istu recenicu sa ramosom.
sagna...dobar jeste,ali ramos je korisniji igrac..vise zabija,asistira...sagna je od onih igraca koji se previse ne isticu ali rade svoj posao na nivou.
A sta o ramosu reci...igra za Real,za spaniju..osvojio je skoro sve.Njegov doprinos ekipi je zasta veliki..cesto zabija golove..asistira...u odbrani dosta dobar,tehnicki dobro potkovan.Sve ono sto treba da ima kvalitenan i moderan bek...
Mlad je relativno a ima toliko iskustva...
Borben,srcan..pravi borac...malo je prgav al boze moj...i to je potrebno
Sigurno medju najboljim bekovima svijeta uz sve ove navedene karaktersitike...
Sigurno je medju 3-4 desna beka....Maicon,Alves,Lahm...jesu bolji mislim ali za nijansu....ovi ostali nisu sigurno.
Ivanovic je tu negdje...obojica su po vokaciji CB ali odlicno se snalaze i na RB....korisni za ekipu i naprijed i nazad...
VdWiel....nedokazan dovoljno..ipak je holandska liga za klasu ispod top 5...mozda i vise...al ima potencijal...vidjecemo kako ce to biti ali ne moze se jos porediti sa Ramosom i sl.
Johnson,Bosingwa,rafinha...Johnson jeste dobar ali ni u Chelsaea ni u Lpoolu nije pokazao koliko se od njega ocekuje.U Portsmouthu je bio najbolji...znaci i on je relativno nedokazan i sigurno nije bolji od ramosa.
Bosingwa...strasno brz i prodoran igrac,pozadi slabiji..al povreda ga je mnogo kostala...daleko je sada od prave forme i upitno je da li ce je ikada vratiti.
rafinha..strasan potencijal bio,al stagnira mislim posljednje 2 sezone...imao je i povreda.Jak je prema naprijed al igru u odbrani mora popraviti...nedokazan dovoljno slobodno cu reci..bar na velikoj sceni i u vecim klubovima i ne moze u istu recenicu sa ramosom.
sagna...dobar jeste,ali ramos je korisniji igrac..vise zabija,asistira...sagna je od onih igraca koji se previse ne isticu ali rade svoj posao na nivou.
A sta o ramosu reci...igra za Real,za spaniju..osvojio je skoro sve.Njegov doprinos ekipi je zasta veliki..cesto zabija golove..asistira...u odbrani dosta dobar,tehnicki dobro potkovan.Sve ono sto treba da ima kvalitenan i moderan bek...
Zadnja izmjena: sarajlija89, dana/u 19 feb 2011, 17:05, ukupno mijenjano 1 put.
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- pazzoetoogol
- Kontakt:
Rafinha
, pa taj covjek je vise na klupi u Genovi nego sto igra,...Zanetti je najbolji i lijevi i desni bek i zadnji vezni i sta sve ne....a opet nekoj budali je to dovoljno da ga ne pozove na svjetsko prvenstvo 
non siamo mai stati in B ! FORZA INTER
Maicon je najbolji desni bek na svijetu, jedino sam u to siguran, za ostale ne znam...
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
Od tog coveka je Gasperini pravio WBa. Sto on tesko moze da odigra. A kako igra sad na RBu, pogledaj tekmu vs SamPe.pazzoetoogol je napisao/la:Rafinha, pa taj covjek je vise na klupi u Genovi nego sto igra,...Zanetti je najbolji i lijevi i desni bek i zadnji vezni i sta sve ne....a opet nekoj budali je to dovoljno da ga ne pozove na svjetsko prvenstvo
Jbga, Maradona je boolja od selektora.
Gde ima da se gleda fudbal? Nikad to nisam radio. Kako to uopste moze da se radi? Hvala.RKO je napisao/la: Hahahah pravo smjesan post,ja neznam dali ti gledas utakmice ili samo citas o fudbalu.....ahahahahah
Gle, tebe cenim ovde najvise, ali mi se ne da nastavljati. Objasnio sam gde vidim slabosti Ramosa.sarajlija89 je napisao/la:@Magica
Mora se reci da on ima strasne ekipe u kojima igra i da se njegovi nedostatci ne mogu sagledati kao kod drugih igraca, koje sam ovde pomenuo.
Meni se licno ne svidja to njegovo ispadanje u tranzicijskoj fazi. Uz to se pozadi lose postavlja. Mnogo losije od Maicona i Ivanovica. Takodje, ni brzinom ne moze da isparira 6-7ici gorepomenutoj.
Pitanje je kako bi se snasao u Calcio-u, ali nema sumnje da ce ga Mourinho prodati ako dobije Pato-a u takvoj trampi. Ovi Realovci mogu da uzdizu SRa do mile volje, ali neka se sete najvecih blamaza Reala i igara SRa u tim utakmicama.
MaGiCa je napisao/la:Gde ima da se gleda fudbal? Nikad to nisam radio. Kako to uopste moze da se radi? Hvala.RKO je napisao/la: Hahahah pravo smjesan post,ja neznam dali ti gledas utakmice ili samo citas o fudbalu.....ahahahahah
Pa po tvom komentaru vezano za Ramosa da se primjetiti da nisi
Da ne valja ne bi igrao u Realu niti u Spanjolskoj reprezentaciji sa 20godina
RIP SALE VILENJAK
...jeste nekad bio,a sad nije...ima dosta kvalitetnih igraca na toj pozicij i ne bih ulazio u raspravu tko je najbolji,ali maicon nije...muXmania je napisao/la:Maicon je najbolji desni bek na svijetu, jedino sam u to siguran, za ostale ne znam...
Cuj nekad, isto ko da je bio najboji prije 5 godina, a ne prosle godine.
Uostalom tema nisu bekovi.
Uostalom tema nisu bekovi.
Genius, outrageous, the best ever! RF!
Gledaj klinac, ajde batali malo, moze?RKO je napisao/la: Pa po tvom komentaru vezano za Ramosa da se primjetiti da nisi
Niko nije rekao da SR ne valja.
To sto ne poznajes elementarnu logiku, nisam ti ja kriv.
Rekao sam da SR nije top3 desni bek sveta. I nabrojao one za koje smatram da su bolji na toj poziciji od njega.
Mozes da se slozis, da repliciras ili da odzujis. Moje fudbalsko znanje da dovodis u pitanje - mozes, ali ti vise necu replicirati.
Nazad na frankovsku temu, pa tamo mitomanisi i idolatrisi.
Dobro ,Magica se malo zanio ,al ga razumijem ,SR jest dobar al imaju bar 4 bolj :maicon ,alves lahm i ivanovic ,njih bi ja svrsto ispred SR ,al mislim da milan moze bolje poslovat nego ovu zamjenu izvrsit ,ako vec hoce mjenjat Pata radije da ga prodaju i uzmu lijevog i desnog beka ,a i ne moraju 2 solidna beka poput :Bekka iz Hofennheim (savim solidan igrac ) i recimo Criscita -nisu skupi a mogu i Pata zadrzat ako zele..."
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!
Alo' momci Tema je AC Milan, a ne Sergio Ramos ili najbolji desni bek na svijetu !
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
- sarajlija89
- Kontakt:
Znao sam da ces mi to reciMora se reci da on ima strasne ekipe u kojima igra i da se njegovi nedostatci ne mogu sagledati kao kod drugih igraca, koje sam ovde pomenuo.
Meni se licno ne svidja to njegovo ispadanje u tranzicijskoj fazi. Uz to se pozadi lose postavlja. Mnogo losije od Maicona i Ivanovica. Takodje, ni brzinom ne moze da isparira 6-7ici gorepomenutoj.
Prema naprijed je dosta dobar...jak u prekidima,sasvim solidan centarsut i bez previse rizika u igri..rijetko gubi lopte.Cak i lijeva noga nije losa a tehnicki je ispred ostalih uglavnom....i to sve kada se zna da je CB po vokaciji.
U sevilli je igrao i DMF po potrebi sjecam se...zna lopte sto bi obicnim jezikom rekli.A i kada je realu lose islo u onih par sezona..bio je medju boljim i isticao se..
Statistickim ucinkom je mozda jaci i od pomenutih igraca za koje mislimo da su jaci na toj poziciji....al u globalu Ramos je igrac kojeg bi svaka ekipa pozeljela,upravo iz svega navedenog se moze zakljuciti da je polivalentan igrac i vrlo produktivan i koristan...
a kada bi ocjenjivali njega samo na osnovu karaktersitika desnog beka i po tome kriteriju...sigurno da ima boljih igraca..on nije klasican RB...
Mislim da je to neka poenta...ramos kao korsitan timski igrac,gdje govorimo o generalnom kvalitetu i njegov ucinak kao RB....gdje ima igraca sa boljim karaktersitikama za tu poziciju...mislim da si to htio reci i razgraniciti a ostali i nisu bas najbolje shvatili
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
@Sarajlija89
Ne bih da ovo sve zvuci kao "ja tebi `vojvodo`, ti meni `serdare`", ali tako izgleda.
Upravo to. SR je dobar i kvalitetan igrac, ali daleko od top3 desnih bekova sveta.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Ispadanja, lose postavljanje, manjak koncentracije.
Ali, ljudi ovde idu iz krajnosti u krajnost. "Kad te voljem - onda te stvarno voljem, kad te ne voljem - ja te koljem", kao sto rece Bosa Tanjevic.
Ne volim navijacko sudjenje o igracima, kakvo je ovde uobicajeno.
Jednostavno, trudim se da gledam realno. Ovde neki navijaci Milana dizu Pato-a (nekonstantan igrac, i dalje samo veliki talenat) kao da je Shevchenko (legenda) , a neki navijaci Reala dizu Ramosa (nekonstantan igrac, i dalje veliki talenat) kao da je Cafu (legenda).
E, jbga, ajd sad svi tako da radimo. To jednostavno ne odgovara realnosti.
Ja da sam na mestu Gallianija, ja bih zamenio Pato-a za Ramosa i za kintu.
+ sa tom kintom se resava problem levog beka i dobija full odbranu
+ resava se igraca koji je staklen za Serie A
Takodje, da sam u Valdanovom polozaju, isto bih uradio.
+dolazak Pato-a otvara 4-3-3 kao opciju, 442 i 451 i dalje ostaju, a moze da se igra i Xmas tree sto Pato-u najvise odgovara.
+ decko ima samo 22 godine
+ Ramos je izgleda u sukobu sa Mourinhom
Dakle, ovo je trade koji bi svima odgovarao kad se malo bolje to sagleda.
Ali, onda se javljaju fanboysi i klinci i oni navijacki pljuju po drugima i prozivaju navijace i igrace suparnickih klubova. Fanbojizmu i patkometriji nikad kraja.
Ne bih da ovo sve zvuci kao "ja tebi `vojvodo`, ti meni `serdare`", ali tako izgleda.
Upravo to. SR je dobar i kvalitetan igrac, ali daleko od top3 desnih bekova sveta.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Ispadanja, lose postavljanje, manjak koncentracije.
Ali, ljudi ovde idu iz krajnosti u krajnost. "Kad te voljem - onda te stvarno voljem, kad te ne voljem - ja te koljem", kao sto rece Bosa Tanjevic.
Ne volim navijacko sudjenje o igracima, kakvo je ovde uobicajeno.
Jednostavno, trudim se da gledam realno. Ovde neki navijaci Milana dizu Pato-a (nekonstantan igrac, i dalje samo veliki talenat) kao da je Shevchenko (legenda) , a neki navijaci Reala dizu Ramosa (nekonstantan igrac, i dalje veliki talenat) kao da je Cafu (legenda).
E, jbga, ajd sad svi tako da radimo. To jednostavno ne odgovara realnosti.
Ja da sam na mestu Gallianija, ja bih zamenio Pato-a za Ramosa i za kintu.
+ sa tom kintom se resava problem levog beka i dobija full odbranu
+ resava se igraca koji je staklen za Serie A
Takodje, da sam u Valdanovom polozaju, isto bih uradio.
+dolazak Pato-a otvara 4-3-3 kao opciju, 442 i 451 i dalje ostaju, a moze da se igra i Xmas tree sto Pato-u najvise odgovara.
+ decko ima samo 22 godine
+ Ramos je izgleda u sukobu sa Mourinhom
Dakle, ovo je trade koji bi svima odgovarao kad se malo bolje to sagleda.
Ali, onda se javljaju fanboysi i klinci i oni navijacki pljuju po drugima i prozivaju navijace i igrace suparnickih klubova. Fanbojizmu i patkometriji nikad kraja.
Ramos je po meni u top 5 desnih bekova na svijetu: Maicon, Alves, Lahm, Ramos i Sagna
zamjena Pato-Ramos bi bila glupa, jer defanzivci su uvijek manje cjenjeniji bili, i rijetko koji prijedje transfer 30+
tako jedino Ramos + odredjena cifra bi moglo za Pata
zamjena Pato-Ramos bi bila glupa, jer defanzivci su uvijek manje cjenjeniji bili, i rijetko koji prijedje transfer 30+
tako jedino Ramos + odredjena cifra bi moglo za Pata
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Ajd da zavrsimo raspravu.MaGiCa je napisao/la:Gledaj klinac, ajde batali malo, moze?RKO je napisao/la: Pa po tvom komentaru vezano za Ramosa da se primjetiti da nisi
Niko nije rekao da SR ne valja.
To sto ne poznajes elementarnu logiku, nisam ti ja kriv.
Rekao sam da SR nije top3 desni bek sveta. I nabrojao one za koje smatram da su bolji na toj poziciji od njega.
Mozes da se slozis, da repliciras ili da odzujis. Moje fudbalsko znanje da dovodis u pitanje - mozes, ali ti vise necu replicirati.
Nazad na frankovsku temu, pa tamo mitomanisi i idolatrisi.
Prvo nisam klinac i pratim nogomet dovoljno dugo da sam zapamtio igrace sa tvog avatara i tvoj poznati nick.Maradona,Gioradno,Careca.
Drugo nisi rekao top 3 neko si naveo njih 10 koji su bolji od Ramosa a za koje i lajik zna da nisu(njih 5-6 sigurno nije)
Trece ovo za frankovsku temu(odnosno Real Madrid) cu se samo
Ontopic: Mislim da Milanu trebaju bekovi,oba dobro kvalitetna kao i stoper i razigravac.
Prestara je ekipa i tesko se nosi sa mladim protvnicima.
Zamjenuti Pata za Ramosa,sto da ne?!Pato nije starter,veoma je sklon povredama,zele kupiti Ballotelija tako da ce bit jos manje mjesta za Pata.Iako je bio sigurno najveci napadacki potencijal na svjetu.
Samo mislim da Real na to nebi pristao
RIP SALE VILENJAK
Da se ja pitam ja Pata ne bi dao ni za jednog igraca na svijetu u normalnim uvjetima. Ali posto su ovo ocigledno nenormalni i on je hronicno bolestan (kao i Kaka') treba ga uvaliti nekome za podobru svotu novca. Ako iko ovo zna uraditi to je Galliani (slucaj Shevchenko i Kaka') tako da ako ga proda budimo sigurni da je bolestan covjek. Eh kad bi mogli izvuci Ramosa za njeg to bi bilo fascinantno. Pojacali bi odbanu odnosno bekovske pozicije gdje smo jako tanki a ne bi ni feninga potrosili. Cak bi bilo vrlo moguce da dobijemo i 10-ak miliona za Pata sto bi nam pomoglo u "operaciji Ganso" koji je primarni cilj kako citam. I sa ta 2 igraca bi imalo strahovitu ekipu + jos neka sitna buranija.
Trenutno korisnika/ca: celikmilan i 3 gosta.