Raul_64 je napisao/la:Najgore u svemu ovome je sto si ti ozbiljan...meskalin je napisao/la:Real bi dao Ramosa i jos 30 milja
Nema puno kvalitetnih bekova...desnih vise nego lijevih al opet malo...znaci Ramos ima 24 godine,prosao je sve od Ronaldinja do dvije titule Primere za redom,do uspjeha sa reprezentacijom i vec sada sa svojih 24 ima preko 200 nastupa za Real i oko 80 nastupa za reprezentaciju...on je osoba za koju je projektovana kapitenska traka...
a njegovi kvalitetiskromno je medju 3 najbolja desna na svijetu...to sto ljudi pamte sto ga je Ronaldinjo vozao kad je ovaj igrao najbolji fudbal u svojoj karijeri a ovaj je jos istiskao bubuljice ili sto je kao i bilo koji odbranbeni igrac Reala bio "zrtva" Realove bezglave,napadacke igre...
A takodje za razliku od Alvesa,Maicona,Lama(osim sto je mladji) moze bez problema odraditi utakmicu najveceg nivoa na poziciji stopera..
A na kraju krajeva sam je Maldini rekao "The only player that can replace me is him...... It's Sergio Ramos."
meni dosta...
A po cemu se pamti Patova karijera(osim po dvije pogreske Casillasa) po pimplanju lopte ramenom na klupskom svjetskom prvenstvu prije 3 godine
![]()
neka,neka Pata a i tih 30 miliona....
budite pozdravljeni
Najgore od svega je sto ti stavljas SRa u top3 desnih bekova na svetu.
Pa decko nije ni u 10, a tek ne u 3.
Mozda je cak bolji u ulozi CBa od RBa.
Ako Realu Milan ponudi razmenu Pato-Ramos, videces kako ce to Perez&Mourinho brze bolje da odbiju.
Maldini je rekao da je jedini koji moze da ga zameni D.Criscito iz Genoe. Toliko o tome. Tako se ne pise "mali folirant i maneken iz Seville".