Ne. Razbili su nas.
Svjetsko prvenstvo u fudbalu-Katar 2022
-
- Kontakt:
Re: Svjetsko prvenstvo u fudbalu-Katar 2022
Mateo Beusan:
"Ne znam odakle ikakve dvojbe. Ovo je 100 posto penal. Objasnite mi što Livaković radi svojom desnom nogom? Stavlja je u putanju napadača Alvareza. Bez obzira koliko jak start bio, to je penal ko kuća. Možemo biti zahvalni da Livaković nije dobio i crveni karton.

- tutankamon1905
- Kontakt:
Gdje ovaj lik, nije na HRTu vise? Njegove analize zavise od toga kolko je piva i vina popio prije emisije, necemo ga uzimati kao relevantan izvor..da ne bude zabune penal je bio, al i korner u akciji prije al **** galet3 je napisao/la: ↑13 dec 2022, 22:43Mateo Beusan:
"Ne znam odakle ikakve dvojbe. Ovo je 100 posto penal. Objasnite mi što Livaković radi svojom desnom nogom? Stavlja je u putanju napadača Alvareza. Bez obzira koliko jak start bio, to je penal ko kuća. Možemo biti zahvalni da Livaković nije dobio i crveni karton.objasnio
Zadnja izmjena: tutankamon1905, dana/u 13 dec 2022, 22:46, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Na koji korner misliš?tutankamon1905 je napisao/la: ↑13 dec 2022, 22:45Gdje ovaj lik, nije na HRTu vise? Njegove analize zavisickolko je piva popio prije emisije, necemo ga uzimati kao relevevantan izvor..da ne bude zabune penal je bio, al i korner u akciji prije al **** galet3 je napisao/la: ↑13 dec 2022, 22:43Mateo Beusan:
"Ne znam odakle ikakve dvojbe. Ovo je 100 posto penal. Objasnite mi što Livaković radi svojom desnom nogom? Stavlja je u putanju napadača Alvareza. Bez obzira koliko jak start bio, to je penal ko kuća. Možemo biti zahvalni da Livaković nije dobio i crveni karton.objasnio
Jel onaj Perišićev šut? Ono je bila njihova lopta, Perišić je čisto opucao preko gola.
Jedino ako mi je nešto promaklo
Stari moj 3. polufinale svoje reprezentacije na svjetskom prvenstvu gledam. Neke nacije to nece doživjeti kroz idućih 100 svojih generacija. Nogomet je nogomet, sjedeća odbojka je sjedeća odbojka i to su fakti, bez omalovažavanja tuđih uspjeha.Lillard je napisao/la: ↑13 dec 2022, 21:58Mi smo triput bili u polufinalu SPa. Vi jednom na SPu uopce. Kome se rugas? Svaka cast normalnima, pacenici ostaju pacenicifeniksptica je napisao/la: ↑13 dec 2022, 21:56Hrvati se redaju na centar cekaju penale.
Lukaku vam je dao laznu nadu![]()
Navijaj zabArgentinu, Brazil nebitno, al nemoj se rugat nekom ko je 100 puta bolji od tebe. Toliko.

Ontopic: ljudi su bolji i to je to, zasluženo su pobjedili
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma bio je penal ali pretjeruje, nema to veze sa crvenim kartonomtutankamon1905 je napisao/la: ↑13 dec 2022, 22:45Gdje ovaj lik, nije na HRTu vise? Njegove analize zavise od toga kolko je piva i vina popio prije emisije, necemo ga uzimati kao relevantan izvor..da ne bude zabune penal je bio, al i korner u akciji prije al **** galet3 je napisao/la: ↑13 dec 2022, 22:43Mateo Beusan:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- tutankamon1905
- Kontakt:
Sad su prikazivali usporen snimak..cist korner koliko se moglo vidjetiCipiripiblicblic je napisao/la: ↑13 dec 2022, 22:47Na koji korner misliš?tutankamon1905 je napisao/la: ↑13 dec 2022, 22:45Gdje ovaj lik, nije na HRTu vise? Njegove analize zavisickolko je piva popio prije emisije, necemo ga uzimati kao relevevantan izvor..da ne bude zabune penal je bio, al i korner u akciji prije al **** ga
Jel onaj Perišićev šut? Ono je bila njihova lopta, Perišić je čisto opucao preko gola.
Jedino ako mi je nešto promaklo
Haj i ovo je uspjeh. Za koga ces sad navijati da osvoji?
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Ljudi budimo ozbiljni...ovaj uspjeh hrvatske je generacijski I svaka cast na uspjehu...realno odigrali su iznad svojih realnih mogucnosti( zahvaljujuci odlicnom treneru, vrhunskom lideru modricu I vrhunskom golmanu) ... price da im je grupa bila lahka su gluposti...prvo imali su belgiju koja je bila prva na fifa rankingu, maroko koji je dosao do polufinala( I to se popisao po nikad jacem portugalu, belgiji a ni Spanija ih nije nadigrala) I kanadu koja bi se prosetala u 6 od 8 grupa na ovom prventsvu...prosli Japan koji je pobjedio njemacku I spaniju doduse tu im se posrecilo sto je najbolji japanski igrac kubo bio van stroja.. brazil istina imali su srece ali srecu treba zasluzit pobjednickim mentalitetom a oni ga za razliku od ostalih istocnoecropskih ekipa imaju... istina je da su prosli 2put na penale ali penali nisu lutrija, penale pobjedzuje mentalno i psihicki jaci .njihovoj mentalnoj Snazi I sklopu se treba diviti I uciti tj kopirati sve sto valja...argentina je realno veceras odigrala svoju najbolju utakmicu na ovom prvenstvu I zasluzeno su pobjedili...po meni je bio idiotizam ici sa 2 stopera umjesto tri( Argentinci se cesto pate protiv ekipa koje tako igraju) ... kako God svaka cast hrvatskoj I nadam se da cemo I mi proci grupu na euru...
-
- Kontakt:
Za Argentince.Justin je napisao/la: ↑13 dec 2022, 22:49Haj i ovo je uspjeh. Za koga ces sad navijati da osvoji?
Veliki je uspjeh, pogotovo ako se uzme bronca.
I to od Roninih pusiqraca, dok je taj isti osvojio EURO na najsmijesniji nacin u historiji tog takmicenja. Zavrsio 3. u grupi iza Mađarske i Islanda (ne bi je prosao da se igrao stari sistem), a onda Hrvatska na produzetke, Poljska na penale i Vels u polufinalu.

Necu nikada navijati za Hrvatsku ali opet su velki uspijeha ustvarili. Tri puta su u pola finale na Svijetsko Prvenstvo stigli. Samo jednom se nisu plasirali na Svijetsko 2010 i na Euro 2000. Ali opet igraju redovno na takmicenje dok je naš najveci uspijeh bilo 2014. Srbija takodje nije se nikada plasirala na Euro.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Nisam gastarbajter, nego zivim u BiH, tacnije Travnik. Ako treba sta drugo od podataka ne krijem, zna me dosta raje na forumu, bujum na cevape ili pivu svim dobrim ljudimaGG3 je napisao/la: ↑13 dec 2022, 22:56To su nasi Gastarbeiterifeniksptica je napisao/la: ↑13 dec 2022, 22:55Ti i ja vjerovatno ne mrzimo nikog, al ti se prostires pod njima. Druze dosli su na forum BH FORUM i vrijedjaju Bosnu i Hercegovinu. Ako tebi ne smeta sto tvoj sugradjanin tebi pise vi vase vama a zivite u istoj drzavi meni smeta. Nebitno bio taj Hrvat, Srbin ili Bosnjakrio_Ferdy88 je napisao/la: ↑13 dec 2022, 22:52
BiH je zemlja i Hrvata i Bosnjaka i Srba, to sto neko pored nje ima pasos neke druge zemlje to ne mijenja. Svako se ima pravo izjasniti onako kako hoce i biti sto hoce, nemamo pravo nekome odredjivati sta je i ko je on i kako ce se zvati isto kao sto i nama nema niko to pravo raditi.

Po meni forumska zajebancija nije vrijedjanje, ne budimo pahuljice, i njima se spocitava da su bosanski katolici a ljusi su Hrvati ne vidim smisla u tome da im to spominjes, logicno da ces time izazvati reakciju.
A to sto neko ismijava Hrvatsku i ovaj poraz, nista cudno, toga je uvijek bilo i bice na forumima i netu dok je svijeta i vijeka, jer se ismijavala i ismijava i Barca i Real i puno drugih velikih klubova nakon svakog poraza, a ismijavao se i Messi i ova Argentina prije koju sedmicu kad su izgubili od Saudijaca, nista cudno, to je normalna stvar, ne znam sto to nekome tesko pada

Zadnja izmjena: rio_Ferdy88, dana/u 13 dec 2022, 23:04, ukupno mijenjano 1 put.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Od 50-50, pa rekao bih da su mnogi dali više šansi Hrvatskoj, a bgmi neki i Nizozemskoj, došli smo do toga da to i nisu neke ekipe i da je ovo zapravo jedan od najlakših puteva u finale ikad. Brao forum. 

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
-
- Kontakt:
Pa sta mislis da ce biti ako osvoje? Bit ce da je Francuska u rasulu, nije bilo Benzeme

⚽FK Garaže⚽
Argentina zasluženo, Hrvatska razočarala.
Prvi penal sumnjiv, ali eto struka kaže da je čist. Kakve partije Alvareza i Messija
Modrić

Prvi penal sumnjiv, ali eto struka kaže da je čist. Kakve partije Alvareza i Messija

Modrić

Leo Messi = fudbal.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.