FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Samo smo dobro skautirali Rašida nema šta
majka mu i ne zna da se ''bavi'' fudbalom

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- egocentrik
- Kontakt:
Alipasino b faza, rahmet mu dusi..MaroonBjelave je napisao/la: ↑14 dec 2022, 01:26Ma pitam jer je na gostovanja išao s ekipom s Koševskog, a tu je bio moj drug iz škole. I sjećam ga se kad se odradila pumpa u Ključu hahaha. Brat u 'naramku' nosi red bullove![]()
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness
Mine's a Guinness
sta se plave fekalije nakupilo na temi, hajd sto vidim da je citaju 24/7 nego sto i glasaju u anketama
NEMA NAZAD
Kakva prevara sa Rashidom ,kako se lova okrece pa cak ni sakrit nisu u stanju to,kad je došao sluzbeno napisano
Halo papci,fali vam godina ugovora,ko je to u dzep stavio.
Sad kad ide napisali suAbubakar se već priključio treninzima i radu sa ekipom, a potpisao je ugovor do 31.12.2024. godine.
.Rashid Abubakar u nastavku sezone neće nositi dres FK Sarajevo. Abubakar je stigao u naš klub prethodnog ljeta iz ekipe Accra Lions i potpisao ugovor do 31. decembra 2023.
Halo papci,fali vam godina ugovora,ko je to u dzep stavio.

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Dugo smo ga skautirali, 4 mjeseca sa topografskim kartama trazili gdje se nalazi
Do smrti odani!
cisto pranje novca sa garom je bilo
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
To prvobitno je vjerovatno bilo sa opcijom produzenja.miky_hz je napisao/la: ↑14 dec 2022, 12:37Kakva prevara sa Rashidom ,kako se lova okrece pa cak ni sakrit nisu u stanju to,kad je došao sluzbeno napisanoSad kad ide napisali suAbubakar se već priključio treninzima i radu sa ekipom, a potpisao je ugovor do 31.12.2024. godine.
.Rashid Abubakar u nastavku sezone neće nositi dres FK Sarajevo. Abubakar je stigao u naš klub prethodnog ljeta iz ekipe Accra Lions i potpisao ugovor do 31. decembra 2023.
Halo papci,fali vam godina ugovora,ko je to u dzep stavio.![]()
Ja volim volim volim samo tebe...
BŽKŠ
BŽKŠ
- ElCartel11
- Kontakt:
U hoce li ko odgovarati za Rashida ili ce ostati to pod tepihom ko i uvijek 

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- Evolution87
- Kontakt:
Pa sta ce ko i odgovarati kad komplet klub i sluzi za pranje para.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- BegovicRamiz
- Kontakt:
vise provedenih dana nego odigranih minuta
nije lose za dobar skauting koji se provodio duze vrijeme
zao mi je Raside al ni po tom parametru nisi prvi
tu je zakucao Anicic

nije lose za dobar skauting koji se provodio duze vrijeme
zao mi je Raside al ni po tom parametru nisi prvi
tu je zakucao Anicic
Ovo su zvanicne informacije kojih bi se trebali drzati,nebih ja ništa da nagadjam jel vjerovatno il nije vjerovarno,samo vidim da se godine ne podudaraju.JVVVST je napisao/la: ↑14 dec 2022, 12:54To prvobitno je vjerovatno bilo sa opcijom produzenja.miky_hz je napisao/la: ↑14 dec 2022, 12:37Kakva prevara sa Rashidom ,kako se lova okrece pa cak ni sakrit nisu u stanju to,kad je došao sluzbeno napisanoSad kad ide napisali suAbubakar se već priključio treninzima i radu sa ekipom, a potpisao je ugovor do 31.12.2024. godine.
Halo papci,fali vam godina ugovora,ko je to u dzep stavio.![]()
Marku svaku za lijekove potrošili što su uzeli.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
U cometu pise 31.12.2022
Eto super ,znaci mozemo kviz organizovat pa pogadjat.
Rashid je imao ugovor
A 2022
B 2023
C 2024
Rashidu je trebalo da "udje" u Evropu.
Ide sad u Gornji Milanovac, pa ce za godinu na gradjevinu i dobro svima.
Ide sad u Gornji Milanovac, pa ce za godinu na gradjevinu i dobro svima.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Tatamata1946 je napisao/la: ↑14 dec 2022, 12:26Otkad znam za sebe mi vodimo neke borbe i tjeramo nekog. Da mi je docekati da idemo na utakmice u sto vecem broju sa drustvom ili djecom i da smo zadovoljni jednu sezonu. Mi smo tjerali i nakon duple krune (prvi ja) i sta tu vise pricati. Prestati ovo pratiti i uzivati jos malo u zivotu. Prodje zivot u crnjacima i negativnostima.

Sve mi znamo.
Fanimo potpisao za Koper
-
- Kontakt:
Sta bi s krivicnom prijavom za onu alkoholicarku?
Dobro rece ovaj gore drug,okrenuti se normalnom zivotu,nema od ovoga nista. Besmisleno je postalo odavno.
A,opet u covjeku kuha li kuha,ne mozes se jednostavno pomiriti s cinjenicom da paraziti ordiniraju klubom i masne pare uzimaju za nesto sto se zove dubioza i razvaljivanje institucije koja ti znaci kao i svaki najuzi clan porodice.
Da se odreknes stila i nacina zivljenja...
Da nosis taj hendikep u dusi dok si ziv zbog imbecila,hmmm
Svi koji ste u gradu, koji zivite tu, i kome je FKS u srcu a ima nas masAllah ne dozvolite to,jer znam da velika vecina to nece nijemo posmatrati. Na kraju tu su HZ!
SARAJEVO CE BITI SVE DRUGO CE PROCI

Dobro rece ovaj gore drug,okrenuti se normalnom zivotu,nema od ovoga nista. Besmisleno je postalo odavno.
A,opet u covjeku kuha li kuha,ne mozes se jednostavno pomiriti s cinjenicom da paraziti ordiniraju klubom i masne pare uzimaju za nesto sto se zove dubioza i razvaljivanje institucije koja ti znaci kao i svaki najuzi clan porodice.
Da se odreknes stila i nacina zivljenja...
Da nosis taj hendikep u dusi dok si ziv zbog imbecila,hmmm
Svi koji ste u gradu, koji zivite tu, i kome je FKS u srcu a ima nas masAllah ne dozvolite to,jer znam da velika vecina to nece nijemo posmatrati. Na kraju tu su HZ!
SARAJEVO CE BITI SVE DRUGO CE PROCI
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, broj6, Hajdeee, riki46, Varijantas8, VolimoSarajevo i 76 gostiju.