FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ona nije nista kriva. sve smo mi krivi sto sutimo i trpimo da neko ko ona pljuje na nas i klub.
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
Neće se ovdje igrat ni 2023. ja mislim. Manijak Mirvah mogao je bar pokusat izvuci pare od Tana za teren. Gurbetima teren ko Santiago Bernabeu a ovdje me ljudi ubijeđuju da je bolje što se pustilo ovom nakaradnom savezu džabe da nam rade - dosad bi ona ekipa iz Qatara riješila teren 18 puta i ne bi nam sezona bila u kurchu.
Mogu zamisliti, kako bi se svi osjećali da vas non stop neko prati i svaki potez okrene kao da se sa nekim sprdate. Poslije Boga i porodice, Fk Sarajevo mi je najvažnije i opet bi sada volio da svi na čelu sa Mirvićem dignu ruke od kluba i da vidim kako će ljudi sa foruma spasiti klub od propadanja. Vidite da su jedini oni ostali, opština 0 km ( želješčar 760 000). Mi smo veći dušmani kluba, od bilo koga. Mada su mnogi ovdje hajceri, koji i priželjkuju najgori scenarij.
Kakav si ti balija...fks74 je napisao/la: ↑14 dec 2022, 19:57Mogu zamisliti, kako bi se svi osjećali da vas non stop neko prati i svaki potez okrene kao da se sa nekim sprdate. Poslije Boga i porodice, Fk Sarajevo mi je najvažnije i opet bi sada volio da svi na čelu sa Mirvićem dignu ruke od kluba i da vidim kako će ljudi sa foruma spasiti klub od propadanja. Vidite da su jedini oni ostali, opština 0 km ( želješčar 760 000). Mi smo veći dušmani kluba, od bilo koga. Mada su mnogi ovdje hajceri, koji i priželjkuju najgori scenarij.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
- Kontakt:
- ElCartel11
- Kontakt:
Zbog Andreja se nadam da ce otici na zimu. Da se okusa vani i pokusa dogurati barem do neke belgijske ili nizozemske lige.
Od nas i onako nema nista bezveze bi propao ovdje.
Dok se kladionicari i talovi nepovuku tako nam je.
Od nas i onako nema nista bezveze bi propao ovdje.
Dok se kladionicari i talovi nepovuku tako nam je.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Igman dovodi naseg bivseg trenera... Kakav iskorak u karijeri zvezdasa 

"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Daj neka neko okači klip od Ajle za čarape
Ovaj fks74 mora da je muz od aylah influenserke
Evo da ne kaze direktorica da je zapostavljena...
Hvala @Cora vrhunski rad
Hvala @Cora vrhunski rad

Iz onog koliko ste ga dizali kad je tek došao znao sam da će se kad-tad, iako je tada djelovalo nemoguće, ovoliko spuštati. I to što je najgore ovaj put mislim da jesu baš jedni te isti ljudi u pitanju.
Mada ja mislim da nema mjesta kritici jer stvari su uvijek teže nego što izgledaju.Iz tog našeg očekivanja - to što ljudi misle da je lahko i proizilaze sve naše nedaće.
Po meni na ovaj kadar treba dovesti jednog drugog ili trećeg golmana od jedno 35 godina. Ekipi fali iskustva i stabilnosti. Ja se nadam da smo zadnji put napravili ovakvu grešku. Bolji je i Hebibović u ekipi a da se ekipa ne ruši i ne mijenja drastično nego otjeraj sve, prodaj sve pa onda sastavljaj ekipu. Taman da smo zadnji ekipu treba držati na okupu posebno jer sama naša ekipa ima "tendenciju da se osipa" - svi čekaju da se ispale iz države i tim teže je očuvati ekipu.
Što se tiče Rashida - tu se najbolje vidi kako mi radimo štetu klubu. Koliko se iz jednog dogadjaja kod nas može izvući to je čudo jedno. Mi ne radimo u klubu i nemamo sve informacije. Šta ako su ljudi iz kluba htjeli da dovedu jednog Afrikanca da po tome vide kakav je kvalitet nogometa u Africi - pa daj mu nekakvu platu, zadrži ga neko vrijeme da ga možemo posmatrati i gledati? Ili da vidimo kako se takav igrač može uklopiti u bosansku tradiciju i način života. Južnoamerikanci do neki dan se nisu mogli uklopiti u engleski stil života, ne znam zašto bi mi bili izuzetak. Ja to ne tvrdim, samo dopuštam kao opciju. Ko zna šta je u njihovim glavama. Ali ćemo mi sve to preskočiti i odmah proglasiti sve muljanjem i prevarom bez igdje ikakvih dokaza.
Mada ja mislim da nema mjesta kritici jer stvari su uvijek teže nego što izgledaju.Iz tog našeg očekivanja - to što ljudi misle da je lahko i proizilaze sve naše nedaće.
Po meni na ovaj kadar treba dovesti jednog drugog ili trećeg golmana od jedno 35 godina. Ekipi fali iskustva i stabilnosti. Ja se nadam da smo zadnji put napravili ovakvu grešku. Bolji je i Hebibović u ekipi a da se ekipa ne ruši i ne mijenja drastično nego otjeraj sve, prodaj sve pa onda sastavljaj ekipu. Taman da smo zadnji ekipu treba držati na okupu posebno jer sama naša ekipa ima "tendenciju da se osipa" - svi čekaju da se ispale iz države i tim teže je očuvati ekipu.
Što se tiče Rashida - tu se najbolje vidi kako mi radimo štetu klubu. Koliko se iz jednog dogadjaja kod nas može izvući to je čudo jedno. Mi ne radimo u klubu i nemamo sve informacije. Šta ako su ljudi iz kluba htjeli da dovedu jednog Afrikanca da po tome vide kakav je kvalitet nogometa u Africi - pa daj mu nekakvu platu, zadrži ga neko vrijeme da ga možemo posmatrati i gledati? Ili da vidimo kako se takav igrač može uklopiti u bosansku tradiciju i način života. Južnoamerikanci do neki dan se nisu mogli uklopiti u engleski stil života, ne znam zašto bi mi bili izuzetak. Ja to ne tvrdim, samo dopuštam kao opciju. Ko zna šta je u njihovim glavama. Ali ćemo mi sve to preskočiti i odmah proglasiti sve muljanjem i prevarom bez igdje ikakvih dokaza.
- napoleon72
- Kontakt:
Vidis sticker carape preko ovog laptopa, i kao "danas pod kontrolom"
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Mi navijaci (pitari i horde) smo daleko najvece picke kad dopustimo da nas neko ovako ebe u zdrav mozak.
Nek proba ovo raditi direktor Partizana, Zvezde, Hajduka pa ne bi jutro doceko. Kao pizde nismo bolje ni zasluzili.
Nek proba ovo raditi direktor Partizana, Zvezde, Hajduka pa ne bi jutro doceko. Kao pizde nismo bolje ni zasluzili.
-
- Kontakt:
Nemam potrebu za njihovim novcem, imam svoj koji mi je dovoljan. Nisam pohlepan i uvijek sam skroman. Uvijek sam branio sve koji su vezani za Fk Sarajevo, pročitaj sve moje postove i uvjeri se.
Covjek kaze zamislite da se ovo desava u nekom drugom klubu i navede Partizan kao primjer. Pa bas u tom Partizanu vlada 50 puta veci haos izmedju navijaca i uprave nego sto je to kod nas, ako je ovo kod nas uopste i doslo do tog nivoa. Mislim da preko 5 godina pokusavaju otjerati upravu odnosno generalnog direktora, sd i predsjednika. Jedino sto im je poslo za rukom je odlazak sd, iako je on u ostavci naveo da odlazi iz privatnih razloga. A najbolji primjer haosa koji tamo vlada ti je utakmica Partizana u Ceskoj ove godine u Konf. ligi, kad se uprava oglasila kako uopste ne zeli organizovati dolazak navijaca, te im nece ni prodavati karte za ovo gostovanje. Zvezdu i Hajduk se uopste ni ne mogu porediti sa ostalim klubovima u regionu, a najvise zbog nacina na koji su uredjeni i kako funkcionisu.
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, bordobijeli, Haksss, keli, laznokrilo, miguelramos, OsmanhodzicBuco, riki46, robertkosar, Vanja8 i 67 gostiju.