O cem se radi?
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Neki lik zvao I nagovarao poslovođe fast food restorana da pretrazuju cure jer tvrdi da su nesto ukrale. Brate moras vidjeti da bi vjerovao sta se sve izdesavalo
Ti stvarno kontas da smo mi nesto inteligentniji
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Šta radi ovaj Balkan info jbte..otvorili su 10 kanala na kojim vrte iste stvari
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
De nek mu neko postavi one postove sa lažne Bingo nagradne igre
Ustvari kad se sjetim Torabija skontao sam da sam u krivu
Ajde ateista odskakutaj od mene 20 koraka. Nista mi gore nema nego kad se vi pravite kao da ste nesto pametni.
- akisarajevo92
- Kontakt:
Takodjer to gledao sinoc/danas, nevjerica
Ajd' sve i nekako ali i dalje se pitam kako je ona likusa pristala da pusi qrac matorcu pod izgovorom pretrage zbog kradje, ima necenzurisani video na netu, jos se i prstenjaci a noge joj tom matorcu na ramenima
koliko moras biti glup/naivan/retardiran
i na kraju dobila 6 miliona $ odstete od McDonaldsa
upali i "Gladbeck: The Hostage Crisis" na Netflixu, ako zelis jos nesto gledati s tim izrazom lica
Don't believe the hype.
Okači to onome @antipolitika kako već.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Misliš onom antipolitika i bukvalno svakom katoliku u Bosni i Hercegovini
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- Antipolitika3
- Kontakt:

Da je barem Lidija Bacic

Usput jucer vam u sred Sarajeva na prijemu zastava Herceg Bosne i nikome ne smeta u drzavnoj instituciji.

HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
Al kakva kriza srednjih godina trese Muska ovo je strasno
Zakonom javno dostupne informacije su mu assassination coordinations

Zakonom javno dostupne informacije su mu assassination coordinations

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Zanimljiv thread

I found freedom. Losing all hope was freedom.
Znači plan je do kraja 2025-te da se završe preostale dionice između Zenice i Doboja?
Kao i između Doboja-Rače?
Znači potencijalno, 26/27 (očekivane odgode) bi mogli biti povezani sa Zagrebom i Beogradom autoputem.
Ku.rac je brzina gradnje but I'll take it
I mora se napraviti bolji prelaz na Gradišci ala Svilaj da bude, ono je komično malo na broj ljudi koji tamo prelazi
Znači potencijalno, 26/27 (očekivane odgode) bi mogli biti povezani sa Zagrebom i Beogradom autoputem.
I mora se napraviti bolji prelaz na Gradišci ala Svilaj da bude, ono je komično malo na broj ljudi koji tamo prelazi
Meni je bitno da spoje od Zenice do Doboja, ostalo mi je manje relevantnoBlejzer10 je napisao/la: ↑16 dec 2022, 11:07Znači plan je do kraja 2025-te da se završe preostale dionice između Zenice i Doboja?

Ima kod Gradiske sad most preko Save napravljen, tu ce biti puno veca granica od onog malog prkna al ceka se dok se s hrvatske strane zavrse pristupne ceste.