BarbareZeljin je napisao/la: ↑16 dec 2022, 21:58
Brate nesposobna uprava. Postujem katastrofalna situacija. Pvo sto oni rade,radi svaki stecajni upravnik. Sreca njihova sto ima armiju ljudi iza sebe. Dalje cu pisati onako kako mi stvari djeluju iz naseg ugla.
Imas imovinu koju su zohari zapikali.
Imas interes mnogih da se ugrade u sve to.
Ova uprava je svu nadu polozila u pregovaracki tim sa Amerikancem. Dvaka ostala ponuda znacila je nepopularnu mjeru gubitka pomocnog. Za to su se borile 2 struje.
Oni su slijepo gledali ka zapadu i nisu imali nikakav plan b.
I ljudi koji nam se nude kao spasioci svjesni su da nama gori pod nogama.
Zasto bi oni dali neke velike pare kad znaju da ova uprava ne moze sama da rijesi omcu porezne.
Mi da ispatimo nekako poreznu ,da kojim cudom spasimo klub,vjeruj mi tek tad bi se mogli postaviti kao pravi partneri i imali sta ponuditi.
Zo ti je isto ko ona saga sa Mbapeom sto bi ga pola godine ranije kupio za 200 miliona ako ga mozes dobit djaba.
Ova uprava nema plan,osim ako ovo nije priprema za misterioznog spasioca minut do 12,jer se nije moglo drugacije.
Ja razumijem i raju dosta joj svega.
Ali ko ce Zelju spasit ako ne mi.
Takva je situacija. Evo sta i da ne uradimo ovo. Ne spasavamo mi nikog do Zelju. Najlaske je ove rastjerat. Ali sta ako se dozvoli ono najgore.
Ljudi skupe nemoguce cifre da nekog spase,sto ne bi i mi napravili najvece ludilo ikad i spasili nas klub.
Ja maloprije slusam jarana sa kojim sam 100 puta na tekmi bio i koji je svw do sad podrzao. Kaze nedam bagri ni marke.
Ne kontam ja to. Mene Zeljo zanima. Spasimo ga ljudi jos jednom. Ja cu uradit sve ,da sutra ne bi sam sebi prigovorio da sam mogao a nisam.
Vi kako god hocete.