FK Željezničar

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

U sezoni 2025/26. očekujem:

1. Borbu za titulu
35
24%
2. Borbu za Evropu
72
49%
3. Sredinu tabele
24
16%
4. Borbu za opstanak
15
10%

Ukupno glasova: 146

Hulahopka

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Hulahopka » 17 dec 2022, 15:59

Admir74 je napisao/la:
17 dec 2022, 15:57
Arvid je napisao/la:
17 dec 2022, 15:45
Zar stvarno nije ove u upravi sramota?
To je za Skupštine pitanje, naše je:
slika
Ovo se zove radiš za platu. Dečko se trudi,malo ti kasni plata Al ima sud naplatiti ćeš sve. Jer ako mi ne zovemo ti nemaš plate... :opaopa:

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 17 dec 2022, 16:03

Manijakalnost99 je napisao/la:
17 dec 2022, 15:49
Treba raspustiti upravu koji ce nam qurac sad su navijaci svakko sponzor uprava ni za sta vise ni ne sluzi samo trosak
Baš zato i pitam. Aj za onog SDA-ovca mi je i jasno otprilike zašto je tu.
I found freedom. Losing all hope was freedom.

Manijakalnost99
Kontakt:

Post Postao/la Manijakalnost99 » 17 dec 2022, 16:06

Arvid je napisao/la:
17 dec 2022, 16:03
17 dec 2022, 15:49
Treba raspustiti upravu koji ce nam qurac sad su navijaci svakko sponzor uprava ni za sta vise ni ne sluzi samo trosak
Baš zato i pitam. Aj za onog SDA-ovca mi je i jasno otprilike zašto je tu.
Fuj ebo ga onaj ko ga postavi tu

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 17 dec 2022, 16:23

Pitanje.Ko će placat igrace tj ko će davat plate igracima.Jel navijaci koji će opet punit stadion pa onda od tih para sta ostane podjelit igracima.Ovo je gotovo i zalosno da nakon svojih 60 kuka nemogu vise gledat Zelju.Mogo bi se Zeljo spasit ali previse se vukova uvalilo tj copor i tesko je to sad rastjerat.Garantujem da ima ljudi koji bi uzeli Zelju ali imaju haveri koji vide sebe prije Zelje i mislim da takvi to i nedozvoljavaju.Ima li iko da pita Anerikanca zasto nije uzeo klub.Sta je razlog nek nam objasni radi nas obicnih navijaca.

Manijakalnost99
Kontakt:

Post Postao/la Manijakalnost99 » 17 dec 2022, 16:30

Alipasino je napisao/la:
17 dec 2022, 16:23
Pitanje.Ko će placat igrace tj ko će davat plate igracima.Jel navijaci koji će opet punit stadion pa onda od tih para sta ostane podjelit igracima.Ovo je gotovo i zalosno da nakon svojih 60 kuka nemogu vise gledat Zelju.Mogo bi se Zeljo spasit ali previse se vukova uvalilo tj copor i tesko je to sad rastjerat.Garantujem da ima ljudi koji bi uzeli Zelju ali imaju haveri koji vide sebe prije Zelje i mislim da takvi to i nedozvoljavaju.Ima li iko da pita Anerikanca zasto nije uzeo klub.Sta je razlog nek nam objasni radi nas obicnih navijaca.
Dobro jutro brate vrlo jednostavno da nema tih copora davno bi klub bio na nogama jos plus imamo qitarski copor braca mirvic i celo hadzic koji redovno mjesaju svoje prste da nama neke stvari ne fukncionisu hadzic je skoro svaki transfer pokusal sprijeciti
Mirvic pogotovo njegov brat su radili na sve da Diglisicu zgade klub, a nasi domaci izadjnici koji su i najvevi krivci ne daju klub dalje zato sto ko god dodje normalno hcoe da upravlja svojim parama al bez tala za njih ne daju nikom blozu kluba vrlo jednostavno i istinito

Zeljinodijete1921
Kontakt:

Post Postao/la Zeljinodijete1921 » 17 dec 2022, 16:36

dubioza144 je napisao/la:
17 dec 2022, 15:59
Admir74 je napisao/la:
Arvid je napisao/la:
slika
Jel to i tebe nije stid ovoga :oops:

Momci previse se ovde priča o upravi, koja je očigledno nesposobna!
Mi ovo moramo da podržimo i da zovemo ovaj broj! Ovo su pokrenuli MANIJACI! Ovo je inicijativa MANIJAKA! Generalni sponzor nije plaćao reklamu i dobio je nogu, a mi smo zadnjih godina generalni sponzor našeg kluba! Jer da nije nas on bi bio ugašen!

Nas ne treba da zanima mišljenje onih, i sta će oni reci… isto tako je bilo sprdanje na racun nas sto gradimo stadion za evropsku GRBAVICU, a onda kad je nikla tribina ušutili su se… predzadnji derbi su dobili besplatnu ulaznicu na najljepši stadion i pored ulaznice su dobili po guzici!

PODRŽITE MOMKE KOJI ČINE SVE STO JE U NJIHOVOJ MOĆI DA IMOVINA ŽELJE OSTANE ŽELJI A GRADZEVISNKOJ MAFIJI!

Upravu poslije ovog treba otjerati i dovesti novu!!!!

Volim te ŽELJO!!!
17045📞
FK ŽELJEZNIČAR
🔵⚪️

Hulahopka

Post Postao/la Hulahopka » 17 dec 2022, 16:37

17 dec 2022, 16:30
Alipasino je napisao/la:
Dobro jutro brate vrlo jednostavno da nema tih copora davno bi klub bio na nogama jos plus imamo qitarski copor braca mirvic i celo hadzic koji redovno mjesaju svoje prste da nama neke stvari ne fukncionisu hadzic je skoro svaki transfer pokusal sprijeciti
Mirvic pogotovo njegov brat su radili na sve da Diglisicu zgade klub, a nasi domaci izadjnici koji su i najvevi krivci ne daju klub dalje zato sto ko god dodje normalno hcoe da upravlja svojim parama al bez tala za njih ne daju nikom blozu kluba vrlo jednostavno i istinito
Odakle ovolika ideja da lupetas Boga ti milog?

Admir74
Kontakt:

Post Postao/la Admir74 » 17 dec 2022, 16:51

Hulahopka je napisao/la:
17 dec 2022, 15:59
Admir74 je napisao/la:
Arvid je napisao/la:

slika
Ovo se zove radiš za platu. Dečko se trudi,malo ti kasni plata Al ima sud naplatiti ćeš sve. Jer ako mi ne zovemo ti nemaš plate... :opaopa:

slika

segasega1
Kontakt:

Post Postao/la segasega1 » 17 dec 2022, 17:00

Imali igdje podatak o broju poziva

Manijakalnost99
Kontakt:

Post Postao/la Manijakalnost99 » 17 dec 2022, 17:01

Hulahopka je napisao/la:
17 dec 2022, 16:37
17 dec 2022, 16:30
Alipasino je napisao/la:
Odakle ovolika ideja da lupetas Boga ti milog?
Pitaru **** jel te hadzic poslo na forum

Hulahopka

Post Postao/la Hulahopka » 17 dec 2022, 21:20

blueDBR je napisao/la:
15 dec 2022, 17:24
Dovite da carapica prezivi sutrasnji dan, na njegovu zalost uprava ima dobre vijesti :clap:
Da li se ovaj bot sam banovao :kuknjava: :urnebes:

CiroDiMarcio
Kontakt:

Post Postao/la CiroDiMarcio » 17 dec 2022, 23:05

Nesposobnost ove uprave se ogleda u tome da je navijacka grupa kluba jaca od samog kluba i da uprava ne smije nista uraditi bez pristanka navijacke grupe. Koliko god ja bio navijac, i koliko god mi drago bilo sto smo ipak daleko najjaca i najorganizovanija navijacka grupa u drzavi, tako stvari ne smiju stajati.

Mi se ovime uvlacimo u jos vece probleme jer ako navijacka grupa moze smijeniti bilo koga, i misljenje navijaca je bitnije od samog posla, onda je to najplodnije tlo za licne interese. A vrlo lako tako u klub udju i politika i razni ljudi pa i navijaci kojima nije mjesto tu.

Vecina nas ima dobru volju i volimo ovaj klub, ali nemojmo se varati, ima i onih koji zele ostvariti svoje ciljeve preko ledja kluba glumeci velike zeljovce ili navijace.

Ja vidim da ovdje mnogi nikad ne sagledavaju siru sliku nego jedu sta im se servira. Put koji smo mi izabrali po mom misljenju je totalno pogresan i sto se tice profesionalnog sporta nece nas dovesti nigdje. Necemo zavrsiti kao celik jer smo ipak veci od toga, ali da smo u totalnom organizacionom rasulu to je istina, a to nekome i odgovara (vrati se na pricu o navijacima i licnim interesima i skontaj da preko navijaca svaka budala moze uci u klub ako pametno odigra karte).

Sumnjam da ce ova akcija uspjeti jer je navijacima vise zlo od nesposobnosti i tog jokera "zovi navijace da spase klub" jer se nikakav ko kretan potez nije povukao. Hajde da su oni nesto uradili pa im zafalilo 300k nego bukvalno svaku godinu na pocetku godine navijaci moraju skupljati da bi ti dali finansijsku inekciju, po toj logici niko i ne treba u upravi nego stavi neke cunjeve nek glume ljude.
Ali evo zamislimo i ako uspije akcija, ne znamo sta dalje, opet nemamo plan. Mi ne znamo ni sta hocemo ni gdje hocemo da idemo. A sta ce tek biti kad istrosimo i mulalica i ove igrace, pa ti krenu losiji rezultati pa opadne posjecenost, sta cemo onda?

Mi ako realno pogledamo svoju avliju i odstranimo sve emocije, mi smo nize nego sto mislimo i to je stvarno jadno sta se uradilo od ovog kluba. Ali eto sami sebi pucamo u noge godinama, trosimo ljude, tjeramo legende i zeljovce, postajemo mahalski i kompleksaski klub sa uzrecicom "ma ta ce on". Fudbal je postao biznis i u ligi imamo nekoliko klubova koji su nas presisali organizacijom, a za klub iz glavnog grada sa tolikom tradicijom i tolikom bazom navijaca, brojnim trofejima to jednostavno ne smije biti slucaj.

Predatod
Kontakt:

Post Postao/la Predatod » 17 dec 2022, 23:41

segasega1 je napisao/la:
17 dec 2022, 17:00
Dobro ide..bice presjek ubrzo. Uglavnom tacno koliko treba na dnevnom nivou da se izgura akcija. Po meni ce ovo ici na 200.000KM sa pozivima, e sad za uplatama na racun cemo da vidimo.
Mnoge godine sam proveo s tobom, gdje god igro bio tuuuu, znaj da nikad necu prestati s borbom TEBI VJERAN OSTAT CU!!!

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 18 dec 2022, 00:17

Hulahopka ko si da si dosta te je vise **** ti Sabana mrtvog mani se Zelje.

MrkiMedo
Kontakt:

Post Postao/la MrkiMedo » 18 dec 2022, 10:06

CiroDiMarcio je napisao/la:
17 dec 2022, 23:05
Nesposobnost ove uprave se ogleda u tome da je navijacka grupa kluba jaca od samog kluba i da uprava ne smije nista uraditi bez pristanka navijacke grupe. Koliko god ja bio navijac, i koliko god mi drago bilo sto smo ipak daleko najjaca i najorganizovanija navijacka grupa u drzavi, tako stvari ne smiju stajati.

Mi se ovime uvlacimo u jos vece probleme jer ako navijacka grupa moze smijeniti bilo koga, i misljenje navijaca je bitnije od samog posla, onda je to najplodnije tlo za licne interese. A vrlo lako tako u klub udju i politika i razni ljudi pa i navijaci kojima nije mjesto tu.

Vecina nas ima dobru volju i volimo ovaj klub, ali nemojmo se varati, ima i onih koji zele ostvariti svoje ciljeve preko ledja kluba glumeci velike zeljovce ili navijace.

Ja vidim da ovdje mnogi nikad ne sagledavaju siru sliku nego jedu sta im se servira. Put koji smo mi izabrali po mom misljenju je totalno pogresan i sto se tice profesionalnog sporta nece nas dovesti nigdje. Necemo zavrsiti kao celik jer smo ipak veci od toga, ali da smo u totalnom organizacionom rasulu to je istina, a to nekome i odgovara (vrati se na pricu o navijacima i licnim interesima i skontaj da preko navijaca svaka budala moze uci u klub ako pametno odigra karte).

Sumnjam da ce ova akcija uspjeti jer je navijacima vise zlo od nesposobnosti i tog jokera "zovi navijace da spase klub" jer se nikakav ko kretan potez nije povukao. Hajde da su oni nesto uradili pa im zafalilo 300k nego bukvalno svaku godinu na pocetku godine navijaci moraju skupljati da bi ti dali finansijsku inekciju, po toj logici niko i ne treba u upravi nego stavi neke cunjeve nek glume ljude.
Ali evo zamislimo i ako uspije akcija, ne znamo sta dalje, opet nemamo plan. Mi ne znamo ni sta hocemo ni gdje hocemo da idemo. A sta ce tek biti kad istrosimo i mulalica i ove igrace, pa ti krenu losiji rezultati pa opadne posjecenost, sta cemo onda?

Mi ako realno pogledamo svoju avliju i odstranimo sve emocije, mi smo nize nego sto mislimo i to je stvarno jadno sta se uradilo od ovog kluba. Ali eto sami sebi pucamo u noge godinama, trosimo ljude, tjeramo legende i zeljovce, postajemo mahalski i kompleksaski klub sa uzrecicom "ma ta ce on". Fudbal je postao biznis i u ligi imamo nekoliko klubova koji su nas presisali organizacijom, a za klub iz glavnog grada sa tolikom tradicijom i tolikom bazom navijaca, brojnim trofejima to jednostavno ne smije biti slucaj.
Jarane nemoj zvati, ali ne ubjedjuj nas ti, robust i ostali da je bolje da i mi ne zovemo jer je eto uprava nesposobna i jer je sramota. Samo vi svjesni da uprava ne valja, a mi svi ostali debili i idioti koji cemo i ovo ispostovati.

Hulahopka

Post Postao/la Hulahopka » 18 dec 2022, 10:20

Predatod je napisao/la:
17 dec 2022, 23:41
segasega1 je napisao/la:
17 dec 2022, 17:00
Dobro ide..bice presjek ubrzo. Uglavnom tacno koliko treba na dnevnom nivou da se izgura akcija. Po meni ce ovo ici na 200.000KM sa pozivima, e sad za uplatama na racun cemo da vidimo.
To u Telecomu ne znaju a da ti znas kako ide. Ne lazite više narod kako vam ne dosadi..

Hulahopka

Post Postao/la Hulahopka » 18 dec 2022, 10:34

MrkiMedo je napisao/la:
18 dec 2022, 10:06
CiroDiMarcio je napisao/la:
17 dec 2022, 23:05

Jarane nemoj zvati, ali ne ubjedjuj nas ti, robust i ostali da je bolje da i mi ne zovemo jer je eto uprava nesposobna i jer je sramota. Samo vi svjesni da uprava ne valja, a mi svi ostali debili i idioti koji cemo i ovo ispostovati.
Nemoj onda ni ti ni tebi slični smarati da trebamo zvati. Zovite ako vam se zove. Kao smije se pisati da zoveš a ne smije da ne zoveš. Dzesi Sjeverna Koreja. Ovo ne mislim licno na tebe nego na.sve

CiroDiMarcio
Kontakt:

Post Postao/la CiroDiMarcio » 18 dec 2022, 10:46

Ja ne nagovaram nikog da ne treba zvati nego pisem stvari kakve jesu trenutno. A mi ako nismo svjesni sta nam se sad desava, desit ce nam se opet i opet.

A valjda je red da jednom dignemo glavu iz pijeska i postanemo normalan fudbalski klub.

drzgemboadislic
Kontakt:

Post Postao/la drzgemboadislic » 18 dec 2022, 10:54

Sve dok je tu mentalitet "a gdje sam tu ja" il ono "investiraj, a mi cemo se pitat" nikad necemo na zelenu granu. Postali smo SDA klub.

Zaxon
Kontakt:

Post Postao/la Zaxon » 18 dec 2022, 11:19

Ima nas 4 u kući. Zvao sam 4 puta. Kupujem 3,4 karte svaku utakmicu. Članarina x4, počesto se ostavi lova i u šopu. Od mene dosta. A ovo sad stvarno postaje više sramotno i ponižavajuće. Koji će nam klinac direktorka, odbori, skupština, itd. Svi ostavke ili smjene. Ili ste nesposobni ili korumpirani. Treće nema. Šta god da je, razgulite od kluba. Ili da vam sponzori zabrane pristup stadionu.
Samo Željo!

Odgovori

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: riki46, ristagrad, zeljovolimte i 33 gosta.