Modric
Svjetsko prvenstvo u fudbalu-Katar 2022
- OldFashioned
- Kontakt:
Re: Svjetsko prvenstvo u fudbalu-Katar 2022
Svaka cast Hrvati s mudima odigrano prvenstvo
Modric

Modric
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Jbga lahko je "krasti" igrace susjedne drzave
- Antipolitika3
- Kontakt:
Nitko tebi nece ukrast zenu ako te ona iskreno voli.
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
- ASD
- Kontakt:
Igraju ljudi za državu gdje žive čitav svoj život i koja ih je napravila fudbalerima.
neće ga imati niko, ali sistem koji oni imaju sa novcen i pedigreom koji dinamo ima će uvijek izbacivati talente. reprezentacija je onda samo logična posljedica
Maroko se žali na suđenje ti ljudi nisu normalni.
Njihovi mediji ih nafurali kako će ih sudija iz Katara opljačkati i to ih je nosilo čitav meč. Iza svega stoje loši politički odnosi između Katara i Maroka.
Njihovi mediji ih nafurali kako će ih sudija iz Katara opljačkati i to ih je nosilo čitav meč. Iza svega stoje loši politički odnosi između Katara i Maroka.
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
TopJonSnow je napisao/la: ↑17 dec 2022, 18:37HeraklitMracni je napisao/la: ↑17 dec 2022, 18:26Ako vec moram birati izmedju Knol i ove onda bi drugu izabrao
![]()
![]()
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
Cestitke vatrenim 3 medalje od osamostaljenja. Velika stvar za tako malo naseljenu zemlju.

Jednom kraj pruge, uvijek kraj pruge!
Ovo o kradzi igraca vec polako prelazi u smaranje... hebote zivimo u svijetu gdje du ljudi mjesaju do te mjere da imas igraca koji mogu igrati za 6 reprezentacija tj imaju pravo... I sin od thiery Henry moze igrati za bih ako bude fudbaler... svako igra za koga zeli I bosnjaci imaju potencijal u dijaspori koji nece presusiti jos 20 godina minimalno... vise od pola bh tima nije rodzeno u bih a 90 posto onih koji icemu valjaju su rodzeni van bih.. bosni samo treba dobar trener I nista vise
-
CarlitoBrigante
- Kontakt:
Hrvatska je čudo.

Iz baze od nešto preko 4mil Hrvata u Hrvatskoj i BIH, plus štogot iz dijaspore, napraviti takve rezultate je nadrealno.

Iz baze od nešto preko 4mil Hrvata u Hrvatskoj i BIH, plus štogot iz dijaspore, napraviti takve rezultate je nadrealno.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
Cipiripiblicblic
- Kontakt:
Znate li koji je jedini klub koji ima startera u svakoj od prve tri reprezentacije na ovom SP-u? 
Tottenham?Cipiripiblicblic je napisao/la: ↑17 dec 2022, 19:38Znate li koji je jedini klub koji ima startera u svakoj od prve tri reprezentacije na ovom SP-u?![]()
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
Cipiripiblicblic
- Kontakt:
DamirT je napisao/la: ↑17 dec 2022, 19:41Tottenham?Cipiripiblicblic je napisao/la: ↑17 dec 2022, 19:38Znate li koji je jedini klub koji ima startera u svakoj od prve tri reprezentacije na ovom SP-u?![]()
![]()
Slazem se velide, dobro si ovo rekao..OldFashioned je napisao/la: ↑17 dec 2022, 18:40Svaka cast Hrvati s mudima odigrano prvenstvo
Modric![]()
![]()
Jedino sta mi je drago sto SP zavrsava je to sto nece biti par botova na forumu sto su provocirali od pocetka
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Eto taman paradu da organizujete. Uspješna sezonaCipiripiblicblic je napisao/la: ↑17 dec 2022, 19:41DamirT je napisao/la: ↑17 dec 2022, 19:41Tottenham?Cipiripiblicblic je napisao/la: ↑17 dec 2022, 19:38Znate li koji je jedini klub koji ima startera u svakoj od prve tri reprezentacije na ovom SP-u?![]()
![]()
![]()
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
- BosniaBoston
- Kontakt:
Pa Juve ima najvise osvahaca sp, luzerluk na klupskom nivou ove ekipe nadoknade u reprezentativnom dijelu 
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.