Ma hajd što je glup, nego lik bukvalno ništa nije uradio ni u napadu. Ni gola ni asistencije na cijelom turniru ako se dobro sjećam, a ni prodora kakve zna imati u Barceloni. Coman je također puno bolje odigrao.Shategabri je napisao/la: ↑19 dec 2022, 09:03Pitanje je šta su sve pod tepih gurnuli u svlačionici Francuske.TonySosa je napisao/la: ↑19 dec 2022, 08:57Samo je Kolo Muani pokazivao znakove života, on je i izborio taj penal. Veoma borben igrač, al on ne zna voditi loptu jbte.Shategabri je napisao/la: ↑19 dec 2022, 08:54
E da, tu si u pravu, Marokanci bi znali odgovoriti na ciganluk![]()
A Francuzi su neobjašnjivo bili inferiorni 80 minutanaravno Argentinci imaju velike zasluge za to, međutim da budu onako jalovi skoro cijelu utakmicu, realno bi se završilo neslavno da ih ne aktivira Otamendi. Možda i bez šuta u okvir gola.
Hernandez, Griezmann i Dembele katastrofa. Prva dvojica su bar po pet puta prodali loptu na svojoj polovici, a treći je jednostavno glup.
Dembele je...Dembele.
Znaš šta da očekuješ kad ga staviš da igra.
Griezmann je soft, nije mogao ništa na agresivni vezni red Argentine.
Kolo je mogao udariti pečat na luzerluk Argentine u finalima, al ne dade mu se![]()
Mislim ne dade mali klošar na golu Argentine.
Svjetsko prvenstvo u fudbalu-Katar 2022
Re: Svjetsko prvenstvo u fudbalu-Katar 2022
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
- Shategabri
- Kontakt:
Da su bar u polufinalu da ga nogiraju.
Ovako ostaje vjerovatno, na njemu je.
Trebali su Zidanea, jer će popušit foru na narednim EP i SP zbog njegovih igrača koji moraju igrati.
Koševo Zapad
- Gumistucna
- Kontakt:
Koji qrac su dali onom kuharu prevari da udje u teren ,i da nosa pehar 

А " &, & ?
В ? ? &
Не $ свій & &
& " в &.
Slava Ukraini
В ? ? &
Не $ свій & &
& " в &.
Slava Ukraini
Suma sumarum, dobar turnir. finale fantasticno. Francuzi malo ranije da su proigrali, mozda bi i pobjedili. Ne mozes 80 minuta da te nema u finalu.
Argentina zasluzeno, pokazali su zajednistvo, bili borbeni, izvukli maksimum iz ekipe koja nema jakih individualaca. Zvjezda turnira vezni red argentine, de paul, enzo i englez su prekucali turnir
Po imenima puno bolje ekipe nisu prosle, portugal, engleska. Maroko daleko najvece iznenadjenje, belgija i spanija skroz podbacile. Brazil nekako najvece razocarenje
Hrvatska je dobro gurala uz veliku dozu srece, kad su ostali bez iste, pokazali su pravo fudbalsko znanje protiv argentine.
Argentina zasluzeno, pokazali su zajednistvo, bili borbeni, izvukli maksimum iz ekipe koja nema jakih individualaca. Zvjezda turnira vezni red argentine, de paul, enzo i englez su prekucali turnir

Po imenima puno bolje ekipe nisu prosle, portugal, engleska. Maroko daleko najvece iznenadjenje, belgija i spanija skroz podbacile. Brazil nekako najvece razocarenje
Hrvatska je dobro gurala uz veliku dozu srece, kad su ostali bez iste, pokazali su pravo fudbalsko znanje protiv argentine.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Prva regularna titula argentinaca, ove prethodne su puno kontraverzi i ne znam da ih iko doživljava zasluženim, za razliku od ove, ako ništa igrom su bili bolji i na terenu to potvrdili i nije čudo onda ovakvo slavlje, druga stvar što je ekipa prepuna cigana tipa Paredesa, Romera, martineza, i jednog i drugog da se razumijemo tako da ne znam kome to može biti simpatično osim naravno samim Argentincima, čak ni sam Messi nije cvjećka, al on je za takve likove bečka škola. 

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
50/50 bih ga okrivio za ovaj sinoćni debakl, na običnom danu Francuska ovo dobija u 9 od 10 utakmica.
Njega se može kriviti za npr nepozivanje Mendya i nekog od desnih bekova ( Mukiele, Clauss) , teško igranje sa vatrom, a sinoć je ostao bez bekova ,pogotovo ofanzivnih. Onda ne korištenje životinje Camavinge se također može prigovorit, promašena strategija u prvih 60 minuta utakmice. Poslije je to počelo ličiti na na nešto ali je već bilo 2-0. . Još jedna stvar , za Konatea je morao napraviti mjesta poslije utakmice s Marokancima , morao. Preblagi su bili sinoc kao duo Varane i Upamecanp.
Potom povrede Pogbe i Kantea, koliko god ih imao ko zamjenit, njihovo iskustvo i broj utakmica u nogama su bili nenadoknadivi. Pa povreda Nkunka , ko prati BL zna kakva je igračina ,poslije Mbappea sigurno najbolji Fr igrac zadnjih mozda cijele dvije godine ,mašina. No tek je počeo igrati za nacionalni tim , ali Kante i Pogba su prebitni, druga bi se priča pričala da su tu.
Didier ako ostane ( a nadamo se da neće) spašava ga to što ima najbolji bazen igrača na svijetu, samo izlaze kao na traci. 2026 bi trebali imati još bolji tim i Mbappea valjda u prajmu prajmova ako mu karijera bude išla normalnim tokom. Moze ih zeznit samo ako on ostane i počne sa svojim prenosima.
Lijepo bi bilo vidjeti Zidanea na klupi, prejak CV, poznaje igrače i mentalitet, odličan motivator, ne palamudi puno ,pusti igrače da igraju najbolje kako znaju ,i ustvari koristi najbolji tim.
Debelo dokazaniji trener od Didiera i pored njegovog WC 2018.
Sta sve covjek ima, 3 lige prvaka, superkovi, kupovi, titule u Španiji??
Osim tog protiv sebe je imao u svojim uspjesima najbolje trenere svijeta u klupskom fudbalu, nesto sto na reprezentativnom nema kao konstanta od mozda 2006te
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
- OldFashioned
- Kontakt:
Barem je pitanje nogometnog GOAT-a riješeno.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Slažem se da su zaslužili, ali guralo ih se i ovaj turnir, nećemo se lagatrio_Ferdy88 je napisao/la: ↑19 dec 2022, 10:13Prva regularna titula argentinaca, ove prethodne su puno kontraverzi i ne znam da ih iko doživljava zasluženim, za razliku od ove

- Shategabri
- Kontakt:
Najveći fail što ga nije u startnu postavu stavio.
Po čemu je bolji Upamecano?
Koševo Zapad
- Shategabri
- Kontakt:
Ova je i regularna kakve su bile te prethodnerio_Ferdy88 je napisao/la: ↑19 dec 2022, 10:13Prva regularna titula argentinaca, ove prethodne su puno kontraverzi i ne znam da ih iko doživljava zasluženim, za razliku od ove, ako ništa igrom su bili bolji i na terenu to potvrdili i nije čudo onda ovakvo slavlje, druga stvar što je ekipa prepuna cigana tipa Paredesa, Romera, martineza, i jednog i drugog da se razumijemo tako da ne znam kome to može biti simpatično osim naravno samim Argentincima, čak ni sam Messi nije cvjećka, al on je za takve likove bečka škola.![]()

Ma njih ovakve mogu samo voliti Argentinci, ovi Barsa fans pardon Messi fans to gutaju zbog Messija, a i njima samim se gadi

Koševo Zapad
Guralo se Argentinu momacki od samog starta prvenstva al su i pored toga nadigrali svakog protivnika. Sinoc je nevjerovatno da su zavrsili utakmicu sa 11 igraca. Romero, Enzo i Paredes prije svih ni sami ne znaju kako su ostali do kraja na terenu.
Pogledaj penal otamendija i kako je sankcionisan

Krenuo citirati i ispisem podug post kad ono Besko, sreca na vrijeme sam skont’o
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Pogotovo u prvoj tekmi turnira ih se najvise guralo il protiv Holandjana
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
Odavno se ne daje crveni za penal, isto ko i sto pjenite za indirekt a lik koljenom vratio. Osnovna pravila ne znate.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Indirekt nije niko spomenuo a to da ako mu ne daje crveni onda nije ni žuti je teško smeće
- Shategabri
- Kontakt:
Ma dobro to je u žaru borbe

Takva je tekma bila, al čekaj, ako je zadnji igrač i penal, nema crvenog?
Dok bi zadnji igrač van 16 bio crveni?
Realno nema smisla.
Koševo Zapad
Zato sto van 16 ne dobijes penal, a ovako smatraju da je penal sam dovoljanShategabri je napisao/la: ↑19 dec 2022, 10:51Ma dobro to je u žaru borbe![]()
Takva je tekma bila, al čekaj, ako je zadnji igrač i penal, nema crvenog?
Dok bi zadnji igrač van 16 bio crveni?
Realno nema smisla.

Ljudi nadigrali sviju poslije Saudijaca, Francuska nije postojala 80min, nema potrebe pricati o sudijama
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.