Sretno mu bilo.
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Letargija, bezvoljnost i nezainteresovanost su obiljezili njegov period u Klubu.
Sretno u nastavku karijere Sedade!
Sretno u nastavku karijere Sedade!
-
- Kontakt:
.Bojudaosinebu je napisao/la: ↑16 dec 2022, 17:51Ova akcija ce zavrsiti kao fijasko i moze da znaci pocetak kraja.
- NerminFatic
- Kontakt:
Sretno Sedadu iako ovo znaci da od prodaje Santosa nema nista, bar sada. I racuna se na Gasala kad se vrati na krilnoj poziciji.
Uzimo je Amar lijepe pare od babe da mali potpiše i igra, ne sikiraj se...
- LegendaIvica
- Kontakt:
Dobro bi doslo za hajc da dovedemo nekog igraca.
Nista zvucno, meni golman Brajlovic dovoljan i dobar a jos U21.
Potpisao za Slogu.LegendaIvica je napisao/la: ↑20 dec 2022, 21:22Dobro bi doslo za hajc da dovedemo nekog igraca.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- LegendaIvica
- Kontakt:
Sad sam vidjeo jbgLjoZee je napisao/la: ↑20 dec 2022, 21:23Potpisao za Slogu.LegendaIvica je napisao/la: ↑20 dec 2022, 21:22Dobro bi doslo za hajc da dovedemo nekog igraca.
Nisam siguran da li se zajebavate ili ste ozbiljni o potpisivanju trećeg golmana Tuzle koji je juniorsku karijeru proveo kao rezerva Mufticu?LegendaIvica je napisao/la: ↑20 dec 2022, 21:25Sad sam vidjeo jbgLjoZee je napisao/la: ↑20 dec 2022, 21:23Potpisao za Slogu.LegendaIvica je napisao/la: ↑20 dec 2022, 21:22Dobro bi doslo za hajc da dovedemo nekog igraca.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- LegendaIvica
- Kontakt:
Dok je husref bio trener on je bas fino branio. U svakom slucaju bolji od bendera koji glumi Neuera pa gubi loptu u sesnestercu. Koliko smo mi puta imali srece sto se nasi protivnici nisu snasli pred nasim golom kad je bender gubio loptu.irfo je napisao/la: ↑20 dec 2022, 21:49Nisam siguran da li se zajebavate ili ste ozbiljni o potpisivanju trećeg golmana Tuzle koji je juniorsku karijeru proveo kao rezerva Mufticu?
Ko god kaže da je Bender ozbiljan golman, onda i Muftić ima ozbiljne šanse da postane ozbiljan golman
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
-
- Kontakt:
sto ce nam golamn iman mali karic masina
Kakvog bolan babe ne provaljuj se .. Sigurno je pare uzeo od Višćinog babe, i čak kažu od.babe Dialibe isto..Alen Mesanovic nana mu platila Amaru lijepe pare .
A tek.Jure Guvo šta je morao Amaru iskesirati..
17045
Otvoren je i Paypal racun za uplate…
Bender je za Muftica Ter Stegen, Donnarumma i Neuer u jednom.

Taj se od fudbala nece dobrog hljeba najesti. Kao sto nisu Cutahija, Krsic, Ceman i ostali iz tog ranga.
@igrajlopte 🐦
Nema predaha i odmora dok ne dostignemo cilj!
Najveća uplata na račun od početka akcije iz Bosne i Hercegovine za sada bila je 1000 KM, dok iz inostranstva (Katar) na devizni račun najveća uplata iznosi 550 eura!
Zahvaljujemo se ljudima koji su prepoznali momenat i odvojili ogromna lična sredstva kako bi učestvovali u akciji. Ovo je vrijeme da se svi mi ponaosob odazovemo, doprinesemo i animiramo sve oko sebe da dostignemo zacrtani cilj.
Zbog još lakšeg načina plaćanja iz inostranstva, od danas je otvorena mogućnost i doprinosa akciji putem Paypala, a kao svrhu uplate obavezno staviti: Doprinos za generalnog sponzora
Paypal: paypal.me/themaniacs
17045
Sve informacije vezane za ovu akciju možete pronaći na linku: https://generalnisponzor.themaniacs.org/
Telegram kanal The Maniacs:
https://t.me/TheManiacs1987
Najveća uplata na račun od početka akcije iz Bosne i Hercegovine za sada bila je 1000 KM, dok iz inostranstva (Katar) na devizni račun najveća uplata iznosi 550 eura!
Zahvaljujemo se ljudima koji su prepoznali momenat i odvojili ogromna lična sredstva kako bi učestvovali u akciji. Ovo je vrijeme da se svi mi ponaosob odazovemo, doprinesemo i animiramo sve oko sebe da dostignemo zacrtani cilj.
Zbog još lakšeg načina plaćanja iz inostranstva, od danas je otvorena mogućnost i doprinosa akciji putem Paypala, a kao svrhu uplate obavezno staviti: Doprinos za generalnog sponzora
Paypal: paypal.me/themaniacs
17045
Sve informacije vezane za ovu akciju možete pronaći na linku: https://generalnisponzor.themaniacs.org/
Telegram kanal The Maniacs:
https://t.me/TheManiacs1987
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 24 gosta.