Serem pa sta? Nadam se da nisi gadljiv jer ti se u usta poserem.I tebi se mama kupa gola pa meni to ne smeta,zasto tebi smeta sto ja obavljam veliku nuzdu?fks74 je napisao/la: ↑20 dec 2022, 21:16Mali ser.š ko trudna foka.Baza1921 je napisao/la: ↑20 dec 2022, 21:09https://****.****/**/fudbal/premijer-liga-bih/jala-brat-podrzao-akciju-navijaca-zeljeznicara-819698
Jala brat podrzao akciju manijaka jala brat fakat brat hahaha antipatican mi je bio nesto al sad mi je okMada ne gotivim papcine poput jale i bube koji se snimaju kako daju pare da budu poznati sarajevski humanitarci al oni bar daju a ne ko vi s foruma ni jedan pitar s foruma nije nazvao broj nego provocirate samo eto jala je nazvao sad morete pricat sadaka ovo je vec sadaka jer je jala pitar ipak
To jala brate i ti si bio sirotinja![]()
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Tri žuta solitera jedno sivo naselje naš raj sivilo grada sarajevska magla i kotlina u njoj grbavica plava dolina tu je nasa svetinja i hram svima trn u oku ta baza nepobjediva
GRBAVICA VAŠA NEPOZNANICA
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija
Izvinjavam ti se samo sto sam ti majku spomenuo nije fino iako je to mama ti se kupa gola djecija fora kojom sam htio reci mama ti se kupa gola znaci nije ni ona moralna toliko kolko ti mislis samo beze sam ti spomenuo majku nisam od tog posla nego slucajno eto fora glupa i zato ti se izvinjavam necu se vise nikad nikome izvinuti ovde ovo je zadnji put ja nez sve se nesto izvinjavam nekome ovde a na ovoj temi su vecina stoka izvini samo zbog majke nemam nista licno s tobom nek ti je majka ziva i zdrava htio sam reci sta se bunis i ako ti smetam ne vidim razlog sto me nebi trpio ovde ima puno vecih fakina od mene a i svi seremo i svi se goli kupamo niko nije savrsen to sam zelio reci nego beze ti staru spomenu kriv sam ako mores halali ako ne k me zaboli
Tri žuta solitera jedno sivo naselje naš raj sivilo grada sarajevska magla i kotlina u njoj grbavica plava dolina tu je nasa svetinja i hram svima trn u oku ta baza nepobjediva
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija
Mali ostavi drogu i liječi se.Baza1921 je napisao/la: ↑20 dec 2022, 21:54Izvinjavam ti se samo sto sam ti majku spomenuo nije fino iako je to mama ti se kupa gola djecija fora kojom sam htio reci mama ti se kupa gola znaci nije ni ona moralna toliko kolko ti mislis samo beze sam ti spomenuo majku nisam od tog posla nego slucajno eto fora glupa i zato ti se izvinjavam necu se vise nikad nikome izvinuti ovde ovo je zadnji put ja nez sve se nesto izvinjavam nekome ovde a na ovoj temi su vecina stoka izvini samo zbog majke nemam nista licno s tobom nek ti je majka ziva i zdrava htio sam reci sta se bunis i ako ti smetam ne vidim razlog sto me nebi trpio ovde ima puno vecih fakina od mene a i svi seremo i svi se goli kupamo niko nije savrsen to sam zelio reci nego beze ti staru spomenu kriv sam ako mores halali ako ne k me zaboli
Dobri su jala i buba momci al ja ti vako slusam ove srbijanske repere dusmanima preglede nabijam pare im stvaram
A la base a la base Grbavica baza
Mala baza puna lakosta robe
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija
valja čekat ponoć i novi presjek iz telekoma 

Koševo širok greben
dođeš pošten, odeš je.ben
1 9 4 6

Upravo zujim nesto po centru i laganica setam ulicom uzivam u radu opusten i prepusten ulici setam se u ritmu grada standardica inace gledam svoja posla ne gledam puno na stranu gledam ispred sebe korak po korak profesionalno kao da zivim u americi nekoj al nekad kad sam ovako opusten bacam pogled na uglove coskove to mi je strast i kad sam tako opusten bolji mi je trip siri mi je pogled osjecam neku umjetnost u zraku i neku caroliju ulice i kad se u takvom
blagostanju setam ulicom bolja mi je slika spoje mi se kockice i stvori se mozaik dozivim svaki detalj svoga grada i tako upratim jedan zanimljiv detalj i morao sam ga uslikati pazi ovo neki vandali upeksinili fasadu u centru sa moralistickom porukom i nametanjem dodatnih obaveza ovom neradnickom narodu malo diktatorski al hajde bitno je da se covjek zna izraziti i prenjeti svoje ludilo svijetu a ne da cuva u sebi tako se poludi
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija
- svrakino1921
- Kontakt:
Presli smo 17 000 poziva
IDEMO
IDEMO
-
- Kontakt:
Ona standardna.

- Beduin
- Kontakt:
J3bes sve pare i akcije svijeta kad si ti papak i kao takav useres svako dobro.Baza1921 je napisao/la: ↑20 dec 2022, 21:41Serem pa sta? Nadam se da nisi gadljiv jer ti se u usta poserem.I tebi se mama kupa gola pa meni to ne smeta,zasto tebi smeta sto ja obavljam veliku nuzdu?fks74 je napisao/la: ↑20 dec 2022, 21:16Mali ser.š ko trudna foka.Baza1921 je napisao/la: ↑20 dec 2022, 21:09https://****.****/**/fudbal/premijer-liga-bih/jala-brat-podrzao-akciju-navijaca-zeljeznicara-819698
Jala brat podrzao akciju manijaka jala brat fakat brat hahaha antipatican mi je bio nesto al sad mi je okMada ne gotivim papcine poput jale i bube koji se snimaju kako daju pare da budu poznati sarajevski humanitarci al oni bar daju a ne ko vi s foruma ni jedan pitar s foruma nije nazvao broj nego provocirate samo eto jala je nazvao sad morete pricat sadaka ovo je vec sadaka jer je jala pitar ipak
Nije ba tesko biti i Manijak i dobar forumas, samo se banujes i onda s novim nickom krenes pametnije i umjerenije. A ako ne znas, onda citas i uzivas u tudjim forama i postovima.
Ne budi ljakse s tim malogradjanskim uletima. Nema veze sto nisi Sarajlija, majka mu stara.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Podrzao smrka.Baza1921 je napisao/la: ↑20 dec 2022, 21:09https://****.****/**/fudbal/premijer-liga-bih/jala-brat-podrzao-akciju-navijaca-zeljeznicara-819698

HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
- svrakino1921
- Kontakt:
Dijaspora ne moze zvat na ovaj broj
Imaju transancijski racuni i za dijasporu a ima trans.racun za voljenu BiH
Pravo ce se neki biznismen peglat i zivkat ovaj broj
Sacekajmo konacni zbir i poziva i trancans.racuna
IDEMO
zrno po zrno pogaća

Koševo širok greben
dođeš pošten, odeš je.ben
1 9 4 6
Koliko je donirao Adžem, mentalni bolesnik?

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
E pa tu veliku nuzdu naguraj sebi u usta papakBaza1921 je napisao/la: ↑20 dec 2022, 21:41Serem pa sta? Nadam se da nisi gadljiv jer ti se u usta poserem.I tebi se mama kupa gola pa meni to ne smeta,zasto tebi smeta sto ja obavljam veliku nuzdu?fks74 je napisao/la: ↑20 dec 2022, 21:16Mali ser.š ko trudna foka.Baza1921 je napisao/la: ↑20 dec 2022, 21:09https://****.****/**/fudbal/premijer-liga-bih/jala-brat-podrzao-akciju-navijaca-zeljeznicara-819698
- svrakino1921
- Kontakt:
Prvo **** sve pare nije zlato sve sto sija slazem se s tobom al ja se borim da ne budem fukara1987.Drugo sto kazes nije ba tesko biti manijak nisi upravu manijak ne moze biti svak i tesko je biti fin nisi upravu tesko je biti fin da znas i to ja se trudim biti fin komsija jer tako sam naucen i vaspitan al nije lahko uopce. Trece taj termin malogradjanski je glupo koristiti brate smijesno eto moj grad je veci od tvog a opet je malo Sarajevo jedna velika mahala nego vama iz vukojebina izgleda kao metropola jer zaslijepe vas svijetla kad vidite SCC ili neki trzni centar jer u vasem selu nema struje pa tako nema ni svijetla to je taj efekt neki malogradjanski al glupa rijec drzava BiH je malogradjanska nema ukupno 3 miliona to je jedan evropski grad ne metropola ne nesto sad atrakcija nego obicni neki industrijski grad Francuskoj ili Rusiji a da ne pricamo USA ili Kina tamo selo ima 3 miliona al nije bitno znaci glupa prica ako cemo o malogradjanstvu ja sam malo veci gradjan od tebe jednostavno tako eto ja sam iz veceg grada tu sam te zajebao u startu bolja mi nafaka rodio se u vecem gradu nego ti.Trece ja nez da sam ikada spomenuo a pogotovo hvalio se da sam sarajlija jesam spominjao sarajlijice i kritikovao sugradjane i opet kazem yebem sve sarajlije i sarajke te sto se furaju ko je veci sarajlija to je kompleks to je kad nemas nista u zivotu kad si propalica kad si manji od makovog zrna onda si veliki sarajlija veliki bosnjak ,srbin,hrvat itd kontas to rade ljudi sto nemaju nista pa se tjese ja sam veliki sarajlijaBeduin je napisao/la: ↑21 dec 2022, 08:57J3bes sve pare i akcije svijeta kad si ti papak i kao takav useres svako dobro.
Nije ba tesko biti i Manijak i dobar forumas, samo se banujes i onda s novim nickom krenes pametnije i umjerenije. A ako ne znas, onda citas i uzivas u tudjim forama i postovima.
Ne budi ljakse s tim malogradjanskim uletima. Nema veze sto nisi Sarajlija, majka mu stara.
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija