Premijer liga BiH - aktuelno

Baza1921
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la Baza1921 » 20 dec 2022, 21:41

fks74 je napisao/la:
20 dec 2022, 21:16
Baza1921 je napisao/la:
20 dec 2022, 21:09
https://****.****/**/fudbal/premijer-liga-bih/jala-brat-podrzao-akciju-navijaca-zeljeznicara-819698
Jala brat podrzao akciju manijaka jala brat fakat brat hahaha antipatican mi je bio nesto al sad mi je ok 😁Mada ne gotivim papcine poput jale i bube koji se snimaju kako daju pare da budu poznati sarajevski humanitarci al oni bar daju a ne ko vi s foruma ni jedan pitar s foruma nije nazvao broj nego provocirate samo eto jala je nazvao sad morete pricat sadaka ovo je vec sadaka jer je jala pitar ipak
To jala brate i ti si bio sirotinja 😂
Mali ser.š ko trudna foka.
Serem pa sta? Nadam se da nisi gadljiv jer ti se u usta poserem.I tebi se mama kupa gola pa meni to ne smeta,zasto tebi smeta sto ja obavljam veliku nuzdu?
Tri žuta solitera jedno sivo naselje naš raj sivilo grada sarajevska magla i kotlina u njoj grbavica plava dolina tu je nasa svetinja i hram svima trn u oku ta baza nepobjediva
GRBAVICA VAŠA NEPOZNANICA
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija

Baza1921
Kontakt:

Post Postao/la Baza1921 » 20 dec 2022, 21:54

Izvinjavam ti se samo sto sam ti majku spomenuo nije fino iako je to mama ti se kupa gola djecija fora kojom sam htio reci mama ti se kupa gola znaci nije ni ona moralna toliko kolko ti mislis samo beze sam ti spomenuo majku nisam od tog posla nego slucajno eto fora glupa i zato ti se izvinjavam necu se vise nikad nikome izvinuti ovde ovo je zadnji put ja nez sve se nesto izvinjavam nekome ovde a na ovoj temi su vecina stoka izvini samo zbog majke nemam nista licno s tobom nek ti je majka ziva i zdrava htio sam reci sta se bunis i ako ti smetam ne vidim razlog sto me nebi trpio ovde ima puno vecih fakina od mene a i svi seremo i svi se goli kupamo niko nije savrsen to sam zelio reci nego beze ti staru spomenu kriv sam ako mores halali ako ne k me zaboli
Tri žuta solitera jedno sivo naselje naš raj sivilo grada sarajevska magla i kotlina u njoj grbavica plava dolina tu je nasa svetinja i hram svima trn u oku ta baza nepobjediva
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 20 dec 2022, 21:56

Baza1921 je napisao/la:
20 dec 2022, 21:54
Izvinjavam ti se samo sto sam ti majku spomenuo nije fino iako je to mama ti se kupa gola djecija fora kojom sam htio reci mama ti se kupa gola znaci nije ni ona moralna toliko kolko ti mislis samo beze sam ti spomenuo majku nisam od tog posla nego slucajno eto fora glupa i zato ti se izvinjavam necu se vise nikad nikome izvinuti ovde ovo je zadnji put ja nez sve se nesto izvinjavam nekome ovde a na ovoj temi su vecina stoka izvini samo zbog majke nemam nista licno s tobom nek ti je majka ziva i zdrava htio sam reci sta se bunis i ako ti smetam ne vidim razlog sto me nebi trpio ovde ima puno vecih fakina od mene a i svi seremo i svi se goli kupamo niko nije savrsen to sam zelio reci nego beze ti staru spomenu kriv sam ako mores halali ako ne k me zaboli
Mali ostavi drogu i liječi se.

Baza1921
Kontakt:

Post Postao/la Baza1921 » 20 dec 2022, 22:32

Dobri su jala i buba momci al ja ti vako slusam ove srbijanske repere dusmanima preglede nabijam pare im stvaram😂nisam bas neki patriota al neka nema veze i braca cetnici slusaju jalu a i ja cu ga podrzati kupio me ovim gestom 💙i ja koji sam od kamena nmg ostati ravnodusan na komsijsku dobrotu hvala jala 💪
A la base a la base Grbavica baza💙🤍
Mala baza puna lakosta robe 🇨🇵Mi smo pravi kezualci a ne ko pitari prije pili ginis pive sad piju u kino bosni klipace vi ste fejk kezualci mi smo za vas supras auteuil 🇨🇵ja sam a la baza a vi ste ala navijci ala kezualci ala neki nesto😉vi ste fejk baza je oriđiđi lacoste 👍1921 dugo smo u igri postujte malo vise starije komsije budi jala nemoj biti buba svaba i zohar budi fin komsija
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija

pupahava
Kontakt:

Post Postao/la pupahava » 20 dec 2022, 22:52

valja čekat ponoć i novi presjek iz telekoma :zzz:
Koševo širok greben
dođeš pošten, odeš je.ben

Baza1921
Kontakt:

Post Postao/la Baza1921 » 21 dec 2022, 02:15

slika
Upravo zujim nesto po centru i laganica setam ulicom uzivam u radu opusten i prepusten ulici setam se u ritmu grada standardica inace gledam svoja posla ne gledam puno na stranu gledam ispred sebe korak po korak profesionalno kao da zivim u americi nekoj al nekad kad sam ovako opusten bacam pogled na uglove coskove to mi je strast i kad sam tako opusten bolji mi je trip siri mi je pogled osjecam neku umjetnost u zraku i neku caroliju ulice i kad se u takvom
blagostanju setam ulicom bolja mi je slika spoje mi se kockice i stvori se mozaik dozivim svaki detalj svoga grada i tako upratim jedan zanimljiv detalj i morao sam ga uslikati pazi ovo neki vandali upeksinili fasadu u centru sa moralistickom porukom i nametanjem dodatnih obaveza ovom neradnickom narodu malo diktatorski al hajde bitno je da se covjek zna izraziti i prenjeti svoje ludilo svijetu a ne da cuva u sebi tako se poludi👍 kaze svi na kosevo😁Iskreno ceka nas tesko plavo proljece al jedva cekam derbi da zagrmim zašto nisu dosle horde zla ?jbg udri brigu na veselje i prcaj i provociraj svom silom komsije dok jos ima imalo sportskog duha u meni a malo fali da batalim skroz bh šport al necu se dati tako lahko nego bicu jak moram jbg igra nalaze opstanak moram biti jak biti jaci duhom od svih dusmana željinih svih kradljivaca mira sitnih dusa dusmanskih i nikad se ne poredim s drugima gledam da nisam kompleks al iskreno nekad mi bude lakse podnijeti svoje kretenluke kad vidim kakvih sve insana ima na dunjaluku 😁licemjeri1987 svi na kosevo igra fk torpedo 💪Gospodo forumasi izadjite i vi malo vani nekad iz svoje sobe yebo forum to je lazni sjaj i komfort zona gdje mores srati po svima eto preporuka setajte budite fizicki aktivni jedna obicna i spontana setnja me tako popravila 😉
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 21 dec 2022, 05:56

Presli smo 17 000 poziva

IDEMO

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 21 dec 2022, 06:51

svrakino1921 je napisao/la:
21 dec 2022, 05:56
Presli smo 17 000 poziva

IDEMO
Golem si Željo
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

guadalupe
Kontakt:

Post Postao/la guadalupe » 21 dec 2022, 07:44

samirr je napisao/la:
21 dec 2022, 06:51
Presli smo 17 000 poziva

IDEMO
Golem si Željo
Jos samo 133 000 za 3 dana, idemoo

LeonProfessional
Kontakt:

Post Postao/la LeonProfessional » 21 dec 2022, 08:11

MaroonBjelave je napisao/la:
20 dec 2022, 17:21
LeonProfessional je napisao/la:
20 dec 2022, 16:38
Kad krece euforija? :D
Kakva?
Ona standardna. :kafa:

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 21 dec 2022, 08:57

Baza1921 je napisao/la:
20 dec 2022, 21:41
fks74 je napisao/la:
Baza1921 je napisao/la:
https://****.****/**/fudbal/premijer-liga-bih/jala-brat-podrzao-akciju-navijaca-zeljeznicara-819698
Jala brat podrzao akciju manijaka jala brat fakat brat hahaha antipatican mi je bio nesto al sad mi je ok 😁Mada ne gotivim papcine poput jale i bube koji se snimaju kako daju pare da budu poznati sarajevski humanitarci al oni bar daju a ne ko vi s foruma ni jedan pitar s foruma nije nazvao broj nego provocirate samo eto jala je nazvao sad morete pricat sadaka ovo je vec sadaka jer je jala pitar ipak
Serem pa sta? Nadam se da nisi gadljiv jer ti se u usta poserem.I tebi se mama kupa gola pa meni to ne smeta,zasto tebi smeta sto ja obavljam veliku nuzdu?
J3bes sve pare i akcije svijeta kad si ti papak i kao takav useres svako dobro.
Nije ba tesko biti i Manijak i dobar forumas, samo se banujes i onda s novim nickom krenes pametnije i umjerenije. A ako ne znas, onda citas i uzivas u tudjim forama i postovima.

Ne budi ljakse s tim malogradjanskim uletima. Nema veze sto nisi Sarajlija, majka mu stara.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

KONTRASVIH
Kontakt:

Post Postao/la KONTRASVIH » 21 dec 2022, 09:26

Baza1921 je napisao/la:
Podrzao smrka. :mrgreen:
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 21 dec 2022, 10:06

Celik!3,2,2.

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 21 dec 2022, 12:07

Presli smo 17 000 poziva

IDEMO
Dijaspora ne moze zvat na ovaj broj
Imaju transancijski racuni i za dijasporu a ima trans.racun za voljenu BiH
Pravo ce se neki biznismen peglat i zivkat ovaj broj

Sacekajmo konacni zbir i poziva i trancans.racuna

IDEMO

pupahava
Kontakt:

Post Postao/la pupahava » 21 dec 2022, 12:42

zrno po zrno pogaća :beba:
Koševo širok greben
dođeš pošten, odeš je.ben

Miljacka
Kontakt:

Post Postao/la Miljacka » 21 dec 2022, 13:51

Koliko je donirao Adžem, mentalni bolesnik? :urnebes: :urnebes:
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!

Dobri u dobru
Zli u zlu

Dixy29
Kontakt:

Post Postao/la Dixy29 » 21 dec 2022, 13:57

Baza1921 je napisao/la:
fks74 je napisao/la:
Baza1921 je napisao/la:
E pa tu veliku nuzdu naguraj sebi u usta papak

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 21 dec 2022, 16:34

https://generalnisponzor.themaniacs.org/

Opaallaa
Novi presjek

Preslo se 19500

IDEMO

Baza1921
Kontakt:

Post Postao/la Baza1921 » 21 dec 2022, 17:23

Beduin je napisao/la:
21 dec 2022, 08:57
Baza1921 je napisao/la:
fks74 je napisao/la:

J3bes sve pare i akcije svijeta kad si ti papak i kao takav useres svako dobro.
Nije ba tesko biti i Manijak i dobar forumas, samo se banujes i onda s novim nickom krenes pametnije i umjerenije. A ako ne znas, onda citas i uzivas u tudjim forama i postovima.

Ne budi ljakse s tim malogradjanskim uletima. Nema veze sto nisi Sarajlija, majka mu stara.
Prvo **** sve pare nije zlato sve sto sija slazem se s tobom al ja se borim da ne budem fukara1987.Drugo sto kazes nije ba tesko biti manijak nisi upravu manijak ne moze biti svak i tesko je biti fin nisi upravu tesko je biti fin da znas i to ja se trudim biti fin komsija jer tako sam naucen i vaspitan al nije lahko uopce. Trece taj termin malogradjanski je glupo koristiti brate smijesno eto moj grad je veci od tvog a opet je malo Sarajevo jedna velika mahala nego vama iz vukojebina izgleda kao metropola jer zaslijepe vas svijetla kad vidite SCC ili neki trzni centar jer u vasem selu nema struje pa tako nema ni svijetla to je taj efekt neki malogradjanski al glupa rijec drzava BiH je malogradjanska nema ukupno 3 miliona to je jedan evropski grad ne metropola ne nesto sad atrakcija nego obicni neki industrijski grad Francuskoj ili Rusiji a da ne pricamo USA ili Kina tamo selo ima 3 miliona al nije bitno znaci glupa prica ako cemo o malogradjanstvu ja sam malo veci gradjan od tebe jednostavno tako eto ja sam iz veceg grada tu sam te zajebao u startu bolja mi nafaka rodio se u vecem gradu nego ti.Trece ja nez da sam ikada spomenuo a pogotovo hvalio se da sam sarajlija jesam spominjao sarajlijice i kritikovao sugradjane i opet kazem yebem sve sarajlije i sarajke te sto se furaju ko je veci sarajlija to je kompleks to je kad nemas nista u zivotu kad si propalica kad si manji od makovog zrna onda si veliki sarajlija veliki bosnjak ,srbin,hrvat itd kontas to rade ljudi sto nemaju nista pa se tjese ja sam veliki sarajlija😁Ja nisam sarajlija ja sam željovac 😉👍Yebem sve sarajlije one sto se furaju ja sam starosjedilac pravi sarajlija begovska porodica ovo ono eto yebem i njih a sad zamisli koliki si ti jadovan kad iz Tuzle meni govoris jesam li sarajlija ili nisam nez jaro tebi je to kompleks ti bi volio malo da si sarajlijica osjecam ti patnju a mene boli tuki da ja budem ponosni sarajlija nit sam se ikada takmicio s nekim ko je veci gradjan.Ja sam papak jel neki problem? Meni nije ja nemam te muke i komplekse najgluplje vrste .Kako svi gradjani a gdje su nam seljaci? Sta je sa selima nasim bosanskim lijepim ? U pm svi se nesto emancipovali i modernizovali ma to je kriva USA i njihova filmska industrija.Previse gledate americke filmove izadjite nekad prosetajte malo(preko dana kad je sigurno ne sad kad vukovi nocni zadju u selo ) 🖕
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 21 dec 2022, 17:28

Čuli ste to prvo od mene:
Baza1921 je ustvari Svrakino1921 :urnebes:
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: denimen99, EastMadness, MostarReds22, Proximic, TylerBurey i 52 gosta.