Nije on nikad zabijao ekstremno,mislim da je ispod 400 u karijeri zabio,31 godinu puni. Dogodine ide kome? Messi je favorit clear cut,Mbappe i Haaland nakon njega
GOAT!
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
- Felixians4
- Kontakt:
Re: GOAT!
Felixians4 je napisao/la: ↑20 dec 2022, 20:46Nije on nikad zabijao ekstremno,mislim da je ispod 400 u karijeri zabio,31 godinu puni. Dogodine ide kome? Messi je favorit clear cut,Mbappe i Haaland nakon njega
- Felixians4
- Kontakt:
A može biti,nakupio se,sa 16 krenuo rasturati u Santosu i za Brazil bio konkretan.Blejzer10 je napisao/la: ↑20 dec 2022, 21:19Felixians4 je napisao/la: ↑20 dec 2022, 20:46Nije on nikad zabijao ekstremno,mislim da je ispod 400 u karijeri zabio,31 godinu puni. Dogodine ide kome? Messi je favorit clear cut,Mbappe i Haaland nakon njega
Cuj Mbape

Frajer danas nije bolji od Messija pred penzijom.Nema on talenat da pridje Messiju.
Ovdje se izgleda samo statistika gleda.Onda da ga vec proglasimo vecim od Maradone jer je zabio haman vise od njega u karijeri.
Haland kako je krenuo bit ce GOAT.
Ova statistik je lazna. Messi je zabio sa 24 godine I 8 mjeseci svoj 250 gol u karijeri, po ovoj statistici vise od pola je dao u 9 mjeseci
Nisi ti dobar kralju
Mbappe ne može postati Goat u psgu. 

Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
- Juventinisimo
- Kontakt:
Ko pise ove statistike?
GOAT prica je rijesena prije dva dana, o tome se vise ne treba "sikirati"...
Mbappe je sigurno odlican igrac(danas je vec 24 godine napunio), pravi golgeter, poslije svoje 24 godine ce morati napraviti nesto veliko...narednih 8 godina, Massi je imao u prosjeku preko 50 golova po sezoni...od toga 5 puta vise golova nego utakmica u sezoni....nije da ce Mbappeu biti lako..
Mbappe jos mora pure jesti da dodje u drustvo izbranih, jos je on daleko od toga..potencijal ima, vidjecemo..
PS. Imao je Messi i tri klepme prije 24
jos kad dodamo 7(vjerovatno i osma) loptica, zadatak za Baponju ce biti tezak..
PS2.Mbappe ce se nakupiti tih trofeja po Ligue 1 sigurno...iskreno, ko im sta moze i uzeti..
Jos oni imaju extra cup u France.
Za repku ce Mbappe vjerovatno postici vise. Barem bi trebao, gledajuci snagu Francuske danas i buducnost...strasne igrace imaju..
GOAT prica je rijesena prije dva dana, o tome se vise ne treba "sikirati"...
Mbappe je sigurno odlican igrac(danas je vec 24 godine napunio), pravi golgeter, poslije svoje 24 godine ce morati napraviti nesto veliko...narednih 8 godina, Massi je imao u prosjeku preko 50 golova po sezoni...od toga 5 puta vise golova nego utakmica u sezoni....nije da ce Mbappeu biti lako..

Mbappe jos mora pure jesti da dodje u drustvo izbranih, jos je on daleko od toga..potencijal ima, vidjecemo..
PS. Imao je Messi i tri klepme prije 24

PS2.Mbappe ce se nakupiti tih trofeja po Ligue 1 sigurno...iskreno, ko im sta moze i uzeti..

Za repku ce Mbappe vjerovatno postici vise. Barem bi trebao, gledajuci snagu Francuske danas i buducnost...strasne igrace imaju..
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
- Shategabri
- Kontakt:
Bezveze priča o Mbappeu, ako ostane u PSG i uzme bar 3 LP i jedno 5 ZL, onda dolazi u tu neku priču sa velikanima.
Morao bi imati brutalnih 7-8 sezona da uradi tako nešto.
Inače će ostati tu negdje sa Ronaldinjom.
Morao bi imati brutalnih 7-8 sezona da uradi tako nešto.
Inače će ostati tu negdje sa Ronaldinjom.
Koševo Zapad
Rooney bolje igra odbranu, dakle Messi nije kompletan. Easy :pSport90 je napisao/la: ↑20 dec 2022, 11:10Navedi mi najbolje golgetere ikad i koliko su bolji od Messija u tome što su najbolji (broj golova ukupno, broj golova po utakmici - prosjek) - za Messija imaš uzorak od 1000+ utakmica
Navedi mi najbolje asistente ikad i usporedi s Messijem
Navedi mi najbolje playmakera i usporedi s Messijem (broj ključnih padova, razigravanje suigrača kreirane šanse za kolege)
Navedi mi najbolje igrače po pogotcima iz slobodnih udaraca i usporedi s Messijem
Navedi najbolje strijelce s golovima van 16 usporedi s Messijem
Navedi najbolje strijelce iz 16m i usporedi s Messijem.
Navedi najbolje driblere svijeta i usporedi s Messijem
Ja ne znam šta je tebi kompletnost, ali u Messiju imaš najboljeg napadača, playmakera, veznog igrača, izvođača slobodnih, driblera na svijetu (ili jednog od najboljih u svakoj ovoj kategoriji kroz cijelu karijeru sigurno 15 godina). E sad sta ti smatraš kompletnoscu ja ne znam. Čovjek je toliko kompletan da sa 169 cm riješi finale LP golom glavom izmedju Vodica i Ferdinanda - ako je poenta spominjanja cm to.
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Najveci faktor kod Mbappea ce biti koliko ce ga sudije gurati. To je onaj x faktor sto je Messi imao. Najbolji strijelac, dribler, asistent, pa kad zaglavi izroni Øvrebø, Busacca...
Celik!3,2,2.
Hajd sve al najbolji vezni igrač a cijelu karijeru visi u napadu.
Remember, remember the 5th of November.
Brzo se zaboravio Rona na ovoj temi
sad se samo prica o Mbappeu, sve se nade ulažu u njega da nekad stigne Kozu.

Zar se jos prica o kradji protiv Celzija a ustvari Barcelona prva pokradena u tom mecu, kakva mrznja prema najboljem svih vremena.AllGunsBlazing je napisao/la: ↑21 dec 2022, 12:09Najveci faktor kod Mbappea ce biti koliko ce ga sudije gurati. To je onaj x faktor sto je Messi imao. Najbolji strijelac, dribler, asistent, pa kad zaglavi izroni Øvrebø, Busacca...
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Jasta, Barcelona uvijek pokradena. Bitno je da "najboljeg svih vremena" nisu mrzile sudije.
Celik!3,2,2.
Nego gledam nesto raspored , vrijeme je da Kiki pokaze od cega je.Slijede kvale za EP Portugalu.Ide raspored 3-4 hettricka za redom.Super jaki Luksemburg , Lihtenstajn , BiH,Slovacka i Island.Ocekujem makar 14 golova i potvrdu GOAT statusa i to bez pomoci sudija.
Valjda do tad nadje i klub kakav…
Valjda do tad nadje i klub kakav…
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.