Onda ne treba slušati ni muziku EKVa, Nirvane, Alice in Chains i svih ostalih koji su bili konzumenti ili ovisnici
Ili to važi samo za književnost

Ili su Argentinci trebali prestati navijati za Argentinu jer je Maradona bio narkoman

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Onda ne treba slušati ni muziku EKVa, Nirvane, Alice in Chains i svih ostalih koji su bili konzumenti ili ovisnici
Zavisi kakva je geneza književnosti i pjesama.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑21 dec 2022, 08:42Onda ne treba slušati ni muziku EKVa, Nirvane, Alice in Chains i svih ostalih koji su bili konzumenti ili ovisnici
Ili su Argentinci trebali prestati navijati za Argentinu jer je Maradona bio narkoman![]()
Mozda nekog interesuje sta je to heroin (ovisnost, skidanje, i opcenito taj svijet) iz prve ruke. Recimo manje od 5% ljudi se uspije skinuti neko vrijeme ali opet padne, ovo da je ovaj lik (Fedja) vec 20 godina cist je vjerovatno i manje od 1%Rosicky je napisao/la: ↑21 dec 2022, 11:21Zavisi kakva je geneza književnosti i pjesama.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑21 dec 2022, 08:42Onda ne treba slušati ni muziku EKVa, Nirvane, Alice in Chains i svih ostalih koji su bili konzumenti ili ovisnici
Ili su Argentinci trebali prestati navijati za Argentinu jer je Maradona bio narkoman![]()
Ja sam izravno mislio na ovo djelo.
A sto da te to iznenadjuje? Pogotovo ovu omladinu. Likovi koji nemaju zivota i samo sjede mlate, a za sutra ako imas za kifle imas. Ako ne, sjedi i suti. Ali zato preko kompa su baje, Einstenovi.
Putine baci je i budi precizan majke tiEthel je napisao/la: ↑21 dec 2022, 16:19
https://fb.watch/hyTD08u4cB/
Koliko smo mi potonuli kao drustvo to je jezivo![]()
BosniaBoston je napisao/la: ↑21 dec 2022, 16:38U Širokom je svakako i dan danas popularna ideologija gdje se djeca sa poteškoćama u razvoju ne smatraju ljudima, još kad se to dijete zove Jakov...
Ne zaostajete mnogo za njima.Taksist u Sarajevu iz vozila izbacio majku s autističnim dječakom: "Nikad nisam doživjela ovakvo poniženje"
U BiH*BosniaBoston je napisao/la: ↑21 dec 2022, 16:38U Širokom je svakako i dan danas popularna ideologija gdje se djeca sa poteškoćama u razvoju ne smatraju ljudima, još kad se to dijete zove Jakov...
Madal je napisao/la: ↑21 dec 2022, 18:40U BiH*BosniaBoston je napisao/la: ↑21 dec 2022, 16:38U Širokom je svakako i dan danas popularna ideologija gdje se djeca sa poteškoćama u razvoju ne smatraju ljudima, još kad se to dijete zove Jakov...
Da je nekao napisao da je kod Bosnjaka normalna ideologija da se pedofili vrate na posao u osnovnoj skoli pjenili bi
Pa post i to govori , nebitno gdje je eto čitava ex-Yu i današnje društvo , od malih nogu prave razlike ...Rigoletto je napisao/la: ↑21 dec 2022, 17:16BosniaBoston je napisao/la: ↑21 dec 2022, 16:38U Širokom je svakako i dan danas popularna ideologija gdje se djeca sa poteškoćama u razvoju ne smatraju ljudima, još kad se to dijete zove Jakov...Ne zaostajete mnogo za njima.Taksist u Sarajevu iz vozila izbacio majku s autističnim dječakom: "Nikad nisam doživjela ovakvo poniženje"![]()
Znam tog debila , moja generacija išao u V sportsku gimnaziju u B-Fazi , odbojkaš bio . I tada je ganjao mlađe , kad smo bili četvrti razred on je ganjao prve razrede , bila je i tada priča da je ganjao iz osnovne curice , ali yebi ga tada je svaka priča bila rekla-kazala ...MaroonBjelave je napisao/la: ↑21 dec 2022, 19:00Madal je napisao/la: ↑21 dec 2022, 18:40U BiH*BosniaBoston je napisao/la: ↑21 dec 2022, 16:38U Širokom je svakako i dan danas popularna ideologija gdje se djeca sa poteškoćama u razvoju ne smatraju ljudima, još kad se to dijete zove Jakov...
Da je nekao napisao da je kod Bosnjaka normalna ideologija da se pedofili vrate na posao u osnovnoj skoli pjenili bi![]()
![]()
![]()
I to ne osumnjičeni, nego presuđeni.
Ili potenciranje čiji je zet ili više nijebombaysaphire je napisao/la: ↑21 dec 2022, 19:17Znam tog debila , moja generacija išao u V sportsku gimnaziju u B-Fazi , odbojkaš bio . I tada je ganjao mlađe , kad smo bili četvrti razred on je ganjao prve razrede , bila je i tada priča da je ganjao iz osnovne curice , ali yebi ga tada je svaka priča bila rekla-kazala ...
Ne znam šta je gore , presuda od godinu dana ili to što se uredno vratio na posao![]()
Vidis meni se desilo da tom papku iz Sarajeva koji vozi taxi dajem pare na kraju voznje i govorim izvolte. On se okrece i gleda u mene i kaze sta si to reko?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.