Ja nisam protiv kritike konstruktivne. Nebi trebala GD da se slikava i objavljuje statuse kad se brije kad drka kad vjezba jede itd.. Nebi trebala izjavljivat najbolji tim na balkanu.. Ja se sa tim vrstom kritike slazem.. i to treba doticnoj podvuc MIRVIC kao i prestavnij vodja HZ..napoleon72 je napisao/la: ↑22 dec 2022, 18:51Sta glumite moraliste pojedini, jel to se mozda pogresno pricalo ista o navedenim? Barem velikoj vecini?
Kad imas gazdu milionera a ne dominiras ligom gdje niko vise nema takvog gazdu, ocito je da nesta ne stima. A sta je problem? Hocemo li bit slijepi pored ociju pa Hadziji pravdat ugradnju u transfere? Hajde da se drzimo makar ovog sto svi znamo i vidimo, eto Rashid, kojim putem je taj lik dosao u Sarajevo? Hocemo li bit slijepi na Ajline nebuloze, ili eto opet da se drzimo iskljucivo rada, hocemo li bit slijepi na onu bruku na pressicama kad nam je 70% ploce sa sponzorima prazno? Sto vrla direktorica ne namakne te sponzore? Hocemo li bit slijepi na pogresne slike na zvanicnoj stranici kluba, po 3 puta postavljanje sastava? U mojoj firmi se to zove neopreznost i nekvalitet radnika, al kod mene ako dvaput zayebes dobijes otkaz, u FKS dobijes povisicu.
Hocemo li bit slijepi na Mirvicevo vracanje Hadzije i Poture, na zaposljavanje trenera kojeg navijaci ne podnose? Znaci namjerno ides uz dlaku navijacima, a nisi Mamic da mirne duse stojis iza svojih rezultata.
Na kraju, hocemo li ostat slijepi na zavrsenu sezonu u novembru i ispadanje iz kupa od srednjoskolaca? Na vjerovatno drugu sezonu uzastopno bez Evrope? Znate li vi sta to znaci? Popishaj se na Vinkov i Dzenin playoff i rezultate koje smo stvarali, kad nakon ovog 5 godina necemo moc dalje od drugog pretkola. Ako s ovom garniturom ljudi ikad vise vidimo Evropu. Ako smo sa Husrefa, Vinka i Kodre spali na Mirzu, sa Rahmanovica i Tatara na Dala i Suljica, sto ne bismo spali sa redovnog ucesnika evropskih takmicenja na klub ranga Slobode ili Veleza, uz duzno postovanje prema navedenim? A nismo daleko od tog.
E sad kazes gazda milioner nema rezultata, nije to sve bas tako ima bar 3-4 kluba koji su privatno vlasnistvo i koji su milioneri
Tc Husic milioner neplaca porez nikako (prijavio 480 km platu po igracu) sto znaci da husic ima budzet 2 m€ koji vise vrijedi nego nas 4,5 m€ jer poslujemo po zakonu
HDZ ZRINJSKI VLASNIK PRESJEDNIK 3ceg entiteta koji isto stvar radi ko i husic
SNSD VICO DODIG BORAC ISTA STVAR
Da bi mi imali ekipu i moc koju Dinamo ima moramo imat budzet od 8 m€ jer borac moze da neplaca plate po 12 mjeseci i nebude suspendovan tc izbaci da igraci imaju platu 480 km manja plata nego penzija da zrinjski uzima drzavne pare onoliko koliko im treba.
Treca stvar mi navijaci FK SARAJEVA smo razmazena derista koja misle da smo bogom dani da mora bit po nasem, da rezultati moraju bit bez obzira u kakvoj je klub financiskoj ili bili kojij situaci dali navijaci miske sa se lahko borit protiv drzave i drzavni projekata,, dali je ijedan klub na svijetu uspio isprve napraviti ekipu o osvoiti ligu bez continuitwta trenera bar 6 mjeseci nije ni u nasoj ligi ni nigdje u evropi.. ako to kazu tipovi ko ahmet i njemu slicnom da treba vremena zasto navijaci misle da su oni pametni nego oni koji igraju treniraju sa tim covjekom
Dat treneru prostor podrzat ekipu nakon godinu dana ako nema rezova dovidjenja