FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
72
34%
Darko Milanič
34
16%
Miodrag Božović
3
1%
Fedja Dudić
31
15%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
19
9%
Samo stranac
52
25%

Ukupno glasova: 211

Pitar6785
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Pitar6785 » 22 dec 2022, 20:08

napoleon72 je napisao/la:
22 dec 2022, 18:51
Sta glumite moraliste pojedini, jel to se mozda pogresno pricalo ista o navedenim? Barem velikoj vecini?
Kad imas gazdu milionera a ne dominiras ligom gdje niko vise nema takvog gazdu, ocito je da nesta ne stima. A sta je problem? Hocemo li bit slijepi pored ociju pa Hadziji pravdat ugradnju u transfere? Hajde da se drzimo makar ovog sto svi znamo i vidimo, eto Rashid, kojim putem je taj lik dosao u Sarajevo? Hocemo li bit slijepi na Ajline nebuloze, ili eto opet da se drzimo iskljucivo rada, hocemo li bit slijepi na onu bruku na pressicama kad nam je 70% ploce sa sponzorima prazno? Sto vrla direktorica ne namakne te sponzore? Hocemo li bit slijepi na pogresne slike na zvanicnoj stranici kluba, po 3 puta postavljanje sastava? U mojoj firmi se to zove neopreznost i nekvalitet radnika, al kod mene ako dvaput zayebes dobijes otkaz, u FKS dobijes povisicu.
Hocemo li bit slijepi na Mirvicevo vracanje Hadzije i Poture, na zaposljavanje trenera kojeg navijaci ne podnose? Znaci namjerno ides uz dlaku navijacima, a nisi Mamic da mirne duse stojis iza svojih rezultata.
Na kraju, hocemo li ostat slijepi na zavrsenu sezonu u novembru i ispadanje iz kupa od srednjoskolaca? Na vjerovatno drugu sezonu uzastopno bez Evrope? Znate li vi sta to znaci? Popishaj se na Vinkov i Dzenin playoff i rezultate koje smo stvarali, kad nakon ovog 5 godina necemo moc dalje od drugog pretkola. Ako s ovom garniturom ljudi ikad vise vidimo Evropu. Ako smo sa Husrefa, Vinka i Kodre spali na Mirzu, sa Rahmanovica i Tatara na Dala i Suljica, sto ne bismo spali sa redovnog ucesnika evropskih takmicenja na klub ranga Slobode ili Veleza, uz duzno postovanje prema navedenim? A nismo daleko od tog.
Ja nisam protiv kritike konstruktivne. Nebi trebala GD da se slikava i objavljuje statuse kad se brije kad drka kad vjezba jede itd.. Nebi trebala izjavljivat najbolji tim na balkanu.. Ja se sa tim vrstom kritike slazem.. i to treba doticnoj podvuc MIRVIC kao i prestavnij vodja HZ..

E sad kazes gazda milioner nema rezultata, nije to sve bas tako ima bar 3-4 kluba koji su privatno vlasnistvo i koji su milioneri

Tc Husic milioner neplaca porez nikako (prijavio 480 km platu po igracu) sto znaci da husic ima budzet 2 m€ koji vise vrijedi nego nas 4,5 m€ jer poslujemo po zakonu

HDZ ZRINJSKI VLASNIK PRESJEDNIK 3ceg entiteta koji isto stvar radi ko i husic

SNSD VICO DODIG BORAC ISTA STVAR

Da bi mi imali ekipu i moc koju Dinamo ima moramo imat budzet od 8 m€ jer borac moze da neplaca plate po 12 mjeseci i nebude suspendovan tc izbaci da igraci imaju platu 480 km manja plata nego penzija da zrinjski uzima drzavne pare onoliko koliko im treba.

Treca stvar mi navijaci FK SARAJEVA smo razmazena derista koja misle da smo bogom dani da mora bit po nasem, da rezultati moraju bit bez obzira u kakvoj je klub financiskoj ili bili kojij situaci dali navijaci miske sa se lahko borit protiv drzave i drzavni projekata,, dali je ijedan klub na svijetu uspio isprve napraviti ekipu o osvoiti ligu bez continuitwta trenera bar 6 mjeseci nije ni u nasoj ligi ni nigdje u evropi.. ako to kazu tipovi ko ahmet i njemu slicnom da treba vremena zasto navijaci misle da su oni pametni nego oni koji igraju treniraju sa tim covjekom

Dat treneru prostor podrzat ekipu nakon godinu dana ako nema rezova dovidjenja

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 22 dec 2022, 20:24

Proslavljeni bosanskohercegovački stručnjak, Faruk Hadžibegić, bio je domaćin večeri slavnom brazilskom fudbaleru Gilbertu Silvi u Sarajevu.

Oni su jeli ćevape u "petici" kod Ferhatovića, a vjerujemo da su se i slavnom Brazilcu dopali.

Ovo nije prvi put ove godine da su Hadžibegić i Gilberto Silva zajedno u Sarajevu, proljetos su bili ambasadori turneje trofeja Svjetskog prvenstva kada je stizao u našu zemlju

Šta bi dao da nam je ovaj čovjek SD :plac:
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 22 dec 2022, 20:35

H8Z7 je napisao/la:
22 dec 2022, 20:24
Proslavljeni bosanskohercegovački stručnjak, Faruk Hadžibegić, bio je domaćin večeri slavnom brazilskom fudbaleru Gilbertu Silvi u Sarajevu.

Oni su jeli ćevape u "petici" kod Ferhatovića, a vjerujemo da su se i slavnom Brazilcu dopali.

Ovo nije prvi put ove godine da su Hadžibegić i Gilberto Silva zajedno u Sarajevu, proljetos su bili ambasadori turneje trofeja Svjetskog prvenstva kada je stizao u našu zemlju

Ma kakav Hadzibegic ljudi sta vam je. Nije lik za nas uopste. On je pošten.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

mensur55
Kontakt:

Post Postao/la mensur55 » 22 dec 2022, 21:15

H8Z7 je napisao/la:
22 dec 2022, 20:24

Zamisli pozove Gilberta na utakmicu, a na terenu naši ne znaju dva pasa sastaviti. Pa nije budala čovjek da se sramoti, da mu Ayla i hadzija dovode igrače ili da mora slaviti poturin rodjendan sa buketom ko da je hakan sukur.
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 22 dec 2022, 21:30

Lobudaraczapamcenje je napisao/la:
22 dec 2022, 19:19
napoleon72 je napisao/la:
22 dec 2022, 18:51
Sta glumite moraliste pojedini, jel to se mozda pogresno pricalo ista o navedenim? Barem velikoj vecini?
Kad imas gazdu milionera a ne dominiras ligom gdje niko vise nema takvog gazdu, ocito je da nesta ne stima. A sta je problem? Hocemo li bit slijepi pored ociju pa Hadziji pravdat ugradnju u transfere? Hajde da se drzimo makar ovog sto svi znamo i vidimo, eto Rashid, kojim putem je taj lik dosao u Sarajevo? Hocemo li bit slijepi na Ajline nebuloze, ili eto opet da se drzimo iskljucivo rada, hocemo li bit slijepi na onu bruku na pressicama kad nam je 70% ploce sa sponzorima prazno? Sto vrla direktorica ne namakne te sponzore? Hocemo li bit slijepi na pogresne slike na zvanicnoj stranici kluba, po 3 puta postavljanje sastava? U mojoj firmi se to zove neopreznost i nekvalitet radnika, al kod mene ako dvaput zayebes dobijes otkaz, u FKS dobijes povisicu.
Hocemo li bit slijepi na Mirvicevo vracanje Hadzije i Poture, na zaposljavanje trenera kojeg navijaci ne podnose? Znaci namjerno ides uz dlaku navijacima, a nisi Mamic da mirne duse stojis iza svojih rezultata.
Na kraju, hocemo li ostat slijepi na zavrsenu sezonu u novembru i ispadanje iz kupa od srednjoskolaca? Na vjerovatno drugu sezonu uzastopno bez Evrope? Znate li vi sta to znaci? Popishaj se na Vinkov i Dzenin playoff i rezultate koje smo stvarali, kad nakon ovog 5 godina necemo moc dalje od drugog pretkola. Ako s ovom garniturom ljudi ikad vise vidimo Evropu. Ako smo sa Husrefa, Vinka i Kodre spali na Mirzu, sa Rahmanovica i Tatara na Dala i Suljica, sto ne bismo spali sa redovnog ucesnika evropskih takmicenja na klub ranga Slobode ili Veleza, uz duzno postovanje prema navedenim? A nismo daleko od tog.
Argumentovana kritika je uvijek dobrodosla. Ona napisana hladne glave potkrijepljenja cinjenicama. Ja ne vidim da je ijedan forumas branio ili brani upravu.

Bordo braca samo vide sta mi radimo u afektu iz naseg opravdanog nezadovoljstva. Vide da ishitreno djelujemo i uticemo na klub. Uvezat cemo 3 pobjede i razmisljat cemo koga cemo izvuci u zrijebu za EL 😂 isto tako i obrnuto ebemo od do kad ne valja.

Da li mozemo drugacije izraziti nezadovoljstvo, sigurno da mozemo jer koliko god sad neko kaze da navijaci ne uticu uticu itekako.

Evo gdje grijesis npr u ovom tekstu. Suljic je igrac koji je iz kantonalne lige stigao u Sarajevo. Znamo svi da mu fizika njje neka, ali momak je uspio igrati dogurati do jednog videotona. Cak i do cini mi se poljske Legije. Izuzetno dobro kvalitetno i redovno igrao. I kod nas je dobro igrao do ove krize.

I sta mi radimo? Nekog omalovazamo, ne nekog nego naseg igraca. Kao da je zadnja taraba a nije.

Za Dala isto, s djeteom se treba raditi ali ne na nacin da ga ne smijes posaditi na klupu ko da je Mbape.

Ne kazem da ti kritike nisu opravdane vezano za njih 2 ali su ipak nasi igraci s nasom (ne)podrskom upitnih partija na terenu
Ma buraz, izvini al to "nas igrac" nas i yebe. Sta mi sad imamo od tog sto je on kod nas "poceo" karijeru i dobacio negdje? Ja trenutno vidim jednog bahatog i sebicnog igraca kojem je draza kafana od terena, a uz to se i qrci navijacima i mase rukama, glumi velicinu. A nije velicina. Dobro je igrao vani u profi klubovima, dosao ovdje i misli da je veci od kluba i da moze svakako.
Ne zelim u klubu "nase" i "njihove". Nek dodje 11 igraca iz Tuzle, Zenice, Kaknja, Banje Luke, Beograda... ako ce grist na terenu i bit profesionalci. Mijenjao bih 10 "nasih" Suljica za jednog mudonju Stanojevica ili Rahmana. Deset "nasih" Handzica za jednog Benku. Taj Benko je bio onako dobar jer nije covjek samo suhi kvalitet koji se oznojit nece, covjek je ostavljao srce na terenu svaku utakmicu. Takvu ekipu treba sastavit.
Suljic kao Suljic nije najveci problem, to je sigurno. Al Suljic kao metafora, kao predstavnik svih velikih imena koji se vrate ovdje i glume velike igracine, misle da ce im se neko (s)klanjat na terenu itekako jest problem. Na jesen u sezoni 20/21 smo igrali ponajbolji fudbal unazad 10-15 godina, a veliki doprinos tome je dala cinjenica da u ekipi nije bilo nijednog "Suljica". Kombinacija mladih momaka zeljnih dobrog rezultata i starijih, iskusnih profi igraca sa mentalitetom sampiona.
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 22 dec 2022, 22:09

Napoleon moralista pita ili ti ga brani vecinski forumski puk i pita sta se to pogresno pisalo o nasim sadasnjim i bivsim uposlenim clanovima kluba, igracima itd.? :rol: reci mi da nisam dobro skontao.. Samo klimnite glavom i slozite se sa ovim navedenim nebulozama i dobri ste ovdje, oko-pasa sta mai?! Dabogda se mi jos dugo ne vratili na kosevo, i jesmo za Zenice, bas mjera!

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 22 dec 2022, 22:11

nokee je napisao/la:
22 dec 2022, 22:09
Napoleon moralista pita ili ti ga brani vecinski forumski puk i pita sta se to pogresno pisalo o nasim sadasnjim i bivsim uposlenim clanovima kluba, igracima itd.? :rol: reci mi da nisam dobro skontao.. Samo klimnite glavom i slozite se sa ovim navedenim nebulozama i dobri ste ovdje, oko-pasa sta mai?! Dabogda se mi jos dugo ne vratili na kosevo, i jesmo za Zenice, bas mjera!
Jesi li bacui dnevnu drkicu na Aylu :rol:
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 22 dec 2022, 22:19

nokee je napisao/la:
Hoces da kazes da Hadzija nije taldzija, da tvoja Ajlica nije obicna instagramusa, da Ibrak i Dino nisu kriminalci, da Mirvic nije nesposoban?
Ti si onda decko pravo glup. Ili to, ili si na klupskoj sisi. Trece nema.

Ustvari ima, oboje istovremeno.
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

Lecler
Kontakt:

Post Postao/la Lecler » 22 dec 2022, 22:40

nokee je napisao/la:
Ograničen si ko balkon
ISTINA ZA VEDRANA!

leo1946
Kontakt:

Post Postao/la leo1946 » 22 dec 2022, 22:46

Gledam sad na danasnji dan prosle god mi stigla clanska na adresu, isti dan ove godine ni jedne jedine rijeci o istim.. Sve vam ****, prisjela vam svaka marka od FK Sarajeva!!!
1946-1987

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 22 dec 2022, 22:51

Kako ce nas sad iznenadit, cijena clanske na 30 KM? :D
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3

guadalupe
Kontakt:

Post Postao/la guadalupe » 22 dec 2022, 23:01

JavierBosnia je napisao/la:
22 dec 2022, 22:51
Kako ce nas sad iznenadit, cijena clanske na 30 KM? :D
Ma vala 3 KM da bude znam sigurno da se nakon dugo vremena necu uclaniti, ovim degenima i dusmanima kluba marke ne treba dati, prije cu sebe i svoje u UNFKS uclaniti.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 22 dec 2022, 23:12

Ne dajte im ni feninga!! Prokleta bila futa Alimanovic i zagondzija joj Mirvic! Proci ce i vase!
Zadnja izmjena: joker90, dana/u 22 dec 2022, 23:28, ukupno mijenjano 1 put.
Bahati, bahati Željkan!
1946

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 22 dec 2022, 23:16

Ko je nanijetio odvojit, bolje u UNFKS ili u humanitarne svrhe. A klosarima ni feninga.
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 22 dec 2022, 23:21

Nikad normalno s nama. Nikad.
Yebo mater, tačno smo sami sebe prokleli. Jesmo se zayebavali nakon godinu dana bez poraza da nam je dosadno. E sad se ne možemo žaliti :kafa: :lol:
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

umrobihzbogtebe1946
Kontakt:

Post Postao/la umrobihzbogtebe1946 » 22 dec 2022, 23:43

Ozbiljno razmišljam da prvi put u životu ne produžim članarinu. Jer taj novac više ne ide za FK Sarajevo, nego baš za Aylah, Mirvu influensera i ostale ublehe.
Volim te Saraj'vo!

24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.

BegovicRamiz
Kontakt:

Post Postao/la BegovicRamiz » 22 dec 2022, 23:45

kulturno propadanje sto kaze Ekrem Jevric
otjeras Hadziju - vratis Hadziju
otjeras Sabrinu - dovedes Aylu
otjeras X trenera - vratis cickovo ulje
vratis navijace - odbijes navijace
dovedes X igraca - otjeras Y igraca
ode vecinski vlasnik - vrati se vecinski vlasnik
kupi te neki investitor - proda te neki invesitor
napucas koeficijent za evrope - sjebes koeficijent
i na kraju ostaje konstanta
nova rekonstrukcija = nova rekonstrukcija nasa aksioma

Miljacka
Kontakt:

Post Postao/la Miljacka » 23 dec 2022, 00:03

Kad Mirza, Ajla i Hadžija odu, bića i članska i puno više od toga, kao što je čitav život. Do tad doviđenja i prijatno. Neću ni na domaću utakmicu doći.
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!

Dobri u dobru
Zli u zlu

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 23 dec 2022, 00:36

Miljacka je napisao/la:
23 dec 2022, 00:03
Kad Mirza, Ajla i Hadžija odu, bića i članska i puno više od toga, kao što je čitav život. Do tad doviđenja i prijatno. Neću ni na domaću utakmicu doći.
:bow: u srž brate !!!
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

Hajdeee
Kontakt:

Post Postao/la Hajdeee » 23 dec 2022, 00:52

Miljacka je napisao/la:
23 dec 2022, 00:03
Hocemo na gostovanja :zzz: :kafa:
- FKS -

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Burberry46, endeende, keli, MaroonBjelave, misstianopenaldo, riki46, VolimBiH96 i 60 gostiju.