FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
63
32%
Darko Milanič
33
17%
Miodrag Božović
3
2%
Fedja Dudić
30
15%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
17
9%
Samo stranac
50
26%

Ukupno glasova: 196

Pitar6785
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Pitar6785 » 23 dec 2022, 03:39

Uclanjivanje u klub neznaci pomaganje Mirvica kao Mirvica, jer njemu sigurno 50-60 k € neznaci puno, nit plata Aylina ovisi o broju clanski uclanili se 10 k ljudi ili 0 ljudi njezina plata svakog prvog lijeze na banku..

Al je stamota da se ne uclanjujemo da klub neradi nikakvu vrstu marketinga

Clanska knjizica je nesto sto je striktno izmedju kluba i navijaca, klub nekad igra dobro nekad lose nekad ima dobar menagment nekad los al navijaci i klub su uvjek jedni sa drugim

badboy
Kontakt:

Post Postao/la badboy » 23 dec 2022, 04:33

Pitar6785 je napisao/la:
23 dec 2022, 03:39
Uclanjivanje u klub neznaci pomaganje Mirvica kao Mirvica, jer njemu sigurno 50-60 k € neznaci puno, nit plata Aylina ovisi o broju clanski uclanili se 10 k ljudi ili 0 ljudi njezina plata svakog prvog lijeze na banku..

Clanska knjizica je nesto sto je striktno izmedju kluba i navijaca, klub nekad igra dobro nekad lose nekad ima dobar menagment nekad los al navijaci i klub su uvjek jedni sa drugim
Uclanjivanjem i clanskom knjizicom neke organizacije, pokreta, institucije, kluba, udruzenja, itd itd, se clan identifikuje sa misijom, vizijom, idejom, normama, shvatanjima, programom i ciljevima te iste organizacije.Odlukama koje je rukovodstvo kluba donijelo u zadnjih godinu-dvije, kao i ovim posljednjim su dali milion razloga da vecina dosadasnjih clanova bez ikakvog razmisljanja odluci da ne obnovi svoju clanarinu. Rezultati tu nemaju veliku ulogu, radi se o sustinskim problemima. I da, clanarina nije sadaka…

Antikloc
Kontakt:

Post Postao/la Antikloc » 23 dec 2022, 06:20

joker90 je napisao/la:
22 dec 2022, 23:12
Ne dajte im ni feninga!! Prokleta bila futa Alimanovic i zagondzija joj Mirvic! Proci ce i vase!
:clap: :thumbup:
Tacno tako !! Za Sarajevo i kozu s ledja i zadnju kap krvi !!
Za Mirvicev bordel ni feninga !!!

samoSA
Kontakt:

Post Postao/la samoSA » 23 dec 2022, 06:25

Miljacka je napisao/la:
23 dec 2022, 00:03
Kad Mirza, Ajla i Hadžija odu, bića i članska i puno više od toga, kao što je čitav život. Do tad doviđenja i prijatno. Neću ni na domaću utakmicu doći.
Normala,isti sam ti :salut:

samoSA
Kontakt:

Post Postao/la samoSA » 23 dec 2022, 06:31

Pitar6785 je napisao/la:

Uclanjenjem u klub,organizaciju,stranku znaci da podrzavas istu/iste a ne znaci nuzno da oni zive od clanarine.Isto tako odlazak na tekmu ,ne mozes reci ne podrzavam Cicka i otici gledati utakmicu.Samo tvoje prisustvo na nekom dogadjaju,utakmici i sl znaci i podrzavanje istih

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 23 dec 2022, 07:29

napoleon72 je napisao/la:
22 dec 2022, 22:19
nokee je napisao/la:
22 dec 2022, 22:09
Napoleon moralista pita ili ti ga brani vecinski forumski puk i pita sta se to pogresno pisalo o nasim sadasnjim i bivsim uposlenim clanovima kluba, igracima itd.? :rol: reci mi da nisam dobro skontao.. Samo klimnite glavom i slozite se sa ovim navedenim nebulozama i dobri ste ovdje, oko-pasa sta mai?! Dabogda se mi jos dugo ne vratili na kosevo, i jesmo za Zenice, bas mjera!
Hoces da kazes da Hadzija nije taldzija, da tvoja Ajlica nije obicna instagramusa, da Ibrak i Dino nisu kriminalci, da Mirvic nije nesposoban?
Ti si onda decko pravo glup. Ili to, ili si na klupskoj sisi. Trece nema.

Ustvari ima, oboje istovremeno.
Naveo sve najgore ljude u ovom postu i pita jel hocu da kazem da ne valja? :D ovdje se govori sve najgore i o Husrefu, Dalu, Hebibu, Krsti itd. Pa bar 80% bivsih uposlenih i igraca je popljuvano! Evo trenutan primjer je Dal koji je potencijal kojeg sigurno sad mozemo prodati, a vama je bar vecini ovdje uhljup, derle, mirzin balo itd.. Ne znamo mi cijeniti nista nase, dzaba. Ovdje pod nase se ne misli samo na igrace naseg omladinskog pogona. Zamisli kako je razmisljanje recimo sad nekom mladom igracu kad vidi kako se Dal pljuje, a on sam vidi da je taj isti Dal dobar igrac. Kaze neda lopte, prodaje se. Pa ok, ima stvari koje treba popraviti, al pljuvati i iznositi gnusne uvrede.. Fuj ba! O tome ja pricam, a bona parte navede Hadziju i Ibraka :shhh:
De ne moralisi vise, do neki dan si ovdje imao realne objektivne postove. Sad sve vise podjsjecas na onog speziala.
A ja nisam nikad vrijedjao pa necu ni sad, a ti se uklopi lijepo pa nastavi sa uvredama.

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 23 dec 2022, 08:09

samoSA je napisao/la:
23 dec 2022, 06:25
Miljacka je napisao/la:
Kad Mirza, Ajla i Hadžija odu, bića i članska i puno više od toga, kao što je čitav život. Do tad doviđenja i prijatno. Neću ni na domaću utakmicu doći.
bolje dodji na tekme i psuj im majke i djecu a ne bojkot.
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 23 dec 2022, 08:16

Evo nastavite diakusije bez mene, vidim dosta neke normalne raje ovdje vise i ne pise. Bar neko vrijeme. Cast GiS, Javier, fks74, Samozdravlje, boki, pitar67, i jos par momaka sto pisu onako realno od srca sta misle, ovo ostalo daj samo nek se talasa, nek su u istom vozu s ostalima da ih slucajno neko negativno nebi citirao.. Budalastina!
Cesto se pisalo ovdje da sam na budjetu, da nisam Ajlin, poturin itd. Nisam momci, samo pisem onako kako mislim bez pomisli na to da ce me neko popljuvati, ili bilo sta pomisliti, onako iskreno.

Zapamtite jednu stvar momci. Onoga trenutka kad je izmjenjen statut kluba, mi smo postali necija prcija. Znaci nema vise da mi nesta odlucujemo, legende kluba ili neki pokusaji biznismena. Dodje ti covjek s parama i kupi upravljacka prava. E sad, nekad se svrsavalo na to, naravno kad idu rezultati, sad je prica daj vrati nas na virsle. Idiotizam! U tom si sistemu i prilagodi se na to da imas gazdu. Taj gazda odlucuje o svemu i kad ide i kad ne ide. Isto tako bi bilo realno da i mi podrzimo klub i kad ide i kad ne ide. Ko god ode iz kluba nr spomene marke dugovanja prema njemu, o nikad boljoj situaciji, i sad ja trebam da bojkotujem nesta? Ja se prvi ne slazem sa imenovanjem Mirze al to nije razlog da ne odem na kosevo, nisam ja ba ulozio 10mil pa da se pitam! Tako ja to gledam. Da je situacija sljedeca: nema plata, ovaj zavrno pipu, dugovanja se gomilaju, ne ulaze se ni u sta, pa dodas na to ovo imenovanje Mirze, Ajla, Potura itd.. Ja bi prvi digao se na bojkot i to ispred kluba! Ovako povezujes se s igracima iz lige 5 da ti dodju rezultat mora doci, Ajla ce prije ili kasnije da leti.. A sta da bojkotujem!? Nekakve ljude koje placa lik koji nas je kupio! Izvinite al meni je to malo smijesno. Na sta ciljamo? Da Ismir ide? I sta onda.. Da mi vodimo klub? :D malo smijeno al hajd, smiju nam se i sad a mogli bi nas sazaljavati uskoro.

Pozdrav za sve pitare, u jednom smo manje vise svi isti, bolesni za FK Sarajevom! :salut:

boki86
Kontakt:

Post Postao/la boki86 » 23 dec 2022, 08:57

FCUM je napisao/la:
23 dec 2022, 08:09
samoSA je napisao/la:
Miljacka je napisao/la:
Bravo, isto razmisljam :salut:

SviUNapad1jeAFH
Kontakt:

Post Postao/la SviUNapad1jeAFH » 23 dec 2022, 09:00

nokee je napisao/la:
Napoleon moralista pita ili ti ga brani vecinski forumski puk i pita sta se to pogresno pisalo o nasim sadasnjim i bivsim uposlenim clanovima kluba, igracima itd.? :rol: reci mi da nisam dobro skontao.. Samo klimnite glavom i slozite se sa ovim navedenim nebulozama i dobri ste ovdje, oko-pasa sta mai?! Dabogda se mi jos dugo ne vratili na kosevo, i jesmo za Zenice, bas mjera!
Hoces da kazes da Hadzija nije taldzija, da tvoja Ajlica nije obicna instagramusa, da Ibrak i Dino nisu kriminalci, da Mirvic nije nesposoban?

Ja bi sad potpisao da se ti ljudi vrate u klub i nek uzimaju i sebi procenat ali da igramo takav fudbal i da bude opet taj prosjek od 8-9 hiljada navijaca svaku tekmu. Uvijek je bio hype oko utakmica i sve je gorjelo. Sve je bolje od ovog sad, jalovo haos nemam uopšte ni 1% želje da idem na tekmu ili dam marku ciganima u klubu. Obrukali su klub toliko i ne prestaju da ga brukaju iz dana u dan sve više.
Zadnja izmjena: SviUNapad1jeAFH, dana/u 23 dec 2022, 09:01, ukupno mijenjano 1 put.

boki86
Kontakt:

Post Postao/la boki86 » 23 dec 2022, 09:00

samoSA je napisao/la:
23 dec 2022, 06:31
Pitar6785 je napisao/la:

Uclanjenjem u klub,organizaciju,stranku znaci da podrzavas istu/iste a ne znaci nuzno da oni zive od clanarine.Isto tako odlazak na tekmu ,ne mozes reci ne podrzavam Cicka i otici gledati utakmicu.Samo tvoje prisustvo na nekom dogadjaju,utakmici i sl znaci i podrzavanje istih
Razumijem sta hoces da kazes, ali nije to bas tako jednostavno. Ne treba ostavljati klub na cjedilu radi pojedinaca. Ne dao Bog da moramo sakupljati pomoc kao kone, mi ne bi skupili 5000 maraka

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 23 dec 2022, 09:02

Dino Selimovic, Edis Kusturica, Elvir Kantardzic i Ibrak su bili Tanovi ljudi. Navijaci ih uzeli na zub, svi su bivsi, Sarajevo je ostalo.
Sabrina, Valentin, Jahic i Kasum su bili Tanovi/Namovi ljudi od povjerenja. Svi su bivsi, Sarajevo je ostalo.
Doci ce kraj i Ayli i Hadziji, nicija nije do gore zorila, sto kaze Bruca. Sarajevo ce nadzivjet i njih.

A nikad navijaci nisu digli glas protiv nekog ko to nije zasluzio. Svi nabrojanu su, i ako su imali nekog uspjeha, previse umakali prste u med i okoristili se o FK Sarajevo. To sto neko napise da je Sabrina bolja od Ajle ili Ihtijarevic od Hadzije ne znaci da ih prizivamo nazad, nego da tonemo sve dublje, ne idemo s konja na magarca nego s magarca na stakore.
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

Miljacka
Kontakt:

Post Postao/la Miljacka » 23 dec 2022, 09:04

Kako ono Mirvić reče, za najveći klub malo nas je...
Pa se publika vrati, a on joj priredi veće sramote od Atalante. "Najveći klub na Balkanu", Igman 2:0, Sloga 1:0, Tuzla 1:5, "pozivam ove hrabre momke", "pukla mi je čarapa", Mirza trener...

Najvećem klubu nije mjesto na petoj-šestoj poziciji u prvenstvu. Ofajlama poput puknute čarapice i Poture dojave nije mjesto u najvećem klubu.

Za najveći klub, ovo je premalo!!!

Ako mi je do psovanja već spomenutim gore, otići ću u klub i psovati im. Da imaju bar malo obraza i da ih dotiču psovke navijača već odavno bi šljam napustio klub.
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!

Dobri u dobru
Zli u zlu

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 23 dec 2022, 09:10

SviUNapad1jeAFH je napisao/la:
23 dec 2022, 09:00
nokee je napisao/la:

Ja bi sad potpisao da se ti ljudi vrate u klub i nek uzimaju i sebi procenat ali da igramo takav fudbal i da bude opet taj prosjek od 8-9 hiljada navijaca svaku tekmu. Uvijek je bio hype oko utakmica i sve je gorjelo. Sve je bolje od ovog sad, jalovo haos nemam uopšte ni 1% želje da idem na tekmu ili dam marku ciganima u klubu. Obrukali su klub toliko i ne prestaju da ga brukaju iz dana u dan sve više.
Nije euforija bila zbog njih nego zbog Tana koji je obecavao kule i gradove, miliona, prve borbe za titulu nakon 8 godina, a i demografska slika grada/drzave se izmijenila do sad. Nas je nekad na tekme islo 20ak iz komsiluka, sad jedva 3-4. Pola ih vani, pola ostarilo i ode 4-5 puta u sezoni. Nove generacije tesko privuc, svi puse nargile i gledaju Real, nikog ne zanima Sarajevo.
Euforija je bila i na pocetku ove sezone, jednostavno padnemo lahko na obecanja i 2-3 pojacanja, prelahko se nafuramo. Navedeni dvojac je fino krenuo kampanju u klubu (Dino pogotovo), al pare su ucinile svoje. Taj dvojac nas je i doveo do prvog neigranja u Evropi jos od sezone 09/10.
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 23 dec 2022, 09:31

Definitivno nemam namjeru obnavljati clanarinu, a ici na utakmice, cisto sumnjam. Vrtimo se u krug sa ispraznim trenerima, ljudima koji vode klub. Opste mi vise nisu jasne Mirviceve namjere za koje pocinjem sumnjati da su ciste i opste sportski nastrojene. Njemu izgleda u klubu trebaju ljudi preko kojih ce prati novac a sta se desava sa klubom to mu je najmanje bitno. Tuga, nikad gori nismo bili, nikad jadnije stanje u klubu, nikad gori trener a onu zvalju koja sebe zove direktoricom necu ni pominjati !!!!!
U novi boj ...

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 23 dec 2022, 09:44

Hocemo akciju za clanske, direktorice! Hajde malo raditi, ne samo flautati koznu frulicu i instagramati! Da vam clanskim pokazemo kakvu podrsku imate trenutno! :kafa:
Bahati, bahati Željkan!
1946

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 23 dec 2022, 10:13

U posljednjih 5 godina FK Sarajevo je promjenilo čak 11 trenera. Što znači da naš klub mijenja trenera u prosjeku svako 5,45 mjeseci. Pored nas najviše trenera mijenjaju FK Borac 12, Tuzla City 12, FK Sloboda 11, FK željezničar 9. Ako pogledamo imena kluba (uz dužno poštovanje) FK Sarajevo ne pripada tu. Priča se skoro 10 godina o nekom iskoraku a sve se čini da to toga ne dođe, dovoljno je vidjeti ko je u upravi kluba i ko je postao novi trener. Prije svega braćo po boji, tribini, dame i gospodo nakon ovoga vi i dalje vjerujete u neke čiste namjere naših "investitora" svaka vam čast kad ste toliko optimistični.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

samoSA
Kontakt:

Post Postao/la samoSA » 23 dec 2022, 10:24

FCUM je napisao/la:
23 dec 2022, 08:09
samoSA je napisao/la:
Miljacka je napisao/la:
Nisam tako odgojen a i godine mi ne dozvoljavaju da se tako ponasam

spezial
Kontakt:

Post Postao/la spezial » 23 dec 2022, 10:39

nokee je napisao/la:
23 dec 2022, 07:29
nokee je napisao/la:

Naveo sve najgore ljude u ovom postu i pita jel hocu da kazem da ne valja? :D ovdje se govori sve najgore i o Husrefu, Dalu, Hebibu, Krsti itd. Pa bar 80% bivsih uposlenih i igraca je popljuvano! Evo trenutan primjer je Dal koji je potencijal kojeg sigurno sad mozemo prodati, a vama je bar vecini ovdje uhljup, derle, mirzin balo itd.. Ne znamo mi cijeniti nista nase, dzaba. Ovdje pod nase se ne misli samo na igrace naseg omladinskog pogona. Zamisli kako je razmisljanje recimo sad nekom mladom igracu kad vidi kako se Dal pljuje, a on sam vidi da je taj isti Dal dobar igrac. Kaze neda lopte, prodaje se. Pa ok, ima stvari koje treba popraviti, al pljuvati i iznositi gnusne uvrede.. Fuj ba! O tome ja pricam, a bona parte navede Hadziju i Ibraka :shhh:
De ne moralisi vise, do neki dan si ovdje imao realne objektivne postove. Sad sve vise podjsjecas na onog speziala.
A ja nisam nikad vrijedjao pa necu ni sad, a ti se uklopi lijepo pa nastavi sa uvredama.
Pa doqurcilo covjeku da ga prave budalom influenceri raznorazni, nije svako ko ti da ga mozes levatit kako hoces, a da govori "dobro je sta fali bar nismo ispali iz lige"

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 23 dec 2022, 10:39

joker90 je napisao/la:
23 dec 2022, 09:44
Hocemo akciju za clanske, direktorice! Hajde malo raditi, ne samo flautati koznu frulicu i instagramati! Da vam clanskim pokazemo kakvu podrsku imate trenutno! :kafa:
Direktorica je svjesna da je to uzaludan posao u ovom momentu.
Navijači su rekli svoje, a direktorica je pokazala da poštuje volju navijača.
Zato članske ćao, godišnje ćao, polugodišnje ćao. Sve ćao!
Slogan FKS sad je: u kontru svima!
Koševo Zapad

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Giuseppe1, Majestic-12 [Bot], miguelramos, Tatamata1946 i 43 gosta.