Ivaylo Petev
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Ivaylo Petev
Susic zadnji put vodio neki tim prije 4,5 godina, i sad da ga odmah vrate opet? Ma bjezi ba
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Sve si rekao. Ako je izbor Tuta a na drugoj strani trenerski penzioneri onda biram Tutu. Ako je izbor neka nova generacija trenera onda svakako treba razmisliti o tome. Naravno i tu ne svako ime.Sveti je napisao/la: ↑24 dec 2022, 12:35Nije mi zao Peteva, pokazao je nekoliko puta da nema integritet koji trener treba da ima i kao takav mi je pao u ocima, a nije ni neki strateg iskreno, U ligi nacija je isao na sve ili nista, protiv finske su nas vile nosale
Ali, opet je daleko bolji izbor od imena koje se spominju. Cuj pape i mesa, ljudi koji godinama nemaju ozbiljan angazman treba da opet sjednu na klupu koju nipocemu nisu zasluzili
Na drugu stranu ko ce to sjesti na klupu? Nesto ne vjerujem da ce Selimbegovic i Bajramovic dati da mu Vico i ekipa odrede ko ce biti pozvan a ko ne. A kod Tute to mogu raditi. Zato mi nema smisla zasto bi ga smjenivali.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
A Nenad Bjelica?
"Odključan račun NK Čelik Zenica i Fuad Kasumović nije više gradonačelnik je ono o cemu ja sanjam"
Realan ko i Mourinho trenutno. Preskup je on za nas, preskup nam i Vaha kamo li Bjelica.
Bjelica u Osijeku oko milion imao godisnje, kod nas Petev sta ima cca 15k mjesecno.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Kandidat za klupu reprezentacije Poljske. Nemoguca misija. Prije ce nas Vaha preuzeti.
@igrajlopte 🐦
Ma i Vaha je skup za nas, a necemo se lagati da mu nije do para i da bi dosao iz neke ljubavi. Mjesanje saveza u ekipu samo koristi ko izgovor.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Odbijam vjerovati da gospodin Petev odlazi. Nisu toliko ljudi. Boljih opcija nema.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Zar nismo zaradili neke ozbiljne novce plasmanom u A Ligu nacija? Vico ekonomista, možda konta da uloži više da bi zaradio više (Returns to scale). Neka nas iznenade.

Sto posto tako razmisljah1a2s3o4 je napisao/la: ↑24 dec 2022, 16:07Zar nismo zaradili neke ozbiljne novce plasmanom u A Ligu nacija? Vico ekonomista, možda konta da uloži više da bi zaradio više (Returns to scale). Neka nas iznenade.![]()

Dzaba se mlati prazna slama. I ptice na grani znaju da ce nas Ivaylo povesti 

Bio je i bog streličarstva, a njegove strijele nikad nisu promašile metu👈
Tuta Petrov nas vodi na EP. 

Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov

Tuta Petrov
Tuta Petrov
Sigurno.

Mada, ne bi bilo loše ni da malo okrenu misli u tom pravcu.
Znam da to nije aktuelno, ali uzmimo za primjer već spomenutu LN.
Normalno niko ne može garantovati opstanak, ali bolji stručnjak na klupi povećava šanse.Dakle, za natjecanje u Ligi A UEFA saveze nagrađuje s 2,25 milijuna eura, dok je nagrada za igranje u Ligi B 'samo' 1,5 milijuna eura. Razlika od tih 750.000 eura nije zanemariva...
Toj sumi treba dodati u ulaznice jer bi sigurno više ljudi došlo da gleda atraktivnije protivnike. Nećemo računati šta bi bilo sa plasmanom na Evropsko prvenstvo.
Samo kažem...

- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Huseinbašić treba da izađe i kaže da će se odazvati za ove Martovske utakmice.
Nema on a ni mi šta čekati više.
Nema on a ni mi šta čekati više.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
- BiHSportman
- Kontakt:
I vrijeme je da pocne liga opet. Ali oprezan sam jos. Prije nego sto se pojavi u Zenici nista ne vjerujem.

Bolje cekati kada bude u Augsburg dolazio to je poslje Zenice.

Tuta Petrov
Tuta Petrov
-
- Kontakt:
Nekom ce popraviti ovaj tmurni nedjeljni dan a nekom pokvariti. Mislim da definitivno odlazi nisu dzaba ovi natpisi.

"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz
Barbarez povedi nas
To bi bilo super ako je istina.
ali nemojte sada dovesti Susica, Mesu i ostale.