Premijer liga BiH - aktuelno

KONTRASVIH
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la KONTRASVIH » 24 dec 2022, 19:55

Steelman je napisao/la:
24 dec 2022, 19:43
Tebi neko neke stvari ne treba objasnjavati kad ne zelis da vidis. Reci da je neko odustao od borbe, a da pri tom misli na Čelik moze samo neko bas neupucen i ko ne moze dokuciti na koji nacin se ide ka oporavku.
Oporavak nije "E vidite ne ide hajmo ispocetka", ako malo bolje sagledas vidjet ces da sam se nadovezao na taj post. Ne ide ni kod nas godinama, ali se borimo na sve moguce nacine. Nama opcija nije niti ce kada biti "hajmo ispocetka".
Isto tako, masa vas koji znate sta ste prosli, prvi ste dosli ovdje pljuvati i ismijavati sto su MANIJACI obezbjedili broj za pomoc klubu. Vi koji ste u par tih slicnih akcija zakazali.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 24 dec 2022, 19:57

KONTRASVIH je napisao/la:
24 dec 2022, 19:39
AllGunsBlazing je napisao/la:
24 dec 2022, 18:07
Majstore tvoje misljenje je glupost. Niko nije odustao od borbe, vec je izabrao najtezi put da bi klub na kraju ozdravio. Odlazak u kantonalnu ligu nije bio pocetak jer su sva dugovanja ostala, ali je zato donio najmanje moguce troskove kako bi se mogli uhvatiti u kostac sa dugovanjima.

U normalnom svijetu to se zove strategija i plan, ali sta da pricam ljudima kojima nije sramota prositi.
“Majstore” itekako ste pokusavali sa akcijama ali niste ni blizu imali rezultate kao mi. Niste mogli spasiti klub jer niste istrajni bili, odustali i kao to dobar potez bio. Kod vas kad je bio hajc uclanjivanja za spas kluba, uclanilo se cca 300 ljudi za 15 dana. Pa ona akcija kad su skupili stotinjak km. A u pm. Svako ima i pravo komentarisati.
I onda mu dodju ovi zutokljunci pametovati da im je to strategija i plan. :urnebes: Nije, nego jednostavno niste mogli i znali da spasite klub. Ne pratim vas ali sam cituajuci vijesti mogao cesto da naletim da ste i dalje duzni Bogu i narodu. Sta ima strategija i plan. :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Oni su morali tako postupiti, zato što njima savez nije progledao kroz prste kao vama. I vi da niste dobili pozajmicu od saveza za licencu, bili bi izbačeni iz lige. U tome je poenta a ne što oni imaju slabije navijače.

pupahava
Kontakt:

Post Postao/la pupahava » 24 dec 2022, 20:04

sirotinjo ibogu si teška :urnebes:
Koševo širok greben
dođeš pošten, odeš je.ben

Steelman
Kontakt:

Post Postao/la Steelman » 24 dec 2022, 20:14

KONTRASVIH je napisao/la:
24 dec 2022, 17:48
Stroj1946 je napisao/la:
24 dec 2022, 14:37

Celik je dostojanstveno, gospodski se pokupio i otiso u Kantonalnu ligu. S obrazom, jbga vidjeli ne ide onako. E to je potez. Nisu molili i skupljali hedije i pokretali humanitarne akcije, nego se bore i dalje, sami. E to je za postovanja.
Jel moguce da neko ovako razmislja. Pa sta je ovo ljudi. Njemu je gospodski jer su ovi odustali od borbe, vidjeli da ne ide i krenuli iz pocetka. I jos kaze i dalje se bore. Pa jel realno ovako neko glupo da razmislja. :urnebes: :urnebes:
Gdje vidis da je covjek napisao "ispocetka"? Čelik koji je protiv javnog mnijenja, ali uz podrsku svojih clanova, otisao u najnizu ligu zbog nizih troskova i zadrzao sve dugove, jer ih svakako zeli vratiti tebi znaci odustajanje i novi start? Ipak, po zakonu sigurno ne znaci.

Kad spominjes akcije treba znati da vecina ljudi ohladi kad iz Premijer lige, koju igra i neka Krupa sa Vrbasa, odes u zadnju ligu i igras sa Napretkom iz Šija. Kad Čelik dodje na svoj renome tad ce ga pratiti i kunto i panto kao i svaki klub koji ostvaruje odredjene uspjehe. Da odes u najnizu ligu shvatio bi koliko bi ljudi manje podrzavalo i tvoj klub sto je normalno. Nisu svi zagrizeni i nece svi preci preko takvih odluka, za koje treba ici linijom tezeg otpora. Medjutim, nas klub je uradio sto je neophodno i sad se polako oporavlja, a to je rezultat velike borbe. Sigurno nije rezultat odustajanja.

Inace, ja vas u svom ranijem postu ne ismijavam nego sam samo napisao realno. Pomazete klubu putem humanitarnog broja i u redu, pomocete kratkorocno donekle, ali dugorocno udarate na brend svog kluba i to je i mnogim vasim navijacima i simpatizerima jasno. To se moglo izbjeci da ste malo bolje iskalkulisali nacin pomoci svom klubu. Da li je to ismijavanje, ne bih rekao niti vas zelim ismijavati. Zelim svakom klubu da se ne dovodi u neizvjesne situacije i da bh. fudbal ima vecu draz i borbu za prestiz, pa tako i vama da se izvucete. Ipak, za sve se treba izboriti i svaki klub na kraju sam odlucuje o svojoj sudbini.
Veličina, FK i šina,
Tradicija, suština
I kičme disciplina!

BAŠ ČELIK

RubikovaKocka
Kontakt:

Post Postao/la RubikovaKocka » 24 dec 2022, 20:14

"Niste mogli spasiti klub, odustali" :urnebes:
Stvarno ovdje ima dijabola pun k.

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 24 dec 2022, 20:36

killafrommanilla je napisao/la:
24 dec 2022, 19:28
Miljacka je napisao/la:
24 dec 2022, 18:36
24 dec 2022, 17:05

Imaš opet bitnijih problema i od Želje i od Veleža.
Pa imaš i ti puno bitnijih problema od Sarajeva, pa ti je svaki treći post na ovoj temi o istom. :lol: Evo ni danas nisi mogao da odoliš.

Tačno nekad pomislim da Sarajevo mrziš više i od gradskog rivala.
Kralju, nisam bio aktivan skoro nikako, i upadnem gledam ubijate se raspravljajuci o konkretnim potezima Manijaka, kakvi god da su, dok ova vasa glumi ZM a od vas jos konkretnog poteza nema!?

Jel problem priznat da je tako :) meni je fascinantno da se grupa ne moze suprostaviti yebenoj ayli alimanovic i u roku od 72h je razrijesiti duznosti. Shvatio bih i da svi ne razmisljate isto, ali bukvalno svaki navijac FKS isto misli i opet - nista.

To treba da te brine, a ja vala mogu naprdivat o cemu hocu, posebno kad su to cinjenice :mrgreen:
@killa kralju
Tacno u sridu

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 24 dec 2022, 20:48

Ajooojjjjj moj brate @KONYRASVIH
Sto se te saletili Zenicani
Isto ko mene na temi rekonstrukcija stadion kad postavim LJEPOTICU

:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 24 dec 2022, 21:37

svrakino1921 je napisao/la:
24 dec 2022, 20:36
Miljacka je napisao/la:

Pa imaš i ti puno bitnijih problema od Sarajeva, pa ti je svaki treći post na ovoj temi o istom. :lol: Evo ni danas nisi mogao da odoliš.

Kralju, nisam bio aktivan skoro nikako, i upadnem gledam ubijate se raspravljajuci o konkretnim potezima Manijaka, kakvi god da su, dok ova vasa glumi ZM a od vas jos konkretnog poteza nema!?

Jel problem priznat da je tako :) meni je fascinantno da se grupa ne moze suprostaviti yebenoj ayli alimanovic i u roku od 72h je razrijesiti duznosti. Shvatio bih i da svi ne razmisljate isto, ali bukvalno svaki navijac FKS isto misli i opet - nista.

To treba da te brine, a ja vala mogu naprdivat o cemu hocu, posebno kad su to cinjenice :mrgreen:
@killa kralju
Tacno u sridu
Kod nas nije situacija kao kod vas, mi nismo na budžetu. Mi imamo investitora i on postavlja i smjenjuje.

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 24 dec 2022, 21:46

fks74 je napisao/la:
24 dec 2022, 21:37
svrakino1921 je napisao/la:
24 dec 2022, 20:36

@killa kralju
Tacno u sridu
Kod nas nije situacija kao kod vas, mi nismo na budžetu. Mi imamo investitora i on postavlja i smjenjuje.
:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

Jel ovo moguce

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 24 dec 2022, 22:48

Steelman je napisao/la:
Tebi neko neke stvari ne treba objasnjavati kad ne zelis da vidis. Reci da je neko odustao od borbe, a da pri tom misli na Čelik moze samo neko bas neupucen i ko ne moze dokuciti na koji nacin se ide ka oporavku.
Evo realno nešto, Korona je Čeliku najviše pomogla da se nije prekinula liga te sezone i da su oni opstali, cisto sumnjam da bi sami istupili iz lige i krenuli iz Kantonalne, ovako oni i sami znaju da iz Federalne nema ekspresnog povratka tako lako, skontali bolje im je iz Kantonalne i lagano korak po korak. Opet da kazem nije nikakav hejt za ovo što radi Čelik imaju podršku od mene.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

RubikovaKocka
Kontakt:

Post Postao/la RubikovaKocka » 24 dec 2022, 23:02

Da smo opstali u PL najvjerovatnije da bi se i ugasili u skorije vrijeme. U zadnju ligu se otišlo zbog prioritetnog vraćanja dugova koja su nam bili omča oko vrata i bili smo tik od gašenja. Istupilo se zbog toga što su nam za tu kantonalnu ligu trebala ubjedljivo najmanja sredstva za funkcionisanje kluba kroz sezonu, a samim tim bi ostajalo mnogo više novca koji bi se preusmjerio u samo jedno, vraćanje dugovanja. To je sva suština priče.

Btw. Danas, nakon 2,5 godine otkad smo otišli u 4. ligu smo nikad blize da odblokiramo glavni racun kluba, koji je blokiran vec nekih 15 i kusur godina :bih:

Grk1234
Kontakt:

Post Postao/la Grk1234 » 24 dec 2022, 23:45

Pitanje za Zenicane,koliki je bio dug kad ste otisli u 4. ligu i koliki je trenutno?

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 24 dec 2022, 23:47

Ayla priprema crne liste za HZ :mrgreen:
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče

A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!

redbull93
Kontakt:

Post Postao/la redbull93 » 24 dec 2022, 23:49

Grk1234 je napisao/la:
24 dec 2022, 23:45
Pitanje za Zenicane,koliki je bio dug kad ste otisli u 4. ligu i koliki je trenutno?
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!

Herson

Post Postao/la Herson » 24 dec 2022, 23:53

"meni je fascinantno da se grupa ne moze suprostaviti yebenoj ayli alimanovic i u roku od 72h je razrijesiti duznosti". A na koji nacin se to direktorica kluba moze razrijesiti duznosti u roku od 72h i koji su to konkretni potezi po tebi? BBB su medju jacim navijackim grupama u Evropi, pa godinama nisu mogli izaci na kraj s Mamicem. Sta mislis zasto oni nisu razrijesili Mamica duznosti u roku od 72h? Imas situciju kod Grobara, gdje i oni svoju upravu ne mogu da "razrijese duznosti" preko 5 godina. Nije bas identicna situacija u tim klubovima kao u Sarajevu, al samo hocu da ti kazem da i puno ozbiljnije i organizovanije grupe nego ove nase, imaju svoje probleme sa upravama i vlasnicima. U Sarajevu je jos specificniji ambijent zbog vlasnika i privatnog kapitala, dok Partizan i Dinamo nemaju vlasnika, Dinamo bar formalno.

Miljacka
Kontakt:

Post Postao/la Miljacka » 25 dec 2022, 00:08

Miljacka je napisao/la:
24 dec 2022, 17:05

Imaš opet bitnijih problema i od Želje i od Veleža.

A kako ti znaš da nema konkretnog poteza? Evo išlo se u klub povodom toga, bilo je još dešavanja koja nisu za javnost još uvijek. Znači po tebi Boysi godinama nisu ništa uradili samo zato jer nisu uspjeli otjerati Mamića tolike godine??? :D Pa odlično!
Trebamo joj ići kući i prepadati porodicu?

Period je u kojem grupa ne može puno toga uraditi, kad krenu utakmice tad je puno širi spektar mogućnosti grupe, od bojkota do nabijanja kazni klubu i sl. Mene ne brine Ajla, jer je grupa otjerala puno zajebanije igrače od puknute čarapice, pa će i nju.

Nije mi čudno kad štrumfovi tu seru po nama i obrnuto mi po njima, jer smo najveći rivali jedni drugima i sasvim je u redu da guštamo kada je ovim drugima loše, ali nivo mržnje koji ti imaš, kao navijač Veleža, prema Sarajevu je zbrinjavajući. :)

Ali nastavi, i to govori puno toga. :thumbup:
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!

Dobri u dobru
Zli u zlu

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 25 dec 2022, 00:17

RubikovaKocka je napisao/la:
24 dec 2022, 23:02
Da smo opstali u PL najvjerovatnije da bi se i ugasili u skorije vrijeme. U zadnju ligu se otišlo zbog prioritetnog vraćanja dugova koja su nam bili omča oko vrata i bili smo tik od gašenja. Istupilo se zbog toga što su nam za tu kantonalnu ligu trebala ubjedljivo najmanja sredstva za funkcionisanje kluba kroz sezonu, a samim tim bi ostajalo mnogo više novca koji bi se preusmjerio u samo jedno, vraćanje dugovanja. To je sva suština priče.

Btw. Danas, nakon 2,5 godine otkad smo otišli u 4. ligu smo nikad blize da odblokiramo glavni racun kluba, koji je blokiran vec nekih 15 i kusur godina :bih:
Ne znam jesam li sta propustio ali ispravi me ako griješim, ne sjećam se da je bila prica da se ide u Kantonalnu dok ste igrali PL, znam da je bila borba da se otjera Šeki i tako to za Kanton nisam upućen
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

Mire88
Kontakt:

Post Postao/la Mire88 » 25 dec 2022, 00:36

Pitanje za navijace Sarajeva, kakvo je vase misljenje o rekonstrukciji travnjaka? Jeste li zadovoljni? Iskreno ja nisam zadovoljan ovim radom ali da ne bude da ja kao navijac zelje jedem gov.na, recite svoja iskrena misljenja.

BegovicRamiz
Kontakt:

Post Postao/la BegovicRamiz » 25 dec 2022, 00:43

Mire88 je napisao/la:
25 dec 2022, 00:36
Pitanje za navijace Sarajeva, kakvo je vase misljenje o rekonstrukciji travnjaka? Jeste li zadovoljni? Iskreno ja nisam zadovoljan ovim radom ali da ne bude da ja kao navijac zelje jedem gov.na, recite svoja iskrena misljenja.

Steelman
Kontakt:

Post Postao/la Steelman » 25 dec 2022, 01:20

redbull93 je napisao/la:
24 dec 2022, 23:49
Grk1234 je napisao/la:
24 dec 2022, 23:45
Vise je tu duga vraceno, jer je cini mi se za ukupno 605k KM dogovoren sa svim igracima povrat duga od preko 1 mil. KM, sad da li cca. 1.2 ili 1.3 mil. KM da ne licitiram, a onda i ovo nakon toga sto prelazi preko 1.5 milion, pa skoro i do 2 miliona KM. S druge strane, odlaskom u kantonalnu ligu se ocuvao reprogram, takodje cekaju se i bolja vremena da se ozvanice otpisi nekih dugova od javnih preduzeca koji su izglasani u Vijecu. Sve je to doslo dugogodisnjom borbom za oporavak kluba. Nista nije palo s neba ili posebno odustajanjem. Par godina se borbom stvarala klima za usvajanje novog statuta i za preuzimanje odgovornosti onih koji su odgovorni za reprogram. I nakon toga je bilo dosta skole. I na tim osnovama oporavak danas tece iako je i dalje politika kontra kluba.
samirr je napisao/la:
24 dec 2022, 22:48
Steelman je napisao/la:
Evo realno nešto, Korona je Čeliku najviše pomogla da se nije prekinula liga te sezone i da su oni opstali, cisto sumnjam da bi sami istupili iz lige i krenuli iz Kantonalne, ovako oni i sami znaju da iz Federalne nema ekspresnog povratka tako lako, skontali bolje im je iz Kantonalne i lagano korak po korak. Opet da kazem nije nikakav hejt za ovo što radi Čelik imaju podršku od mene.
Nije ni do korone ni do ispadanja u 1. federalnu ligu koliko do odlaska Turcina, koji je nagomilao nove milionske dugove i ostavio klub da se ugasi. Naravno, politika je kumovala svemu tome svojim uslovljavanjima. Nakon toga, sam biras opcije, pa da li to znaci protestovati protiv odluke saveza da klub ne ispadne iz Premijer lige nakon te "korona odluke" da sezona ne zavrsi u tom trenutku sa klubovima na mjestima na kojima su tad bili sto je za Čelik znacilo ispadanje u nizi rang, da li igrati 1. federalnu sto opet znaci da si ni na nebu ni na zemlji, produzavanje agonije jos neko vrijeme do konacnog kraha ili ici u kantonalnu ligu da bi prioritet bio oporavak kluba, te ucescem u toj ligi maksimalno smanjio troskove kako bi egzistencija kluba bila moguca, a ne neki rezultati na silu od kojih klub ne bi imao bas nista ni u datom trenutku ni u buducnosti. Evo recu ti da smo tu ideju spominjali cak i prije 2017., ali tad jos nije bilo moguce niti misljenje da je to jedini put, jer je bila sansa da klub igra i Premijer ligu i vraca dugove. Ljudi to ne bi prihvatili tako da smo ocito morali proci tu kobnu skolu.

Medjutim, kad je doslo do grla da je bilo pitanje gasenja kluba onda vise nema dileme sta treba uciniti, jer klub nema pravo na kiks. Bilo je moguce da klub samo jos neko vrijeme produzava agoniju i da ode u ponor, tako da su navijaci i simpatizeri kao clanovi kluba odlucili presjeci Gordijev cvor i krenuti jednim putem koji je izrazito tezak, ali isto tako i daje sansu da se za 5 do 10 godina klub moze izvaditi i krenuti nekom novom stazom uspjeha. Mislim cak da se i na ovom forumu moze provjeriti da je prica povodom kantonalne lige pocela da se javno vrti i prije ispadanja iz Premijer lige kao opcija za rjesavanje problema. I to naravno nije lako, jer moras objasnjavati skoro svakom ponaosob takvu odluku, a ljudi to ne zele da shvate, jer je ispod casti igrati nizu ligu, posebno onu najnizu. Zenica je navikla da Čelik igra i sa jednom Zvezdom i odjednom imas na Bilinom da ti Prača gostuje. Ipak, clanstvo je bilo razumno i odlucilo da klub treba ici u kantonalnu ligu i ta odluka nam je tad spasila klub i njegovu tradiciju. Prioritet je bilo spasavanje kluba i njegove tradicije, a ne sta ce neko reci. Treba biti realan i pragmatican u zivotu i ne zavaravati samog sebe. Kad je klub na prvom mjestu onda se radi sta je u njegovom najboljem interesu. Bilo je tu i oprecnih misljenja, kojima je kotrljanje lopte u Premijer ligi bilo bitnije od samog kluba, ali clanstvo je donijelo ispravnu odluku. Samo neupucen covjek moze reci da je to odustajanje, a u stvari je sve suprotno. Tek ce se to vidjeti za otprilike nekih 5 godina kad klub stane na noge bez repova proslosti, kad krene ostvarivati svoj potencijal i kad bude napadao vrh Premijer lige i igrao evropske tekme sta je znacila tad ta odluka. U tom trenutku ce biti lako moguce da neki drugi klubovi budu u problemima u kojima smo jos uvijek mi u slucaju da idu linijom lakseg otpora. Kolo srece se okrece, pa ko je dole, moze bit gore, a i obratno. Svaki klub mora imati mudru strategiju da u ovakvoj drzavi i u ovakvim vremenima dodje do svog uspjeha.

Moze se biti i politicki pulen, a Čelik da je miljenik politike za vjerovatno dvije godine bi vec bio problem u Premijer ligi svakom klubu, koji se bori za vrh tabele, ali Čelik je odlucio gurati na tezi nacin, zdravim putem da bi svi napori bili dugorocni, pa licno vjerujem da ce doci vrijeme kad ce se isplatiti sav taj trud u vidu licne satisfakcije i onih koji najvise guraju za klub, ali i svih onih koji doprinose na bilo koji nacin. Ta ostavstina je bitna, a nek se drugi nadjebavaju oko gluposti.

Kad sam napisao ovdje da ovakva akcija navijaca Zeljeznicara putem humanitarnog broja moze biti kratkorocno rjesenje, ali isto tako da je udar na brend kluba onda ko misli da je to ismijavanje nek vraca na ovaj nacin za Čelik i odustajanje. To meni nista znaci, ali ako ovo sto pisem ne vidi za svoj klub onda ima problem. Znam da su mnogi navijaci i simpatizeri Zeljeznicara svjesni ovog, pa opet podrzavaju kad se vec ide tim putem. Sad ce ljudi izdvajati po 2 KM i svaki buduci sponzor ce gledati da ti da sto manje, jer si akcijom na ovaj nacin kad se udje u detalje obezvrijedio svoj klub. Htjeli to priznati ili ne, ali to je tako. To moze znaciti dugorocno gubitak i puno vise od cifre koju sad budu skupili. I to su stvari koje treba dokuciti. Sigurno su postojali nacini da se drugacije kanalisu hitna sredstva za odredjeni problem, ali trebalo je proces drugacije oblikovati. Mali detalji prave razliku. Svjestan sam da ljudi dozivljavaju svoje klubove subjektivno, ali moras uvijek pokusati gledati realno. Svijest je jako bitna ili imas ovako likove poput jednog Svrakinog koji hvali svoje makar jeli sva go.vna. Ne zelim sutati nikog na podu, posebno bi bilo bezveze kad je i moj klub i dalje u nezavidnoj situaciji. Razumijem i to, branis svoje, ali takva razmisljanja te vuku ka dole. Svrakinom postovanje kao simpatizeru koji voli svoj klub, ali za dobrobit svog kluba se uvijek gleda sta je najbolje iz svih uglova, a ne sta je najlakse. Dao sam misljenje i nastavio sam samo da bi opet odgovorio na koju konstataciju za svoj klub za neke stavove, koji nemaju poveznicu sa realnoscu. Ipak, Zeljeznicaru nek je sa srecom da se izvuce iz problema. Nije lazno, mozemo se prcati i ne volim nijedan klub osim svog, ali i ne mrzim, postujem svaki klub u skladu sa zaslugama, te njegovom tradicijom i velicinom. I volim da moj klub trpa sve druge klubove u toj borbi za prestiz kad god je moguce, ali ne i to da ti klubovi dolaze u nezavidne situacije u kojima im je upitna i egzistencija. Ne bi liga bila ista ni bez Zeljeznicara ni bez Veleza ni bez Borca, a vala danas ni bez Zrinjskog, koji je najuspjesniji klub otkako se igra Premijer liga. Neces dozivjeti taj naboj ili rivalitet na tekmama protiv Krupe, Mladosti ili Posusja. Cast i tim klubovima u ligi, jer lijepo ih je vidjeti da se takmice, ali treba uvijek posebno cijeniti klubove sa tradicijom, uspjesima, navijacima itd. Lijepo je bilo dobiti Veleza makar i u prijateljskoj, a kao treceligas ili izbaciti Sarajeva iz kupa kao treceligas. To nesto govori i o nasoj velicini u trenutnoj situaciji, pa i kad smo donji da imamo taj zenicki ponos da ne damo pardona mada bicu do kraja realan, jer znamo zaje.bat sebe i protiv najvecih levata. Ne sladim se tudjoj nesreci, jer ljepse je sve to tako rjesavati na terenu u svakom smislu i to nosi draz.

Sretan Bozic svima koji slave!
Veličina, FK i šina,
Tradicija, suština
I kičme disciplina!

BAŠ ČELIK

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Balorda, PapakIzSa i 24 gosta.