Ne može Muslić. On bi koristio Hotića, a to se ne uklapa u dosadašnje prakse forsiranja Gojaka.Vucevich je napisao/la: ↑24 dec 2022, 19:23Sigurno jedan od naših najboljih trenera u Evropi u ovom trenutku je Miron Muslić iz Cercle Bruggea. Prije nego što je preuzeo Cercle, bili su u zoni ispadanja s samo jednom pobjedom i 5 poraza. Od kako je Muslić glavni trener, igraju prelijep fudbal; u ligi imaju 6 pobjeda i samo jedan poraz i sad su u borbi za Evropu
Potencijalni selektori
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Potencijalni selektori
-
- Kontakt:
Nije ga bas hvalio, imas opsajd podcast iz vremena pandemije kad malo s podsmijehom govori o njegovim metodama.
Mesa je trenerska taraba, ali stvarno je sve to u pet deka ako su mu konkurencija Susic i Hadzibegic.
Halilhodzic, Petkovic, Muslic, Selimbegovic su preozbiljni da bi im savez ovo prepustio.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Samo je jedno pravo rješenje
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Petev je, iako je Vicin igrač, klasa za šuškavca,Mešu i Hadziju, ako su mu oni konkurencija, onda navijam da Petev ostane.
Na mom saveu na fmu nas vodi paulo sousa 

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
- Goalgetter
- Kontakt:
Samo mozemo dobiti dosta losijeg trenera od Ivayla. Jako losa odluka saveza da se rijese Peteva.
Ali budimo realni. Kako god okrenuli nisu to neki rezultati koje on ima. Neke tri pobjede u dvadeset utakmica.Goalgetter je napisao/la: ↑25 dec 2022, 08:23Samo mozemo dobiti dosta losijeg trenera od Ivayla. Jako losa odluka saveza da se rijese Peteva.
Matematički gledano, što se karijere Peteva tiče i timova kojih je vodio, na klupi reprezentacije BiH ostvario je drugi najlošiji prosjek bodova po meču - 1,25. Lošiji je imao samo vodećio Al-Qadsiah gdje je na 21 meču osvajao prosječno tačno jedan bod.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Slavoljub Muslin, Felix Magath ili Sven Goran Erikson.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Boljeg ce selektora izabrati Dodik, Covic i Vico nego bosnjacka kriminalna hobotnica u savezu. Veci sljam na jednom mjestu nije moguce okupiti.
Kakvi mamlazi. Covjek selektor zadnja 3 mjeseca i sad ga nogiraju. Ukradu vrijeme novom selektoru.
4-IN-A-ROW
-
- Kontakt:
Kakav Muslin, magath...Bosnjak mora biti 
Izgleda da je konacno doslo vrijeme za Vahu ili neku kombinaciju sa Barbarezom, Bajramovicem...
Ne vdim drugi razlog smjene lošeg selektoraa ako ve vec takav isti doci.
Izgleda da je konacno doslo vrijeme za Vahu ili neku kombinaciju sa Barbarezom, Bajramovicem...
Ne vdim drugi razlog smjene lošeg selektoraa ako ve vec takav isti doci.
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz
Vladimir Petkovic, Nenad Bjelica, Vahid Halilhodzic...
Vaha se qrci kao mi nismo na nivou a vodi ove poludivlje ekipe.
4-IN-A-ROW
-
- Kontakt:
Kako ne kontate, svaki raskid saradnje iniciran od Saveza bi znacio da moraju Ivajlu isplatiti odštetu za prijevremeni raskid ugovora zato su i cekali sa istekom.
Bolje oni vole sebi u dzep nego dati za odstetu a rezultati i rejting repke to manje visee...nije ih puno interesovalo bar do sad.
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz
- JohnCleese
- Kontakt:
Pouzdan info
Opcija broj 1 Safet Susic Pape
Opcija broj 2 Slaven Musa
Svi ostali imaju jako malo sanse
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Gasi repkuJohnCleese je napisao/la: ↑25 dec 2022, 09:23Pouzdan info
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Slaven Musa