Potencijalni selektori
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
-
- Kontakt:
Re: Potencijalni selektori
Na prvu sam taj pouzdan izvor shvatio ozbiljno ali kad sam vidio ime Slaven Musa...shvatio sam da je nepouzdan ipak.
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz
Skupi sva trojica, pogotovo Bjelica, lik u Osijeku imao milion godisnje.
Ide Susic ko da gledam

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ko je smislio ovu glupost, cuj Safet djece mi
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Prodajem VHS player povoljno 

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Marko Topić je idealan. U biti, bilo ko sa jednim danom iskustva je kvalifikovaniji od Barbareza.
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Beduin
- Kontakt:
Poslije Bajevica sve je osvjezenje.
Mozda Petev trazi vise para pa mu se ne zeli produziti ugovor. Te detalje cemo vjerovatno saznati nekad kasnije. Ali u ovom momentu je bolja opcija od vracanja na stare ohrdine koje je vrijeme pregazilo.
Mozda Petev trazi vise para pa mu se ne zeli produziti ugovor. Te detalje cemo vjerovatno saznati nekad kasnije. Ali u ovom momentu je bolja opcija od vracanja na stare ohrdine koje je vrijeme pregazilo.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Matjaz Kek se navodno spomnijao po hodnicima
"Odključan račun NK Čelik Zenica i Fuad Kasumović nije više gradonačelnik je ono o cemu ja sanjam"
- Marsal
- Kontakt:
Zašto bi Kek ostavio Sloveniju i došao u ovaj nesređeni haos od Saveza i reprezentacije?
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Cuo sam da se i Felix Magath spominje

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ako cistacica laze lazem i ja
"Odključan račun NK Čelik Zenica i Fuad Kasumović nije više gradonačelnik je ono o cemu ja sanjam"
Vaha sad ili nikad
Realno, idealno riješenje bi bio Vladimir Petkovic ako bi on htio.
Naš čovjek, nije metuzalem, ima uspjehe kao trener, nema posao trenutno.
Naš čovjek, nije metuzalem, ima uspjehe kao trener, nema posao trenutno.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
- AndreWilliams
- Kontakt:
Vaha, sad ili nikad!!
Vaha izjavio previse politike u savezu. A ovi dosadasnji savezi s kojima je radio svi cisti kao suza. Ne seri i preuzmi!
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
Skontaj Vahe. Pravi bosanac. Svoje mu nevalja. A vodio ekipe u divljini.
4-IN-A-ROW
- Beduin
- Kontakt:
J3bote, kako ne razumijete da nas Vada NECE NIKAD voditi, jer je on ters, principijelan, tvrdoglav i stoji iza svojih rijeci.
Onaj gore pita zasto bi Kek napustio Sloveniju. Pa mozda zasto sto smo mi fudbalski ispred njih i jer bi sa nama ipak mogao napraviti vise, nego sa Slovenijom!?
Onaj gore pita zasto bi Kek napustio Sloveniju. Pa mozda zasto sto smo mi fudbalski ispred njih i jer bi sa nama ipak mogao napraviti vise, nego sa Slovenijom!?
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Vodio bi Vaha i reprezentaciju haških osuđenika za milion eura.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Ako bude Vaha znaci idemo na EP ali bez njega sto dobija 1-2 mjesec prije EP otkaz. 
Slovenija nije losa ekipa. ima tu dosta dobri mladi igraca. i grupa za EP koja se moze proci. imao je puno bolji ponuda Kek ali nece da ide iz Slovenije.

Slovenija nije losa ekipa. ima tu dosta dobri mladi igraca. i grupa za EP koja se moze proci. imao je puno bolji ponuda Kek ali nece da ide iz Slovenije.
- Pensioner26
- Kontakt:
Samo u nas u savezu se moze rasčistiti sa trenutnim selektorom, a jasnog plana/eventualne naznake za idućeg nema.
Dovedi Vahu i eto ti euforije
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 11 gostiju.