Protiv Luksemburga neće biti problema

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Protiv Luksemburga neće biti problema
Sreca Engleska nije sa nama u grupi
Zukanu je bitno da barem ima neko iz FKS. Kad jedan igrac nece, drugi ne znaju, daj bilo sta.izdzezveubrazil je napisao/la: ↑26 dec 2022, 20:21Stvarno je tužno Zukanoviću koji je tvoj nivo nepoznavanja fudbala, kad ti je Hadžibegić dobar.
Pa hajde baš da vidimo hoće li legendica u martu pozvati Kovačevića, sad je dakle i posljednja prepreka otišla. Faruk legenda Sarajeva, Kovačević najbolji produkt Sarajeva poslije rata, dakle idealna kombinacija da ga uvede u tim. Ili će mutavo izbjegavati da progovori o njemu.Maestro je napisao/la: ↑26 dec 2022, 20:26Zukanu je bitno da barem ima neko iz FKS. Kad jedan igrac nece, drugi ne znaju daj bilo sta.izdzezveubrazil je napisao/la: ↑26 dec 2022, 20:21Stvarno je tužno Zukanoviću koji je tvoj nivo nepoznavanja fudbala, kad ti je Hadžibegić dobar.![]()
isti info imam, to je to.izdzezveubrazil je napisao/la: ↑26 dec 2022, 20:19Po informacijama koje ja imam, komotno se može otvoriti tema Faruk Hadžibegić - selektor reprezentacije BiH.
Ovo je tužno, 800 puta lošiji trener od Peteva, o drugim imenima da ne govorimo.
Znao sam da si glup ali to bas boli.Maestro je napisao/la: ↑26 dec 2022, 20:26Zukanu je bitno da barem ima neko iz FKS. Kad jedan igrac nece, drugi ne znaju, daj bilo sta.izdzezveubrazil je napisao/la: ↑26 dec 2022, 20:21Stvarno je tužno Zukanoviću koji je tvoj nivo nepoznavanja fudbala, kad ti je Hadžibegić dobar.![]()
Nije ba Vico ovaj put. Vico ti je prepustio Bošnjacima izbor, a oni odabrali Faruka, Mešu i Papeta. I tim redom ih poredali.Surreal je napisao/la: ↑26 dec 2022, 20:28isti info imam, to je to.izdzezveubrazil je napisao/la: ↑26 dec 2022, 20:19Po informacijama koje ja imam, komotno se može otvoriti tema Faruk Hadžibegić - selektor reprezentacije BiH.
Ovo je tužno, 800 puta lošiji trener od Peteva, o drugim imenima da ne govorimo.
Vico yebem li ti sve
Zar se neko trudi njegove postove čitati višeMaestro je napisao/la: ↑26 dec 2022, 20:26Zukanu je bitno da barem ima neko iz FKS. Kad jedan igrac nece, drugi ne znaju, daj bilo sta.izdzezveubrazil je napisao/la: ↑26 dec 2022, 20:21Stvarno je tužno Zukanoviću koji je tvoj nivo nepoznavanja fudbala, kad ti je Hadžibegić dobar.![]()
Evo statistika
Mene jedino boli kada ovo pokusavam procitati.Zukanovic je napisao/la: ↑26 dec 2022, 20:28Znao sam da si glup ali to bas boli.Maestro je napisao/la: ↑26 dec 2022, 20:26Zukanu je bitno da barem ima neko iz FKS. Kad jedan igrac nece, drugi ne znaju, daj bilo sta.izdzezveubrazil je napisao/la: ↑26 dec 2022, 20:21Stvarno je tužno Zukanoviću koji je tvoj nivo nepoznavanja fudbala, kad ti je Hadžibegić dobar.![]()
Zukanovic je napisao/la: ↑26 dec 2022, 20:23Jedan Faruk smeta vama. nisam nija za njega daleko od toga. ali meni bolje nego onaj lopov koji bio.
ali selektor koji laze, zove igrace sto nebi nikao zvao, koji ima najgore kvalifikacija, i najgore trener zadni 20 godina je vama ok.da ne pricam sta je bilo u Dinamu i ostalim klubovima.
taktika: hajde malo igrajte
To ce biti.izdzezveubrazil je napisao/la: ↑26 dec 2022, 20:28Pa hajde baš da vidimo hoće li legendica u martu pozvati Kovačevića, sad je dakle i posljednja prepreka otišla. Faruk legenda Sarajeva, Kovačević najbolji produkt Sarajeva poslije rata, dakle idealna kombinacija da ga uvede u tim. Ili će mutavo izbjegavati da progovori o njemu.Maestro je napisao/la: ↑26 dec 2022, 20:26Zukanu je bitno da barem ima neko iz FKS. Kad jedan igrac nece, drugi ne znaju daj bilo sta.izdzezveubrazil je napisao/la: ↑26 dec 2022, 20:21Stvarno je tužno Zukanoviću koji je tvoj nivo nepoznavanja fudbala, kad ti je Hadžibegić dobar.![]()
nadam se da nemas vise od 17 godina, ti si brate podrzavao Vladana koji nas je odyebao zbog srbije, a nisam ni vidio da si protiv Varesanovica, pudlice.
Ponekad.Arvid je napisao/la: ↑26 dec 2022, 20:33Zar se neko trudi njegove postove čitati višeMaestro je napisao/la: ↑26 dec 2022, 20:26Zukanu je bitno da barem ima neko iz FKS. Kad jedan igrac nece, drugi ne znaju, daj bilo sta.izdzezveubrazil je napisao/la: ↑26 dec 2022, 20:21Stvarno je tužno Zukanoviću koji je tvoj nivo nepoznavanja fudbala, kad ti je Hadžibegić dobar.![]()
![]()
Ja prosto ne vjerujem kakvo gowno od covjeka je ovaj ker. Fuj yebo ti sebi mater u pichkuJe li bilo kontakta sa N/FSBiH? Ne, ne… Znao sam da ćete me to pitati. Moji stavovi se znaju, toliko puta sam ih dosad rekao, isto je i danas. Ljudi kod nas maštaju da BiH profukcioniše kao normalna država, da se živi u slobodi, miru, veselju…, međutim dešavaju se stvari da pojedinim ljudima to i nije u interesu. Nije to tako samo u sportu, svugdje – kaže nam Halilhodžić
Trenutno korisnika/ca: Bejker, bhfanatic14, CAZIN, jasmin10 i 41 gost.