Potencijalni selektori

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

lol89
Kontakt:

Re: Potencijalni selektori

Post Postao/la lol89 » 27 dec 2022, 10:03

phily je napisao/la:
27 dec 2022, 08:26
Sreća pa me reprezentacija više ni ne zanima, pa me boli qurac ko će biti novi kvazi selektor....
Pa vidis upravo je to u cilju vici i co. da ti zgade prvo reprezentaciju a zatim i cijelu drzavu 😉

Maestro
Kontakt:

Post Postao/la Maestro » 27 dec 2022, 10:31

Ocekujem najmanje 200 Tutini navijaca u cetvrtak pred savezom.
Autobus ide na moj racun da vas pokupi po Olovu, Banovicima i ostalim selima gdje Tutini zive. :bih:
Zadnja izmjena: Maestro, dana/u 27 dec 2022, 10:36, ukupno mijenjano 1 put.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.

Tuta Petrov

Maestro
Kontakt:

Post Postao/la Maestro » 27 dec 2022, 10:35

lol89 je napisao/la:
27 dec 2022, 10:03
phily je napisao/la:
27 dec 2022, 08:26
Sreća pa me reprezentacija više ni ne zanima, pa me boli qurac ko će biti novi kvazi selektor....
Pa vidis upravo je to u cilju vici i co. da ti zgade prvo reprezentaciju a zatim i cijelu drzavu 😉
Dijasporski nogometni materijal nece nikada dozvoliti da se ugasi repka. Da imamo samo PLBiH onda bi to realno bilo.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.

Tuta Petrov

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 27 dec 2022, 10:43

hurem je napisao/la:
27 dec 2022, 00:03
E svasta. Pa frajer je imao Dzeku u najboljim godinama, Pjanica takodjer, Lulica, Ibisevica, Begovica, Spahica, Zukanovica, Bicakcica...
Tu Mešinu statistiku okačite mačku o rep.
Od 16 takmičarskih utakmica on je bio najveći nafakas ikada:
Igrao 2x protiv Andore
2x protiv Lihtenstajna
Čak 3x igrao protiv Kipra
2x protiv Estonije,
i uz to nafakaski utakmice protiv Walesa i Izraela kod kuće kad je tek došao i gdje smo svakako bili favoriti...nije ih igrao u gostima.
To je čak 11 od 16 utakmica gdje si favorit i očekuju se 3 boda a u nekima apsolutni favorit.
Preostale 5 su bile: 3x Belgija, 2x Grcka.
Ti ces za 5 godina pisati kako je Portugal ispao u 1/4 finalu SP a imali su velikog Ronalda u timu. Tebi su ti igraci ostali u lijepom sjecanju zbog Brazila a realnost je da je Mesa bio u padovima njihovih karijera. Pa protiv Izraela u Zenici jedini standardan igrac u svom klubu bio Edin Visca za onaj erdoganspor u Turskoj. Poslije te cinjenice suvisno je dalje pisati.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat

redbull93
Kontakt:

Post Postao/la redbull93 » 27 dec 2022, 10:52

Taman kada covjek pomisli da bi se moglo otici u njemacku gledati konacno svoju reprezentaciju, oni u kljucnom momentu uyebu sa selektorom. Svaki put ovako, nikad ne donesu pravu odluku, sto nam moze reci da to namjerno rade ili su toliko nesposobni da ni trafiku ne mogu voditi.

Nemoj da se cudite kada nas neki igrac odbije i ne zeli da igra za nas. Ja svakog u takvoj poziciji razumijem, citav zivot da gleda ova sranja.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 27 dec 2022, 10:54

Ako je istina da ce Janjos biti pomocnik, bolje da su njemu dali i selektor da bude. Gospodin i zna nogomet, za Hadzibegica je Ferguson.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 27 dec 2022, 11:03

Ja jos ne mogu da vjerujem da ce faruk bit selektor hahahah yebem ti alija majku
naprijed rejal

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 27 dec 2022, 11:27

Pa Faruk nije za Stupcanice, ako ce se vec glupirat bolji je Cala od njeg.
Al dobro, ko nam bira selektora dobro nisu postavili macu diskreciju.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

HarisZe
Kontakt:

Post Postao/la HarisZe » 27 dec 2022, 11:33

Jel ovo 100% u vezi faruka? Kad pomislis da ne mogu vise usrat motku oni me vazda iznenade e cuj hadzibegic
"Odključan račun NK Čelik Zenica i Fuad Kasumović nije više gradonačelnik je ono o cemu ja sanjam"

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 27 dec 2022, 11:38

N1 anketa,preko 7000 glasova za sad cini mi se :)

slika
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Nirton
Kontakt:

Post Postao/la Nirton » 27 dec 2022, 11:39

Petković>Halilhodžić>Petev>Sušić>Baždarević>Hadžibegić
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast

Imajednabrigada
Kontakt:

Post Postao/la Imajednabrigada » 27 dec 2022, 11:41

Maestro je napisao/la:
27 dec 2022, 10:31
Autobus ide na moj racun da vas pokupi po Olovu, Banovicima i ostalim selima gdje Tutini zive. :bih:
:urnebes: :urnebes:
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz

Arnelv52
Kontakt:

Post Postao/la Arnelv52 » 27 dec 2022, 11:51

Ovaj Čolpa kad god zine nešto zasere. Dok je nama ovakvih aveta, ugostitelja i advokata iz prošlosti nema nama naprijed.
“Za sada ne mogu reći da li će Ivaylo Petev ostati, vidjećemo poslije određenih diskusija. Tačno je da smo imali određene preliminarne razgovore. I mislim da neće biti daleko, u mjeri ukoliko Petev ne ostane selektor BiH, da će to mjesto popuniti jedan od trenera iz Bosne i Hercegovine, koji radi ili je van naše zemlje trenutno” kazao je Čolpa za NOVA BH.

“Pretpostavljam da će to biti jedna od legendi našeg fudbala. Nije daleko da to bude iz Sarajeva ili okruga Sarajevo. Uglavnom biće ko ima sve reference da bude selektor fudbalske reprezentacije BiH. Nadam se da nije daleko ni čak da se 29. decembra imenuje. Iz razloga, jer Aktuelnom selektoru ugovor ističe krajem godine. Mi moramo u novu godinu ući sa novim selektorom, kako bi ušli u kvalifikacije za Evropsko prvenstvo što spremnije” istakao je ovaj sarajevski advokat i ugostitelj za NOVA BH.

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 27 dec 2022, 11:59

izdzezveubrazil je napisao/la:
26 dec 2022, 23:07
h1a2s3o4 je napisao/la:
26 dec 2022, 22:49
I Vico je vala ispao čkapi, ja sam mislio da bar on neće dozvoliti da ga SDA gazi u Savezu.

Pao mi je u očima. Ja sam mislio da on suvereno vlada.
Provjereno, Vico je pustio Čolpama i co. da biraju. Oni izabrali Faruka, Srbi i Hrvati će podržati šta god Bošnjaci izaberu, a što se uklapa u budžet. Da su birali Kodru, Barbareza, nebitno, napiši koje god ime hoćeš, bilo bi prihvaćeno.

Eh eto, sad bar možemo sa sigurnošću reći da je balijska komponenta u savezu najjadnija.

Zanimljiv tekst o Vahi btw, baš dobra komparacija koja ga momački množi sa nulom.
Trener Vahid Halilhodžić gotovo uvijek je, u situacijama kada je selektorska pozicija u nogometnoj reprezentaciji BiH upražnjena, kandidat iz “naroda” da zasjedne na istu.

No oduvijek je, već barem dvadesetak godina, na takvu mogućnost, odgovor trenera Halilhodžića bio isti – ne bi on da bude selektor reprezentacije one države u kojoj politička situacija kroji sudbinu mnogočega, ne bi on dakle da bude selektor reprezentacije BiH, s obzirom da je BiH – eto takva država.

Zaboravljao je trener Halilhodžić, slučajno ili namjerno, dok je pri tome kao selektor vodio pojedine, po društvenim uređenjima uglavnom diktatorske države u Africi, gdje kralj ili neki drugi vladar odlučuje koliko se vazduha smije udahnuti, činjenicu da je BiH nezavisna država, da BiH više nije u SFRJ, i da je cijena nezavisnosti BiH, zapravo, današnja složena politička situacija, koja u BiH dugoročno takva biti i mora, radi “mira u kući”, radi normalnog odnosa građana sva tri konstitutivna naroda, i stvari funkcinišu, nema problema među “običnim” ljudima.

Takve izjave trenera Halilhodžića bi se donekle mogle i shvatiti, jer trener Halilhodžić ipak nikada nije niti živio u BiH, živio je prije tridesetak godina u SFRJ, i on možda i ne razumije trenutnu situaciju u BiH, možda ne razumije raznorazne okolnosti i razloge zašto u BiH danas mora biti složena geopolitička situacija, no ipak bilo bi zanimljivo vidjeti šta bi se dogodilo kada bi trener Halilhodžić dobio ponudu da kao selektor vodi reprezentaciju Španije.

Da li bi i tada trener Halilhodžić izjavio da ne može voditi reprezentaciju Španije, gdje su pri tome finansijski uslovi odlični, dok ona ne zaigra u Barceloni ili Bilbau, gdje zbog složene geopolitičke situacije u toj državi, baš kao što je složena i u BiH, nikada inače zaigrala nije, i pitanje je da li će i u budućnosti, a po sličnom principu prema kojem je stava da ne može voditi reprezentaciju BiH dok ona ne zaigra u Banjaluci, jasno aludirajući na lošu geopolitičku situaciju u BiH – ostaće nepoznato, barem do trenutka dok eventualno ne dobije ponudu Nogometnog saveza Španije.

Teško je, zaista, vjerovati da bi bilo koji trener današnjice, pa tako i trener Halilhodžić, isključivo iz tog razloga odbio postati selektor svjetske nogometne velesile Španije, no nije teško za pretpostaviti da postati selektor reprezentacije BiH nikada i nije bila baš privlačna opcija, ponajviše iz razloga što, nažalost, zbog nešto manjeg nivoa kvaliteta u odnosu na evropske i svjetske reprezentativne velesile, rijetko igra velika evropska i svjetska takmičenja, ali pri tome, da ne bude da je to katastrofalno stanje, selekcija BiH “ulazi u koš sa 70% selekcija Evrope ili svijeta” koje ta takmičenja rijetko ili gotovo nikada ne igraju.

U prevodu, voditi kao selektor reprezentaciju koja u igračkom kvalitetu nema “garanciju” da će igrati na velikim takmičenjima, kao što reprezentacija BiH nažalost jeste, uglavnom nije prvobitna opcija niti za jednog trenera koji je na tim takmičenjima već ranije bio predvodeći neku drugu selekciju – osim ako nije finansijski izdašna ponuda za selektora od strane, u ovom slučaju NS/FS BiH – a nije, niti slučajno nije kao što je izdašna finansijska ponuda nogometnih saveza u Maroku, Alžiru, Obali Slonovače, ili u Japanu.

Važno je napomenuti da je trener Halilhodžić trenutno bez posla, no nije zanemariti niti činjenicu da bi angažman u reprezentaciji BiH za ovog trenera mogao potencijalno značiti i propuštenu izdašnu finansijsku priliku u Africi ili Aziji, a po pitanju iste pozicije, pozicije selektora neke državne reprezentacije, gdje je tokom godina unazad, dakle i radio, a dok ga je bosanskohercegovačka javnost uzaludno “dozivala”, kao što ga “doziva” i dan današnji.

Najprije bi se mogla ozbiljno razmotriti opcija da, u biti, trener Halilhodžić jednostavno nema dovoljno dobru finansijsku ponudu od strane NS/FS BiH, na kakve je inače navikao vodeći kao selektor državne reprezentacije u Aziji i Africi, i samim tim i nema neki naročito jak motiv da vodi nogometnu reprezentaciju koja rijetko učestvuje na velikim kontinentalnim ili globalnim takmičenjima, uz to, uzećemo s dozom rezerve, reprezentaciju države u kojoj je složena politička situacija, a da je to najveći problem glede selektorske pozicije.

U narodu bi se reklo da se, po uhodanom “šablonu”, uvijek ima kome za “prodati maglu” od strane svakog nesuđenog selektora reprezentacije BiH, no narod u BiH nije baš toliko naivan, tačnije, sve je manje naivan, kapitalizam je u BiH odavno prisutan kao društveno uređenje, i narodu je jasno da u poslu, u biznisu, a selektorska pozicija je posao i biznis, ako nema novca – nema ni ljubavi.
Portal sportske.vijesti.
Svaki dosadašnji izbor selektora je izazvao više pažnje u javnosti nego ovaj trenutni. Za to zahvala ide NS koji je uspio zgaditi reprezentaciju velikom dijelu ljubitelja fudbala u našoj drzavi. Ipak licno stvar koja mene iritira vise od ovog cirkusa oko izbora selektora je doticni gospodin Halilhodzic koji samo palamudi i trazi izgovore zasto nece na klupu domovine.
Svaka cast novinaru koji je skroz realno postavio teze i time razotkrio veliku ublehu Vahida koji uopste nema ni najmanje zelje da vodi ovu reprezentaciju iako ima podrsku takodjer velikog broja fudbalskih fanova koji zele najbolje rjesenje na selektorskoj klupi.
Vahide ****, i prestani i pratiti našu reprezentaciju, ne trebaju nam takve lazne patriote.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Maestro
Kontakt:

Post Postao/la Maestro » 27 dec 2022, 12:04

bhsport je napisao/la:
27 dec 2022, 11:59
izdzezveubrazil je napisao/la:
26 dec 2022, 23:07
h1a2s3o4 je napisao/la:
26 dec 2022, 22:49
I Vico je vala ispao čkapi, ja sam mislio da bar on neće dozvoliti da ga SDA gazi u Savezu.

Pao mi je u očima. Ja sam mislio da on suvereno vlada.
Provjereno, Vico je pustio Čolpama i co. da biraju. Oni izabrali Faruka, Srbi i Hrvati će podržati šta god Bošnjaci izaberu, a što se uklapa u budžet. Da su birali Kodru, Barbareza, nebitno, napiši koje god ime hoćeš, bilo bi prihvaćeno.

Eh eto, sad bar možemo sa sigurnošću reći da je balijska komponenta u savezu najjadnija.

Zanimljiv tekst o Vahi btw, baš dobra komparacija koja ga momački množi sa nulom.
Trener Vahid Halilhodžić gotovo uvijek je, u situacijama kada je selektorska pozicija u nogometnoj reprezentaciji BiH upražnjena, kandidat iz “naroda” da zasjedne na istu.

No oduvijek je, već barem dvadesetak godina, na takvu mogućnost, odgovor trenera Halilhodžića bio isti – ne bi on da bude selektor reprezentacije one države u kojoj politička situacija kroji sudbinu mnogočega, ne bi on dakle da bude selektor reprezentacije BiH, s obzirom da je BiH – eto takva država.

Zaboravljao je trener Halilhodžić, slučajno ili namjerno, dok je pri tome kao selektor vodio pojedine, po društvenim uređenjima uglavnom diktatorske države u Africi, gdje kralj ili neki drugi vladar odlučuje koliko se vazduha smije udahnuti, činjenicu da je BiH nezavisna država, da BiH više nije u SFRJ, i da je cijena nezavisnosti BiH, zapravo, današnja složena politička situacija, koja u BiH dugoročno takva biti i mora, radi “mira u kući”, radi normalnog odnosa građana sva tri konstitutivna naroda, i stvari funkcinišu, nema problema među “običnim” ljudima.

Takve izjave trenera Halilhodžića bi se donekle mogle i shvatiti, jer trener Halilhodžić ipak nikada nije niti živio u BiH, živio je prije tridesetak godina u SFRJ, i on možda i ne razumije trenutnu situaciju u BiH, možda ne razumije raznorazne okolnosti i razloge zašto u BiH danas mora biti složena geopolitička situacija, no ipak bilo bi zanimljivo vidjeti šta bi se dogodilo kada bi trener Halilhodžić dobio ponudu da kao selektor vodi reprezentaciju Španije.

Da li bi i tada trener Halilhodžić izjavio da ne može voditi reprezentaciju Španije, gdje su pri tome finansijski uslovi odlični, dok ona ne zaigra u Barceloni ili Bilbau, gdje zbog složene geopolitičke situacije u toj državi, baš kao što je složena i u BiH, nikada inače zaigrala nije, i pitanje je da li će i u budućnosti, a po sličnom principu prema kojem je stava da ne može voditi reprezentaciju BiH dok ona ne zaigra u Banjaluci, jasno aludirajući na lošu geopolitičku situaciju u BiH – ostaće nepoznato, barem do trenutka dok eventualno ne dobije ponudu Nogometnog saveza Španije.

Teško je, zaista, vjerovati da bi bilo koji trener današnjice, pa tako i trener Halilhodžić, isključivo iz tog razloga odbio postati selektor svjetske nogometne velesile Španije, no nije teško za pretpostaviti da postati selektor reprezentacije BiH nikada i nije bila baš privlačna opcija, ponajviše iz razloga što, nažalost, zbog nešto manjeg nivoa kvaliteta u odnosu na evropske i svjetske reprezentativne velesile, rijetko igra velika evropska i svjetska takmičenja, ali pri tome, da ne bude da je to katastrofalno stanje, selekcija BiH “ulazi u koš sa 70% selekcija Evrope ili svijeta” koje ta takmičenja rijetko ili gotovo nikada ne igraju.

U prevodu, voditi kao selektor reprezentaciju koja u igračkom kvalitetu nema “garanciju” da će igrati na velikim takmičenjima, kao što reprezentacija BiH nažalost jeste, uglavnom nije prvobitna opcija niti za jednog trenera koji je na tim takmičenjima već ranije bio predvodeći neku drugu selekciju – osim ako nije finansijski izdašna ponuda za selektora od strane, u ovom slučaju NS/FS BiH – a nije, niti slučajno nije kao što je izdašna finansijska ponuda nogometnih saveza u Maroku, Alžiru, Obali Slonovače, ili u Japanu.

Važno je napomenuti da je trener Halilhodžić trenutno bez posla, no nije zanemariti niti činjenicu da bi angažman u reprezentaciji BiH za ovog trenera mogao potencijalno značiti i propuštenu izdašnu finansijsku priliku u Africi ili Aziji, a po pitanju iste pozicije, pozicije selektora neke državne reprezentacije, gdje je tokom godina unazad, dakle i radio, a dok ga je bosanskohercegovačka javnost uzaludno “dozivala”, kao što ga “doziva” i dan današnji.

Najprije bi se mogla ozbiljno razmotriti opcija da, u biti, trener Halilhodžić jednostavno nema dovoljno dobru finansijsku ponudu od strane NS/FS BiH, na kakve je inače navikao vodeći kao selektor državne reprezentacije u Aziji i Africi, i samim tim i nema neki naročito jak motiv da vodi nogometnu reprezentaciju koja rijetko učestvuje na velikim kontinentalnim ili globalnim takmičenjima, uz to, uzećemo s dozom rezerve, reprezentaciju države u kojoj je složena politička situacija, a da je to najveći problem glede selektorske pozicije.

U narodu bi se reklo da se, po uhodanom “šablonu”, uvijek ima kome za “prodati maglu” od strane svakog nesuđenog selektora reprezentacije BiH, no narod u BiH nije baš toliko naivan, tačnije, sve je manje naivan, kapitalizam je u BiH odavno prisutan kao društveno uređenje, i narodu je jasno da u poslu, u biznisu, a selektorska pozicija je posao i biznis, ako nema novca – nema ni ljubavi.
Portal sportske.vijesti.
Svaki dosadašnji izbor selektora je izazvao više pažnje u javnosti nego ovaj trenutni. Za to zahvala ide NS koji je uspio zgaditi reprezentaciju velikom dijelu ljubitelja fudbala u našoj drzavi. Ipak licno stvar koja mene iritira vise od ovog cirkusa oko izbora selektora je doticni gospodin Halilhodzic koji samo palamudi i trazi izgovore zasto nece na klupu domovine.
Svaka cast novinaru koji je skroz realno postavio teze i time razotkrio veliku ublehu Vahida koji uopste nema ni najmanje zelje da vodi ovu reprezentaciju iako ima podrsku takodjer velikog broja fudbalskih fanova koji zele najbolje rjesenje na selektorskoj klupi.
Vahide ****, i prestani i pratiti našu reprezentaciju, ne trebaju nam takve lazne patriote.
Podrska javnosti zavisi od rezultata. Pobjedi prve dvije u martu odma je iduca u Zenici rasprodana. Izgubi i vidjeces koliko ce ljudi biti tu. Nema to puno veze sa selektorom. Vidjeli smo kod Tute stadioni bili prazni i cim je bilo moguci plasman u baraz sa pobjedama u Zenici protiv Finske i Ukrajine stadion je bio pun. Odma poslhe Finske gdje nije bilo sanse prazan.

Tuta Petrov

Sarmica
Kontakt:

Post Postao/la Sarmica » 27 dec 2022, 12:16

Trebali su ranije smijeniti Peteva, a ne sada kada je čovjek nešto napravio i kada su ga i navijači prihvatili. Još jedan znak da Savez radi protiv ove države i repke.

Machak
Kontakt:

Post Postao/la Machak » 27 dec 2022, 12:50

Tri dana za redom u gradu viđam Faruka Hadzibegica, ne mora nista da znaci ali eto tu je.
Mjau !

rishovski
Kontakt:

Post Postao/la rishovski » 27 dec 2022, 13:00

Machak je napisao/la:
27 dec 2022, 12:50
Tri dana za redom u gradu viđam Faruka Hadzibegica, ne mora nista da znaci ali eto tu je.
Rukfaš,Pape,Bazdarevic... 3 identicna selektora po nekim trenerskim kvalitetima.. Francuska 2.liga i eventualno prva turska al neki klub za koji se zna da ispada .. turska 2. Liga im je uvijek dostupna.....
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)

Maestro
Kontakt:

Post Postao/la Maestro » 27 dec 2022, 13:10

Imajednabrigada je napisao/la:
27 dec 2022, 11:41
Maestro je napisao/la:
27 dec 2022, 10:31
:urnebes: :urnebes:
Teddy ih predvodi. :urnebes:

Tuta Petrov

Machak
Kontakt:

Post Postao/la Machak » 27 dec 2022, 13:36

rishovski je napisao/la:
27 dec 2022, 13:00
Machak je napisao/la:
27 dec 2022, 12:50
Rukfaš,Pape,Bazdarevic... 3 identicna selektora po nekim trenerskim kvalitetima.. Francuska 2.liga i eventualno prva turska al neki klub za koji se zna da ispada .. turska 2. Liga im je uvijek dostupna.....
Stoji to ali ja ne opet ne shvam pojdince kakvog selektora ocekuju, koji to kvalitet ? Ima para u savezu za plate takvih, ali opet ta osoba mora biti sa prostora Jugoslavije, ne mozes nama dovesti talijana, njemca, marsovca, da bude selektor stranac jednostavno ne mozes radi mentaliteta i jezika.
Mjau !

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Google Adsense [Bot] i 32 gosta.