FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
88
46%
Prolazak u Play off
46
24%
Grupnu fazu
58
30%

Ukupno glasova: 192

BegovicRamiz
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la BegovicRamiz » 27 dec 2022, 18:51

joj kako povrsno razmisljate

1. kakve veze ima Aylah sa sportskim dijelom?
2. brazil kafa se moze naci u svakom bingu i konzumu - akcija 9,30 KM
3. mozda razgovara prijateljski sa Gilbertom Silvom
4. mozda razgovara poslovno sa Gilbertom Silvom (citaj sportski direktor)
5. mozda otima Santosa komsijama
6. mozda ceka brazilca Mirvinha iz Brazila da se tivra
7. mozda fura jer cita forum
8. mozda je fulila zastavu

volio bih da dodje ovaj ako ima imalo istine jer je brazilac
a jos jedan faktor sto smo goli qrc u napadu ne zna se koje gori
ne treba se zalijetati prema statistici jer je tamo panj Kerla kao stoper zavrsavao kao najbolji igrac i davao je dvocifren broj golova

pozz Aylah i zaseceri dobro kahvu

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 27 dec 2022, 19:12

Tatomirovic napustio Zalgiris, jes da ima 33 godine al sto da ne.
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 27 dec 2022, 19:14

Aduka87 je napisao/la:
27 dec 2022, 19:12
Nista od Tatka za sad. Volio bih i ja da ga vidim bar jos jednu godinu da odigra.

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 27 dec 2022, 19:17

ado-hz je napisao/la:
27 dec 2022, 19:14
Aduka87 je napisao/la:
Nista od Tatka za sad. Volio bih i ja da ga vidim bar jos jednu godinu da odigra.
:cry:
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 27 dec 2022, 19:31

Aduka87 je napisao/la:
27 dec 2022, 19:17
ado-hz je napisao/la:
Aduka87 je napisao/la:
:cry:
I Suljića ste prizivali. Samo kažem.

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 27 dec 2022, 19:45

napoleon72 je napisao/la:
27 dec 2022, 15:35
Pitar6785 je napisao/la:
27 dec 2022, 15:11
napoleon72 je napisao/la:
27 dec 2022, 09:35
Od Fedje se nije trazila titula. Cilj je bio borba za Evropu. Iz te borbe smo 90% ispali pod njegovim vodstvom. Plus smo dozivjeli historijske blamaze.
Ne mozes mi nikako poredit svjetske klubove i ekipe s ovom mocvarom. Ovdje yebeni Bekric s 38 god ima ulogu igraca i SD, i opet je bolji od pola ovih nasih zvijezda. Za Dala je Zidane licno. Za Murinja, Pepa i Kloppa se zna ko su i sta su, kad trener u Evropi dovodi "svoje" igrace, on ima neku viziju i trazi igrace da uklopi u taj sistem. Klopp je mogao vjerovatno birat spica za Liverpul, on je od Firmina napravio najbolju laznu devetku na svijetu, jer ima sistem. Kutinjo u najboljoj formi je gusio Liverpul jer su ga "morali" ugurat u ekipu a Kloppu nije trebala desetka. Prodaju ga, u naredne tri sezone osvoje sve sto se moglo osvojit.
Kod nas kad trener dovodi "svoje" igrace, to je ili neko poznanstvo s menadzerom ili je dovodjenje bez ikakvog plana i sistema. Pa i najveci fudbalski laik je mogao vidjet da napadaci poput Hamze i Nardina ne mogu igrat sa desetkom. Neko je ovdje nedavno postavio onaj heat map, upravo to se i vidi, spic i desetka pokrivaju isti prostor. Pa onda isti taj Fedja gurne Hamzu na desno krilo, Suljica na lijevo, Nardina u spic a Dala na desetku. Pa imas 4 igraca na malom prostoru koji se guraju doslovno. Jos jace mi je Ikic bek, Djokanovic stoper, odluka da Dizdarevic koji te javno blati brani u finalu kupa... Sve u svemu, Fedja nicim nije zasluzio da ostane. Ja sam prvi bio za njega i vjerovao sam na pocetku sezone da ima dovoljno znanja da moze napravit nesta, al se pokazao kao velika neznalica i ho-ruk trener. Kao da Toni Pulis preuzme City, ili Sam Allardyce Liverpool.
Postujem, sve si upravu i slazem se, al zelim da ti postavim jos par pitanja.

Dali smo izgubili dobili ista sa postavljanjem Obuce kao trenera.?

Ja mislim da smo dali Fedji sansu jos te 4 utakmice da vodi da bi osvoio bar jedan bod vise nego obuca..

Takodje sta je tvoje misljenje dalije FEDJA BOLJI OD varesanovica?

I zadnje pitanje kako si ti vidio utakmicu protiv sb slobode na bilinom polju?

Kpaic
Mujakic
Ancic
Drobarov povrijdjen

nismo doveli nikog na stoperske pozicije, kazu trener reko da ne zeli uredu al imamo SD koji u tom slucaju ima prevlast moc nad trenerom (uvidu napustio(prodo sam) najboljeg stopera drugi najbolji teska povreda) trener nece ok popricas kazes odaberi od ova 3 imena kojeg ces on ako nece da kaze ljuti se dovedes posvom..

Nulardin catakovic ahmet jesu zakazali i fulili su sva 3 ica po 4 cista gola al da su dali svi po 2 gola mi bi bili na 3 mjestu danas..

Nurdin je otjeran ahmet penzionisan dovoljno para da se moze benko platit..
Stoji to da dolaskom Obuce i Mirze nismo postigli nista. Reakcija kluba je bila amaterska, ne dajes otkaz treneru ako nemas eskpresnu zamjenu spremnu. Mirzu smo mogli dobit uvijek, mi smo cekali mjesec dana i licitirali sa 100 imena da bismo dobili sugavog Cicka na kraju.

A ovo drugo, to je SBBKBB i o tom ne vrijedi pricat. Da su oni zabili sve svoje sanse, ne bismo bili u ovoj situaciji, da je Damir Hadzic zabio protiv Cluja mi bismo igrali EL, da Bekic nije zabio penal Zeljo bi osvojio titulu, Miske bi im ostao u klubu i do sad bi vjerovatno bili u odlicnoj situaciji a ne na korak od gasenja, da su Hebib i Crnkic pogadjali svoje zicere 2017. mi bismo uzeli duplu krunu, da Dzeki nije ponisten gol protiv Nigerije mi bismo prosli grupu na SP itd. Promijeni jedan vazan gol u historiji fudbala i mijenja se kompletna fudbalska slika u svijetu. Al jbg, desilo.se sta se desilo, igraci su isfulali svoje, Fedja nije dobio te utakmice i to je realnost.
Ja nisam trazio alibi, vec govorim u tom pogledu da je dosta utakmica koje smo remizirali bili smo dosta bolji u boljo situaci i dosra njih protivnik nije imao ni polu sansu.. i nemozemo reci da su te utakmice razlog da das bilo kojem treneru odkaz posebno ako igras na bilinom polju koje nama nikako ne lezi..

Kao sto si i naveo prihvatis ostavku ili das odkaz treneru obuca koji nema ni c licencu vodi ekipu, haj i to onda 1.5 mjesec nemas nikako trenera i ona cicak i repuh obuca ocemu mi ovde pisemo.. repuh se provaljivo u jedinstvu obuca cirkuzant.. AKO KLUB PARA NEMA, ocito da se para nema cim dovodis losijeg trenera nego sto si imo i koji se opste nebavi trenerskim poslom 15 godina pomocnici konobari i treneri pjetlica, zasto onda se trazi izlazak u evropu..

JA OVO VISE GLEDAM DA MI PARA NEMAMO JER FEDJA DUDIC JE GVARDIOLA ZA KOMPLETAN SS BA CELU ZA CICKOM, il je Mirvic komsija Mulalicu i drogiraju se zajedno

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 27 dec 2022, 20:20

ado-hz je napisao/la:
Aduka87 je napisao/la:
Tatko želi da ovdje završi karijeru lično mi je on rekao, sad hoće li ga naši angažirati ili ne pitanje je.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 27 dec 2022, 20:42

Aduka87 je napisao/la:
Ma zajebes to,Cocalic stariji godinu dana od njega pa najbolji stoper lige.
Tatko ako moze nekako srediti nase papire je dobrodosao u po noci.Volio bi ga vidjeti jos jednom u nasem dresu i da ovdje zavrsi karijeru
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 27 dec 2022, 20:59

"Kako saznaje SportSport.ba na Koševu rade mnogo na dolasku novih igrača, a pojačanja će biti u svim linijama. To se svakako najviše odnosi na pozicije stopera, ali i napadača. Nogometaš koji bi prema našim informacijama trebao stići na Koševu je 25-godišnji napadač iz Brazila i najbolji strijelac litvanske lige. Riječ je o Renanu Oliveiri igraču ukrajinskog Kolosa, sa kojim još ima ugovor."

:rol:

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 27 dec 2022, 21:02

Hahahahaah ah taj sportsport.
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

spezial
Kontakt:

Post Postao/la spezial » 27 dec 2022, 21:05

Zukanovic je napisao/la:
27 dec 2022, 20:59
"Kako saznaje SportSport.ba na Koševu rade mnogo na dolasku novih igrača, a pojačanja će biti u svim linijama. To se svakako najviše odnosi na pozicije stopera, ali i napadača. Nogometaš koji bi prema našim informacijama trebao stići na Koševu je 25-godišnji napadač iz Brazila i najbolji strijelac litvanske lige. Riječ je o Renanu Oliveiri igraču ukrajinskog Kolosa, sa kojim još ima ugovor."

pitara
Kontakt:

Post Postao/la pitara » 27 dec 2022, 21:05

Jeb.eš ti to sve ovaj garonja bi bio prvi napadač poslije Merse da dolazi a da je dobro igrao zadnju godinu.
Ovi ostali što su dolazili općenito skupe po 7 utakmica u sezoni prije nas

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 27 dec 2022, 21:18

Polako ljudi ,imali smo i najboljeg stopera bugarske lige :kafa:
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

f0rest1946
Kontakt:

Post Postao/la f0rest1946 » 27 dec 2022, 21:18

Zukanovic je napisao/la:

Jedan od glupljih portala je ss.ba :thumbup:

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 27 dec 2022, 21:19

Zukanovic je napisao/la:

Huh women :kafa:
slika
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 27 dec 2022, 21:20

Tatka dovesti što prije.covjek je pravi kapiten. Bar može svlačionicu dovesti u red od bagre. Nek bude 3 stoper dosta. A vala kakve imamo i može ući u prvih 11 komotno
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

Hajdeee
Kontakt:

Post Postao/la Hajdeee » 27 dec 2022, 21:20

Otkud oni znaju ko je Tatomirovic?
Mirza, mozda, zna. Ovi drugi iz kluba SIGURNO POJMA NEMAJU!
- FKS -

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 27 dec 2022, 21:23

Hajdeee je napisao/la:
27 dec 2022, 21:20
Ne bi se baš složio. Mislim, ne branim ih, ali Tatomirović je pričao s našima i spojio ih sa ovim Brazilcem.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 27 dec 2022, 21:40

spezial je napisao/la:
27 dec 2022, 21:05
Zukanovic je napisao/la:

Eee ebiga njihov forum njihove info 😂😂
- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

Hajdeee
Kontakt:

Post Postao/la Hajdeee » 27 dec 2022, 21:41

GospodinIzSarajeva je napisao/la:
27 dec 2022, 21:23
Hajdeee je napisao/la:
27 dec 2022, 21:20
Ne bi se baš složio. Mislim, ne branim ih, ali Tatomirović je pričao s našima i spojio ih sa ovim Brazilcem.
Ok, onda su saznali u tom nekom periodu. Sto opet ne "pegla" cinjenicu, da veze nemaju ko je i sta bio u tim nekim starijim generacijama.
- FKS -

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: benko21, Haksss, MaroonBjelave, mnon46, Pena, riki46, Tarapi, TETRAPAK i 42 gosta.