FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
44
31%
Darko Milanič
28
20%
Miodrag Božović
1
1%
Fedja Dudić
21
15%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
14
10%
Samo stranac
35
24%

Ukupno glasova: 143

Kimun
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Kimun » 29 dec 2022, 22:32

Svidja mi se ato je fino rekla da trazi od navijaca da se sjedne i poprica, a ne da se ide u bojkot, jer bi to bilo katastrofa velika. U bojkot smo isli kad su se virsle jele, sad je u klubu odlicno stanje, samo treba da procepi.

Evo i ja kao obicni navijac molim HZ da pozovu sve navijace da napunimo Kosevo protiv Zrinjsko i probamo jos jednom, samo jos jednom da nadjemo zajednicku rijec. Jer Ismir zaista voli Sarajevo, ako to neko ne vidi, o da ne treba da navija za ovaj klub

MaroonBjelave
Kontakt:

Post Postao/la MaroonBjelave » 29 dec 2022, 22:33

Sanchez1987 je napisao/la:
29 dec 2022, 22:19
Ovo je nista sta je sve Sabra obecavala,planirala i pricala,na kraju dovede klub pred gasenje.
Jesam lajao svašta protiv nje, ali da se razumijemo, nije nas ona dovela pred gašenje. I kad smo već kod nje, nikad mi neće biti jasna ona predstava od strane nje i bake praseta. Znači, nemoguće je da nisi znala da je Nam digao ruke od nas, već ljudima mažeš oči.

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 29 dec 2022, 22:36

Za Mirzu sam vec sve rekao,mi stariji nismo zaboravili ponasanje ovog bahatog mahalca,samo zbog interesa kluba i svega ovog najavljenog cu saburat opet jedan period,ne zbog njih ili nedaj Boze cickovog ulja sa kojim nema napretka vec iskljucivo zbog kluba

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 29 dec 2022, 22:38

Vjerujem da se mnogi nece sloziti - imaju pravo na to, razmisljao sam i ja sam kao vecina ovdje produziti clanstvo ili ne.

Produzit cu, necemo mi milionera obogatiti sa 50.000 KM od clanskih, ali bar u svoje ime govorim to je moja fudbalska licna karta, Sarajevo ce ipak biti, a sve ostalo ce proci. Bilo je i puno gorih stvari pa se nije stvarala ta negativa, mozda smo se razmazili :D

I ovi sto nece produziti, vidjet cemo koliko ce izdrzati do prvih pripremnih i live prijenosa za clanove, ipak smo ovdje bar vecina zaljubljenici u bordo boje, a ne u nekoga ili nesto
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3

Sanchez1987
Kontakt:

Post Postao/la Sanchez1987 » 29 dec 2022, 22:40

MaroonBjelave je napisao/la:
29 dec 2022, 22:33
Sanchez1987 je napisao/la:
29 dec 2022, 22:19
Ovo je nista sta je sve Sabra obecavala,planirala i pricala,na kraju dovede klub pred gasenje.
Jesam lajao svašta protiv nje, ali da se razumijemo, nije nas ona dovela pred gašenje. I kad smo već kod nje, nikad mi neće biti jasna ona predstava od strane nje i bake praseta. Znači, nemoguće je da nisi znala da je Nam digao ruke od nas, već ljudima mažeš oči.
Ma kriminalac teski i olos,samo ona na toj poziciji na kojoj je bila je najvise i kriva,preko nje je sve islo i da je radila za dobrobit kluba ne bi ni doslo do toga: Mirvicu spasavaj nas.

siroliver69
Kontakt:

Post Postao/la siroliver69 » 29 dec 2022, 22:42

Ova žena je hrabra ili luda i mora joj se skinuti kapa na iskrenosti. A Iskreno, boli me kyrac za nju, svakao se do sad nije petljala u sportski segment. Sklonite mladunčetovog oca dok nisu počele pripreme i imate punu podršku!

Zastone
Kontakt:

Post Postao/la Zastone » 29 dec 2022, 22:47

siroliver69 je napisao/la:
29 dec 2022, 22:42
Ova žena je hrabra ili luda i mora joj se skinuti kapa na iskrenosti. A Iskreno, boli me kyrac za nju, svakao se do sad nije petljala u sportski segment. Sklonite mladunčetovog oca dok nisu počele pripreme i imate punu podršku!
Ona je jako bezobrazna i glupa a to je najgora vrsta ljudi. Spominje gradsku raju a Sabrina koja je u USA provela toliko vremena makar je znala sloziti recenicu. Salim se, pa se opet salim. Fuj

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 29 dec 2022, 23:02

@NazorUso @HZ87 Aylaah ko Prizmic. Saaalim se, salio sam se da se salim. :rol: :rol:
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 29 dec 2022, 23:03

Opet pisite branim ovoga branim onoga. Evo pise Ajla licno ako hocete.
Ima stvari koji su floskula i koje je nabacila ovdje da se malo popravi dojam kod navijaca.
Prvo volio bi da vidim pojedince koji ovdje pisu 20sec samo kako pricaju, petobu bi sad dao. Ja sam nepismen ovakav ili onakav ali zena tacno i bez uvijanja procitala i najgora pitanja i odgovorila na ista a evo kae gledaj kako mutavo prica. Hajd..
Negativno:
- Prica oko stadiona koja se uvijek nabaci kad je los trenutak medju navijacima.
- Prica oko Mirze, ne mogu da vjerujem da se nije znalo o njegovom sukobu sa navijacima predhodno.
- Prica oko prijava za bivse uposlene. Prekratko je tu bilo sta konkretno rekla, po meni.
-
Pozitivno:
- Konkretno izvinjenje za predhodne postupke,
- Konkretni zadaci koji se trebaju ostvariti u narednom periodu,
- Prica oko akademije u koju bi se trebala uloziti ozbiljna suma para (iako nije nova prica)
- Novi Fan sopovi

Opet ponavljam, imamo investitora prijatelji, nije to bas ko prije pa nama se neko ne svidja tjeraj. Morati ce on da ima valjan razlog da nekoga tjera. Evo sad ce i doticna da odgovara za vise stvari pa bujrum da vidimo..

egocentrik
Kontakt:

Post Postao/la egocentrik » 29 dec 2022, 23:06

Pantelija je napisao/la:
29 dec 2022, 21:31
JA ne bih da kvarim dernek, ali ako ne identicno, onda bar 80% stvari smo vec mogli slusati nekad krajem 2013. pa onda krajem 2016. pa zatim i 2017 i 18... pa evo i sada. Makete, pplanovi, nevjerovatno da svako malo neko akademiju uzima u usta i o njoj prica i sl.
Evo ja sto pamtim jedno 5 maketa stadiona u zadnjih 10 godina.
jedno 5 "novih maketa aakademije" a da ni ona prva nije ispostovana, od toga da dva travnata ni dan danas ne valjaju, do toga da su umjesto svega "nacrtanog" nikla dva kontejnera.

Sta je tacno sprecavalo nekoga da ovih 6 mjeseci radi nesto od ovoga. Bilo sta?

Za trenera mi je isto prica totalno besmislena. Mislim, ako si sjedio sa mamicem, mogao ti je dati 10 imena mladih trenera u HR.

Za trenere u klubu, mmaknu iz akademije u stranu Hasančića koji je sigurno po pokazanom osoba koja ima domet da nekom normalnom putanjom dodje do prvog tima i ima sta pokazati, ne kazem to ja nego desetine igraca koje su prosli njegov dio akademije i otisli vani ili igraju u fks.

Tako da, sve je ovo na prici i lijepim planovima.
Sve navedeno je istina i smjer kako pravi navijač svojom glavom razmišlja.
Hase je prava raja, odlični rezultati, vrhunski pedagog i dobar čovjek. Sklonjen je u stranu a niko mu nije mogao naći razlog zašto.
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness

Zastone
Kontakt:

Post Postao/la Zastone » 29 dec 2022, 23:12

@nokee kako ti ne dosadi to da ih branis nije mi jasno 😂😂

To kako neko sa foruma prica nije tvoja stvar, ali kada neko predstavlja najveci klub u BiH i onako prica bez da iza sebe ima i 1 posto pokrica i uspjeha onda se sve mjeri.

masterfan
Kontakt:

Post Postao/la masterfan » 29 dec 2022, 23:14

Direktno i iskreno. Za to joj svaka cast. Takodjer zelio bih da pohvalim i to sto je javno rekla da sada ucestvuje i u sportskom segmentu te da ce i ona isto tako snositi odgovornost za sve lose sto se desi i u sportskom segmentu kluba(ako se desi). Prica joj je sasvim oke i meni se cini da stvarno i iskreno zeli dobro klubu. Pitanje koje se postavlja je, da li ona zna odgovoriti svim tim zadacima koji se ispred nje stavljaju. MIslim da je prerano donositi zakljucke sto se tice nje. Skoro sam siguran da cemo je gledati barem jos jednu sezonu u klubu neovisno o tome hocemo li izboriti ove godine evropu ili ne. Sama je navela kao ta cetri cilja koja ima, te definitinvo 3 od 4 cilja ce bez problema biti ispunjena. Da li su oni dovoljno mjerodavni, to je veliko pitanje. Nesto sto mi je najvise zasmetalo je ovo biranje trenera, argumenti su totalno bezveze. Pa mogao sam i ja prihvatiti trenersku poziciju i dati obecanje da ako ne ispunim to sve sto se od mene trazi da cu sam otici.

A ovi sto komentarisu o tome kako sjedi, kako prica i to da li je ponovila nesto ili zamucala, takvi bi se vjerovatno sakrili u misije rupe da imaju ovoliki pritisak na ledjima. Jos jednom svaka joj cast na ovolikoj hrabosti, gdje kao jedna zena, izadje sama pred kameru i odgovori direktno na dosta teska pitanja.

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 29 dec 2022, 23:15

egocentrik je napisao/la:
29 dec 2022, 23:06
Pantelija je napisao/la:
29 dec 2022, 21:31
JA ne bih da kvarim dernek, ali ako ne identicno, onda bar 80% stvari smo vec mogli slusati nekad krajem 2013. pa onda krajem 2016. pa zatim i 2017 i 18... pa evo i sada. Makete, pplanovi, nevjerovatno da svako malo neko akademiju uzima u usta i o njoj prica i sl.
Evo ja sto pamtim jedno 5 maketa stadiona u zadnjih 10 godina.
jedno 5 "novih maketa aakademije" a da ni ona prva nije ispostovana, od toga da dva travnata ni dan danas ne valjaju, do toga da su umjesto svega "nacrtanog" nikla dva kontejnera.

Sta je tacno sprecavalo nekoga da ovih 6 mjeseci radi nesto od ovoga. Bilo sta?

Za trenera mi je isto prica totalno besmislena. Mislim, ako si sjedio sa mamicem, mogao ti je dati 10 imena mladih trenera u HR.

Za trenere u klubu, mmaknu iz akademije u stranu Hasančića koji je sigurno po pokazanom osoba koja ima domet da nekom normalnom putanjom dodje do prvog tima i ima sta pokazati, ne kazem to ja nego desetine igraca koje su prosli njegov dio akademije i otisli vani ili igraju u fks.

Tako da, sve je ovo na prici i lijepim planovima.
Sve navedeno je istina i smjer kako pravi navijač svojom glavom razmišlja.
Hase je prava raja, odlični rezultati, vrhunski pedagog i dobar čovjek. Sklonjen je u stranu a niko mu nije mogao naći razlog zašto.
Jedan nas bivsi igrac koji je sad vani mi je pricao kako je od Hasancica najvise naucio od svih trenera koji su ga trenirali. A covjek je igrao kod 3-4 nasa trenera prvog tima.
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

MaroonBjelave
Kontakt:

Post Postao/la MaroonBjelave » 29 dec 2022, 23:15

nokee je napisao/la:
29 dec 2022, 23:03
Ima stvari koji su floskula i koje je nabacila ovdje da se malo popravi dojam kod navijaca.
Prvo volio bi da vidim pojedince koji ovdje pisu 20sec samo kako pricaju, petobu bi sad dao. Ja sam nepismen ovakav ili onakav ali zena tacno i bez uvijanja procitala i najgora pitanja i odgovorila na ista a evo kae gledaj kako mutavo prica. Hajd..
Negativno:
- Prica oko stadiona koja se uvijek nabaci kad je los trenutak medju navijacima.
- Prica oko Mirze, ne mogu da vjerujem da se nije znalo o njegovom sukobu sa navijacima predhodno.
- Prica oko prijava za bivse uposlene. Prekratko je tu bilo sta konkretno rekla, po meni.
-
Pozitivno:
- Prica oko akademije u koju bi se trebala uloziti ozbiljna suma para (iako nije nova prica)
- Novi Fan sopovi

Opet ponavljam, imamo investitora prijatelji, nije to bas ko prije pa nama se neko ne svidja tjeraj. Morati ce on da ima valjan razlog da nekoga tjera. Evo sad ce i doticna da odgovara za vise stvari pa bujrum da vidimo..
Dobro drug, ali u opusu čijeg posla je da se bar malo potrudi ne biti mutav? Direktorice FK Sarajevo ili prosječnog forumaša?
I opet ponavljam, je li dotična svjesna rečenice koju je izgovorila, a to je da se Ismir ne bi trebao baviti operativnim stvarima? Zamisli hirurga koji bi trebao biti i instrumentar u operacionoj sali?

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 29 dec 2022, 23:19

Dabogda sve izgubili samo da ode Ajla.
Amin da nas Zeljkan mlatne 0-3 samo da joj ledja vidim

Arnelv52
Kontakt:

Post Postao/la Arnelv52 » 29 dec 2022, 23:22

29 dec 2022, 23:15

Dobro drug, ali u opusu čijeg posla je da se bar malo potrudi ne biti mutav? Direktorice FK Sarajevo ili prosječnog forumaša?
I opet ponavljam, je li dotična svjesna rečenice koju je izgovorila, a to je da se Ismir ne bi trebao baviti operativnim stvarima? Zamisli hirurga koji bi trebao biti i instrumentar u operacionoj sali?
Šta je tom rečenicom rekla?

mnon46
Kontakt:

Post Postao/la mnon46 » 29 dec 2022, 23:23

Lakoste je napisao/la:
29 dec 2022, 23:19
Dabogda sve izgubili samo da ode Ajla.
Amin da nas Zeljkan mlatne 0-3 samo da joj ledja vidim
ne kaki
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.

Arnelv52
Kontakt:

Post Postao/la Arnelv52 » 29 dec 2022, 23:26

Arnelv52 je napisao/la:
14 dec 2022, 21:33
Što se tiče Rashida - tu se najbolje vidi kako mi radimo štetu klubu. Koliko se iz jednog dogadjaja kod nas može izvući to je čudo jedno. Mi ne radimo u klubu i nemamo sve informacije. Šta ako su ljudi iz kluba htjeli da dovedu jednog Afrikanca da po tome vide kakav je kvalitet nogometa u Africi - pa daj mu nekakvu platu, zadrži ga neko vrijeme da ga možemo posmatrati i gledati? Ili da vidimo kako se takav igrač može uklopiti u bosansku tradiciju i način života. Južnoamerikanci do neki dan se nisu mogli uklopiti u engleski stil života, ne znam zašto bi mi bili izuzetak. Ja to ne tvrdim, samo dopuštam kao opciju. Ko zna šta je u njihovim glavama. Ali ćemo mi sve to preskočiti i odmah proglasiti sve muljanjem i prevarom bez igdje ikakvih dokaza.
Za Rashida da i ja sam sebe citiram jednom pa da još jednom ponovim kakvu naši ljudi prave štete nagadjanjima o nečemu o čemu, ispostavilo se, pojma nisu imali.

Ado_77
Kontakt:

Post Postao/la Ado_77 » 29 dec 2022, 23:26

nokee je napisao/la:
29 dec 2022, 23:03
Negativno:
-
Pozitivno:
- Novi Fan sopovi

Stvarno dok imamo ovakvih navijaca koji vjeruju sta ovi pricaju necemo mi zadugo na zelenu granu to izvinjenje moze okaciti macku o rep,nikad nismo jedinstveni u svojim zahtjevima. :crazy:

MaroonBjelave
Kontakt:

Post Postao/la MaroonBjelave » 29 dec 2022, 23:28

Arnelv52 je napisao/la:
29 dec 2022, 23:22
29 dec 2022, 23:15

Šta je tom rečenicom rekla?
Ako ti treba crtati, ne mogu ti pomoći.

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Evander, Hightower, Napapijri, Serha, sirferguson i 77 gostiju.