FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
93
41%
Prolazak u Play off
54
24%
Grupnu fazu
81
36%

Ukupno glasova: 228

boki86
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la boki86 » 30 dec 2022, 09:59

Ja prvi nisam za mirzu, ali nije sada vrijeme za bojkota. Vjerujem da nisu mogli naci boljeg trenera sada, pa je spalo na mirzu. Realnost je da on sada trener i ne treba ga odmah pljuvati, nego podrzati klub kao cjelinu

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 30 dec 2022, 10:02

Hajdeee je napisao/la:
30 dec 2022, 09:52
brojjedan je napisao/la:
30 dec 2022, 09:44
ima li negdje zvanično da su se Horde ocitovale i da traže odlazak Ajle kao što je slucaj sa celavom fukarom?
Imas po gradu, narocito oko kluba, izljepljene plakate na kojima su slike Mirze, Ayle, Emira i prekrizene su.
Svaka im čast na tim plaketama, kapa im do poda.Ali me vec mjesecima zanima mišljenje "Bordo prijatelja" o situaciji i događanjima u klubu u zadnjih nekoliko mjeseci, imenovanju Varešanovića i ostalim bizarnostima. Kao da su nestali, u zemlju propali.

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 30 dec 2022, 10:18

boki86 je napisao/la:
30 dec 2022, 09:59
Ja prvi nisam za mirzu, ali nije sada vrijeme za bojkota. Vjerujem da nisu mogli naci boljeg trenera sada, pa je spalo na mirzu. Realnost je da on sada trener i ne treba ga odmah pljuvati, nego podrzati klub kao cjelinu
Mogli su brate, itekako su mogli... Nego se svakako pripremao teren da se Mirza uvali tu. Dal projekat kluba, Mirza trener koji ce ga isforsirat vise nego iko drugi. Haj okej, htjeli da rezu troskove pa da dodje jeftiniji trener. Zasto se nije dala prilika Admiru Hasancicu? Znaci nista gori trener od Mirze nije, cak je i takticki potkovaniji 10 puta i fura moderan fudbal, ko je ikad gledao juniore zna kako eksplozivan i okomit fudbal djeca igraju, a zna u dusu sve mlade igrace i zna kako disu. U njemu bi dobio jeftinog trenera koji zna ekipu i plus dobio bi guranje najtalentovanijih akademaca i eventualnu prodaju. Jbt ako moze Real to uradit sa Zidaneom, Barsa s Guardiolom, Chelsea s Lampardom... Sto bismo se mi pravili pametni? Al jok, Hasancica umjesto da poguraju i da stvaramo svog trenera, njega sklone skroz, ponize ga, a dovedu nam ublehu Mirzu koji 4 god nema angazman i koji je zaratio sa svim navijacima.
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

Napapijri
Kontakt:

Post Postao/la Napapijri » 30 dec 2022, 10:21

boki86 je napisao/la:
I ti se bas registrovao u vrijeme kada ce Mirza postati trener da nam kazes kako ga treba podrzati?

Mogao si bar sacekati par dobrih rezultata, pa da se ono lafo pojavis kao neki vid podrske, teze bi te provalili.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.

Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.

samoSA
Kontakt:

Post Postao/la samoSA » 30 dec 2022, 10:24

Hajdeee je napisao/la:
30 dec 2022, 09:52
brojjedan je napisao/la:
30 dec 2022, 09:44
ima li negdje zvanično da su se Horde ocitovale i da traže odlazak Ajle kao što je slucaj sa celavom fukarom?
Imas po gradu, narocito oko kluba, izljepljene plakate na kojima su slike Mirze, Ayle, Emira i prekrizene su.
I ne treba odustat dok ublehe ne napuste klub ma sta ova po youtube govorila

Hajdeee
Kontakt:

Post Postao/la Hajdeee » 30 dec 2022, 10:30

Krenula bas akcija relativizacije i odbrane, Ayle i ekipe oko nje.
Prodala vam 'zvaku' ovim videom?
Ok, pojedinci je brane iz licnih interesa, neki iz licne ogranicenosti...ali vi drugi?
- FKS -

boki86
Kontakt:

Post Postao/la boki86 » 30 dec 2022, 10:33

Napapijri je napisao/la:
30 dec 2022, 10:21
boki86 je napisao/la:
I ti se bas registrovao u vrijeme kada ce Mirza postati trener da nam kazes kako ga treba podrzati?

Mogao si bar sacekati par dobrih rezultata, pa da se ono lafo pojavis kao neki vid podrske, teze bi te provalili.
Ja nigdje nisam napisao da sam za mirzu, niti ajlu, ni emira ili Boze sacuvaj, runde i slicnih. Procitaj ako ti nije mrsko. Ja podrzavam klub, klub je iznad svih.
Nisam za bojkot, jer u ovoj situaciji je kontraproduktivan. Slazem se s tobom biti ce vremena i za pljuvanja, ako ne bude islo, ali ne treba odmah u startu.

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 30 dec 2022, 10:38

Hajdeee je napisao/la:
30 dec 2022, 10:30
Krenula bas akcija relativizacije i odbrane, Ayle i ekipe oko nje.
Prodala vam 'zvaku' ovim videom?
Ok, pojedinci je brane iz licnih interesa, neki iz licne ogranicenosti...ali vi drugi?
Koševo, pogotovo istok ce na proljece sve reci o Ajli i Mirzi. Ne mogu dočekati našu prvu domacu utakmicu na Koševu, nakon postavljanja tog hibrida.

Tatamata1946
Kontakt:

Post Postao/la Tatamata1946 » 30 dec 2022, 10:42

Ja je ne branim nek jos danas ode sto se mene tice ali nisam nikako za bojkot utakmica. Koliko puta sam se nervirao jer ne mogu stici na utakmice radnim danom u ranim terminima i sad da ih propustam zbog neke Ayle i Mirze. Ako ne bude navijanja sa sjevera valja sjediti na zapadu ko penzioner. Samo me to muci. Nek i Mirza ode svejedno mi je. Samo da ne bojkotujemo utakmice. Bolje ih prozivati sa tribina i tjerati.
Sta cemo postici bojkotom kad ce pola raje opet ici na utakmice pogotovo jer smo pozeljeli Kosevo. Iz finansijskog ugla gledano necemo im puno faliti. Ne vidim svrhu bojkota. Mogu se te osobe koje vam smetaju tjerati i bez bojkota

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 30 dec 2022, 10:46

Opština centar u 2023 godini fk Sarajevo planirali 0 maraka slovom i brojem nula KM. Bravo Mandicu i Konakovicu bravooo :puke: :puke:
Dok recimo opština novi grad planira pomoc FK Zeljeznicaru oko milion KM a imaju manji budjet od opštine centar. Velika sramota i nepravda prema FKS od strane Mandica i Konakovica a dobili izbore na prici o stadionu i FKS

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 30 dec 2022, 10:48

bordobijeli je napisao/la:
30 dec 2022, 10:46
Opština centar u 2023 godini fk Sarajevo planirali 0 maraka slovom i brojem nula KM. Bravo Mandicu i Konakovicu bravooo :puke: :puke:
Dok recimo opština novi grad planira pomoc FK Zeljeznicaru oko milion KM a imaju manji budjet od opštine centar. Velika sramota i nepravda prema FKS od strane Mandica i Konakovica a dobili izbore na prici o stadionu i FKS
Mandicuu **** li ti decka sto te guzi
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 30 dec 2022, 10:50

Aylah upada nacelniku, prijeti mu navijacima, a onda bi pomoc?
Bahati, bahati Željkan!
1946

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 30 dec 2022, 10:53

Što je najluđe, i Konaković i Mandić se predstavljaju kao naši navijači :facepalm:

brojjedan
Kontakt:

Post Postao/la brojjedan » 30 dec 2022, 11:02

Istok ce da gori!!!

Bolivia
Kontakt:

Post Postao/la Bolivia » 30 dec 2022, 11:10

Ova situacija me podsjeća na situaciju u Dinamu, zavadi pa vladaj. Na jednoj strani navijači koji su uvijek tu u dobru i u zlu, na drugoj vodstvo kluba koje misli ako ima lovu da im niko ništa ne može i iza sebe imaju armiju plaćenih botova iz agencija koji štrapaju iste fraze za koje su plaćeni.

keli
Kontakt:

Post Postao/la keli » 30 dec 2022, 11:13

Bolivia je napisao/la:
30 dec 2022, 11:10
Ova situacija me podsjeća na situaciju u Dinamu, zavadi pa vladaj. Na jednoj strani navijači koji su uvijek tu u dobru i u zlu, na drugoj vodstvo kluba koje misli ako ima lovu da im niko ništa ne može i iza sebe imaju armiju plaćenih botova iz agencija koji štrapaju iste fraze za koje su plaćeni.
Malo lose poredjenje jer Mamic od Dinama napravi ekipu visokog ranga u europi, dok sumnjam da ce se kod nas to desiti.

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 30 dec 2022, 11:16

keli je napisao/la:
30 dec 2022, 11:13
Bolivia je napisao/la:
30 dec 2022, 11:10
Malo lose poredjenje jer Mamic od Dinama napravi ekipu visokog ranga u europi, dok sumnjam da ce se kod nas to desiti.
Mamic je rekao Ajlici da je moguce.
Believe in process!
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

Unknown11
Kontakt:

Post Postao/la Unknown11 » 30 dec 2022, 11:32

Ajlu treba braniti, kao i svakoga, a osobito tzv. "nježniji pol", od ad hominem napada. Ad hominem napadi su logička grešaka i više govore o onima koji napadaju, nego o onome ko je napadan.
Iskreno, dovodeći jednu Ajlu, ili bilo kojeg uposlenika i/ili igrača kluba u razinu kluba, znači da se pokušava izvršiti poređenje kluba sa tom osobom. To je nonsens. Ako neko nastoji takvo što komparirati, zapravo ukazuje da mu je Ajla (in concreto) važnija od kluba. Npr., kad ti djevoka kaže: Ili ja, ili utakmica! Pa, utakmica, naravno! Ne zato što mislim da je utakmica važnija, nego što ti sama sebe dovodiš u poziciju da se porediš sa jednom, u osnovi, dvosatnom predstavom i samim time obezvrjeđuješ sebe.
Ajla, Hadžija i ostali, kao puki uposlenici kluba, ne mogu i ne smiju biti toliko bitni da im se pridaje tolika pažnja i daje ovoliki prostor. Ko to radi, zapravo, obezvrijeđuje klub kao takav.
Zato, bojkovati klub zbog nekog u klubu, jest pljuvanje po klubu. Poštujem svačiju odluku, ali se ne slažem sa takvim pravcem djelovanja. I dotične osobe treba posmatrati kroz prizmu najobičnijih uposlenika. Kritikovati preko društvenih mreža ono što neko objavljuje na društvenim mrežama, jest više nego infantilno. Čak štaviše, kriti se iza nickova i kritikovati osobu, koja uz izjave, objavljuje puno ime i prezime, bez obzira na količinu stupidnosti u tim izjavama, nije dostojno odrasle osobe, da ne kažem - muškarca. Mene to uvijek podsjeti na uloge onog žvaljavog Neleta Karajlića, koji je znao glumiti onog mahalskog miša, spremnog da zakuha i pobjegne, ili da zadnji uleti u tuču i šuta nogama već onesvještenog neprijatelja.
Ne znam i ne interesuje me kako pojedinci razmišljaju, ali takvo ponašanje je nedostojno navijača Sarajeva.

Arnelv52
Kontakt:

Post Postao/la Arnelv52 » 30 dec 2022, 11:36

Puno veći problem od Ajle je formiranje mišljenja pa i cijelih teorija samo na osnovu sumnje. Ne bi ni to bio problem da iza toga ne stoje djela. Pa nam se sve uvijek svede na to da klub troši energiju da se bori protiv onih koje sumnjaju u nešto.

Hajdeee
Kontakt:

Post Postao/la Hajdeee » 30 dec 2022, 11:40

Napad botova.
Samo ih je.be situacija, sto je stanje medju navijacima, totalno suprotno njihovom pisanju.

Svidja mi se njihova sinhronizacija. To djeluje dosta ozbiljnije :mrgreen:, od forme i poente. Ali to je, za njihovu upotrebnu svrhu, svakako manje bitno. :kafa:
- FKS -

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 24 gosta.