Konkretno sam mislio na odnos navijači-uprava i internet botove, ne na uspjehe.keli je napisao/la: ↑30 dec 2022, 11:13Malo lose poredjenje jer Mamic od Dinama napravi ekipu visokog ranga u europi, dok sumnjam da ce se kod nas to desiti.Bolivia je napisao/la: ↑30 dec 2022, 11:10Ova situacija me podsjeća na situaciju u Dinamu, zavadi pa vladaj. Na jednoj strani navijači koji su uvijek tu u dobru i u zlu, na drugoj vodstvo kluba koje misli ako ima lovu da im niko ništa ne može i iza sebe imaju armiju plaćenih botova iz agencija koji štrapaju iste fraze za koje su plaćeni.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
"Zelim da se pitam za sportski segmenat u FKS" - Ajla Alimanović
ahhaahhahahhaahhahahhaahhahahhaahhahahhaahhahahhaahhahahhaahhahahhaahhahahhaahhahahhaahhahahhaahhahahhaahhahahhaahhahahhaahhahahhaahhahahhaahhahahhaahhahahhaahhahahhaahhahahhaahhahahhaahhahahhaahhahahhaahhahahhaahhahahhaahhahahhaahhahahhaahhahahhaahhahahhaahhahahhaahhahahhaahhahahhaahhahahhaahhahahhaahhahahhaahhahahhaahhahahhaahhahahhaahhahahhaahhahahhaahhahahhaahhahahhaahhahahhaahhahahhaahhahahhaahhahahhaahhahahhaahhahahhaahhahahhaahhahahhaahhahahhaahhahahhaahhahahhaahhahahhaahhahahhaahhahahhaahhahahhaahhahahhaahhahahhaahhahahhaahhahahhaahhahahhaahhahahhaahhahahhaahhahahhaahhahahhaahhahahhaahhahahhaahhahahhaahhahahhaahhahahhaahhahahhaahhahahhaahhahahhaahhahahhaahhahahhaahhahahhaahhah
Mi smo tu
ahhaahhahahhaahhahahhaahhahahhaahhahahhaahhahahhaahhahahhaahhahahhaahhahahhaahhahahhaahhahahhaahhahahhaahhahahhaahhahahhaahhahahhaahhahahhaahhahahhaahhahahhaahhahahhaahhahahhaahhahahhaahhahahhaahhahahhaahhahahhaahhahahhaahhahahhaahhahahhaahhahahhaahhahahhaahhahahhaahhahahhaahhahahhaahhahahhaahhahahhaahhahahhaahhahahhaahhahahhaahhahahhaahhahahhaahhahahhaahhahahhaahhahahhaahhahahhaahhahahhaahhahahhaahhahahhaahhahahhaahhahahhaahhahahhaahhahahhaahhahahhaahhahahhaahhahahhaahhahahhaahhahahhaahhahahhaahhahahhaahhahahhaahhahahhaahhahahhaahhahahhaahhahahhaahhahahhaahhahahhaahhahahhaahhahahhaahhahahhaahhahahhaahhahahhaahhahahhaahhahahhaahhahahhaahhahahhaahhahahhaahhahahhaahhahahhaahhahahhaahhah
Mi smo tu

Zadnja izmjena: holyman, dana/u 30 dec 2022, 11:56, ukupno mijenjano 1 put.
NEMA NAZAD
Cekaj da "argumentovano" pokusamo odbraniti 50 pogresnih poteza u tom periodu, pa cemo onda okrenuti, spinom, situaciju da su za sve zapravo krivi navijaci.
- FKS -
-
- Kontakt:
Mamicu im...cuj 0 maraka
- egocentrik
- Kontakt:
A ko je to realno gori trener od mirze, odgovori i pitanja su korektni svi osim onih vezanih za mirzu i LGBT. Njeni stavovi u vezi mirze kako je on direktan covjek od rijeci domaci, a ti to sve kao znas a ne znaš za njegov sukob sa navijačima ma hajde mojne suplje. Ponjake se sebi u usta i da su imenovali nekog drugog vjerovatno bi i ona imala podrsku nakon nekih ozbiljnijih poteza a ovako je predstavljena ista ko on ma sta god uradila. Mirza i SS neće imati podršku pa sve i da nas odvede u grupnu fazu, hinjaus i smece od covjeka, samoprozvana legenda ponavljam nikada nece imati podrsku sjevera!!!
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness
Mine's a Guinness
Ne postoji potez kojeg mogu napraviti do početka prve utakmice na Koševu, da spasi Mirzu i one koji stanu iza njega, od horskog povracanja na istog s Istoka. To je nemoguća misija.
Je li bila ova žena ikad na stadionu kad se nekog tjeralo!? Pa mene jeza uhvati, evo sad, kad se samo prisjetim psovki. Nije da nisam ucestvovao.
Mirza napolje! C. fukara napolje! Za sve koji ih brane, NAPOLJE!
brojjedan je napisao/la: ↑30 dec 2022, 12:49Ne postoji potez kojeg mogu napraviti do početka prve utakmice na Koševu, da spasi Mirzu i one koji stanu iza njega, od horskog povracanja na istog s Istoka. To je nemoguća misija.
Je li bila ova žena ikad na stadionu kad se nekog tjeralo!? Pa mene jeza uhvati, evo sad, kad se samo prisjetim psovki. Nije da nisam ucestvovao.
Mirza napolje! C. fukara napolje! Za sve koji ih brane, NAPOLJE!

-
- Kontakt:
Radović viđen u gradu… 

Volim te Saraj'vo!
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
-
- Kontakt:
Jedino sto me raduje jednom kad ode Mirza odmah su gotovi i Obuća , Repuh i ostali kompanjoni , koji je cilj postavljen pred Mirzu , ako je evropa onda je ok , znaci ne izboris Evropu noga tebi i jaranima ….
Vrijeme je da vodje grupe i menadzment sjedu za stol i rijese nesuglasice. Fazon je sto bi u slucaju da se pomire Horde naisle na ismijavanje ostalih grupa, al ybajiga tako je to u ultra svijetu
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
A ja kupim ulaznicu protiv kmelje za uspomenu, kao prva tekma Sarajeva na svom stadionu, Kosevu.
Onda kasnije saznas da nismo ni 2% vlasnici
Uprave gora od gore, kao da se takmice, sve same lazi, prevare, kriminal i porodicna zaposljavanja.
Sve cemo da vas istjeramo, milom ili silom
Onda kasnije saznas da nismo ni 2% vlasnici

Uprave gora od gore, kao da se takmice, sve same lazi, prevare, kriminal i porodicna zaposljavanja.
Sve cemo da vas istjeramo, milom ili silom
NEMA NAZAD
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Izgleda da nam Hadzibegic preuzima repku.
- napoleon72
- Kontakt:
Kako ih je glupaca kupila u par minuta videa, fascinanto. Cuj trebamo pustit Mirzu pa onda pljuvat, kume da je Murinjo, ono iz 2011. mu se ne prasta. A nije Murinjo. Bosnjo fkt nema stav i neke principe, da Mirza dobije prve dvije, parole bi mu pisali.
Da mozda i Radovana vratimo za psihologa, mozda se popravio u zatvoru, ne treba unaprijed pljuvat nikog, a?
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
- FKSDoGroba
- Kontakt:
UPRAVA NAPOLJE!
Takvi navijaci I trebaju bojkotovat, ne trebaju toksicari na tribinama. Lafo navijaci dolaze samo lajat na tribine i lijecit svoje frustracije.
PODRŠKA KLUBU OD NORMALNIH NAVIAČA
FKS DO BAGRO
PODRŠKA KLUBU OD NORMALNIH NAVIAČA
FKS DO BAGRO
A 100%, konacno da se slozimo ti i ja, svako ko drugacije misli ne voli ovaj klub
Sve mi znamo.
napoleon72 je napisao/la: ↑30 dec 2022, 14:05Kako ih je glupaca kupila u par minuta videa, fascinanto. Cuj trebamo pustit Mirzu pa onda pljuvat, kume da je Murinjo, ono iz 2011. mu se ne prasta. A nije Murinjo. Bosnjo fkt nema stav i neke principe, da Mirza dobije prve dvije, parole bi mu pisali.
Da mozda i Radovana vratimo za psihologa, mozda se popravio u zatvoru, ne treba unaprijed pljuvat nikog, a?

ne intersuje me nijedan rezultat dokle god su ovi ljudi u klubu
1946-1987
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, napoleon72, UltraSa46 i 47 gostiju.