Potencijalni selektori

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

HordasOdMalena
Kontakt:

Re: Potencijalni selektori

Post Postao/la HordasOdMalena » 31 dec 2022, 13:28

Maestro je napisao/la:
31 dec 2022, 10:17
Sky9 je napisao/la:
31 dec 2022, 10:08
Ali pazi situacije, mora biti neko iz Sarajeva ili sarajevskog okruga. :puke: Pa ni ovoga nema nigdje na svijetu, samo kod nas...

Glavni uslov nije kompetentnost, nego da je iz Sarajeva
, pa je.bem ti ženo majku :rol:
Pa ne moze i jedno i drugo? Ko bi to iz Sarajeva bio?
Vladimir Petković? Svi zadovoljni. :D
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."

Imajednabrigada
Kontakt:

Post Postao/la Imajednabrigada » 31 dec 2022, 13:35

Ne!
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz

ANamelessGhoul
Kontakt:

Post Postao/la ANamelessGhoul » 31 dec 2022, 16:08

Evo kaze petkovic za Avaz da ceka pravu ponudu, da ne zeli preuzeti svasta

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 31 dec 2022, 16:25

Evo ruka ako je ikome u savezu Petković uopšte pao na pamet u ovih mjesec dana.
I found freedom. Losing all hope was freedom.

BoixosNois1899
Kontakt:

Post Postao/la BoixosNois1899 » 31 dec 2022, 16:32

Arvid je napisao/la:
31 dec 2022, 16:25
Evo ruka ako je ikome u savezu Petković uopšte pao na pamet u ovih mjesec dana.
Bukvalno. Smio bih se kladiti da onaj Čolpa nema pojma ni ko je on.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"

FC Grizzlies

bavariapivo
Kontakt:

Post Postao/la bavariapivo » 31 dec 2022, 16:44

A i on Sarajlija, ako se ne varam...

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 31 dec 2022, 17:43

Ljudi morate razumjeti da je njegova plata ogromna. On je moj najdraži bosanski trener ali je čovjek imao 555.000 KM mjesečno!
Oni su mu morali isplatiti oko 9 miliona jer je dobio otkaz.. to je totalno druga dimenzija u odnosu na nas.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Iceplayer
Kontakt:

Post Postao/la Iceplayer » 31 dec 2022, 18:42

MortemHz je napisao/la:
31 dec 2022, 17:43
Ljudi morate razumjeti da je njegova plata ogromna. On je moj najdraži bosanski trener ali je čovjek imao 555.000 KM mjesečno!
Oni su mu morali isplatiti oko 9 miliona jer je dobio otkaz.. to je totalno druga dimenzija u odnosu na nas.
A može Vico sebi par miliona uzet, za njega ima jel :D

bavariapivo
Kontakt:

Post Postao/la bavariapivo » 31 dec 2022, 18:49

MortemHz je napisao/la:
Pa eto ima tih devet miliona, sada može i za siću da radi...

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 31 dec 2022, 18:52

bavariapivo je napisao/la:
31 dec 2022, 18:49
MortemHz je napisao/la:
Svi jedva cekaju vodit ovaj cirkus za kikiriki

Znate li vi da u slucaju faila to ide njima minus u CV?
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 31 dec 2022, 19:15

bavariapivo je napisao/la:
31 dec 2022, 18:49
MortemHz je napisao/la:
Može brate i Ancelotti ali hoće li? Vjerovatno aludiraš na to jer je ovo njegova država ali nema to veze. Što Ronaldo nije potpisao za svoj voljeni Sporting a ima milijardu maraka? na stotine sličnih primjera. Ja bi najviše to volio, kao što sam i pisao prije da mi je to najdraži trener ali jednostavno nije izvodivo ako ne dođe radi ''ljubavi'' ali ne vjerujem u to i to ne radi samo finansija.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

bavariapivo
Kontakt:

Post Postao/la bavariapivo » 01 jan 2023, 19:46

ma znam, ovo je vise bila neka zelja moja, znam da ot toga nema nista, ali sa dodatnih devet milki na racunu neces se brinuti koliko ti naredni posao donosi :mrgreen:

Ado1922

Post Postao/la Ado1922 » 01 jan 2023, 20:13

Joj što ne volim ove patetične članke

https://sport.****/nogomet/797973/do ... -reklamama

Legendarni Sergej Barbarez (51) nakon uspješne igračke karijere živi na relaciji Hamburg – Mostar. U posljednje vrijeme rijetko je u medijima, a ni kao igrač nije volio previše da se fotografira... Sve što je imao reći pokazivao je na terenu, gdje se najbolje osjećao, posebno kad je igrao pod zastavom domovine.

U posljednje vrijeme ga češće viđamo na TV reklamama, nego na utakmicama... Iako je zadužio naš državni tim i Nogometni savez BiH, nekadašnji kapiten „Zmajeva“ nikada nije dobio pravu, iskrenu ponudu za bilo koje mjesto u Savezu - u i oko našeg državnog tima.

Inače, nedavno je u „Službenom listu Bosne i Hercegovine“ objavljena odluka da je legendarnom Barbarezu vraćeno državljanstvo BiH. Na sjednici Vijeća ministara Bosne i Hercegovine u novembru prihvaćen je prijedlog odluke o stjecanju državljanstva za legendarnog napadača.

Barbarez se po završetku igračke karijere, sada već davne 2011. godine, odrekao bh. državljanstva da bi kao državljanin Njemačke imao veće benefite. Nijemci su svojevremeno nudili da se Barbarezu izdaju i dvojno državljanstvo, ali naša zemlja tada nije imala bilateralni sporazum s Njemačkom o dvojnom državljanstvu...

- Dvije godine sam pokušavao učiniti nešto kod raznih ministara kako bih zadržao i državljanstvo naše zemlje, ali rješenja nije bilo – rekao je svojevremeno Barbarez, koji je za našu reprezentaciju odigrao 47 mečeva i postigao 17 golova.
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 01 jan 2023, 22:16

Svlačionica Zmajeva je dala signal da ne žele promjene. Saglasan je i kapiten Edin Džeko koji se u 36. godini i završnim kvalifikacijama ne želi navikavati na novog selektora. Šehić je vrlo otvoren po ovom pitanju.

– Iskren ću biti. Cijela ova priča oko selektora mi apsolutno nema smisla. Ako ćemo se vratiti na početak ere Peteva, dovoljno se prisjetiti da smo u tim prvim kvalifikacijama gotovo gradili jedan novi tim, imali smo najmlađu odbranu sa Gazibegovićem, Hadžikadunićem, Ahmedhodžićem, Ćivićem… Sve su to mladi momci, potrebno je vrijeme da se uigraju, dobiju samopouzdanje. Bilo je i dobrih stvari, u gostima nijednu utakmicu nismo izgubili, izvukli smo remi sa tadašnjim svjetskim prvacima… Na koncu uprkos svemu cilj nije ostvaren i da je tada donesena odluka da se nešto mijenja, mogao bih shvatiti, ali sada kada smo osvojili prvo mjesto u Ligi nacija, izborili baraž – ne mogu nikako. Nema razloga – stav je Ibrahima Šehića

IGRAČI SU UZ PETEVA

Nije Šehić jedini koji je tek sada stao uz Peteva. Ranije su bugarskog stručnjaka javno hvalili Krunić, Džeko…, što je do sada bilo nezabilježeno.

– U reprezentaciji sam od 2008. godine. Svaki selektor je po nečemu bio poseban, donio je nešto, ali za Peteva mogu stvarno reći da je posvećen poslu 24 sata. Taktički je perfektan, priprema utakmice i snima protivnika do najsitnijih detalja. Kada ti igrači vjeruju, dođe i rezultat kad tad, a igrači znaju prepoznati jesi li taj ili nisi. Vidjeli smo iskrenost u njegovom radu, dao nam je samopouzdanje i uz sve to je dobar i čovjek. Za njega nema niko ništa loše da kaže.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 01 jan 2023, 22:40

Haj sve, al petev takticki perfektan :rol:
naprijed rejal

Maestro
Kontakt:

Post Postao/la Maestro » 01 jan 2023, 22:42

Sveti je napisao/la:
01 jan 2023, 22:40
Haj sve, al petev takticki perfektan :rol:
Perfektan kao Seha na golu. :urnebes:
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.

Tuta Petrov

safun79
Kontakt:

Post Postao/la safun79 » 01 jan 2023, 23:15

Čujem da je Husaric zastupnik od Hadzibegica, tako da me ne bi čudilo da je to gotova stvar. Ostaje samo da se vidi u srijedu …
„Pravi džentlmen nikada ne napušta svoju damu“,

Aleksandro Del Piero

DaVinci
Kontakt:

Post Postao/la DaVinci » 01 jan 2023, 23:57

Ado1922 je napisao/la:
01 jan 2023, 20:13
Joj što ne volim ove patetične članke

https://sport.****/nogomet/797973/do-kada-cemo-sergeja-barbareza-vidati-samo-na-tv-reklamama

Legendarni Sergej Barbarez (51) nakon uspješne igračke karijere živi na relaciji Hamburg – Mostar.
Vidjacemo ga samo na slikama sve dok ne skonta da se u savez ulazi preko kantonalnih saveza a ne Insta objava ... stotine ih je proslo kroz repku i nijedan se nije sjetio da se organizuju i preuzmu savez iznutra preko svojih maticnih baza ... nece frajeri da se zamaraju i 'spustaju' na taj nivo, j@b@ lobiranje i sastancenja, lakse je otvorit' kafic/restoran/shisha bar i p@l@mudit' onlajn ... sve sami bezveznjakovici ... :zviz:
'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 02 jan 2023, 00:30

safun79 je napisao/la:
01 jan 2023, 23:15
Čujem da je Husaric zastupnik od Hadzibegica, tako da me ne bi čudilo da je to gotova stvar. Ostaje samo da se vidi u srijedu …
Kakav trener, takav i agent. Karine
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 03 jan 2023, 10:40

Albaniji sylvinho i zabaleta nama slaven musa i rukfas :rol:
naprijed rejal

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], HariTz, jasmin10 i 45 gostiju.