Vladimir Petković? Svi zadovoljni.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Vladimir Petković? Svi zadovoljni.
Bukvalno. Smio bih se kladiti da onaj Čolpa nema pojma ni ko je on.
A može Vico sebi par miliona uzet, za njega ima jel
Pa eto ima tih devet miliona, sada može i za siću da radi...
Svi jedva cekaju vodit ovaj cirkus za kikirikibavariapivo je napisao/la: ↑31 dec 2022, 18:49Pa eto ima tih devet miliona, sada može i za siću da radi...
Može brate i Ancelotti ali hoće li? Vjerovatno aludiraš na to jer je ovo njegova država ali nema to veze. Što Ronaldo nije potpisao za svoj voljeni Sporting a ima milijardu maraka? na stotine sličnih primjera. Ja bi najviše to volio, kao što sam i pisao prije da mi je to najdraži trener ali jednostavno nije izvodivo ako ne dođe radi ''ljubavi'' ali ne vjerujem u to i to ne radi samo finansija.bavariapivo je napisao/la: ↑31 dec 2022, 18:49Pa eto ima tih devet miliona, sada može i za siću da radi...
Perfektan kao Seha na golu.
Vidjacemo ga samo na slikama sve dok ne skonta da se u savez ulazi preko kantonalnih saveza a ne Insta objava ... stotine ih je proslo kroz repku i nijedan se nije sjetio da se organizuju i preuzmu savez iznutra preko svojih maticnih baza ... nece frajeri da se zamaraju i 'spustaju' na taj nivo, j@b@ lobiranje i sastancenja, lakse je otvorit' kafic/restoran/shisha bar i p@l@mudit' onlajn ... sve sami bezveznjakovici ...
Kakav trener, takav i agent. Karine
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14 i 23 gosta.