Komentare su blokirali,nakon podijele paketića djeci u omladinskom pogonu i negativnih komentara roditelja,nakon objave kluba o PODJELI paketica(Isti su naravno naplaćeni)...Istim roditeljima prodaju opremu čija je vrijednost 30 km po cijeni od 70 km (kažu treba pomoć klubu) tako da u klubu uvijek rade isti mesetari koji pune svoje džepove na račun djece i ljudi koji vole Slobodu...Kasnije mi komentarišemo kada neki roditelj odvede dijete u drugi klub,samo zbog ljudi koji se vrte tu u klubu godinama i isto rade...ZaBoljuSlobodu je napisao/la: ↑02 jan 2023, 21:22a po meni su jednim dobrim dijelom u pravu i što su onemogućili komentare na fb stranici... fakat ima negativaca koji su smarači i kojima je svaki komentar malte ne isti, pljuju i kada treba i kada ne treba... idite na stranicu bilo kojeg kluba kojem ne ide puno bolje nego nama pa se uvjerite da nema ni 5% negative u komentarima kao kod nas...Madal je napisao/la: ↑02 jan 2023, 20:37Pokusavajuci objektivno gledati, izvjestaj je napisan dosta usminkano ali i kad skinemo sminku djeluje ok.
Pare za stadion i reprogram ne daju oni vec nsbih i Grad Tuzla. Takodjer taj dio 50% domace baze igraca i trenera pada u vodu ako cemo s takvim kadrom u federalnu a na dobrom smo putu.
- Ne dajemo adekvatnu sansu omladincima i to je mit koji plasiraju i na svaku takvu njihovu izjavu mora im se pisati da je mit i da to lazu!!!!!!
Ima i dobrih stvari, izgleda su dosta dugova skresali sto je za pohvalu. Vjerovati cu im jer da su nesto pogresno napisali neko, kome dugujemo, bi se vec javio da lazu.
Nemojte se vi sta ljutit al mrvicu su i upravu oko navijaca, clanskih, ulaznica. Isto tako smo i mi upravu kad kazemo rezultati = posjeta kao i svugdje na Balkanu.
FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla - RIP Probisvjet
- Beduin
- Kontakt:
Zato cu Bukvica fizicki pripremiti jos jaci da bude. 

Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- Beduin
- Kontakt:
Kazu, Šubert kad je dosao igraci se zezaju da ga persiraju, izgleda dosta stariji od Bukve, Vranjesa i ostalih starijih kolega.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
- Kontakt:
Ne branim nikoga, ali čuo sam od jednog roditelja da je istina da su platili 15 maraka za paketić, ali su se prijatno iznenadili sadržajem paketića i da mu je vrijednost ako ne i duplo veća.Edin1982 je napisao/la: ↑02 jan 2023, 21:55Komentare su blokirali,nakon podijele paketića djeci u omladinskom pogonu i negativnih komentara roditelja,nakon objave kluba o PODJELI paketica(Isti su naravno naplaćeni)...Istim roditeljima prodaju opremu čija je vrijednost 30 km po cijeni od 70 km (kažu treba pomoć klubu) tako da u klubu uvijek rade isti mesetari koji pune svoje džepove na račun djece i ljudi koji vole Slobodu...Kasnije mi komentarišemo kada neki roditelj odvede dijete u drugi klub,samo zbog ljudi koji se vrte tu u klubu godinama i isto rade...ZaBoljuSlobodu je napisao/la: ↑02 jan 2023, 21:22a po meni su jednim dobrim dijelom u pravu i što su onemogućili komentare na fb stranici... fakat ima negativaca koji su smarači i kojima je svaki komentar malte ne isti, pljuju i kada treba i kada ne treba... idite na stranicu bilo kojeg kluba kojem ne ide puno bolje nego nama pa se uvjerite da nema ni 5% negative u komentarima kao kod nas...Madal je napisao/la: ↑02 jan 2023, 20:37Pokusavajuci objektivno gledati, izvjestaj je napisan dosta usminkano ali i kad skinemo sminku djeluje ok.
Pare za stadion i reprogram ne daju oni vec nsbih i Grad Tuzla. Takodjer taj dio 50% domace baze igraca i trenera pada u vodu ako cemo s takvim kadrom u federalnu a na dobrom smo putu.
- Ne dajemo adekvatnu sansu omladincima i to je mit koji plasiraju i na svaku takvu njihovu izjavu mora im se pisati da je mit i da to lazu!!!!!!
Ima i dobrih stvari, izgleda su dosta dugova skresali sto je za pohvalu. Vjerovati cu im jer da su nesto pogresno napisali neko, kome dugujemo, bi se vec javio da lazu.
Nemojte se vi sta ljutit al mrvicu su i upravu oko navijaca, clanskih, ulaznica. Isto tako smo i mi upravu kad kazemo rezultati = posjeta kao i svugdje na Balkanu.
To za opremu se slažem, tu igraju na kartu te roditeljske osjetljivosti, jer zamisli sad u jednoj uzrasnoj grupi 30-ak dječaka a recimo opremu nijsu uzela 3-4 dječaka. Osjećali bi se drugačije, a vjerujem da bi se i dole u klubu na tu djecu gledalo drugačije, nažalost!
Još jedna stvar je ono fotografisanje djece za kalendar pa naplaćuju kalendar 6 maraka...
Ja stvarno jesam neko ko zagovara da nema više džabalame i ne treba da je bude, ali treba malo regulisati te nerealne cijene i jadna je moja FK Sloboda ako je spala na to da živi od pljačkanja roditelja te djece.
Neka je u školi fudbala 200 djece, pa čovječe mogu finansirati prvi tim...
“Bakire Izetbegoviću, nećeš Tuzlu zaviti u crno, (ja ću)”
Sto se tiče paketica stoji da sam i ja bio pozitivno iznenađen (spomenuo sam samo jer sam upratio da su tada ukinuli komentare)Mislim da mora postojati način da ta ista uprava malo posluša i glas javnosti (uvijek je bilo i bit ce krkana koji prozivaju zbog gluposti)Ali treba reci i to da djeca u omladinskom (koji je po izvještaju samoodrziv) treniraju u dvoranama ,jer jedna Sloboda nema balon na stadionu ,ali kome to u klubu reći i na koji način a da to bude efikasno i zato ispadne da ih prozivamo zbog ovog ili onog...Nije problem pomoći klubu (vise puta jesam,) Ali me nemoj praviti budalom tako sto mi naplatis nesto duplo skuplje...ZaBoljuSlobodu je napisao/la: ↑03 jan 2023, 00:16Ne branim nikoga, ali čuo sam od jednog roditelja da je istina da su platili 15 maraka za paketić, ali su se prijatno iznenadili sadržajem paketića i da mu je vrijednost ako ne i duplo veća.Edin1982 je napisao/la: ↑02 jan 2023, 21:55Komentare su blokirali,nakon podijele paketića djeci u omladinskom pogonu i negativnih komentara roditelja,nakon objave kluba o PODJELI paketica(Isti su naravno naplaćeni)...Istim roditeljima prodaju opremu čija je vrijednost 30 km po cijeni od 70 km (kažu treba pomoć klubu) tako da u klubu uvijek rade isti mesetari koji pune svoje džepove na račun djece i ljudi koji vole Slobodu...Kasnije mi komentarišemo kada neki roditelj odvede dijete u drugi klub,samo zbog ljudi koji se vrte tu u klubu godinama i isto rade...ZaBoljuSlobodu je napisao/la: ↑02 jan 2023, 21:22
a po meni su jednim dobrim dijelom u pravu i što su onemogućili komentare na fb stranici... fakat ima negativaca koji su smarači i kojima je svaki komentar malte ne isti, pljuju i kada treba i kada ne treba... idite na stranicu bilo kojeg kluba kojem ne ide puno bolje nego nama pa se uvjerite da nema ni 5% negative u komentarima kao kod nas...
To za opremu se slažem, tu igraju na kartu te roditeljske osjetljivosti, jer zamisli sad u jednoj uzrasnoj grupi 30-ak dječaka a recimo opremu nijsu uzela 3-4 dječaka. Osjećali bi se drugačije, a vjerujem da bi se i dole u klubu na tu djecu gledalo drugačije, nažalost!
Još jedna stvar je ono fotografisanje djece za kalendar pa naplaćuju kalendar 6 maraka...
Ja stvarno jesam neko ko zagovara da nema više džabalame i ne treba da je bude, ali treba malo regulisati te nerealne cijene i jadna je moja FK Sloboda ako je spala na to da živi od pljačkanja roditelja te djece.
-
- Kontakt:
Malo je reći da je omladinski pogon samoodrživ, on je čak šta više i super profitabilan...Edin1982 je napisao/la: ↑03 jan 2023, 07:08Sto se tiče paketica stoji da sam i ja bio pozitivno iznenađen (spomenuo sam samo jer sam upratio da su tada ukinuli komentare)Mislim da mora postojati način da ta ista uprava malo posluša i glas javnosti (uvijek je bilo i bit ce krkana koji prozivaju zbog gluposti)Ali treba reci i to da djeca u omladinskom (koji je po izvještaju samoodrziv) treniraju u dvoranama ,jer jedna Sloboda nema balon na stadionu ,ali kome to u klubu reći i na koji način a da to bude efikasno i zato ispadne da ih prozivamo zbog ovog ili onog...Nije problem pomoći klubu (vise puta jesam,) Ali me nemoj praviti budalom tako sto mi naplatis nesto duplo skuplje...ZaBoljuSlobodu je napisao/la: ↑03 jan 2023, 00:16Ne branim nikoga, ali čuo sam od jednog roditelja da je istina da su platili 15 maraka za paketić, ali su se prijatno iznenadili sadržajem paketića i da mu je vrijednost ako ne i duplo veća.Edin1982 je napisao/la: ↑02 jan 2023, 21:55
Komentare su blokirali,nakon podijele paketića djeci u omladinskom pogonu i negativnih komentara roditelja,nakon objave kluba o PODJELI paketica(Isti su naravno naplaćeni)...Istim roditeljima prodaju opremu čija je vrijednost 30 km po cijeni od 70 km (kažu treba pomoć klubu) tako da u klubu uvijek rade isti mesetari koji pune svoje džepove na račun djece i ljudi koji vole Slobodu...Kasnije mi komentarišemo kada neki roditelj odvede dijete u drugi klub,samo zbog ljudi koji se vrte tu u klubu godinama i isto rade...
Ne zna se gdje vise treneri uzimaju para dal u skoli fudbala il u omladinskom pogonu.
Da se razumijemo i prije se uzimalo al se bar u tim kategorijama znalo bit prvi il kup osvojit
Da se razumijemo i prije se uzimalo al se bar u tim kategorijama znalo bit prvi il kup osvojit
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
-
- Kontakt:
Tu je najveci cirkus i niko te ne kontrolise i ne smije kontrolisati.
Djecu vode alkosi nijedan trener nije kako treba, da Sloboda nije "ime" ne bi 90% te djece bilo tu, ali kako vrijeme odmice sve se vise i vise osipa.
Kad se sjetim onog krmka DzafeSlobodaTuzla075 je napisao/la: ↑03 jan 2023, 13:03Tu je najveci cirkus i niko te ne kontrolise i ne smije kontrolisati.
Djecu vode alkosi nijedan trener nije kako treba, da Sloboda nije "ime" ne bi 90% te djece bilo tu, ali kako vrijeme odmice sve se vise i vise osipa.

Lik pijan dolazio da djecu vodi

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Eto ga u ovom izvjestaju tuzio klub za 5,100 KM postupak u toku Općinski sud.DamirT je napisao/la: ↑03 jan 2023, 13:20Kad se sjetim onog krmka DzafeSlobodaTuzla075 je napisao/la: ↑03 jan 2023, 13:03Tu je najveci cirkus i niko te ne kontrolise i ne smije kontrolisati.
Djecu vode alkosi nijedan trener nije kako treba, da Sloboda nije "ime" ne bi 90% te djece bilo tu, ali kako vrijeme odmice sve se vise i vise osipa.![]()
Lik pijan dolazio da djecu vodi![]()
Dugo se mnogih trenera nije ni moglo rijesit iz kluba upravo zbog dugovanja prema istim, nego je bilo pusti mene da radim i da gulim roditelje, necu te tuzit i svi sretni.SlobodaTuzla075 je napisao/la: ↑03 jan 2023, 15:36Eto ga u ovom izvjestaju tuzio klub za 5,100 KM postupak u toku Općinski sud.DamirT je napisao/la: ↑03 jan 2023, 13:20Kad se sjetim onog krmka DzafeSlobodaTuzla075 je napisao/la: ↑03 jan 2023, 13:03
Tu je najveci cirkus i niko te ne kontrolise i ne smije kontrolisati.
Djecu vode alkosi nijedan trener nije kako treba, da Sloboda nije "ime" ne bi 90% te djece bilo tu, ali kako vrijeme odmice sve se vise i vise osipa.![]()
Lik pijan dolazio da djecu vodi![]()
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
-
- Kontakt:
A kakva je ovo tuzba Omladinski pogon FK Sloboda Tuzla 24,000.00, ne kontam?klasik je napisao/la: ↑03 jan 2023, 15:40Dugo se mnogih trenera nije ni moglo rijesit iz kluba upravo zbog dugovanja prema istim, nego je bilo pusti mene da radim i da gulim roditelje, necu te tuzit i svi sretni.SlobodaTuzla075 je napisao/la: ↑03 jan 2023, 15:36Eto ga u ovom izvjestaju tuzio klub za 5,100 KM postupak u toku Općinski sud.
Omladinski pogon tuzio FK Sloboda?
Da li ste svjesni da mi nemamo omladinski pogon, da je to potpuno zaseban klub koji de fakto "iznajmljuje "omladince Slobodi .....Uprava Slobode nema nikakav pravni uticaj tamo, Secerbegovic ne moze otpustiti nikoga.
-
- Kontakt:
Da! OFK i FK su dva zasebna kluba...
Stanje u omladinskom je uzas kao i u ostatku BiH a oni se hvale na sva usta nasim omladincima, kao da sve cvjeta. Od pocetka su akcenat stavili na omladinski a rezultati u smislu poboljsanja uslova treniranja su nula.
Omladinski je poseban ali itekako direktor ima uticaja nad tim omladinskim klubom.
Omladinski je poseban ali itekako direktor ima uticaja nad tim omladinskim klubom.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
[/quote]
a po meni su jednim dobrim dijelom u pravu i što su onemogućili komentare na fb stranici... fakat ima negativaca koji su smarači i kojima je svaki komentar malte ne isti, pljuju i kada treba i kada ne treba... idite na stranicu bilo kojeg kluba kojem ne ide puno bolje nego nama pa se uvjerite da nema ni 5% negative u komentarima kao kod nas...
[/quote]
Komentare su blokirali,nakon podijele paketića djeci u omladinskom pogonu i negativnih komentara roditelja,nakon objave kluba o PODJELI paketica(Isti su naravno naplaćeni)...Istim roditeljima prodaju opremu čija je vrijednost 30 km po cijeni od 70 km (kažu treba pomoć klubu) tako da u klubu uvijek rade isti mesetari koji pune svoje džepove na račun djece i ljudi koji vole Slobodu...Kasnije mi komentarišemo kada neki roditelj odvede dijete u drugi klub,samo zbog ljudi koji se vrte tu u klubu godinama i isto rade...
[/quote]
BRAVO
BRAVO
EDINE SVE STO SI NAPISAO ISTINA I JOS VISE IMA MARIFETLUKA ALI NECU DA PISEM OVO STO SI NAPISAO JE DOVOLJNO
[/quote]
[/quote]
[/quote]
BRAVO

-
- Kontakt:
Mislim da ni blizu ovog nece biti. Jusa po meni vise nema snage za 90 minuta. Tu ce standardni biti Kemo ili Kenin, uz Suberta. Kape je sigurno na beku, ako ne dodje neko pojacanje na toj poziciji (npr kao Radovic

Volim tebe, više od sebe
Sve je to u pet deka, iako stoje primjedbeantisisoja1919 je napisao/la: ↑03 jan 2023, 23:17Mislim da ni blizu ovog nece biti. Jusa po meni vise nema snage za 90 minuta. Tu ce standardni biti Kemo ili Kenin, uz Suberta. Kape je sigurno na beku, ako ne dodje neko pojacanje na toj poziciji (npr kao Radovic). Zadnji vezni su M. Osmic i Adam, takodjer ako ne bude pojacanja i tu. J. Osmic ide na beka, Eldar desno krilo. To su moja neka ocekivanja sa trenutnim igracima.

Poenta posta je da ostaje Vošnjak

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Kao što si i najavio, Vošnjak ostaje.

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.