Baš jbt, čovjek imao 0-2-6

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Baš jbt, čovjek imao 0-2-6
Volimo u kontru više nego hljeba haha
Samo da se citiram.
To jeste glavno pitanje ali se svi prave pametni, zaboravljaju ko nam je u savezu a hoce neko veliko ime na klupi selektora.
Nas killer zaboravio sa je robi doveo svoje pomocnike i da bi takvom imenu u tom slucaju bilo dopusteno da sam bira s kimkillafrommanilla je napisao/la: ↑04 jan 2023, 13:50Kmeee Vaha kmeee dodji da ti damo Gagru i Mrkobradu kao pomocnike kmee patrioto vahide zasto neces mozda mozes cut koju pametnu od Slavena Muse, ili mozda dobijes nekog srbina koji stvarno zna radit svoj posao kmee
Ma iskreno nisam ni ja za Fruka, al me zanima ko je bio alterntiva.... Isto ko da su u redu stajali da vode reprez. pa se pljuje lik ovoliko....
O tome se i radi sto je izbor mali i nikakav generalno, a ja opet pisem da se zna ko je u nasem savezu odakle sve pocinje. Tim ljudima da je u interesu uspjeh nasao bi se adekvatan selektor, ima para, imamo mi i igrace, ali nije im u interesu sem vlastitog, Dodikov - Vico i da mu bude u cilj da se kvalifikujemo.
Ma raja su ba u fazonu nek se pljuje samo, pa ko god bio. Zaboravljaju da je to nas savez. Boldirano ovo, to je to, niti dodat niti oduzet. To je sve.Machak je napisao/la: ↑04 jan 2023, 14:09O tome se i radi sto je izbor mali i nikakav generalno, a ja opet pisem da se zna ko je u nasem savezu odakle sve pocinje. Tim ljudima da je u interesu uspjeh nasao bi se adekvatan selektor, ima para, imamo mi i igrace, ali nije im u interesu sem vlastitog, Dodikov - Vico i da mu bude u cilj da se kvalifikujemo.
Može nas samo povest na Ilidzu kod Seje Brajlovica ako se i to podrzumjeva kao Europa...svrakino1921 je napisao/la: ↑04 jan 2023, 13:59Najveca referenca Farukova je sto je on rođeni Sarajlija
Mi Sarajlije smo posebni ljudi-Kiborzi-pola covjek pola robot
Imamo genetski kod GOSPODINA
Nikad nemamo sa straznje unutrasnje strane gaca tragova kocenja-znaci nikad nam nisu usrane gace
Mi ne konzumiramo cevape-cevapi ubijaju
To dajemo samo turistima-1 cevap=1 konv.marka
Veliki smo borci i heroji i junaci i patriote-sto se vidjelo u posljednoj agresiji na voljenu BiH
Jedemo vecinom-pace glava,sogan dolmica.klepe a od slastica kolac kadaif
FARUK POVEDI NAS NA EUROPSKO
VAKAT JE
SVJETSKO SMO IZGUSTIRALI U BRAZILU A SAD EUROPSKO U NJEMACKOJ