Kako ćeš i znati kad je lik u ulozi slučajnog prolaznika čitavu trenersku karijeru kroz klubove. Bukvalno nemaš na osnovu čega analizu praviti.
Faruk Hadžibegić
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: Faruk Hadžibegić
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Nije sekunde sto je pitar, ali ovo je odron. Covjek prije 20 godina dobio nogu zbog Farskih otoka i Luksemburga i ja sad trebam ocekivati nesto veliko od ovih kvalifikacija. Moze i Safet, moglo se vjerujem i sa Petkovicem dogovoriti. Ako u kojem savezu ima para, ima u fudbalskom. Ne zna ovaj ni u kojem je vremenu, a ni koje kvalifikacije ce igrati. Slovacima sretno na EURU
Jednom kraj pruge, uvijek kraj pruge!
- Centre forward
- Kontakt:
Čitam temu od početka i još uvijek nisam skont'o jel' se zayebajete oko tih njegovih izjava (Višća, Pjanić, SP) il' je ozbilja ?
Ima li gdje kakav link da se pogleda ta gomila nesklada ?
Zadnja izmjena: Centre forward, dana/u 04 jan 2023, 19:05, ukupno mijenjano 1 put.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Jos jedan koji je u dobu video rekordera 
Bio je i bog streličarstva, a njegove strijele nikad nisu promašile metu👈
Koliko ovaj Vico podsjeca na Dodika i taj stil primitivizma, kao da mu je stricevic..
"Iz razloga sto mene neko ne voli sto sam iz Banja Luke, il sto sam Srbin..." Idi u Srbiju u njihov savez degenu i olaksaj nam svima.
Taman kad se malo atmosfera digla u repki, zgadi ti se sve. Ko nas je kleo...
"Iz razloga sto mene neko ne voli sto sam iz Banja Luke, il sto sam Srbin..." Idi u Srbiju u njihov savez degenu i olaksaj nam svima.
Zadnja izmjena: denza, dana/u 04 jan 2023, 19:09, ukupno mijenjano 1 put.
Ozbiljno:Centre forward je napisao/la: ↑04 jan 2023, 19:05Čitam temu od početka i još uvijek nisam skont'o jel' se zayebajete oko tih njegovih izjava (Višća, Pjanić, SP) il' je ozbilja ?
Istina je sve. Ja sam pogledo pred kraj malo kad je brat poceo da spominje viscuCentre forward je napisao/la: ↑04 jan 2023, 19:05Čitam temu od početka i još uvijek nisam skont'o jel' se zayebajete oko tih njegovih izjava (Višća, Pjanić, SP) il' je ozbilja ?
naprijed rejal
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
- Centre forward
- Kontakt:
Pa čovjek stvarno nije normalan. Nepismen, neinformisan, zaostao i bahat. Čuj Atletico Madrid. On vjerovatno misli da je Radomir Antić još uvijek trener tamo.
Faruk je paradigma propasti našeg društva. Školski primjer.
Faruk je paradigma propasti našeg društva. Školski primjer.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
11-0-0 Rekordmeister
I onda se neko pita sto nema uspjeha a takav covjek ne celu saveza, stric mu na sve nacine zeli unistiti drzavu a ovaj da radi suprotno.denza je napisao/la: ↑04 jan 2023, 19:05Koliko ovaj Vico podsjeca na Dodika i taj stil primitivizma, kao da mu je stricevic..
Da dođe Gvardiola za selekotra ne bi bilo uspjeha, ali eto lozite se vi pojedini da je problem sto je selektor sarajlija, a ne npr. mostarac Barbarez ili neko treci.
Za svakog predhodnog selektora godinama unazad ista pica i opet se pitate sta i ko je problem.
Zar je moguce da su svi do jednoga neznalice, a tamo "taj" neki trener treba da nas preuzme i napravi rezultat. Također za igrace, spiskove, sastave, pozive ovima koji su zaista dobri a treba im sređivati papie - drzavljanstvo, zar je moguce da vjerujete da je to samo do selektora i predhodnih selektora.
Evo vec sad prve utakmice reprezentacije na spiskovima ce biti anonimusi, igraci PL, ne sto ih je Faruk pozvao nego sto je to neko iz saveza donio odluku.
Mjau !
Kad vidim ove tri glave Faruk,Vico i Zvjezdan smuci mi se
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
...
Zadnja izmjena: retromoos, dana/u 04 jan 2023, 19:48, ukupno mijenjano 1 put.
Tek sad necemo znati ni gdje smo ni sta smo... Koja glupost rotirati selektore tako sto vratis ponovo onog koji nikad nista nije uradio... Reprezentacije je postala socijalna ustanova... Sad ce i ovaj za mjesec pricat kako je skup zivot...
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Taman kada nam treba neko ko će napraviti bazu 15-20 mladih igrača, bez puno rotiranja, pojavio se ovaj Meša 2, koji će zvati u naredne 2 godine 50 igrača i praviti se pametan i sa starijim igračima i sa premijerligašima i s čim sve ne. Menadžerima je ovaj ko kec na desetku.
I doduše, Meša je ipak trenerski jači od ovog, ali eto, može se napraviti paralela. Gore nije moglo.
Nadam se makar da će nazvati Sušića i od njega preuzeti jedinu dobru stvar - ne zvati 50 igrača u reprezentaciju, nego se držati osnove.
I doduše, Meša je ipak trenerski jači od ovog, ali eto, može se napraviti paralela. Gore nije moglo.
Nadam se makar da će nazvati Sušića i od njega preuzeti jedinu dobru stvar - ne zvati 50 igrača u reprezentaciju, nego se držati osnove.
Alžirci su ovu prevaru otpustili nakon par utakmica.
Jedino što mi daje neki tračak nade je njegova epizoda u Crnoj Gori gdje je bio solidan.
S tim da smo mi i Crna Gora dvije totalno različite fudbalske priče, u CG nema pritiska, nema drame oko spiska, poraza, itd.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Faruk pola čovjek pola floskula.
Težak čovjek pravo.
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
Ovo je uzasan izbor, covjek je promijenio pricu za 180 stepeni poslije izbora.
Ovo je katastrofa šta lik priča.
Od menadžera, pomoćnika, baklava, druge portugalske...pa čovjek ni ne krije javašluk koji će doći. Kakvi kaže menadžeri, dajte dokaz da se miješaju

Floskule i whataboutismi. Užas. Tragedija.
Od menadžera, pomoćnika, baklava, druge portugalske...pa čovjek ni ne krije javašluk koji će doći. Kakvi kaže menadžeri, dajte dokaz da se miješaju
Floskule i whataboutismi. Užas. Tragedija.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Crna Gora u kvalifikacijama za Euro u periodu kada je Hadžibegić bio selektor nije zabila nijedan gol.
Crna Gora 0-3 Češka Republika
Crna Gora 0-0 Bugarska
Kosovo 2-0 Crna Gora
Engleska 7-0 Crna Gora
Crna Gora 0-3 Češka Republika
Crna Gora 0-0 Bugarska
Kosovo 2-0 Crna Gora
Engleska 7-0 Crna Gora
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 20 gostiju.