Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
Hadersfild
-
Kontakt:
Postao/la Hadersfild » 06 jan 2023, 14:42
Stratocaster je napisao/la: ↑05 jan 2023, 21:10
Pozdrav svima, već godinama pratim forum, a prvi put pišem večeras. Nikad nismo više oskudijevali u informacijama, nikad gora spinovanja i lažne insajderske informacije. Meni nije jasno (nije mi namjera da napadam bilo koga) da su manijaci faktički konkurencija klubu. Sve stoji unutrašnja organizacija među navijačima odlasci na gostovanja, pa čak i članstvo jer udruženje mora nekako funkcionisati, ali da se paralelno prodaju navijački rekviziti, šalovi, duksevi itd. i na taj način bude konkurencija klupskom fan shopu, koji je i onako jadan sam od sebe, to mi nije jasno...
Svaka navijacka grupa u svijetu, pa tako i na Balkanu, ima odvojen/zaseban fan shop.
segasega1 je napisao/la: ↑06 jan 2023, 12:48
Jel moguce...ako je ovo istina onda ima da gori...jeste da nije igrao nesto bogzna u posljednje vrijme,ali je zdrav i siguran sam da ce golgetersku formu brzo vratiti...
Stilic
Amoa. Santos
Hodzic
Armin Hodzic?
Kult glavnog grada.
-
mavi
-
Kontakt:
Špic/a dogovorena, skuplja papire....
-
Bradao1
-
Kontakt:
skupljamo pare za prezivljavanje, ljudi hoce pojacanja. Svasta
-
Hansestadt
-
Kontakt:
Postao/la Hansestadt » 06 jan 2023, 15:38
mavi je napisao/la: ↑06 jan 2023, 15:04
Daj nam neki hint

-
segasega1
-
Kontakt:
Bradao1 je napisao/la: ↑06 jan 2023, 15:34
Pa upravo to,da bi vise zaradio treba vise i uloziti..sta sad treba igrati s juniorima dok se ne izvucemo..e pa tako se necemo nikad izvuci...top pojacanje privlaci publiku,sponzore..daje rezultat
-
manijacikonjic87
-
Kontakt:
Postao/la manijacikonjic87 » 06 jan 2023, 16:08
mavi je napisao/la: ↑06 jan 2023, 15:04
jel to stranac neki pa skuplja papire

Mi smo Željini, Željo je naš !
-
Hulahopka
segasega1 je napisao/la: ↑06 jan 2023, 15:52
Bradao1 je napisao/la: ↑06 jan 2023, 15:34
Pa upravo to,da bi vise zaradio treba vise i uloziti..sta sad treba igrati s juniorima dok se ne izvucemo..e pa tako se necemo nikad izvuci...top pojacanje privlaci publiku,sponzore..daje rezultat
Ako.ostavis ekipu na okupu to ti je najveće pojačanje. Ako ne prodaš neke za šicu. Al imaš igraca koji ima pola godine ugovor,budi pametan da ode dzaba ili sad da ga prodaš. Ako znaš da su u upravi uhljebi,realnija je da ćemo morati prodati.
-
braco
-
Kontakt:
Meridian-SportBH saznaje: Željo pregovara sa hrvatskim krilnim napadačem
Željezničar pregovara sa Dejanom Čabrajom o njegovom dolasku na Grbavicu, saznaje naš portal.
Prema saznanjima našeg portala Željezničar je u pregovorima sa hrvatskim krilnim napadačem Dejanom Čabrajom koji je posljednji angažman imao u Rudešu.
Prethodno tome igrao je u Belgiji, Fljamutariju, kao i Širokom Brijegu. Prošao je Dinamovu školu, te igrao za manje-više sve ozbiljnije zagrebačke klubove.
Navijači Željezničara ne pamte ga po dobrom, Želji je presudio u polufinalu Kupa 2017.
-
Hadersfild
-
Kontakt:
Postao/la Hadersfild » 07 jan 2023, 12:06
Sta bi od jucerasnjeg insajdera u vezi Are? Je li bio spam, ili ce nesto biti?
Ovaj sto napisa da se “papiri spremaju”, onda je sigurno mislio na gore navedenog Cabraju?
Bio bi odlican upgrade naspram Subasica, u svakom slucaju.
Kult glavnog grada.
-
jointunija
-
Kontakt:
Postao/la jointunija » 07 jan 2023, 12:14
braco je napisao/la: ↑07 jan 2023, 11:35
Željezničar pregovara sa Dejanom Čabrajom o njegovom dolasku na Grbavicu, saznaje naš portal.
Prema saznanjima našeg portala Željezničar je u pregovorima sa hrvatskim krilnim napadačem Dejanom Čabrajom koji je posljednji angažman imao u Rudešu.
Prethodno tome igrao je u Belgiji, Fljamutariju, kao i Širokom Brijegu. Prošao je Dinamovu školu, te igrao za manje-više sve ozbiljnije zagrebačke klubove.
Navijači Željezničara ne pamte ga po dobrom, Želji je presudio u polufinalu Kupa 2017.
Frajer godinu i pol bez kluba
Željovci uvijek treba da znate,da navijači prate klub a ne rezultate!
-
Mire88
-
Kontakt:
jointunija je napisao/la: ↑07 jan 2023, 12:14
Možda bude na prozivci u ponedeljak, dodje na probu pa ce strucni stab procjeniti da li i dalje moze biti koristan nakon toliko vremena bez kluba i igre. Međutim slažem se sa @hadersfild oko toga da ako je u formi i spreman da ce biti upgrade u odnosu na Subasica, svejedno nam je potreban taj neki "squad depth" obzirom da desnog krila pored Amoaha nemamo tako da bilo kakav dodatak na toj poziciji je plus.
-
LegendaIvica
-
Kontakt:
Postao/la LegendaIvica » 07 jan 2023, 12:47
Mire88 je napisao/la: ↑07 jan 2023, 12:23
Možda bude na prozivci u ponedeljak, dodje na probu pa ce strucni stab procjeniti da li i dalje moze biti koristan nakon toliko vremena bez kluba i igre. Međutim slažem se sa @hadersfild oko toga da ako je u formi i spreman da ce biti upgrade u odnosu na Subasica, svejedno nam je potreban taj neki "squad depth" obzirom da desnog krila pored Amoaha nemamo tako da bilo kakav dodatak na toj poziciji je plus.
Problem je sto Mulalic odlucuje jel neko koristan ili nije. Vucenovic je najbolji primjer.
Kako god sumnjam da ce kod nas iz razloga zato sto su mediji objavili da smo zainteresovani pa me nebi cudilo da preko noci dobije tri nove ponude. To je praksa u nasoj ligi da drugi gledaju sta mi zelimo i onda tim igracima ponude bolju ponudu.
-
bhsport
-
Kontakt:
Još kad bi se mogli porediti Čabraja i Subašić....
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
-
Hansestadt
-
Kontakt:
Postao/la Hansestadt » 07 jan 2023, 14:33
Mozda se i jednostavno ne moze vise u ovom momentu, i to se treba postovati, ali ipak meni crnjak, kad uplatim finu svotu para za moje uslove, a na drugu stranu vjerovatno dobijes Cabraju.
-
Hulahopka
LegendaIvica je napisao/la: ↑07 jan 2023, 12:47
Mire88 je napisao/la: ↑07 jan 2023, 12:23
Problem je sto Mulalic odlucuje jel neko koristan ili nije. Vucenovic je najbolji primjer.
Kako god sumnjam da ce kod nas iz razloga zato sto su mediji objavili da smo zainteresovani pa me nebi cudilo da preko noci dobije tri nove ponude. To je praksa u nasoj ligi da drugi gledaju sta mi zelimo i onda tim igracima ponude bolju ponudu.
Normalno da ce trener da odlučuje, a ne hadzicka lola sijercic,1921 pametnice i sisoje s lobotomije, uz el giganta Oro koji nisu opucali loptu u životu. Kakve gluposti mi moramo čitati strašno..
-
Zoze19
-
Kontakt:
Mi smo se interesovali za njega i Menala dok su bili u ŠB, dok je igro za Široki bio okej za našu ligu, vidjet ćemo sad
-
Brkooo
-
Kontakt:
Hansestadt je napisao/la: ↑07 jan 2023, 14:33
Mozda se i jednostavno ne moze vise u ovom momentu, i to se treba postovati, ali ipak meni crnjak, kad uplatim finu svotu para za moje uslove, a na drugu stranu vjerovatno dobijes Cabraju.
Ovo za Cabraju je jos uvijek samo medijsko nagadjanje. Cabraja je domaci igrac(ima nase drzavljanstvo) i moze pokriti obje krilne pozicije, nama fale i igraci za rotacije na krilima jer mi trenutno nemamo zamjene za Amoaha i Santosa.
Losa stvar je sto je imao prije par godina tesku povredu, dugo nije igrao i pitanje je u kakvom je stanju sad..
-
jointunija
-
Kontakt:
Postao/la jointunija » 07 jan 2023, 17:20
Brkooo je napisao/la: ↑07 jan 2023, 15:59
Hansestadt je napisao/la: ↑07 jan 2023, 14:33
Ovo za Cabraju je jos uvijek samo medijsko nagadjanje. Cabraja je domaci igrac(ima nase drzavljanstvo) i moze pokriti obje krilne pozicije, nama fale i igraci za rotacije na krilima jer mi trenutno nemamo zamjene za Amoaha i Santosa.
Losa stvar je sto je imao prije par godina tesku povredu, dugo nije igrao i pitanje je u kakvom je stanju sad..
Znači,tebi valja 30-godišnjak koji nije igrao godinu i pol a ne valja 26-šnjak koji je igrao konstantno i pokriva oba krila i špica,kakva ti je to logika,ili se baš trudiš biti totalna neznalica i ideš u kontru,ili si genije,nešto poput Kostića.
Željovci uvijek treba da znate,da navijači prate klub a ne rezultate!
-
hlive
-
Kontakt:
Provala za Čabraju
It's better when it's live