Samo da se citiram (za Napolitance)
Serie A
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Tamo negdje u augustu Pisano takodjer…
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
Ma Juve je Juve, napravili su los transfer i malo se unazadili. Mada i sa ovim Vlahovicem su se mogli skroz ukopati (finansijski ukopati - igrač prosjek ne doprinosi nista spektakularno niti pravi neku razliku na terenu a kostao 80 Mil), ali mlad je pa ga mogu uvaliti nekom engleskom klubu za nekih 50-70 Mil eura i da tu ne bude neke stete, ali ne sumnje da ce oni ce iduce biti glavni favoriti za titulu (a možda je i ove osvoje mada ja mislim da Inter osvaja)
- BuffonGigi
- Kontakt:
Vrate li se Chiesa, Pogba i Vlahovic, Juve moze stici i ostaviti Napolitance. Ali sa ovoliko povreda u svakoj utakmici, sa ovoliko mladih i neiskusnih igraca zajedno na terenu, top 3 ce biti uspjeh.
Ono sto Juve izgleda ima je buducnost. Ovoliko talenta iz vlastitog pogona ja ne pamtim u 30 godina pracenja kluba.
Ono sto Juve izgleda ima je buducnost. Ovoliko talenta iz vlastitog pogona ja ne pamtim u 30 godina pracenja kluba.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Juve uzima,alegri proljece
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
Volio bih zbog tebe da Juve uzme. Ipak su najveci italijanski klub.
Napoli vrlo lako moze pasti. Nevjerovatno da ih nas parmak rijesi.
🔴 MIA SAN MIA 🔴
6x 🏆 UCL
32x 🏆 Bundesliga
20x 🏆 DFB Pokal
6x 🏆 UCL
32x 🏆 Bundesliga
20x 🏆 DFB Pokal
To bi bilo nezasluženo po prikazanom. Mada zasigurno da Juve s Pogbom, Vlahovicem, Chiesom i redovnim Di Mariom u rosteru bi bio jaci, pa ne smijem reci duplo od ovoga, ali nisam daleko od istine sigurno. Svakako da kako god završi sezona bilo bi lijepo dobiti par igrača za sadašnjost i budućnost, a da se nisu potrošile svote i svote i pogotovo davale plate kakve su se davale. Fagioli, Miretti, Illing bi bili i najvažniji uspjeh sezone u dugoročnom smislu, a i Soule je imao fine minute plus jos par momaka. Juventusa je bukvalno muka natjerala da pogleda u sopstvenu akademiju, da nije bilo povreda sumnjam da bi iko zaigrao. Iz pogona bi mozda uzeli da je neko vanserijski sto se ne desava cesto i najcesce su takvi dosli iz drugog kluba.
Juventusov rad s mladima daje neke plodove (prosle sezone polufinale LP), a U-23 pocinje davati igrače.
Ono što je svakako poželjno je da se dovede trener ala Luis Enrique, dugoročno ne vidim sta Allegri moze donijeti, pogotovo ako se planira još ozbiljnije raditi s mladim.
Juventusov rad s mladima daje neke plodove (prosle sezone polufinale LP), a U-23 pocinje davati igrače.
Ono što je svakako poželjno je da se dovede trener ala Luis Enrique, dugoročno ne vidim sta Allegri moze donijeti, pogotovo ako se planira još ozbiljnije raditi s mladim.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Milane (Tarot) jesi to ti ?
- branimir85
- Kontakt:
PUB Vialli ,slabo pratim pa nisam ni znao da je bolestan.
Moje praćenje lopte je počelo baš u vrijeme kad su on i Ravanelli bili tandem u Juveu ,tko može to zaboraviti
njegova ćelava glava i sjedi momak Ravanelli za kojeg sam tad mislio da je starac neki.
Moje praćenje lopte je počelo baš u vrijeme kad su on i Ravanelli bili tandem u Juveu ,tko može to zaboraviti
njegova ćelava glava i sjedi momak Ravanelli za kojeg sam tad mislio da je starac neki.
"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
Kakav mag je Allegri.

Mučno za gledati, 8 pobjeda u nizu bez primljenog gola i bez ikakve specijalne igre, haman svaka 1-0. Mislim da ce brzo potrošiti ovu nafaku ako ne popravi nešto, sljedeca napoli, protiv njih ova igra neće proći. Na sreću za nekih 20 dana mogli bi konacno vidjeti Pogbu i nadam se Dušana.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- Juventinisimo
- Kontakt:
8/8

Red bi bio da i slijedecu pobjedimo 1:0...pa i sve ostale do kraja..favoriti smo u tome, nije da nismo..

Red bi bio da i slijedecu pobjedimo 1:0...pa i sve ostale do kraja..favoriti smo u tome, nije da nismo..

38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
Kazem ti ja uzima Juve Scudetto. Iskustvo je iskustvo.Pogba je napisao/la: ↑07 jan 2023, 20:00Mučno za gledati, 8 pobjeda u nizu bez primljenog gola i bez ikakve specijalne igre, haman svaka 1-0. Mislim da ce brzo potrošiti ovu nafaku ako ne popravi nešto, sljedeca napoli, protiv njih ova igra neće proći. Na sreću za nekih 20 dana mogli bi konacno vidjeti Pogbu i nadam se Dušana.
🔴 MIA SAN MIA 🔴
6x 🏆 UCL
32x 🏆 Bundesliga
20x 🏆 DFB Pokal
6x 🏆 UCL
32x 🏆 Bundesliga
20x 🏆 DFB Pokal
-
- Kontakt:
Bastoni 

- akisarajevo92
- Kontakt:
ko je ovaj lutak, jel mu Berlusconi preporucio plasticnog hirurga
Don't believe the hype.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 7 gostiju.