Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
nokee
-
Kontakt:
Skripi samo najvaznija pozicija u timu odnosi uprava-navijači. Sve se ponadam da ima sanse da se i to popravi, ali tesko izgleda.
I ovi novi igrači su samo novi igrači dok ne dokazu suprotno, tj da su pojacanja

-
Kimun
-
Kontakt:
ŠTA_JE je napisao/la: ↑12 jan 2023, 15:23
Pat situacija. Navijaci bojkotuju utakmice dok je tu Mirza, Ajla i Emir a u isto vrijeme prizeljkujemo dobre rezultate sto njih fakticki ostavlja na tim pozicijama. Zanimljivo
Ispravka krivog navoda. "Pola" navijaca bojkotuje. Po anketama i vise od 50 posto nije za bojkot
-
SarajevoForza
-
Kontakt:
Postao/la SarajevoForza » 12 jan 2023, 15:29
Ali bukvalno bilo kojeg trenera da su doveli osim ovoga ponovo bi bio toliki hype kao na početku sezone sa ovakvim pojačanjima, iako bi i ajla i hadžija i dalje bili tu. Ne bi postojala ta kap da prelije čašu i uzrokuje bojkot i podijeli navijače. Nije mi jasno ako je već odluka da se riješimo svježih grešaka (Rashid, Tomašević, Suljić, Kobiljar, Nardin, Drobarov iako mi je za njega žao što je otišao) i da uložimo u jaka imena (Ziljkić, ova dvojica iz Žalgirisa) zašto se nije makar malo razmišljalo unaprijed. Da su Dženu vratili po xy put bio bi revolt, ali ne ovoliki. Ili da su nekome novom iz akademije dali šansu u prvom timu, npr Hasančiću možda bi uradio što je Dženo prije 9 godina. Evropa nije uopće niti daleko niti nerealna u ovoj ligi, ali sa ovakvom atmosferom i "strukom" na klupi...
Mirviću dragi koga si za savjetnike uzeo samo da mi je znati

"Kad si najtrofejniji, kako li je, kako li je?"
-
siroliver69
-
Kontakt:
Postao/la siroliver69 » 12 jan 2023, 15:30
Nabijem na kyrac svakog kome je žvaljavi masni isprdak moguće rješenje na klupi Sarajeva. I malo mi fali da napisem da nabijem na kyrac i svakog ko misli da je Ziljkic pojačanje za Sarajevo, ali neću. Pravi seoski igrač.
-
FRANK RIBERY
-
Kontakt:
Postao/la FRANK RIBERY » 12 jan 2023, 15:32
Jel se mozes nazivati navijacem, simpatizerom, qurcem, palcem i bojkotovati klub. Eto neki su protiv Mirvica. Frajeru jesi ti iz dzepa izvadio 10 mil maraka u trenutku kad je klub trebao da se ugasi? NIsi! Problem je sto Horde vise ne pucaju reket klubu, pa vam sad niko ne valja. Kluba ce biti sa vama i bez vas, shvatite to. Ja pozivam upravu da zatvori sjever i istok, da vidite onda rezultata.

Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
-
BegovicRamiz
-
Kontakt:
Postao/la BegovicRamiz » 12 jan 2023, 15:34
keli je napisao/la: ↑12 jan 2023, 15:25
BegovicRamiz je napisao/la: ↑12 jan 2023, 15:13
steta sto necemo dovoditi ofanzivnog veznog
Ziljkic Renan Ikić
x
Ikic/Kyeremeh
Ne znam zasto ljudi otpisuju Avramovskog msm jasno mi je zbog guranja Dala, ali Avram je proslu polusezonu dao nekoliko dobrih lopti gdje izbaci komplet zadnju liniju protivnika al dzaba kad su to nardin, dzafic, dal, catakovic uprskali ... Ima on taj potez odlucujuci nesto kao stilic u zelji
vjerovatno su i povrede ostavile traga al mislim da nam je generalno od dolaska ostao puno duzan
upecatljive su one 3,4 asistencije u onoj utakmici protiv Posusja i to je to
s obzirom da je stranac pa i dobro placen ne moze se reci da je zadovoljio
-
joker90
-
Kontakt:
Bojkot je moralna i vjerska dužnost svakog pitara!
Bahati, bahati Željkan!
1946
-
keli
-
Kontakt:
BegovicRamiz je napisao/la: ↑12 jan 2023, 15:34
Ziljkic Renan Ikić
x
Ikic/Kyeremeh
Ne znam zasto ljudi otpisuju Avramovskog msm jasno mi je zbog guranja Dala, ali Avram je proslu polusezonu dao nekoliko dobrih lopti gdje izbaci komplet zadnju liniju protivnika al dzaba kad su to nardin, dzafic, dal, catakovic uprskali ... Ima on taj potez odlucujuci nesto kao stilic u zelji
vjerovatno su i povrede ostavile traga al mislim da nam je generalno od dolaska ostao puno duzan
upecatljive su one 3,4 asistencije u onoj utakmici protiv Posusja i to je to
s obzirom da je stranac pa i dobro placen ne moze se reci da je zadovoljio
Slazem se. Ali neka ga jos ovu polusezonu, ako ne bude islo onda razlaz na ljeto i tjt.
-
pitartz
-
Kontakt:
Imam neki osjecaj da bi ovaj dvojac iz Zalgirisa mogao biti pun pogodak. Ziljkic po meni nije neko pojacanje, nikada me nije nesto impresionirao. Sto neko rece, pravi seoski igrac, ali daj Boze da se prevarim i da bude top.
I jos jednom mrs svi koji su smrada Mirzu doveli u klub, em je uzasna osoba, uzasan trener i jos ce pored Avramovskog gurati svoju sincinu... A mogli smo sa normalnim trenerom gledati Avrama kako hranu loptama Renana i Kyeremeha...
Kad’ jednom prodje sve...
-
Surreal
-
Kontakt:
siroliver69 je napisao/la: ↑12 jan 2023, 15:30
Nabijem na kyrac svakog kome je žvaljavi masni isprdak moguće rješenje na klupi Sarajeva. I malo mi fali da napisem da nabijem na kyrac i svakog ko misli da je Ziljkic pojačanje za Sarajevo, ali neću. Pravi seoski igrač.
bravo navijac, nije ziljkic za nas pa ja sto ne bi zaganjali Benzemu ili Ronalda
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
-
guadalupe
-
Kontakt:
Ziljkic kad bi sa kokardom dosao na predstavljanje, pitar bi mu halalio sve da zabije 2,3 gola na startu. Isto sa Ajlom i Hadzicem , daj brazilca i ovog drugog , sve zaboravljamoo

-
Soko87
-
Kontakt:
Ne znam kako Mirzi ne smeta da mu 90% navijaca **** i zive i mrtve na svakom koraku u njegovom gradu.
1946
-
Surreal
-
Kontakt:
IQ ljudi na forumu ne prelazi sobnu temperaturu, cuj ne valju ni brazilci ni Ziljkic, a nisu jos kako treba ni predstavljeni

Sta sad trebamo raditi, odustati od kluba?? Bravo debili
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
-
fera
-
Kontakt:
Soko87 je napisao/la: ↑12 jan 2023, 15:47
Ne znam kako Mirzi ne smeta da mu 90% navijaca **** i zive i mrtve na svakom koraku u njegovom gradu.
Ne smeta mu zato sto nije tako.
You are someone else I am still right here
-
guadalupe
-
Kontakt:
Soko87 je napisao/la: ↑12 jan 2023, 15:47
Pa ono sto konzumira ubija sve, tako i griznju savjest, stid , sram , mozak.
-
ajdohordas
-
Kontakt:
Postao/la ajdohordas » 12 jan 2023, 15:51
Ziljkic Renan Ikić
x
Ikic/Kyeremeh
Daniel je klasa samo takva, kapitalac kakvog smo uvijek priželjkivali. Čovjeka treba razumit da se poslije 4 mjeseca vratio na teren i odmah gurnut u vatru, i to sa poluigračima.
Vidiš po njegovoj kretnji i stalnom traženju lopte da ima kvalitet. 80% naših veznjaka se krije iza igrača i u građenju akcije nema ih nigdje.
-
mirzatele
-
Kontakt:
Čuo sam da Mirza bas voli bijelo
-
Pitar6785
-
Kontakt:
Ljudi svaki prelazni rok se pise jaka pojacanja jaka ekipa jak igrac bla bla bla..
Drobarov najbolji igrac bugarske
Jablan sto je doso sa fedjom ko kondicioni trener razvljuje ih griz ce zemlju
Suljic igro ovde onde ekstra igrac
Nurdin dao 19 golova u sloveni
Ikanda igrac milana
Guzina kuzmanovic dzemo b krste said sa jednom nogom itd itb
Nemoj te zaboravit da brazilcima smeta hladnoca i da su uglavi tanki
Crnci isto
Plus ako znamo da Cicak nije radio trenerski posao 12 godina i da ima 2 godine radnog iskustva kao trener nema razloga da se hajpamo
Definitivno da cu podrzat klub onoliko koliko mogu samim tim i mirzu ako budu dobri rezultati..
Ponovicu jos jedanput HZ su trebale bit uz klub jos ovih 17 utakmica ako nebude rezultatat i uljani i onaj muskarac u zenskoj odjeci po imenu aylo dali otkaz onda protesti velikih razmjera..
Ovde nas klub najvise gubi jer realno je da smo jaci od zelje sb pa i borca i uljani ako uzme zrinjski (sto nije nemoguce posebno ako budemo igrali na kosevu pred 15000 ljudi) kao i zelju sto bi automaski zelju izbacilo iz utrke za evropu. Vidjecemo kakoce se ubice ponasat u nastavku al ubjedjen sam sa pobjedama nad zrinjski i zeljom da smo u evropi sa pobjedim borca i sb moglibi se birit i za prvaka
-
napoleon72
-
Kontakt:
Postao/la napoleon72 » 12 jan 2023, 15:54
SarajevoForza je napisao/la: ↑12 jan 2023, 15:29
Ali bukvalno bilo kojeg trenera da su doveli osim ovoga ponovo bi bio toliki hype kao na početku sezone sa ovakvim pojačanjima, iako bi i ajla i hadžija i dalje bili tu. Ne bi postojala ta kap da prelije čašu i uzrokuje bojkot i podijeli navijače. Nije mi jasno ako je već odluka da se riješimo svježih grešaka (Rashid, Tomašević, Suljić, Kobiljar, Nardin, Drobarov iako mi je za njega žao što je otišao) i da uložimo u jaka imena (Ziljkić, ova dvojica iz Žalgirisa) zašto se nije makar malo razmišljalo unaprijed. Da su Dženu vratili po xy put bio bi revolt, ali ne ovoliki. Ili da su nekome novom iz akademije dali šansu u prvom timu, npr Hasančiću možda bi uradio što je Dženo prije 9 godina. Evropa nije uopće niti daleko niti nerealna u ovoj ligi, ali sa ovakvom atmosferom i "strukom" na klupi...
Mirviću dragi koga si za savjetnike uzeo samo da mi je znati
Sve one koji su bili vrlo elegantno udaljeni od kluba za vrijeme najuspjesnije 2-3 sezone, izmedju 2018. i 2021. Runda, Torlak, Zeka, Berberovic i slicni.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
-
Hajdeee
-
Kontakt:
mirzatele je napisao/la: ↑12 jan 2023, 15:51
Čuo sam da Mirza bas voli bijelo
Ne primjeti se uopste

- FKS -
Trenutno korisnika/ca: benko21, bhfanatic14, bosnas_, DzemoSmjecanin, enzo1, feniksptica, Google Adsense [Bot], Hajdeee, insimadop, James1987, ledesma, mire971, napoleon72, SilaMoc1946, Tarapi i 151 gost.