I ovi novi igrači su samo novi igrači dok ne dokazu suprotno, tj da su pojacanja

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ispravka krivog navoda. "Pola" navijaca bojkotuje. Po anketama i vise od 50 posto nije za bojkot
vjerovatno su i povrede ostavile traga al mislim da nam je generalno od dolaska ostao puno duzankeli je napisao/la: ↑12 jan 2023, 15:25Ikic/KyeremehBegovicRamiz je napisao/la: ↑12 jan 2023, 15:13steta sto necemo dovoditi ofanzivnog veznog
Ziljkic Renan Ikić
x
Ne znam zasto ljudi otpisuju Avramovskog msm jasno mi je zbog guranja Dala, ali Avram je proslu polusezonu dao nekoliko dobrih lopti gdje izbaci komplet zadnju liniju protivnika al dzaba kad su to nardin, dzafic, dal, catakovic uprskali ... Ima on taj potez odlucujuci nesto kao stilic u zelji
Slazem se. Ali neka ga jos ovu polusezonu, ako ne bude islo onda razlaz na ljeto i tjt.BegovicRamiz je napisao/la: ↑12 jan 2023, 15:34vjerovatno su i povrede ostavile traga al mislim da nam je generalno od dolaska ostao puno duzankeli je napisao/la: ↑12 jan 2023, 15:25Ikic/KyeremehBegovicRamiz je napisao/la: ↑12 jan 2023, 15:13steta sto necemo dovoditi ofanzivnog veznog
Ziljkic Renan Ikić
x
Ne znam zasto ljudi otpisuju Avramovskog msm jasno mi je zbog guranja Dala, ali Avram je proslu polusezonu dao nekoliko dobrih lopti gdje izbaci komplet zadnju liniju protivnika al dzaba kad su to nardin, dzafic, dal, catakovic uprskali ... Ima on taj potez odlucujuci nesto kao stilic u zelji
upecatljive su one 3,4 asistencije u onoj utakmici protiv Posusja i to je to
s obzirom da je stranac pa i dobro placen ne moze se reci da je zadovoljio
bravo navijac, nije ziljkic za nas pa ja sto ne bi zaganjali Benzemu ili Ronaldasiroliver69 je napisao/la: ↑12 jan 2023, 15:30Nabijem na kyrac svakog kome je žvaljavi masni isprdak moguće rješenje na klupi Sarajeva. I malo mi fali da napisem da nabijem na kyrac i svakog ko misli da je Ziljkic pojačanje za Sarajevo, ali neću. Pravi seoski igrač.
Daniel je klasa samo takva, kapitalac kakvog smo uvijek priželjkivali. Čovjeka treba razumit da se poslije 4 mjeseca vratio na teren i odmah gurnut u vatru, i to sa poluigračima.keli je napisao/la: ↑12 jan 2023, 15:25Ikic/KyeremehBegovicRamiz je napisao/la: ↑12 jan 2023, 15:13steta sto necemo dovoditi ofanzivnog veznog
Ziljkic Renan Ikić
x
Sve one koji su bili vrlo elegantno udaljeni od kluba za vrijeme najuspjesnije 2-3 sezone, izmedju 2018. i 2021. Runda, Torlak, Zeka, Berberovic i slicni.SarajevoForza je napisao/la: ↑12 jan 2023, 15:29Ali bukvalno bilo kojeg trenera da su doveli osim ovoga ponovo bi bio toliki hype kao na početku sezone sa ovakvim pojačanjima, iako bi i ajla i hadžija i dalje bili tu. Ne bi postojala ta kap da prelije čašu i uzrokuje bojkot i podijeli navijače. Nije mi jasno ako je već odluka da se riješimo svježih grešaka (Rashid, Tomašević, Suljić, Kobiljar, Nardin, Drobarov iako mi je za njega žao što je otišao) i da uložimo u jaka imena (Ziljkić, ova dvojica iz Žalgirisa) zašto se nije makar malo razmišljalo unaprijed. Da su Dženu vratili po xy put bio bi revolt, ali ne ovoliki. Ili da su nekome novom iz akademije dali šansu u prvom timu, npr Hasančiću možda bi uradio što je Dženo prije 9 godina. Evropa nije uopće niti daleko niti nerealna u ovoj ligi, ali sa ovakvom atmosferom i "strukom" na klupi...
Mirviću dragi koga si za savjetnike uzeo samo da mi je znati![]()