Rus

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ma nema razloga lupati bezveze, još je i dosta specifičan broj
evo Zuka kaze da im rus vodi stranicu
BegovicRamiz je napisao/la: ↑12 jan 2023, 22:35evo Zuka kaze da im rus vodi stranicu
mozda smo ga otkupili iz ropstva
puska na ledjima pije votku i igra se sa racunarom
kaze vidi sta sam nasao u ovom objektu neka igrica
a evo zastave Bosne gdje je nas Dodo sad cemo staviti da su platili ovim izdajnicima ruskog naroda 170 hiljada ono kod njih je 17% pdv da ima simbolike moj Jevrozime nek pocrkaju kad vide da im odose najbolji igraci u neke kukuruz lige
smije se hrokce
Ja majkemi tad bi povjerovali i novom liku na forumu sa 2 posta
Ovdje treba ukinuti broj stranaca. Kad pogledaš ligu 5 vidiš da su 80% stranci u klubovima. Iz naše lige rijetko ko da je igrao odma za repu i to u prvih 11. Tek kad ode vani, zovu ga. Nema mi smisla.Benko123 je napisao/la: ↑12 jan 2023, 18:36Ma vjerovatno zbog velikog broja stranaca.
Renan, Avramovski, Ikic, Martinovic, Musa i Cirjak. Plus se spominje taj Francis da ce doci. Vjerujem da je to jedan od razloga
Navikli na neke free agent igrače pa teško vjerovati da smo nekog toliko platili.
Već viđeno u obliku TSS samo što je tad uprava bila upravo za razliku od ove sad. Samo bojkot kad predsjednik ne želi za stol!Dadox je napisao/la: ↑12 jan 2023, 23:34Joj kao da ste od jucer pojedini jbt, isprsilo se sa pojacanjima, akcenat je na Renanu, da se raja smiri i zaboravi bojkote, gluposti, Ajle, sto je na neki nacin koliko se moze vidjeti, urodilo plodom. 90 posto ljudi je nakon objave da je Miki trener, podrzalo momke sa Sjevera, da ne trebaju odstupiti od svoje odluke, sad odjednom nakon Renana i Ziljkica "ma kakav bojkot, ma kakvi ovi sa Sjevera, sta ce oni bla bla. Na ovom forumu me ne nerviraju ni psovke, ni pametovanja, nego pišanje kako vjetar puše, sto se mijenja misljenje za sekundu. Nek Renana Jakovljevic strpa u dzep, a svinjski nas otrese, bit ce prica "u pravu su Horde sve, ovo je sve katastrofa", i jovo na novo sve
Ma sad kad u Zenici budu igrali ima da se i oni priključe bojkotu, valja njih 10 da priđe stadionu, a da ne fasuju. Bit će priča kako smo u pravu, a i to da ih dosta nije i Sarajeva, vidiš na 15 stranica ispisanih u vrijeme utakmice.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, bhfanatic14, budzak, Fudo, insimadop, napoleon72, Sazg, Vanja8 i 60 gostiju.