FK Tuzla City
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: FK Tuzla City
HAMAN JE I IGRAČ IZ ZEMLJE SVJETSKOG PRVAKA-DARIO FEREIRA SLETIO NA BARE
.

-
- Kontakt:
Da ormar,pogresno sam se izrazio. Negdje sam procitao da grijaci ne vuku puno struje i da sezbog toga mogu spojiti na ormar od reflektora (naravno pod uslovom da instalacije od reflektora nisu od prije rata tj da nisu u losem stanju)tuzlac je napisao/la: ↑12 jan 2023, 18:08Nije to trafo, to je ormar na koji su dovedeni svi kablovi od grijača i on je pokriven strehom da ne kisne.On treba biti spojen na trafo.Trafo je napolju van stadiona neposredno uz jugoistočni reflektor od 1978.husrefbeg je napisao/la: ↑12 jan 2023, 17:48Poseban trafo na kojem su spojeni svi grijaciworchester je napisao/la: ↑12 jan 2023, 17:35
Na koji nacin je rijeseno napajanje grijaca? Jesu prikopcani na trafo od reflektora ili imaju poseban trafo
Što se tiče trafo stanice sve je OK.Prije par godina sam posmatrao "oživljavanje" rada reflektora.Naravno , kad su otvorili vrata vidio sam da su kablovi kao novi.Samo su osigurači bili dotrajali .Trafo stanica je isto godište i nema sumnje da je i ona u odličnom stanju.Amortizacija za reflektore i trafo stanicu je 100 godina uz propisno održavanje.worchester je napisao/la: ↑12 jan 2023, 21:51Da ormar,pogresno sam se izrazio. Negdje sam procitao da grijaci ne vuku puno struje i da sezbog toga mogu spojiti na ormar od reflektora (naravno pod uslovom da instalacije od reflektora nisu od prije rata tj da nisu u losem stanju)
- Kad je potrošnja struje u pitanju, to ne znam.Ne znam mi kakva je tarifa za sportski objekat.
- Zaista smo kad je naš klub u pitanju uskraćeni za informacije.
Kako najedra ova hibridna trava.Ljepota jedna.
Hvala za info .Meni ovako tamnoput vuše na Arapa.NEKA JE ŽIV I ZDRAV.
MORA DA MU JE MILENKO BIO TRENER U BANOVIĆIMA.
Zna ga Milenko.Ako ga je doveo on ,onda ga treba i potpisat.Borben,brz,jak , dobar tehničar a vidim i golove zna zabiti.Mladost je njegova prednost u odnosu na Migija.
Gdje je onaj sto mi je s.rao kad sam napisao da ce i Deda ubrzo nogu dobiti?
-
- Kontakt:
Prvo se nauci da normalno diskutujes . Deda nije dobio nogu, nije bio zadovoljan ponudjenim mjestom i sam je pronasao novi angazman, odnosno otisao da vodi Radnicki Lukavac.
Tuzla City / Sloga Simin Han
Koji Deda?elvirbaljic je napisao/la: ↑13 jan 2023, 13:23Prvo se nauci da normalno diskutujes . Deda nije dobio nogu, nije bio zadovoljan ponudjenim mjestom i sam je pronasao novi angazman, odnosno otisao da vodi Radnicki Lukavac.
-
- Kontakt:
Mensur Dedictuzlac je napisao/la: ↑13 jan 2023, 13:57Koji Deda?elvirbaljic je napisao/la: ↑13 jan 2023, 13:23Prvo se nauci da normalno diskutujes . Deda nije dobio nogu, nije bio zadovoljan ponudjenim mjestom i sam je pronasao novi angazman, odnosno otisao da vodi Radnicki Lukavac.
DOBRO NAM DOŠO MUJARIĆU
Bošnjaković u Tuzla City doveo fudbalera koji u Slobodi nije dobio pravu šansu
13.01.2023. / 10:39

Kemal Mujarić, 23-godišnji ofanzivac, ostaje u Tuzli.
Mujarić je raskinuo saradnju sa Slobodom, a u posljednje vrijeme trenira s Tuzla Cityjem, čiji dres će nositi u nastavku sezone.
Ovaj fudbaler u Slobodi u jesenjem dijelu Premijer lige nije dobio pravu šansu. Upisao je šest nastupa, sa svega 78 minuta provedenih u igri.
Mujarić je na Tušanj stigao na startu takmičarske godine iz banovićke Budućnosti. Dvadesetrogodišnji igrač u Banovićima je sarađivao s trenerom Milenkom Bošnjakovićem koji je ove zime sjeo na klupu Tuzla Cityja.
Zeničanin je bio član juniorske selekcije Željezničara koja je pružala sjajne partije u Omladinskoj Ligi prvaka, a kasnije je nastupao za Dugopolje, mladi tim turske Adane i Mladost Doboj Kakanj.
Tuzla City su ranije pojačali Eldin Hasanbegović, Dino Ćorić i Irfan Hadžić.
Bošnjaković u Tuzla City doveo fudbalera koji u Slobodi nije dobio pravu šansu
13.01.2023. / 10:39

Kemal Mujarić, 23-godišnji ofanzivac, ostaje u Tuzli.
Mujarić je raskinuo saradnju sa Slobodom, a u posljednje vrijeme trenira s Tuzla Cityjem, čiji dres će nositi u nastavku sezone.
Ovaj fudbaler u Slobodi u jesenjem dijelu Premijer lige nije dobio pravu šansu. Upisao je šest nastupa, sa svega 78 minuta provedenih u igri.
Mujarić je na Tušanj stigao na startu takmičarske godine iz banovićke Budućnosti. Dvadesetrogodišnji igrač u Banovićima je sarađivao s trenerom Milenkom Bošnjakovićem koji je ove zime sjeo na klupu Tuzla Cityja.
Zeničanin je bio član juniorske selekcije Željezničara koja je pružala sjajne partije u Omladinskoj Ligi prvaka, a kasnije je nastupao za Dugopolje, mladi tim turske Adane i Mladost Doboj Kakanj.
Tuzla City su ranije pojačali Eldin Hasanbegović, Dino Ćorić i Irfan Hadžić.
Hvala Balja.Dobro je za njega da izađe na vjetrometinu .Klub kakav je Radnički je prava prilika .Mora se sam probijati i graditi svoje trenersko ime.elvirbaljic je napisao/la: ↑13 jan 2023, 14:04Mensur Dedictuzlac je napisao/la: ↑13 jan 2023, 13:57Koji Deda?elvirbaljic je napisao/la: ↑13 jan 2023, 13:23
Prvo se nauci da normalno diskutujes . Deda nije dobio nogu, nije bio zadovoljan ponudjenim mjestom i sam je pronasao novi angazman, odnosno otisao da vodi Radnicki Lukavac.
-
- Kontakt:
Srijeda 18-ti Januar igramo protiv Loznice , vjerovatno kod nas od 15,00. 21 Januar sa Zvijezdom 09 od 13,00 a gdje igramo zavisi od vremenskih uslova.
ETO ,POČINJU I UTAKMICE .DOBRO JE ,NEKA SE LOPTA ZAKOTRLJA.elvirbaljic je napisao/la: ↑13 jan 2023, 15:05Srijeda 18-ti Januar igramo protiv Loznice , vjerovatno kod nas od 15,00. 21 Januar sa Zvijezdom 09 od 13,00 a gdje igramo zavisi od vremenskih uslova.
Zar nije 19.1 protiv Loznice i to u gostima ili je doslo do promjene termina?
Njemu je klub puno dao platio mu sve licence. Hvala mu što odlazi jer djeluje jako destruktivno. Želim mu sreću ali mislim da je limitiran u svim elementima struke.tuzlac je napisao/la: ↑13 jan 2023, 14:35Hvala Balja.Dobro je za njega da izađe na vjetrometinu .Klub kakav je Radnički je prava prilika .Mora se sam probijati i graditi svoje trenersko ime.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.