Sad si ga zbunio skroz, Radan ima veci zalizak

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Sad si ga zbunio skroz, Radan ima veci zalizak
Ti ne shvatas da i da se 3k uclani, bojkot nema smisla. Jer da ima, uclanile bi se porodice uposlenih i tjt.Shategabri je napisao/la: ↑13 jan 2023, 14:34Ok, eto fore milju ispod.JavierBosnia je napisao/la: ↑13 jan 2023, 14:31Ona brojka i bez bojkota se ne bi ponovila, jer je bila izazvana kao reakcija na uclanjivanje komsija i kao da smo tjerali "inat" nekiShategabri je napisao/la: ↑13 jan 2023, 14:23
No dobro, vidjećemo na kraju kad se crta podvuče hoće li biti i blizu broj kao prošle godine.
Da vidimo.
Ako prebace 5 k bez fingiranja rezultata, svaka čast.
Realna procjena 3 do 3,5 k.
Tebi nema, meni ima.nokee je napisao/la: ↑13 jan 2023, 14:53Ti ne shvatas da i da se 3k uclani, bojkot nema smisla. Jer da ima, uclanile bi se porodice uposlenih i tjt.Shategabri je napisao/la: ↑13 jan 2023, 14:34Ok, eto fore milju ispod.JavierBosnia je napisao/la: ↑13 jan 2023, 14:31
Ona brojka i bez bojkota se ne bi ponovila, jer je bila izazvana kao reakcija na uclanjivanje komsija i kao da smo tjerali "inat" neki
Da vidimo.
Ako prebace 5 k bez fingiranja rezultata, svaka čast.
Realna procjena 3 do 3,5 k.
A svakako da bude i 5k, bice fingirano, tako da![]()
Relevantan je samo broj ljudi na stadionu. Mogla je Ajla učlaniti koga je htjela. Svakako je sa anamo one strane Miljacke. Na svašta je to spremno.Shategabri je napisao/la: ↑13 jan 2023, 14:23Interesantno.
Jesu nam se to pojavili neki novi navijači?
Nek je 20% bojkota, ovo nema logike.
No dobro, vidjećemo na kraju kad se crta podvuče hoće li biti i blizu broj kao prošle godine.
E jbg, onda je Tatko. On je i posredovao kod Renanovog dolaska u Sarajevo. Tako da bi mogao biti i on.
Prošle godine je to bilo prilično realno, broj članova = broj navijača na tribinama.Torino je napisao/la: ↑13 jan 2023, 14:55Relevantan je samo broj ljudi na stadionu. Mogla je Ajla učlaniti koga je htjela. Svakako je sa anamo one strane Miljacke. Na svašta je to spremno.Shategabri je napisao/la: ↑13 jan 2023, 14:23Interesantno.
Jesu nam se to pojavili neki novi navijači?
Nek je 20% bojkota, ovo nema logike.
Moj te GlatkoMaroonBjelave je napisao/la: ↑13 jan 2023, 14:56E jbg, onda je Tatko. On je i posredovao kod Renanovog dolaska u Sarajevo. Tako da bi mogao biti i on.
Nisam izbjegao, nego sam ti odgovorio kontrapitanjem.IstocnjakSaKoseva je napisao/la: ↑13 jan 2023, 14:49Izbjegao si mi pitanje o tome po čemu je isplativ plan. Ako ja tebi odgovorim na jedno pitanje odgovori i ti meni.Hajdeee je napisao/la: ↑13 jan 2023, 14:45Po cemu je dibar i isplatljiv plan da se administracija i sav klub preseli u kontejnersko naselje u Butmiru, koje je pod jos kracom koncesijom?IstocnjakSaKoseva je napisao/la: ↑13 jan 2023, 14:42
Nisam legendo ni vidio da je meni upuceno. Rekoh vec jednom da ne visim na ovom forumu 24/7, imam pametnijih poslova u zivotu. Ako vec zivis od toga da se svadjas samo odgovori na neki od mojih postova pa da mi bas obavijest dodje.
Sto se tice onog zasto je ugovor nepovoljan... Hmm hajd evo najjednostavnije cu na brzinu. Ziviš u mojoj kuci koja se raspada i ja ti je dadnem na 30 godina. Onda kad je sredis da blista ja ti produžim nek jos 15 godina bude tvoja, a nakon tih 45 godina vrati mi moju kucu i razguli iz kuce ili mi ponovo placaj kiriju. Sigurno da ima i jos nekih zakvacica al jbg nisam vidio ugovor, a ti ocigledno jesi cim si tako dobro upucen u to, a i znas kakvi su planovi sa stadionima pa ti meni objasni. Po cemu je plan povoljan za klub?
*Kaze dam, ne dadnem. Usput.
Ako ti u Butmiru dadnu makar koncesiju na 99 godina svakako da je isplativije. Bayern izadje iz grada mi ne mozemo...
Hvala na ukazanju greske.![]()
Baš nešto nisam siguran u to. Da mu je ovo alarmantna situacija mislim da bi sad već dao otkaz ako ništa Ayli i rekao za Emira da ide na ljeto.Torino je napisao/la: ↑13 jan 2023, 14:50Nakon svega što je napravio za FK Sarajevo, radi njih da ga raja tjera? Otjerat će ih on ubrzo, sa noge na nogu.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑13 jan 2023, 14:15Pa valjda je on doveo npr Aylu koja se sad tjera jel![]()
Ili naprimjer Emir Hadžić koji je bio sportski direktor, a sad je u skaut službi, isto ga je neko morao dovesti.
I za kraj, Mirza. Mirvić je pregovarao sa svim trenerima, a na kraju je izbor pao na Mirzu.
Svi navedeni se nisu sami popeli na funkcije, morao ih je neko dovesti i dati im ugovor.
Ne reže se drvo radi tri osušene grane.
Joj šale vrhunske imaš, jesi vidio kad ti raja pomažu stigneš se i pošaliti.sanco2200 je napisao/la: ↑13 jan 2023, 14:58Moj te GlatkoMaroonBjelave je napisao/la: ↑13 jan 2023, 14:56E jbg, onda je Tatko. On je i posredovao kod Renanovog dolaska u Sarajevo. Tako da bi mogao biti i on.![]()
Tako jeguadalupe je napisao/la: ↑13 jan 2023, 15:01Joj šale vrhunske imaš, jesi vidio kad ti raja pomažu stigneš se i pošaliti.sanco2200 je napisao/la: ↑13 jan 2023, 14:58Moj te GlatkoMaroonBjelave je napisao/la: ↑13 jan 2023, 14:56
E jbg, onda je Tatko. On je i posredovao kod Renanovog dolaska u Sarajevo. Tako da bi mogao biti i on.![]()
Pa zašto ne odgovoris? Mogao sam i ja tebi kontrirat, a ipak sam ti dao odgovor. Rekao sam ti zasto nesto tvrdim. Kontriranjem se mozemo zauvijek raspravljat bez da ikad neki argument navedemo. Dakle ne izbjegavaj pitanje nego odgovori. Zasto smatras da je ugovor u vezi stadiona povoljan za klub?Hajdeee je napisao/la: ↑13 jan 2023, 14:59Nisam izbjegao, nego sam ti odgovorio kontrapitanjem.IstocnjakSaKoseva je napisao/la: ↑13 jan 2023, 14:49Izbjegao si mi pitanje o tome po čemu je isplativ plan. Ako ja tebi odgovorim na jedno pitanje odgovori i ti meni.
Ako ti u Butmiru dadnu makar koncesiju na 99 godina svakako da je isplativije. Bayern izadje iz grada mi ne mozemo...
Hvala na ukazanju greske.![]()
Odgovara ti koncesija koja je jos kraca i slabija, cak planiras da preselis sve prostorije kluba u kontekner naselje, ne odgovara ti ova.
Tebi to nista ne "smrdi"![]()
Nije mi Hajrudin nista rek'o Allaha mi![]()
Ima ljudi, u i oko kluba, koji jos iskreno vole klub, i znaju dosta toga.
kako možeš komentarisati nešto što nisi vidio. Daješ pravne ekspertize, da bi na kraju konstatovao da nisi ugovor ni vidioIstocnjakSaKoseva je napisao/la: ↑13 jan 2023, 14:42
Nisam legendo ni vidio da je meni upuceno. Rekoh vec jednom da ne visim na ovom forumu 24/7, imam pametnijih poslova u zivotu. Ako vec zivis od toga da se svadjas samo odgovori na neki od mojih postova pa da mi bas obavijest dodje.
Sto se tice onog zasto je ugovor nepovoljan... Hmm hajd evo najjednostavnije cu na brzinu. Ziviš u mojoj kuci koja se raspada i ja ti je dadnem na 30 godina. Onda kad je sredis da blista ja ti produžim nek jos 15 godina bude tvoja, a nakon tih 45 godina vrati mi moju kucu i razguli iz kuce ili mi ponovo placaj kiriju. Sigurno da ima i jos nekih zakvacica al jbg nisam vidio ugovor, a ti ocigledno jesi cim si tako dobro upucen u to, a i znas kakvi su planovi sa stadionima pa ti meni objasni. Po cemu je plan povoljan za klub?
Jao Sančo baš si vrag, poližeš mi s Hašima šlag.sanco2200 je napisao/la: ↑13 jan 2023, 14:58Moj te GlatkoMaroonBjelave je napisao/la: ↑13 jan 2023, 14:56E jbg, onda je Tatko. On je i posredovao kod Renanovog dolaska u Sarajevo. Tako da bi mogao biti i on.![]()
Govorim za ono sto se javno govori. To sto je javno receno na potpisivanju ugovora sam i naveo kao primjer.LegendKiller je napisao/la: ↑13 jan 2023, 15:07kako možeš komentarisati nešto što nisi vidio. Daješ pravne ekspertize, da bi na kraju konstatovao da nisi ugovor ni vidioIstocnjakSaKoseva je napisao/la: ↑13 jan 2023, 14:42
Sto se tice onog zasto je ugovor nepovoljan... Hmm hajd evo najjednostavnije cu na brzinu. Ziviš u mojoj kuci koja se raspada i ja ti je dadnem na 30 godina. Onda kad je sredis da blista ja ti produžim nek jos 15 godina bude tvoja, a nakon tih 45 godina vrati mi moju kucu i razguli iz kuce ili mi ponovo placaj kiriju. Sigurno da ima i jos nekih zakvacica al jbg nisam vidio ugovor, a ti ocigledno jesi cim si tako dobro upucen u to, a i znas kakvi su planovi sa stadionima pa ti meni objasni. Po cemu je plan povoljan za klub?![]()
Prosle godine je na prvoj domacoj ligaskoj utakmici poslije pauze na Kosevu protiv Borca bilo 2.500 ljudi, a clanova bilo oko 6.500Shategabri je napisao/la: ↑13 jan 2023, 14:58
Prošle godine je to bilo prilično realno, broj članova = broj navijača na tribinama.
A ovako, bude li na tribinama nekih 2 k, a ovamo piše 3,5 ili 4 članova, jasno će onda biti o čemu je riječ.
Priznajem, uhvatio si me na krivoj noziJavierBosnia je napisao/la: ↑13 jan 2023, 15:19Prosle godine je na prvoj domacoj ligaskoj utakmici poslije pauze na Kosevu protiv Borca bilo 2.500 ljudi, a clanova bilo oko 6.500Shategabri je napisao/la: ↑13 jan 2023, 14:58
Prošle godine je to bilo prilično realno, broj članova = broj navijača na tribinama.
A ovako, bude li na tribinama nekih 2 k, a ovamo piše 3,5 ili 4 članova, jasno će onda biti o čemu je riječ.
Jel ta tvoja prica ima logike? Hmm![]()
Kakvi kur.chevi veterani,uhljup do uhljupa,nikad nista klibu nisu dali,gurali ga u ponor i sad se javljaju? Iskenjam ih sve do jednog od Turkovica,Zalizanig,Runde pa i ostale znamo da ste vazda vanago bili i ostaliegocentrik je napisao/la: ↑13 jan 2023, 13:53Lazni veterani i lazni bordo prijatelji. Gdje su ovi silni prijatelji bili kada je klub bio u blokadama. Najvise su hajrovali a Sarajevu nikad nista nisu dali. Imena clanova sve govore, Nedim Rundapo cemu je on bordo prijatelj i onaj drugi pekar. To su ljudi koji su namirisali lovu, ali odavno vec nemaju pravi nacin da uzmu dio kolaca. Svi navedeni su daleko od legendi, osim cale. Mislim da je on neutralan a mozda nije ni dovoljno upoznat sa situacijom. Dzemo je blatio klub gdje god je mogao, njemu Sarajevo nista ne znaci licno to znam, kockar nije i ne moze biti legenda sarajeva. Pola ovih legendi nije u stanju cenera za kartu dati ako im se ista ne plati ili pokloni i sta mi ono ima srati o znacaju kluba.
Puna podrska HZ a mirvic nek pripremi novcanik zbog inata ce se dobro naplacati kazni ovo proljece
Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv, UltraSa46 i 27 gostiju.