U praksi je to to sto sam ja rekao, noga i dovidenja pa opet sjeci granu na kojoj sjedis.elvirbaljic je napisao/la: ↑13 jan 2023, 13:23Prvo se nauci da normalno diskutujes . Deda nije dobio nogu, nije bio zadovoljan ponudjenim mjestom i sam je pronasao novi angazman, odnosno otisao da vodi Radnicki Lukavac.
FK Tuzla City
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: FK Tuzla City
-
- Kontakt:
Da se ne lazemo, klub je platio svima licence, sve jedan trener je od kluba na "poklon" dobio licence, izuzev onih koji su dosli sa strane. Svi nasi su besplatno zavrsili licence jer je to Tuzla City pokrila.husrefbeg je napisao/la: ↑13 jan 2023, 15:49Njemu je klub puno dao platio mu sve licence. Hvala mu što odlazi jer djeluje jako destruktivno. Želim mu sreću ali mislim da je limitiran u svim elementima struke.
Tuzla City / Sloga Simin Han
To je zaista teško shvatiti,u stvari je zdravom razumu neshvatljivo.Wanderson je napisao/la: ↑13 jan 2023, 15:52U praksi je to to sto sam ja rekao, noga i dovidenja pa opet sjeci granu na kojoj sjedis.elvirbaljic je napisao/la: ↑13 jan 2023, 13:23Prvo se nauci da normalno diskutujes . Deda nije dobio nogu, nije bio zadovoljan ponudjenim mjestom i sam je pronasao novi angazman, odnosno otisao da vodi Radnicki Lukavac.
Dobro je ,sa Kemalom Mujarićem smo "napunili autobus".
.
.
Znam da je tako. Ali većina tih trenera je nivo maksimalno kantonalne i polako ih se treba rješavati. Ako nema perfektna učitelja nema ni učenika. Doviđenja snalazite se a ne čekati zagarantovane plate sve pod izgovorim mi smo dali puno klubu. Da se razumijemo da čovjek nije uložio novac nebi bilo ništa od ovoga. Nije ovo plod stručnjaka ala Mensur.elvirbaljic je napisao/la: ↑13 jan 2023, 16:08Da se ne lazemo, klub je platio svima licence, sve jedan trener je od kluba na "poklon" dobio licence, izuzev onih koji su dosli sa strane. Svi nasi su besplatno zavrsili licence jer je to Tuzla City pokrila.
-
- Kontakt:
Ne 18-tog i 21-vog igramo...Sto se tice igrackog kadra Diaby takodze se spominje kao povratnik. To je promjena koja se izdesava u toku mog odsustva (prehlada)
Amin. Da nam se vrati abd Diaby. Kad ce se znati hoce li se vratiti??elvirbaljic je napisao/la: ↑13 jan 2023, 19:26Ne 18-tog i 21-vog igramo...Sto se tice igrackog kadra Diaby takodze se spominje kao povratnik. To je promjena koja se izdesava u toku mog odsustva (prehlada)
Zadovoljan i motiviran Diabi bio bi ogromno pojačanje.Ako će doći da prodaje maglu...to je već drugi par cipela
Izgleda da je mirzad ponovo sa nama.
-
- Kontakt:
Zasto Muratovic? Zar ga nije Murat licno doveo? I bila pricA da je zbog tarana i jovica napustio
-
- Kontakt:
Javno se ne iznose neke stvari. Dosao je u vrijeme Muratovica, ali nije dosao direktno preko njega. Ne znam ko je tarana spominjao i povezivao za njegov odlazak.Hazre je napisao/la: ↑13 jan 2023, 22:36Zasto Muratovic? Zar ga nije Murat licno doveo? I bila pricA da je zbog tarana i jovica napustio
Nego balja jel Migi potpisao?elvirbaljic je napisao/la: ↑13 jan 2023, 22:38Javno se ne iznose neke stvari. Dosao je u vrijeme Muratovica, ali nije dosao direktno preko njega. Ne znam ko je tarana spominjao i povezivao za njegov odlazak.
De mi reci drug kakve su sanse da ostane Diaby i do kad ga misle cekati?elvirbaljic je napisao/la: ↑13 jan 2023, 22:38Javno se ne iznose neke stvari. Dosao je u vrijeme Muratovica, ali nije dosao direktno preko njega. Ne znam ko je tarana spominjao i povezivao za njegov odlazak.
-
- Kontakt:
Diabi je stigao, tu je.Hazre je napisao/la: ↑13 jan 2023, 22:41De mi reci drug kakve su sanse da ostane Diaby i do kad ga misle cekati?elvirbaljic je napisao/la: ↑13 jan 2023, 22:38Javno se ne iznose neke stvari. Dosao je u vrijeme Muratovica, ali nije dosao direktno preko njega. Ne znam ko je tarana spominjao i povezivao za njegov odlazak.
-
- Kontakt:
Neki dan sam napisao da je doslo do razgovora,da su ostale sitnice do potpisa, da nema nista protiv da se vrati , jer gore navedeni ljudi nisu vise u klubu. Mislim da je gotova to stvar.Tc955 je napisao/la: ↑13 jan 2023, 22:41Nego balja jel Migi potpisao?elvirbaljic je napisao/la: ↑13 jan 2023, 22:38Javno se ne iznose neke stvari. Dosao je u vrijeme Muratovica, ali nije dosao direktno preko njega. Ne znam ko je tarana spominjao i povezivao za njegov odlazak.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.