FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Evo nokee kaže da nema veze. Pa se onda moram složiti (ko metar drva) s njim. I veterani isto misle garant. Krizni štab iz Rundine buregdžinice također kaže da nema veze.BegovicRamiz je napisao/la: ↑13 jan 2023, 17:55labilan decko a ovo se zezam bio mladji i toMaroonBjelave je napisao/la: ↑13 jan 2023, 17:46Misliš? Koliko me sjećanje služi, onaj Zilkić efendija je bio muftija četničke islamske zajednice Srbije. Ne u Srbiji, nego Srbije. Tako da i nije neko iznenađenje ako su u rodu. A prezime je isto, pa ti vidi.BegovicRamiz je napisao/la: ↑13 jan 2023, 17:37
obicni patuljak i u glavu i ovako inace
al davno je ovo bilo ima mozda i 2 godine
bio je mladji i dosta toga se promijenilo
ma niko se ne moze prodati ko ovi "nasi"
vjeru za veceru
Kontam da ti postavim sliku Hz gdje krv daju i gdje nose poklone u dom na Bjelavama, ali mi nešto bezveze.
🇵🇸
- ElCartel11
- Kontakt:
Sa obzirom, da su nam u klubu vecina navijači drugih klubova, Ziljkic ce se ekstra uklopiti.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Sve dušmani istinu iznose, ima li gdje kakav komentar o ljudima u klubu?
Vidio je ja još davno, a da vam se reklo ovdje pola vas ne bi vjerovalo. Ovako hladan tuš jbg.
🇵🇸
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
Hahahahaha momak naletio na nekog buzdovana koji je trazio sliku a nekad prije bio u Sarajevu pa kupio naš šal, nije se frajer slikao sa kokardom i digao 3 prsta. Nek se on nama oduži sa igrama na terenu aBd što u klubu to i u reprezentaciji.
Pristao bih ja na sve, samo da sam uz tebe
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
-
- Kontakt:
Na njemu je sve ,ako vise vjeruje 3 hostaplera i prevaranta nego nekome ko je uz klub godinama bez ikakvih uslova bez koristi onda je sve receno.nokee je napisao/la: ↑13 jan 2023, 17:22Skupite se brate otjerajte Mirvica i ide i Ajla i masni i svi. Al onda stavite imena da svi znamo ko je kriv za kolaps kluba. Pusti mi se ba inacenja nekakvog, zarad cega?Istinasamo123 je napisao/la: ↑13 jan 2023, 17:01Inat tjeraju a kad je zaustave ljudi cmizdri pa ne ide tako direktorice.SviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑13 jan 2023, 16:54
Aylich sa novom provokacijom hehe (Sarajevo je bezuslovna podrska sa sjevera) fb
Okrenuli su i mirvaha protiv navijaca sve rade da sacuvaju pozicije loze ove sto na 3 utakmice dodju i ove koji nemaju pojma o klubu i dijasporase.
Punac masnokosog narkomana pise saopstenja u ime ovih satro legendi ali nista vam pomoci nece .
![]()
![]()
3 puta je mogao doci i popricati ocito mu je bitnije sta kazu premijum boysi i legende pekari...
-
- Kontakt:
SviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑13 jan 2023, 18:11Hahahahaha momak naletio na nekog buzdovana koji je trazio sliku a nekad prije bio u Sarajevu pa kupio naš šal, nije se frajer slikao sa kokardom i digao 3 prsta. Nek se on nama oduži sa igrama na terenu aBd što u klubu to i u reprezentaciji.

- JavierBosnia
- Kontakt:
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Najveći problem je što se ne zna normalno diskutovati. Ako nemaš isto mišljenje ko drugi forumaš, odmah računaj da si nayebao.
A situacija me podsjeća na onu iz 2019. kad je Husref dobio otkaz, ista atmosfera i slične svađe
A situacija me podsjeća na onu iz 2019. kad je Husref dobio otkaz, ista atmosfera i slične svađe

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Pa je li isti fazon i sa našim šalom? Ako jeste, nemojte ba nas starohane yebavati ionako nam je dovoljno zayebancije.

Brate slazem se da nije ok sto se nije pojavio. Iskreno se nadam da ce u skorije vrijeme pojaviti i sjesti, izgladiti odnose. Svima je to u cilju. Al eto ocito da mu je neko napunio glavu s nekim stvarima pa se nije pojavio, sto opet nije ok. Ne znam, na hajr.. Samo igramo se s vatrom bgmIstinasamo123 je napisao/la: ↑13 jan 2023, 18:16Na njemu je sve ,ako vise vjeruje 3 hostaplera i prevaranta nego nekome ko je uz klub godinama bez ikakvih uslova bez koristi onda je sve receno.nokee je napisao/la: ↑13 jan 2023, 17:22Skupite se brate otjerajte Mirvica i ide i Ajla i masni i svi. Al onda stavite imena da svi znamo ko je kriv za kolaps kluba. Pusti mi se ba inacenja nekakvog, zarad cega?Istinasamo123 je napisao/la: ↑13 jan 2023, 17:01
Inat tjeraju a kad je zaustave ljudi cmizdri pa ne ide tako direktorice.
Okrenuli su i mirvaha protiv navijaca sve rade da sacuvaju pozicije loze ove sto na 3 utakmice dodju i ove koji nemaju pojma o klubu i dijasporase.
Punac masnokosog narkomana pise saopstenja u ime ovih satro legendi ali nista vam pomoci nece .
![]()
![]()
3 puta je mogao doci i popricati ocito mu je bitnije sta kazu premijum boysi i legende pekari...
MaroonBjelave je napisao/la: ↑13 jan 2023, 18:03Evo nokee kaže da nema veze. Pa se onda moram složiti (ko metar drva) s njim. I veterani isto misle garant. Krizni štab iz Rundine buregdžinice također kaže da nema veze.BegovicRamiz je napisao/la: ↑13 jan 2023, 17:55labilan decko a ovo se zezam bio mladji i toMaroonBjelave je napisao/la: ↑13 jan 2023, 17:46
Misliš? Koliko me sjećanje služi, onaj Zilkić efendija je bio muftija četničke islamske zajednice Srbije. Ne u Srbiji, nego Srbije. Tako da i nije neko iznenađenje ako su u rodu. A prezime je isto, pa ti vidi.
vjeru za veceru

Zamarate se idiotarijama ba, **** vas vise i runda i ziljkic!
- napoleon72
- Kontakt:
S nasim salom je autenticna fotkaMaroonBjelave je napisao/la: ↑13 jan 2023, 18:24Pa je li isti fazon i sa našim šalom? Ako jeste, nemojte ba nas starohane yebavati ionako nam je dovoljno zayebancije.![]()
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Zayebayem se malo bolan.nokee je napisao/la: ↑13 jan 2023, 18:27MaroonBjelave je napisao/la: ↑13 jan 2023, 18:03Evo nokee kaže da nema veze. Pa se onda moram složiti (ko metar drva) s njim. I veterani isto misle garant. Krizni štab iz Rundine buregdžinice također kaže da nema veze.BegovicRamiz je napisao/la: ↑13 jan 2023, 17:55
labilan decko a ovo se zezam bio mladji i to
vjeru za veceru![]()
Zamarate se idiotarijama ba, **** vas vise i runda i ziljkic!
- MaroonBjelave
- Kontakt:
E **** ga tata onda.napoleon72 je napisao/la: ↑13 jan 2023, 18:28S nasim salom je autenticna fotkaMaroonBjelave je napisao/la: ↑13 jan 2023, 18:24Pa je li isti fazon i sa našim šalom? Ako jeste, nemojte ba nas starohane yebavati ionako nam je dovoljno zayebancije.![]()
GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑13 jan 2023, 18:23Najveći problem je što se ne zna normalno diskutovati. Ako nemaš isto mišljenje ko drugi forumaš, odmah računaj da si nayebao.
A situacija me podsjeća na onu iz 2019. kad je Husref dobio otkaz, ista atmosfera i slične svađe![]()
Tako je. Sad si ovdje ili narkoman sa sjevera ili placenik rundin, ajlin, mirzin.. normalne razmjene misljenja s glave.
To je to brateGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑13 jan 2023, 18:23Najveći problem je što se ne zna normalno diskutovati. Ako nemaš isto mišljenje ko drugi forumaš, odmah računaj da si nayebao.
A situacija me podsjeća na onu iz 2019. kad je Husref dobio otkaz, ista atmosfera i slične svađe![]()
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Trenutno korisnika/ca: benko21, CentarsutNaClanak921, Direktorcic, greenwood, huntingseason, nedimmmm1337, rimljanin90, roccosiffredi, Sanfrancisco, StarmoCity i 131 gost.