FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Evo nokee kaže da nema veze. Pa se onda moram složiti (ko metar drva) s njim. I veterani isto misle garant. Krizni štab iz Rundine buregdžinice također kaže da nema veze.BegovicRamiz je napisao/la: ↑13 jan 2023, 17:55labilan decko a ovo se zezam bio mladji i toMaroonBjelave je napisao/la: ↑13 jan 2023, 17:46Misliš? Koliko me sjećanje služi, onaj Zilkić efendija je bio muftija četničke islamske zajednice Srbije. Ne u Srbiji, nego Srbije. Tako da i nije neko iznenađenje ako su u rodu. A prezime je isto, pa ti vidi.BegovicRamiz je napisao/la: ↑13 jan 2023, 17:37
obicni patuljak i u glavu i ovako inace
al davno je ovo bilo ima mozda i 2 godine
bio je mladji i dosta toga se promijenilo
ma niko se ne moze prodati ko ovi "nasi"
vjeru za veceru
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.
Kontam da ti postavim sliku Hz gdje krv daju i gdje nose poklone u dom na Bjelavama, ali mi nešto bezveze.
🇵🇸
- ElCartel11
- Kontakt:
Sa obzirom, da su nam u klubu vecina navijači drugih klubova, Ziljkic ce se ekstra uklopiti.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Sve dušmani istinu iznose, ima li gdje kakav komentar o ljudima u klubu?
Vidio je ja još davno, a da vam se reklo ovdje pola vas ne bi vjerovalo. Ovako hladan tuš jbg.
🇵🇸
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
Hahahahaha momak naletio na nekog buzdovana koji je trazio sliku a nekad prije bio u Sarajevu pa kupio naš šal, nije se frajer slikao sa kokardom i digao 3 prsta. Nek se on nama oduži sa igrama na terenu aBd što u klubu to i u reprezentaciji.
Pristao bih ja na sve, samo da sam uz tebe
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
-
- Kontakt:
Na njemu je sve ,ako vise vjeruje 3 hostaplera i prevaranta nego nekome ko je uz klub godinama bez ikakvih uslova bez koristi onda je sve receno.nokee je napisao/la: ↑13 jan 2023, 17:22Skupite se brate otjerajte Mirvica i ide i Ajla i masni i svi. Al onda stavite imena da svi znamo ko je kriv za kolaps kluba. Pusti mi se ba inacenja nekakvog, zarad cega?Istinasamo123 je napisao/la: ↑13 jan 2023, 17:01Inat tjeraju a kad je zaustave ljudi cmizdri pa ne ide tako direktorice.SviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑13 jan 2023, 16:54
Aylich sa novom provokacijom hehe (Sarajevo je bezuslovna podrska sa sjevera) fb
Okrenuli su i mirvaha protiv navijaca sve rade da sacuvaju pozicije loze ove sto na 3 utakmice dodju i ove koji nemaju pojma o klubu i dijasporase.
Punac masnokosog narkomana pise saopstenja u ime ovih satro legendi ali nista vam pomoci nece .
![]()
![]()
3 puta je mogao doci i popricati ocito mu je bitnije sta kazu premijum boysi i legende pekari...
-
- Kontakt:
SviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑13 jan 2023, 18:11Hahahahaha momak naletio na nekog buzdovana koji je trazio sliku a nekad prije bio u Sarajevu pa kupio naš šal, nije se frajer slikao sa kokardom i digao 3 prsta. Nek se on nama oduži sa igrama na terenu aBd što u klubu to i u reprezentaciji.

- JavierBosnia
- Kontakt:
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Najveći problem je što se ne zna normalno diskutovati. Ako nemaš isto mišljenje ko drugi forumaš, odmah računaj da si nayebao.
A situacija me podsjeća na onu iz 2019. kad je Husref dobio otkaz, ista atmosfera i slične svađe
A situacija me podsjeća na onu iz 2019. kad je Husref dobio otkaz, ista atmosfera i slične svađe

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Pa je li isti fazon i sa našim šalom? Ako jeste, nemojte ba nas starohane yebavati ionako nam je dovoljno zayebancije.

Brate slazem se da nije ok sto se nije pojavio. Iskreno se nadam da ce u skorije vrijeme pojaviti i sjesti, izgladiti odnose. Svima je to u cilju. Al eto ocito da mu je neko napunio glavu s nekim stvarima pa se nije pojavio, sto opet nije ok. Ne znam, na hajr.. Samo igramo se s vatrom bgmIstinasamo123 je napisao/la: ↑13 jan 2023, 18:16Na njemu je sve ,ako vise vjeruje 3 hostaplera i prevaranta nego nekome ko je uz klub godinama bez ikakvih uslova bez koristi onda je sve receno.nokee je napisao/la: ↑13 jan 2023, 17:22Skupite se brate otjerajte Mirvica i ide i Ajla i masni i svi. Al onda stavite imena da svi znamo ko je kriv za kolaps kluba. Pusti mi se ba inacenja nekakvog, zarad cega?Istinasamo123 je napisao/la: ↑13 jan 2023, 17:01
Inat tjeraju a kad je zaustave ljudi cmizdri pa ne ide tako direktorice.
Okrenuli su i mirvaha protiv navijaca sve rade da sacuvaju pozicije loze ove sto na 3 utakmice dodju i ove koji nemaju pojma o klubu i dijasporase.
Punac masnokosog narkomana pise saopstenja u ime ovih satro legendi ali nista vam pomoci nece .
![]()
![]()
3 puta je mogao doci i popricati ocito mu je bitnije sta kazu premijum boysi i legende pekari...
MaroonBjelave je napisao/la: ↑13 jan 2023, 18:03Evo nokee kaže da nema veze. Pa se onda moram složiti (ko metar drva) s njim. I veterani isto misle garant. Krizni štab iz Rundine buregdžinice također kaže da nema veze.BegovicRamiz je napisao/la: ↑13 jan 2023, 17:55labilan decko a ovo se zezam bio mladji i toMaroonBjelave je napisao/la: ↑13 jan 2023, 17:46
Misliš? Koliko me sjećanje služi, onaj Zilkić efendija je bio muftija četničke islamske zajednice Srbije. Ne u Srbiji, nego Srbije. Tako da i nije neko iznenađenje ako su u rodu. A prezime je isto, pa ti vidi.
vjeru za veceru

Zamarate se idiotarijama ba, **** vas vise i runda i ziljkic!
- napoleon72
- Kontakt:
S nasim salom je autenticna fotkaMaroonBjelave je napisao/la: ↑13 jan 2023, 18:24Pa je li isti fazon i sa našim šalom? Ako jeste, nemojte ba nas starohane yebavati ionako nam je dovoljno zayebancije.![]()
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Zayebayem se malo bolan.nokee je napisao/la: ↑13 jan 2023, 18:27MaroonBjelave je napisao/la: ↑13 jan 2023, 18:03Evo nokee kaže da nema veze. Pa se onda moram složiti (ko metar drva) s njim. I veterani isto misle garant. Krizni štab iz Rundine buregdžinice također kaže da nema veze.BegovicRamiz je napisao/la: ↑13 jan 2023, 17:55
labilan decko a ovo se zezam bio mladji i to
vjeru za veceru![]()
Zamarate se idiotarijama ba, **** vas vise i runda i ziljkic!
- MaroonBjelave
- Kontakt:
E **** ga tata onda.napoleon72 je napisao/la: ↑13 jan 2023, 18:28S nasim salom je autenticna fotkaMaroonBjelave je napisao/la: ↑13 jan 2023, 18:24Pa je li isti fazon i sa našim šalom? Ako jeste, nemojte ba nas starohane yebavati ionako nam je dovoljno zayebancije.![]()
GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑13 jan 2023, 18:23Najveći problem je što se ne zna normalno diskutovati. Ako nemaš isto mišljenje ko drugi forumaš, odmah računaj da si nayebao.
A situacija me podsjeća na onu iz 2019. kad je Husref dobio otkaz, ista atmosfera i slične svađe![]()
Tako je. Sad si ovdje ili narkoman sa sjevera ili placenik rundin, ajlin, mirzin.. normalne razmjene misljenja s glave.
To je to brateGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑13 jan 2023, 18:23Najveći problem je što se ne zna normalno diskutovati. Ako nemaš isto mišljenje ko drugi forumaš, odmah računaj da si nayebao.
A situacija me podsjeća na onu iz 2019. kad je Husref dobio otkaz, ista atmosfera i slične svađe![]()
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Trenutno korisnika/ca: fera, gh0stHZ, MaroonBjelave, muhamedhulk, Venom i 45 gostiju.