Protiv sam i Ajle i Mirze i slicnih ubleha oko Mirvica treba ih protjerat ali mora se naci neko rijesenje prvo da see spustite malo na zemlju,gdje to investitor ide na sastanke sa navijacima? On ako se bude inatio moze radit sta mu je volja da mu niko pric ne moze jer ima kes dvogledom bi ga mogli gledat,sva sreca ne inati se i nadam se da cemo nekako bezbolno ove otjeratiIstinasamo123 je napisao/la: ↑13 jan 2023, 18:16Na njemu je sve ,ako vise vjeruje 3 hostaplera i prevaranta nego nekome ko je uz klub godinama bez ikakvih uslova bez koristi onda je sve receno.nokee je napisao/la: ↑13 jan 2023, 17:22Skupite se brate otjerajte Mirvica i ide i Ajla i masni i svi. Al onda stavite imena da svi znamo ko je kriv za kolaps kluba. Pusti mi se ba inacenja nekakvog, zarad cega?Istinasamo123 je napisao/la: ↑13 jan 2023, 17:01
Inat tjeraju a kad je zaustave ljudi cmizdri pa ne ide tako direktorice.
Okrenuli su i mirvaha protiv navijaca sve rade da sacuvaju pozicije loze ove sto na 3 utakmice dodju i ove koji nemaju pojma o klubu i dijasporase.
Punac masnokosog narkomana pise saopstenja u ime ovih satro legendi ali nista vam pomoci nece .
![]()
![]()
3 puta je mogao doci i popricati ocito mu je bitnije sta kazu premijum boysi i legende pekari...
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
100%GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑13 jan 2023, 18:23Najveći problem je što se ne zna normalno diskutovati. Ako nemaš isto mišljenje ko drugi forumaš, odmah računaj da si nayebao.
A situacija me podsjeća na onu iz 2019. kad je Husref dobio otkaz, ista atmosfera i slične svađe![]()
Ne mozes imati svoje misljenje, odmah si u talu s nekim, na necijoj strani, nekog branis

Sve mi znamo.
Ziljkic je cetnik i tom prilikom mu ebem zenu pa sve ostalo sto mu je milo.
Hoće li više taj Adem ?
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Ma Mirvah samo moli Boga za zdravlje i da jedan lik ne propjeva.. 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
pa majmune ti pljujes i Mirvica, da ga nema bili bi treca liga, nabijem te na sto qraca
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Joj o čemu vi raspravljate, što se nekad neko slikao sa nekim navijačem kluba u kojem je igrao i pokušavao da postane miljenik publike hahaha. Daj ba, ocjenjuj te ljude po igrama i rezultatima, a ne po nekakvim slikama, gdje išao i šta je radio. 

Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.
Ma nije tajna nikakva, niti ista sigurno. Samo ja nesto razmisljam na glas. Siguran sam da Mirvah nema nikakve dobre namjere sa FKS, nikakve navijacke ambicije, nego sasvim druge motive, a vrijeme ce pokazati grijesim li...
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
1946
Dakako kad kazem skriveni motiv ne mislim da je lik Zeljovac, da je tu da unistava klub s namjerom ili slicna glupost. Znamo svi na sta mislim, klub mu je samo sredstvo. Nadam se zivotom da grijesim..
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
- Kontakt:
Predsjednik kluba prije svega pa onda ostalo ,a sto je govorio da ce doci pa 3 puta otkazivao ?mosarajvosa83 je napisao/la: ↑13 jan 2023, 18:32Protiv sam i Ajle i Mirze i slicnih ubleha oko Mirvica treba ih protjerat ali mora se naci neko rijesenje prvo da see spustite malo na zemlju,gdje to investitor ide na sastanke sa navijacima? On ako se bude inatio moze radit sta mu je volja da mu niko pric ne moze jer ima kes dvogledom bi ga mogli gledat,sva sreca ne inati se i nadam se da cemo nekako bezbolno ove otjeratiIstinasamo123 je napisao/la: ↑13 jan 2023, 18:16Na njemu je sve ,ako vise vjeruje 3 hostaplera i prevaranta nego nekome ko je uz klub godinama bez ikakvih uslova bez koristi onda je sve receno.
3 puta je mogao doci i popricati ocito mu je bitnije sta kazu premijum boysi i legende pekari...
On ako se bude inatio moze sta hoce je li ? Pa mozemo i mi onda ako cemo tako inat ganjati na jos gore nacine i udariti ga gdje najvise te ljude boli po novcaniku ...a ima raznih nacina
- napoleon72
- Kontakt:
Najbolje da joker, guadalupe, kloc, benko i haaajde skupe pare, otkupe klub, rastjeraju bagru i ujedine navijace kao nekad
-
- Kontakt:
Gdje je onaj sto rece zasto si protiv Ziljkica zato jer je sandzaklija? Ja nista gluplje do sad nisam cuo,lik je smece,prodana dusa,nema veze sto za cetnike igras al ima kad se kunes u iste,pjevas cetnicke pjesme i slusas i skacez na noz zica Srebrenica majku mu smecarsku hebem
Ma ja, nas par forumasa smo problem. Nikad bolje Sarajevo, a mi nezadovoljni.

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Mahalski klub Sarajevo.